psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
εχει φαει mute μερες τωρα και χλωμο να σου απαντησειφιλε μου τι ηλικια εχει η κοπελια τωρα?
εχει φαει mute μερες τωρα και χλωμο να σου απαντησειφιλε μου τι ηλικια εχει η κοπελια τωρα?
πριν απο 13 μήνες......και τώρα τελευτάια ήρθα στα ίσια μου...ή σχεδόν στα ίσια μουεχεις χωρισει προσφατα φιλαρακι?σορυ αλλα δεν ειδα τα προηγουμενα
Καλό!!!!!!!!!!εχει φαει mute μερες τωρα και χλωμο να σου απαντησει
με πολλή προσπάθεια δική μου,και πολλή βοήθεια απο 2 κολλητούς....που μου στάθηκαν καλλίτερα και απο αδέρφια.....πρώτα ο θεός πάμε γι άλλα...ισιωσες απο μονος σου δηλαδη συνεβη ασυναισθητα?βρηκες κατι αλλο?ή τα εβαλες κατω και την ειδες αλλιως?
Ποιος το ξεκίνησε το thread;
Φιλε μου αυτα συμβαινουν και παλι καλα που κρατησε 4 ετη, τη σημερον ημερα ετσι οπως εχουν γινει οι γυναικες,δε καθονται ουτε μηνα! Εχουν μαθει στη ποικιλια
Ενώ οι άντρες κάθονται.
Είναι στον άνθρωπο καθαρά το τι θα κάνει και πώς θα φερθεί στον άλλον.
σωστότατον........Διάβασα λίγο το θρέντ και λένε οι πιο πολλοί, με χώρισε έτσι ξαφνικά.
Κανένας χωρισμός δεν γίνεται έτσι ξαφνικά... Υπάρχουν διεργασίες στο μυαλό είτε της γυναίκας είτε του άνδρα,εδώ και πολύ καιρό, απλά δεν το λένε στον άλλο και το αποτέλεσμα είναι ο χωρισμός. Προβλήματα και σκέψεις που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια, καταλήγουν στην ξαφνική έκρηξη, πολλές φορές ύστερα απο κάποια αφορμή και άλλες χωρίς καμιά αφορμή, απλά σηκώνεσαι και βλέπεις οτι ο άλλος απλά έχει φύγει και δεν μαθαίνεις και το λόγο.
Γι αυτό το λόγο όποιος παρατηρεί κάτι που δεν του αρέσει στη σχέση, κατευθείαν να το αναδεικνύει απο την αρχή. Μετά είναι δύσκολο.
Δεν εισαι μεσα στη σχεση να ξερεις. Εγω ημουνα ετοιμος να τις δωσω οτι μπορει να θελει μια γυναικα στην ηλικια της, εκεινη εκανε πισω τελευταια στιγμη γιατι φοβηθηκε οτι θα το μετανιωσω αργοτερα, αλλα δε θα το μετανιωνα ποτε,και το λεω τωρα που ναι 2 χρονια μετα και θα το λεω και 40 χρονια μετα
Giusto!!!Ετσι λενε...αλλα μετα απο εναν επωδυνο χωρισμο,οι πυλες που ανοιγουν,συνηθως...ειναι της κολασης!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!7 χρονια εχουν περασει... και καθε μερα που περναει,την σκεφτομαι και την αγαπω,ολο και πιο πολυ!Ας ειναι καλα,οπου και με οποιον κι αν ειναι...Οι Ιταλοί λένε:
Quando chiude una porta,
apre un portone.
Οι Ιταλοί λένε:
Quando chiude una porta, apre un portone.