Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε talo σε παρακαλω,μου μαυριζεις την ψυχη μου βραδυνιατικα.Καλες χρυσες οι γυναικες αλλα οχι κι ετσι.Οταν σου φυγει η πολυ πικρα και γυρησεις γυρω σου και δεις ποσες (ευτηχως) υπαρχουν,καλες κακες ολων των γουστων καταλαβαινεις οτι καθε εμποδιο σε καλο και απο επιλογες απειρες.
Εγω πιστευω οτι οσο πιο γρηγορα χωρισει ενα ζευγαρι τοσο το <<καλυτερο>>,διοτι στεναχωριεσαι μια και καλη και δεν τρωγεσαι με τα ρουχα σου για ενα χρονικο διαστημα πριν την δεδομενη στεναχωρια του χωρισμου.Και το πιο βασικο καλυτερα πριν σοβαρεψει πολυ το πραγμα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ειναι μικρος θανατος ο χωρισμος, αλλα δεν ωφελει κανεις να στεκεται στο παρελθον, η ζωη συνεχιζεται στο παρον και στο μελλον! Παμε για αλλα...

...πάμε γι' άλλα... :rockon: η επόμενη ελπίζω να'χει βυζιά :boobies: ποιο με-γάλααα :2funny:

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και χειρότερα οχιά.....νιώθεις ότι πεθαίνεις..πονάς παντού τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν θα αντέξεις τα επόμενα 5 λεπτά....δεν μπορείς να ανασάνεις....σαν να σου χώνουν ένα μαχαίρι και να το στρίβουν μεσα στην πληγη...γενικά είναι φρίκη.....δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να το περάσει.....
εχεις χωρισει προσφατα φιλαρακι?σορυ αλλα δεν ειδα τα προηγουμενα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
και χειρότερα οχιά.....νιώθεις ότι πεθαίνεις..πονάς παντού τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν θα αντέξεις τα επόμενα 5 λεπτά....δεν μπορείς να ανασάνεις....σαν να σου χώνουν ένα μαχαίρι και να το στρίβουν μεσα στην πληγη...γενικά είναι φρίκη.....δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να το περάσει.....

Ρε τάλε έχεις μεγάλο δίκιο....
Ούτε κι εγώ το εύχομαι....
Ειλικρινά.... :rolleyes:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ελα ρε talo σε παρακαλω,μου μαυριζεις την ψυχη μου βραδυνιατικα.Καλες χρυσες οι γυναικες αλλα οχι κι ετσι.Οταν σου φυγει η πολυ πικρα και γυρησεις γυρω σου και δεις ποσες (ευτηχως) υπαρχουν,καλες κακες ολων των γουστων καταλαβαινεις οτι καθε εμποδιο σε καλο και απο επιλογες απειρες.
Εγω πιστευω οτι οσο πιο γρηγορα χωρισει ενα ζευγαρι τοσο το <<καλυτερο>>,διοτι στεναχωριεσαι μια και καλη και δεν τρωγεσαι με τα ρουχα σου για ενα χρονικο διαστημα πριν την δεδομενη στεναχωρια του χωρισμου.Και το πιο βασικο καλυτερα πριν σοβαρεψει πολυ το πραγμα...

koureli, ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται και πράττει διαφορετικά. Και τα συναισθήματά του εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο.
Συνεπώς ένας μπορεί να πει "δε γαμιέται, υπάρχουν άλλες/άλλοι 1000" και άλλος να πάει να αυτοκτονήσει.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επίσης είναι διαφορετικό να χωρίζεις από έναν άνθρωπο που απλά περνούσες καλά και από έναν που πίστευες ότι ήταν "ο άνθρωπός σου".
Ξαναλέω βέβαια ότι κάθε χαρακτήρας το εκλαμβάνει αυτό διαφορετικά και σημαίνει διαφορετικά για τον καθένα.

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να πεις δε γαμιεται ειναι το ιδανικο αλλα δυσκολα το λες αν....πολλα...αν!το να αυτοκτονησεις ή εστω να πεσεις σε καμια καταθλιψη ειναι πολυ λαθος γιατι δεν αφηνεις τον παραγοντα χρονο να κανει αυτο που ξερει,δηλαδη να επουλωσει τα παντα!σε καποιο καιρο σιγουρα ο πονος θα ειναι ασυγκριτα ελαφρυτερος κι η σοφια πολυ μεγαλυτερη.για τα περισσοτερα καλα στοιχεια που εχω ως ανθρωπος ευθυνεται ο πονος κι οι δυσκολες στιγμες,οποτε ας τον αφησουμε κι αυτον να δρασει μαζι με το χρονο!

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης είναι διαφορετικό να χωρίζεις από έναν άνθρωπο που απλά περνούσες καλά και από έναν που πίστευες ότι ήταν "ο άνθρωπός σου".
Ξαναλέω βέβαια ότι κάθε χαρακτήρας το εκλαμβάνει αυτό διαφορετικά και σημαίνει διαφορετικά για τον καθένα.
Οχια πιστευω οτι αν καποιος ειναι ο ανθρωπος σου δε χωριζεις,χωριζεις?

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
koureli, ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται και πράττει διαφορετικά. Και τα συναισθήματά του εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο.
Συνεπώς ένας μπορεί να πει "δε γαμιέται, υπάρχουν άλλες/άλλοι 1000" και άλλος να πάει να αυτοκτονήσει.
συμφωνω απολυτα.απλως οταν βλεπουμε καποιον να το περνει το κατακαρδα πρεπει νομιζω να προσπαθουμε μα του λεμε την αληθεια.και η αληθεια ειναι οτι γυρω μας υπαρχουν γυναικες για ολους και αντρες αντιστοιχα βεβαια.επισημαινω οτι λεω ρεαλιστικα για την αληθεια γυρω μας και οχι για το πως βλεπει καποιος οταν ειναι συναισθηματικα φορτισμενος.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
να πεις δε γαμιεται ειναι το ιδανικο αλλα δυσκολα το λες αν....πολλα...αν!το να αυτοκτονησεις ή εστω να πεσεις σε καμια καταθλιψη ειναι πολυ λαθος γιατι δεν αφηνεις τον παραγοντα χρονο να κανει αυτο που ξερει,δηλαδη να επουλωσει τα παντα!σε καποιο καιρο σιγουρα ο πονος θα ειναι ασυγκριτα ελαφρυτερος κι η σοφια πολυ μεγαλυτερη.για τα περισσοτερα καλα στοιχεια που εχω ως ανθρωπος ευθυνεται ο πονος κι οι δυσκολες στιγμες,οποτε ας τον αφησουμε κι αυτον να δρασει μαζι με το χρονο!

Σωστός. Συνεπώς αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα για το χωρισμό και τη μετέπειτα αντίδραση κάθε ατόμου, είναι ο τρόπος που μπορεί να διαχειριστεί το επερχόμενο χρονικό διάστημα μέχρις ότου συνέλθει...

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σωστα τα λες κουρελι θελει ρεαλισμο η φαση

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οχια πιστευω οτι αν καποιος ειναι ο ανθρωπος σου δε χωριζεις,χωριζεις?

Δεν ξέρω ρε συ...
κάποτε, ρομαντικά σκεφτόμενη ίσως, πίστευα ότι όχι, δε χωρίζεις ποτέ άπαξ και βρεις τον άνθρωπό σου. Αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρη για τίποτα.
ΕΠίσης έχω μία αμφιβολία για το αν ο άνθρωπός σου σκέφτεται το αυτό και για σένα, δηλαδή πως κι εσύ είσαι ο άνθρωπός του...
Σε αυτή την περίπτωση το βρίσκω λίγο απίθανο να επέλθει χωρισμός. Σε διαφορετική περίπτωση όμως δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.
Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βαριούνται εύκολα και να πιστεύουν ότι δεν είναι αυτό που έχουν, αυτό που τους ταιριάζει. Δεν ξέρω... η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση είναι τρομακτικά περίπλοκη κατά τη γνώμη μου.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος το ξεκίνησε το thread; :uglystupid: :uglystupid:

Με τον πόνο μας παίζετε;

Δυστυχώς μετά από έναν χωρισμό και ειδικά όταν αγαπάς τον άλλο πάρα πολύ ισχύουν όσα λέει ο talos κι ακόμα περισσότερα. Αϋπνίες, κλάμα με λυγμούς σε άσχετες στιγμές, άγχος,δυσκολίες στην αναπνοή, τάσεις αυτοκτονίας και ας μην το προχωρήσω άλλο...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτα.απλως οταν βλεπουμε καποιον να το περνει το κατακαρδα πρεπει νομιζω να προσπαθουμε μα του λεμε την αληθεια.και η αληθεια ειναι οτι γυρω μας υπαρχουν γυναικες για ολους και αντρες αντιστοιχα βεβαια.επισημαινω οτι λεω ρεαλιστικα για την αληθεια γυρω μας και οχι για το πως βλεπει καποιος οταν ειναι συναισθηματικα φορτισμενος.

Σωστό, μόνο που όταν ο άλλος είναι σε τέτοια φάση αμφιβάλλω και αν ακούει έστω μισή λέξη απ ό,τι προσπαθεί κάποιος τρίτος να του πει για να τον καλμάρει...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Με τον πόνο μας παίζετε;

Δυστυχώς μετά από έναν χωρισμό και ειδικά όταν αγαπάς τον άλλο πάρα πολύ ισχύουν όσα λέει ο talos κι ακόμα περισσότερα. Αυπνίες, κλάμα μες λυγμούς σε άσχετες στιγμές, άγχος,δυσκολίες στην αναπνοή, τάσεις αυτοκτονίας και ας μην το προχωρήσω άλλο...

Δυστυχώς δίκιο σε όλα... :rolleyes:
Και η κατάθλιψη είναι πρώτη στη λίστα...

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οτι θα συνελθεις θα συνελθεις δεν παιζει πρεπει ομως και να το πιστευεις και να μην πεις π.χ. εχασα τον ανθρωπο μου τη μοναδικη ή το μοναδικο,τη γαμησαμε και τετοια τι θα γινει τωρα που θα βρω σαν κι αυτη κτλ γιατι δε βοηθας τον εαυτο σου και γιατι το μελλον σιγουρα θα σε διαψευσει!παιδια αν ο αλλος ειναι για σενα κι εσυ γι αυτον καταληγεις μαζι του εστω και μετα απο χιλιες δοκιμασιες.αν οχι απλα δεν ηταν να γινει τι να κανουμε!αυτο νομιζω εγω.ειναι οντως πολυ επιπονος ο χωρισμος ακομα κι οταν τον επιλεγεις εσυ καμια φορα αλλα εκει ειναι που πρεπει να σκεφτεις λογικα.αν εφταιξες αναλαμβανεις τις ευθυνες σου και σαν κυριος πληρωνεις το κοστος.αν οχι,τα βαζεις κατω και λες
-εγω δεν εφταιξα ηθελα και δεν ηθελες,με σουταρες κοινως γι αυτο κι εγω δε θα κατσω να σκασω θα βρω καποια που να θελει.ακουγεται λιγο σαν κωλοτραγουδο της εποχης αυτος ο εσωτερικος διαλογος αλλα πρεπει να το δεις και λιγο εγωιστικα.ο αλλος ειναι ζωντανος δε χωρισατε γιατι πεθανε.αν ηθελε θα εισασταν ακομα μαζι.αφου δε θελει δε θα θυσιασεις τη ζωη σου αυριο μπορει να τον ευγνωμονεις που σε χωρισε γιατι ισως βρεις κατι πολυ καλυτερο,οτι εγινε εγινε.συγνωμη αν σας τα επρηξα αλλα αν δεν υπαρχει αμοιβαιοτητα γιατι να εισαι με τον αλλο?δε θες εσυ?δε θα θελω ουτε και γω!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
οτι θα συνελθεις θα συνελθεις δεν παιζει πρεπει ομως και να το πιστευεις και να μην πεις π.χ. εχασα τον ανθρωπο μου τη μοναδικη ή το μοναδικο,τη γαμησαμε και τετοια τι θα γινει τωρα που θα βρω σαν κι αυτη κτλ γιατι δε βοηθας τον εαυτο σου και γιατι το μελλον σιγουρα θα σε διαψευσει!παιδια αν ο αλλος ειναι για σενα κι εσυ γι αυτον καταληγεις μαζι του εστω και μετα απο χιλιες δοκιμασιες.αν οχι απλα δεν ηταν να γινει τι να κανουμε!αυτο νομιζω εγω.ειναι οντως πολυ επιπονος ο χωρισμος ακομα κι οταν τον επιλεγεις εσυ καμια φορα αλλα εκει ειναι που πρεπει να σκεφτεις λογικα.αν εφταιξες αναλαμβανεις τις ευθυνες σου και σαν κυριος πληρωνεις το κοστος.αν οχι,τα βαζεις κατω και λες
-εγω δεν εφταιξα ηθελα και δεν ηθελες,με σουταρες κοινως γι αυτο κι εγω δε θα κατσω να σκασω θα βρω καποια που να θελει.ακουγεται λιγο σαν κωλοτραγουδο της εποχης αυτος ο εσωτερικος διαλογος αλλα πρεπει να το δεις και λιγο εγωιστικα.ο αλλος ειναι ζωντανος δε χωρισατε γιατι πεθανε.αν ηθελε θα εισασταν ακομα μαζι.αφου δε θελει δε θα θυσιασεις τη ζωη σου αυριο μπορει να τον ευγνωμονεις που σε χωρισε γιατι ισως βρεις κατι πολυ καλυτερο,οτι εγινε εγινε.συγνωμη αν σας τα επρηξα αλλα αν δεν υπαρχει αμοιβαιοτητα γιατι να εισαι με τον αλλο?δε θες εσυ?δε θα θελω ουτε και γω!
Καλά όσα λες φίλε αλλά όλα αυτά τα λόγια είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Διαβάζοντάς τα μελαγχολείς ακόμα περισσότερο. Αν κάποιος είναι κολλημένος και θεωρεί τον άλλον άνθρωπο της ζωής του τότε καλύτερα να μην το συζητάμε...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615

Με τον πόνο μας παίζετε;

Δυστυχώς μετά από έναν χωρισμό και ειδικά όταν αγαπάς τον άλλο πάρα πολύ ισχύουν όσα λέει ο talos κι ακόμα περισσότερα. Αυπνίες, κλάμα μες λυγμούς σε άσχετες στιγμές, άγχος,δυσκολίες στην αναπνοή, τάσεις αυτοκτονίας και ας μην το προχωρήσω άλλο...
Πολύ σωστά όλα αυτά, και ακόμη περισσότερα, εάν όντως θεωρείς τον άλλο ως τον άνθρωπο της ζωής σου. Κάποτε έτσι ένιωθα και εγώ μετά από ένα χωρισμό, τώρα πλέον όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom