Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δε διαφωνω φιλε vidivici αλλα το θεμα ειναι να συνειδητοποιεις οτι ο ανθρωπος της ζωης σου ειναι πανω απο ολα ο εαυτος σου κι αυτος που εχεις πραγματικα.αυτον πρεπει να φροντισεις και να περιθαλψεις γιατι αυτος σου εμεινε.αν τον χασεις δυσκολα τα πραγματα μετα.ο αλλος εφυγε,στα αρχιδια του το θεμα ειναι τι θα επιλεξεις να κανεις εσυ στο εξης.θα κανεις οτι καλυτερο μπορεις για σενα ξεκινωντας απο τον τροπο σκεψης σου,ή θα καθησεις με σταυρωμενα χερια να περιμενεις το θαυμα?ειναι βαρυ πραγμα ο χωρισμος κι αφηνει μεγαλες πληγες αλλα εχεις και το χρεος να σηκωθεις καποια στιγμη,τι στο καλο,οπως υπηρχες πριν το συντροφο σου θα υπαρξεις και μετα!κι αλλωστε αν οντως ο ενας ειναι για τον αλλον θα ξαναβρεθουν στο μελλον ζωντανοι ανθρωποι ειναι.αν δεν ξαναβρεθουν σημαινει οτι καποιος απο τους 2 οι και οι 2 δε θελανε.

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα λογικο φρικες δε γινεται να μην τρως ωστοσο χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ισιωσες απο μονος σου δηλαδη συνεβη ασυναισθητα?βρηκες κατι αλλο?ή τα εβαλες κατω και την ειδες αλλιως?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ισιωσες απο μονος σου δηλαδη συνεβη ασυναισθητα?βρηκες κατι αλλο?ή τα εβαλες κατω και την ειδες αλλιως?
με πολλή προσπάθεια δική μου,και πολλή βοήθεια απο 2 κολλητούς....που μου στάθηκαν καλλίτερα και απο αδέρφια.....πρώτα ο θεός πάμε γι άλλα...

varvatosex

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου αυτα συμβαινουν και παλι καλα που κρατησε 4 ετη, τη σημερον ημερα ετσι οπως εχουν γινει οι γυναικες,δε καθονται ουτε μηνα! Εχουν μαθει στη ποικιλια :headbang:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φιλε μου αυτα συμβαινουν και παλι καλα που κρατησε 4 ετη, τη σημερον ημερα ετσι οπως εχουν γινει οι γυναικες,δε καθονται ουτε μηνα! Εχουν μαθει στη ποικιλια :headbang:

Ενώ οι άντρες κάθονται.

Είναι στον άνθρωπο καθαρά το τι θα κάνει και πώς θα φερθεί στον άλλον.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ενώ οι άντρες κάθονται.

Είναι στον άνθρωπο καθαρά το τι θα κάνει και πώς θα φερθεί στον άλλον.

αμα βρεις το αλλο σου μισο θα σου κατσει  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΥΓ για γυναικειο χωρισμο εχω ανοιξει θρεντ :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Οι Ιταλοί λένε:

Quando chiude una porta,
apre un portone.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασα λίγο το θρέντ και λένε οι πιο πολλοί, με χώρισε έτσι ξαφνικά.  
Κανένας χωρισμός δεν γίνεται έτσι ξαφνικά... Υπάρχουν διεργασίες στο μυαλό είτε της γυναίκας είτε του άνδρα,εδώ και πολύ καιρό,  απλά δεν το λένε στον άλλο και το αποτέλεσμα είναι ο χωρισμός. Προβλήματα και σκέψεις  που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια, καταλήγουν στην ξαφνική έκρηξη, πολλές φορές ύστερα απο κάποια αφορμή και άλλες χωρίς καμιά αφορμή, απλά σηκώνεσαι και βλέπεις οτι ο άλλος απλά έχει φύγει και δεν μαθαίνεις και το λόγο.

Γι αυτό το λόγο όποιος παρατηρεί κάτι που δεν του αρέσει στη σχέση, κατευθείαν να το αναδεικνύει απο την αρχή. Μετά είναι δύσκολο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Διάβασα λίγο το θρέντ και λένε οι πιο πολλοί, με χώρισε έτσι ξαφνικά. 
Κανένας χωρισμός δεν γίνεται έτσι ξαφνικά... Υπάρχουν διεργασίες στο μυαλό είτε της γυναίκας είτε του άνδρα,εδώ και πολύ καιρό,  απλά δεν το λένε στον άλλο και το αποτέλεσμα είναι ο χωρισμός. Προβλήματα και σκέψεις  που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια, καταλήγουν στην ξαφνική έκρηξη, πολλές φορές ύστερα απο κάποια αφορμή και άλλες χωρίς καμιά αφορμή, απλά σηκώνεσαι και βλέπεις οτι ο άλλος απλά έχει φύγει και δεν μαθαίνεις και το λόγο.

Γι αυτό το λόγο όποιος παρατηρεί κάτι που δεν του αρέσει στη σχέση, κατευθείαν να το αναδεικνύει απο την αρχή. Μετά είναι δύσκολο.
σωστότατον........

razorcool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μηπως της εδωσες πολλα και τη θεωρουσε δεδομενη την σχεση σας? αν ναι κακως λιγο λιγο και αλαργα με ρεγουλο μαν

sunshine

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε εναν χωρισμο δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να σε παρει η κατω βολτα. Φταις δεν φταις πρεπει να προχωρησεις παρακατω το σηντομοτερο δυνατον. Η ζωη ειναι μικρη για να εχεις τυψεις.... :P

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εισαι μεσα στη σχεση να ξερεις. Εγω ημουνα ετοιμος να τις δωσω οτι μπορει να θελει μια γυναικα στην ηλικια της, εκεινη εκανε πισω τελευταια στιγμη γιατι φοβηθηκε οτι θα το μετανιωσω αργοτερα, αλλα δε θα το μετανιωνα ποτε,και το λεω τωρα που ναι 2 χρονια μετα και θα το λεω και 40 χρονια μετα

Η ΒΒ έχει δίκιο. Δε θα σου αμφισβητήσω τα συναισθήματά σου αλλά σκέψου τον εαυτό σου στα 45 και δίπλα σου μια γυναίκα στα 57... Άλλα τα αιτήματα, άλλες οι ανάγκες. Και άλλη αισθητική...Κι εκείνη με το αναλυτικό θηλυκό μυαλό το κατάλαβε έστω κι αν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Νομίζω ότι θα το αντιληφθείς και συ.

Επισκέπτης
Οι Ιταλοί λένε:

Quando chiude una porta,
apre un portone.
Giusto!!!Ετσι λενε...αλλα μετα απο εναν επωδυνο χωρισμο,οι πυλες που ανοιγουν,συνηθως...ειναι της κολασης!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!7 χρονια εχουν περασει... και καθε μερα που περναει,την σκεφτομαι και την αγαπω,ολο και πιο πολυ!Ας ειναι καλα,οπου και με οποιον κι αν ειναι...

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Υπάρχει & σχετικο τραγούδι για το χωρισμο..... :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]SbXh_liRJZ8&feature=related[/youtube] :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom