Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

xamenos2006

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χωρισα πριν 2 μερες απο την κοπελα μου. Ημασταν μαζι απο τα 17 και ειχαμε κλεισει τα 5.5 χρονια. Τυχαια βρηκα αυτο το thread και μπηκα να δω απο περιεργεια τι γραφετε. Ε λοιπον διαβαζοντας τα post του laplace επαθα σοκ...Ηταν σαν να ακουγα αυτα που μου ελεγε η κοπελα μου. Μου ειπε οτι δεν ειναι πια ερωτευμενη (απο τη μια μερα στην αλλη καθως πριν απο μερικες μερες ηταν ολο αγκαλιτσες, φιλακια και αγαπες), οτι θελει να γνωρισει και αλλα πραγματα που δε μπορεσε λογω της σχεσης μας, οτι εχει κουραστει να προσπαθει και οτι αν συνεχισουμε μονο φθορα θα ειναι και θα καταληξουμε στα ιδια...Μονες διαφορες ειναι οτι δε μου εκλεισε το τηλεφωνο, οτι την ηξεραν και οι γονεις μου και οτι ειχε την ειλικρινια να μου πει οτι ενδιαφερεται για καποιον...
Κατα τη διαρκεια της σχεσης μας, δεν την κερατωσα ποτε (και εχω σοβαρους λογους να πιστευω οτι ουτε αυτη με κερατωσε).
Μετα ομως απο τοσα χρονια σχεσης ειναι φυσιολογικο να μην εισαι ερωτευμενος. Οπως ειπωθηκε, ο ερωτας σταδιακα γυρναει σε αγαπη, στην περιπτωση μου τρελη αγαπη...
Επειδη ομως ημουν η πρωτη σχεση της, ισως ειναι επισης φυσιολογικο να θελει να γνωρισει και αλλα πραγματα. Αν θα γυρισει η οχι δεν ξερω. Ουτε θελω να το σκεφτομαι.
Αυτες τις μερες ειμαι ΧΑΛΙΑ γιατι πολυ απλα εχασα τον ανθρωπο μου...
Καναμε πολλα πραγματα μαζι και νομιζω της εδωσα πολλα κατα τη διαρκεια της σχεσης μας. Τα λαθη που εκανα ηταν οτι δεν εδειχνα συχνα ποσο την αγαπω (ειμαι αρκετα συγκρατημενος στον τροπο που εκφραζομαι), οτι καποιες φορες που τσακωνομασταν της μιλαγα ψιλοασχημα και οτι την αφησα να απομακρυνθει (εβγαινε με φιλους της κτλ) λογω του οτι αλλιως δε μου αφηνε χωρο να ανασανω.
Συμπερασμα δε βγαζω, μαλλον ομως ο χρονος θα αποδειχτει ο καλυτερος γιατρος...το μονο δυσκολο ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια σχεσης, σχεδον τα παντα μπορεις να τα συσχετισεις με αυτη...οπως λεει και το τραγουδι: ολα σε θυμιζουν...και αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου το μεγαλυτερο εμποδιο για να την ξεπερασω...
Οτι και να γινει παντως, θα συνεχισω να την αγαπω το ιδιο οσο την αγαπουσα και πριν...γιατι η πραγματικη αγαπη δεν χανεται...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
...μέχρι να έρθει η επόμενη μεγάλη αγάπη. Θα πάρει λίγο καιρό να το ξεπεράσεις αν δεν ξαμαγυρίσει... αλλά πίστεψέ με. Η επόμενη γνωριμία σου θα είναι ακόμα καλύτερη.

Τώρα αν ξαναγυρίσει, που στο εύχομαι, και έχει συμβεί πολλές φορές...τότε σημαίνει ότι εκτίμησε αυτό που είχατε απλά για λίγο μπερδεύτηκε. Συμβαίνει καμία φορά.
Τώρα αν θα την ξαναδεχτείς ή όχι είναι δικό σου θέμα.

Κάθε εμπόδιο πάντως για καλό, θα το δείς...
:)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
...μέχρι να έρθει η επόμενη μεγάλη αγάπη. Θα πάρει λίγο καιρό να το ξεπεράσεις αν δεν ξαμαγυρίσει... αλλά πίστεψέ με. Η επόμενη γνωριμία σου θα είναι ακόμα καλύτερη.

Τώρα αν ξαναγυρίσει, που στο εύχομαι, και έχει συμβεί πολλές φορές...τότε σημαίνει ότι εκτίμησε αυτό που είχατε απλά για λίγο μπερδεύτηκε. Συμβαίνει καμία φορά.

και εγω παθων!!ετσι την πατησα!!!ξαναγυρνωντας στα παλια!!!τα ιδια και τα ιδια!!
μεγα λαθος!!!δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να μην ξαναγυρισεις αλλα!θελειδυναμη!!
μετα απο αυτην μου την μεγαλη σχεση (οπου εμαθα πολλα)περασανε κανα 2 κοπελες που δεν πολυ ταιριαζαμε!μεχρι που βρηκα την 3η και φαρμακερη!
επισης μεγα λαθος να συγκρινεις την νεα σου κοπελα με την παλια!!!κανενας ανθρωπος δεν ειναι ιδιος!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Χωρισα πριν 2 μερες απο την κοπελα μου. Ημασταν μαζι απο τα 17 και ειχαμε κλεισει τα 5.5 χρονια. Τυχαια βρηκα αυτο το thread και μπηκα να δω απο περιεργεια τι γραφετε. Ε λοιπον διαβαζοντας τα post του laplace επαθα σοκ...Ηταν σαν να ακουγα αυτα που μου ελεγε η κοπελα μου. Μου ειπε οτι δεν ειναι πια ερωτευμενη (απο τη μια μερα στην αλλη καθως πριν απο μερικες μερες ηταν ολο αγκαλιτσες, φιλακια και αγαπες), οτι θελει να γνωρισει και αλλα πραγματα που δε μπορεσε λογω της σχεσης μας, οτι εχει κουραστει να προσπαθει και οτι αν συνεχισουμε μονο φθορα θα ειναι και θα καταληξουμε στα ιδια...Μονες διαφορες ειναι οτι δε μου εκλεισε το τηλεφωνο, οτι την ηξεραν και οι γονεις μου και οτι ειχε την ειλικρινια να μου πει οτι ενδιαφερεται για καποιον...
Κατα τη διαρκεια της σχεσης μας, δεν την κερατωσα ποτε (και εχω σοβαρους λογους να πιστευω οτι ουτε αυτη με κερατωσε).
Μετα ομως απο τοσα χρονια σχεσης ειναι φυσιολογικο να μην εισαι ερωτευμενος. Οπως ειπωθηκε, ο ερωτας σταδιακα γυρναει σε αγαπη, στην περιπτωση μου τρελη αγαπη...
Επειδη ομως ημουν η πρωτη σχεση της, ισως ειναι επισης φυσιολογικο να θελει να γνωρισει και αλλα πραγματα. Αν θα γυρισει η οχι δεν ξερω. Ουτε θελω να το σκεφτομαι.
Αυτες τις μερες ειμαι ΧΑΛΙΑ γιατι πολυ απλα εχασα τον ανθρωπο μου...
Καναμε πολλα πραγματα μαζι και νομιζω της εδωσα πολλα κατα τη διαρκεια της σχεσης μας. Τα λαθη που εκανα ηταν οτι δεν εδειχνα συχνα ποσο την αγαπω (ειμαι αρκετα συγκρατημενος στον τροπο που εκφραζομαι), οτι καποιες φορες που τσακωνομασταν της μιλαγα ψιλοασχημα και οτι την αφησα να απομακρυνθει (εβγαινε με φιλους της κτλ) λογω του οτι αλλιως δε μου αφηνε χωρο να ανασανω.
Συμπερασμα δε βγαζω, μαλλον ομως ο χρονος θα αποδειχτει ο καλυτερος γιατρος...το μονο δυσκολο ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια σχεσης, σχεδον τα παντα μπορεις να τα συσχετισεις με αυτη...οπως λεει και το τραγουδι: ολα σε θυμιζουν...και αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου το μεγαλυτερο εμποδιο για να την ξεπερασω...
Οτι και να γινει παντως, θα συνεχισω να την αγαπω το ιδιο οσο την αγαπουσα και πριν...γιατι η πραγματικη αγαπη δεν χανεται...
σου ευχομαι να ναι ακριβως ετσι οπως ακριβως τα λες!
η ζωη προχωραει μπροστα!!
θα δεις οτι σε κανα δυο χρονακια θα αλαξουνε τα λεγομενα σου για την κοπελα!!
μονο αυτο θυμησου!!
δεν θα στο αναλυσω!!να το περασεις μονος σου!!θα μαθεις πολλα! ;) :thumbsup:

xamenos2006

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Οταν λεω οτι θα συνεχισω να την αγαπω εννοω οπως αγαπας ενα μελος της οικογενειας σου, γιατι κακα τα ψεμματα, μετα απο 5.5 χρονια σοβαρης σχεσης, θα ημουν ψευτης να πω οτι δεν την αισθανομαι ως τετοιο. Με την εννοια τελοσπαντων οτι θα ειμαι εδω για αυτην οταν, αν και οσες φορες θελησει τη βοηθεια μου...
Για το αν θα τη δεχτω πισω στο (απιθανο) γεγονος που γυρισει...Δεν ξερω, μαλλον οχι...πονεσα, ποναω και θα πονεσω πολυ και για πολυ καιρο ακομα. Σιγουρα αξιζει να υπομεινεις αυτο τον πονο για εναν ανθρωπο που αγαπας και με τον οποιο εχεις περασει 5.5 τελεια χρονια. Αλλα το ιδιο για δευτερη φορα...δε θα το ηθελα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οταν λεω οτι θα συνεχισω να την αγαπω εννοω οπως αγαπας ενα μελος της οικογενειας σου, γιατι κακα τα ψεμματα, μετα απο 5.5 χρονια σοβαρης σχεσης, θα ημουν ψευτης να πω οτι δεν την αισθανομαι ως τετοιο. Με την εννοια τελοσπαντων οτι θα ειμαι εδω για αυτην οταν, αν και οσες φορες θελησει τη βοηθεια μου...
Για το αν θα τη δεχτω πισω στο (απιθανο) γεγονος που γυρισει...Δεν ξερω, μαλλον οχι...πονεσα, ποναω και θα πονεσω πολυ και για πολυ καιρο ακομα. Σιγουρα αξιζει να υπομεινεις αυτο τον πονο για εναν ανθρωπο που αγαπας και με τον οποιο εχεις περασει 5.5 τελεια χρονια. Αλλα το ιδιο για δευτερη φορα...δε θα το ηθελα...
πολα ατομα βαζανε το χερι τους στην φωτια και λεγανε το ποσο σιγουροι ειναι και καηκανε!!!
αστο μην το συνεχιζεις!!για δικο σου καλο!! εγω σου ξαναπαραθετω αυτα που σου ειπα παραπανω!
σου ευχομαι να ναι ακριβως ετσι οπως ακριβως τα λες!
η ζωη προχωραει μπροστα!!
θα δεις οτι σε κανα δυο χρονακια θα αλαξουνε τα λεγομενα σου για την κοπελα!!
μονο αυτο θυμησου!!
δεν θα στο αναλυσω!!να το περασεις μονος σου!!θα μαθεις πολλα! ;) :thumbsup:
να θυμασαι οτι αλοι την πατησανε με οικογενειες!!μπορει για σενα να ειτανε ολα τελεια για αυτη ομως οχι!ασε τι σου λεγε!!αλλες τις εχεις στα οπα οπα και σου πηδιουνται με τον κολητο!!και λες  φαντασου και να μην την ειχα στα οπα οπα !!ε τοτε ειναι που δεν θα το κανε!!
αυτες ειναι τεραστιες συζητησεις!!
θα ρθει μια μερα που θα πεις!!αισιχτιρ!!!θα λες ουτε την αγαπω αλλα ουτε την μισω!!να ναι καλα!!αλοι μισησανε!!
ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος αλλα και ο χειροτερος!!
μην ακους αυτα που λενε οι φιλοι !!ασε ρε τις πουτανες και μπλα μπλα!!!τις θαβουμε τις θαβουμε αλλα στο τελος μ αυτες κολαμε!!
ουτε μην μπεις στο τριπακι οτι ο ερωτας με ερωτα περναει!!
περασετο μονος σου!!
καλη επιτυχια!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μπορεί να γυρίσει διότι δεν της έκατσε ο επόμενος που είχε σταμπάρει ή να το παίζει οτι θέλει να γυρίσει για να τσεκάρει αν κόβεις ακόμα φλέβες για πάρτη της
δεν βγάζω μισογυνισμό απλά μου έχουν κάτσει και τα δύο.
καλό είναι να κρατάμε πισινή για να μην ξαναπληγωθούμε
αυτό το "όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις" μεγάλη κουβέντα όποιος την είπε

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μαζί σου...

Πάντως ακόμα και αυτά τα 5.5 χρόνια, μετά από 10 χρόνια που θα έχεις γνωρίσει άλλες ... θα δείς ότι απλά θα είναι μια εμπειρία. Με το πέρασμα του χρόνου όλα αλλάζουν. Κάποτε κι εγώ τα ίδια έλεγα... Τώρα δεν με νοιάζει τί κάνει και απλά για μένα δεν υπάρχει. Κανένα συναίσθημα πλέον.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανει καποιος ειναι να παρει στα σοβαρα μια παρθενα.

Ειναι ουτοπικα μαλακας καποιος για να το κανει αυτο.

Σκληρο, αλλα ετσι ειναι.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε xamenos2006,διαβασε αν μπορεις ολα τα ποστ..θα βρεις πολλες απαντησεις..πολυ συναγωνιστες εδω μεσα εχουν γραψει σοφα πραγματα,που θα σε βοηθησουν για τις επομενες δυσκολες εβδομαδες,ισως κ μηνες..

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποσες φορες εχουμε καει και ποσες θα καουμε ακομα απο γκομενες... εγω στα 26 μου εχω κατασταλαξει οτι ολες κοιτανε μονο να περνανε καλα και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο. κατα ενα 95% δεν υπαρχουν μεγαλες αγαπες.... και οσο πιο πολλα δινουμε σε καποια τοσο πιο υπουλα θα μας την κανει καποια μερα. Οι δικαιολογιες οι κλασικες....οτι δεν νιωθει καλα...θελει χρονο...νιωθει να πνηγεται.. ειναι απλα για καταναλωση και επειδη δεν εχει καν τα @@ να πει χυμα τι γινεται. καθε μερα που περναει ευχομαι να κανω λαθος σε ολα τα παραπανω και καπου να υπαρχει η εξαιρεση... αλλωστε η ελπιδα πεθαινει τελευταια! οποτε... για μενα....να περναμε καλα αδερφια και οσο μπορουμε να μην σκαμε..!    :)

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
.να περναμε καλα αδερφια και οσο μπορουμε να μην σκαμε..!    :)

ετσι ακριβως..παντως ο φιλος,ας διαβασει ολα τα ποστ..και τις μαλακιες..ολα εχουν καποια αληθεια μεσα τους κ ολα ειναι απο βιωματα κ εμπειριες τοσων ανθρωπων..θα βοηθησει πιστευω να τα διαβασει ολα..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ακριβως..παντως ο φιλος,ας διαβασει ολα τα ποστ..και τις μαλακιες..ολα εχουν καποια αληθεια μεσα τους κ ολα ειναι απο βιωματα κ εμπειριες τοσων ανθρωπων..θα βοηθησει πιστευω να τα διαβασει ολα..
ή θα μπερδευτεί πιο πολύ! αν γράψουμε όλοι μας ότι στραβές μας έκατσαν με τις κάμπιες... γάματα! :helpplea:

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στις πιο πολλες απο τις στραβες που μας εχουν τυχει σε ολους μας...μονο τα ονοματα αλλαζουν....οποτε δεν νομιζω να μπερδευτει... φιλε παρε τα φιλαρακια σου και περνα καλα μαζι τους...για μενα ειναι η καλητερη λυση για να την βγαλεις απο το μυαλο σου....και τωρα που ειπα φιλαρακια...παω για καφε!  :grin:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το θεμα χωρισμου εχει δυο πτυχες βασικες.Ποιος χωριζει ποιον ειναι η πρωτη και η δευτερη ποιος ειναι ο μεν και ποια ειναι η δε.Εαν λοιπον στηλεις την γκομενα γιατι βαρεθηκες τραγουδακια του πλουταρχου και του γονιδη δεν χρειαζονται για εσενα μιας και ειναι δικη σου αποφαση και ολα καλα.Εαν σε στηλει η γκομενα ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΒΗΝΩ ΣΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.Το δευτερο σκελος ειναι αλλο και πιο σοβαρο.Εισαι επιχειρηματιας με την δουλεια σου,τα λεφτα σου,τις παρεες σου κτλ.ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ μεσα σε 2-3 μηνες την εχεις ξεπερασει περιπατο.Εαν εισαι υπαλληλος με περιορισμενες κοινωνικες υποχρεωσεις και εχεις πιαστει απο την σχεση σου τοτε το ξεπερνας δυσκολα και αργα.Οι παραπανω πτυχες δεν ειναι κανονας αλλα παιζουν μεγαλο ρολο.Νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος στο πρωτο διαστημα του χωρισμου δηλαδη μεχρι 6-12 μηνες ειναι να αλητευεις,να γαμεις πουτανες και οτι καθετε και μετα να ξαναψαχτεις για κατι μονιμο.Συνηθως ατομα που μπλεκουν γρηγορα με μονιμη κατασταση κανουν τα ιδια λαθοι με την προηγουμενη σχεση τους με αποτελεσμα να μην προχωρουν πρωσοπικα και σεξουαλικα.Μεγαλο το προβλημα του καψουρη που ετσι και χωρισει πιστευει οτι δεν εχει μελλον κτλ.Μαλακιες μαγκες...βρειτε κανα καλο πουτανακι για τον πρωτο καιρο γαμηστε καλα και οταν βαρεθειτε αυτη την κατασταση βουρ στο καμακι και στην ελευθερη αγορα ελληνιδων.Οταν και εκει βαρεθειτε το πηγαινε ελα ξερετε τα γουστα σας και τσιμπηστε την ευκαιρια και με υπομονη και επιμονη ολα θα γινουν οπως εσεις τα θελετε.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Εγω παντως απο τη στιγμη που χωρισα το μεγαλο μου ερωτα μου,δεν υπαρχει μερα που να μην την εχω σκεφτει, οσο καλα και να μαι με οποια και να μαι, αμα ποτε την δω ξερω οτι θα με κανει χαλια!!θα αφηνα γυναικα σπιτι δουλεια,τα παντα για κεινη.Μπορει να μην ηταν η Θεα σε σχεση με αλλες μου κοπελες αλλα ξερω πως  αμα ισχυει αυτο που λενε οτι καπου στον πλανητη υπαρχει το αλλο σου μισο,το δικο μου ηταν αυτη η γυναικα

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εγω παντως απο τη στιγμη που χωρισα το μεγαλο μου ερωτα μου,δεν υπαρχει μερα που να μην την εχω σκεφτει, οσο καλα και να μαι με οποια και να μαι, αμα ποτε την δω ξερω οτι θα με κανει χαλια!!θα αφηνα γυναικα σπιτι δουλεια,τα παντα για κεινη.Μπορει να μην ηταν η Θεα σε σχεση με αλλες μου κοπελες αλλα ξερω πως  αμα ισχυει αυτο που λενε οτι καπου στον πλανητη υπαρχει το αλλο σου μισο,το δικο μου ηταν αυτη η γυναικα

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,οσο κοινοτυπο κ να ακουγεται..
μια ειναι η λυση αδελφε:mILF..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Υπαρχει και αυτη η εκδοχη
(Συγνωμη για τα Greeklish αλλα ετσι πρεπει να εμανιζεται)!!!

Dear Soula,
Why do you kratas moutra me? Afou you know I love you karga. Mexri yesterday we had gamo tis moments don't mou tin spas tora. What allakse now? You don't goustareis me anymore?
You have found a gomeno mori???? I believe that there is kanenas like me. Who is the tsoglan you goustareis and what exei more than me?
Remember!!! Mitsous de masaei.
Ma giati re Soula do you pikreneis me at this difficult moment of my life?
Afou you know i have to mazepso elies. To FELEK MINE!!!!!!!

I don't want to kouraso you, but don't give to my nerves giati I'll give you shoot. Mexri kai lessons agglikon you always wanted ekana, to see how much I am kapsouris with you.

Kisses, Mitsos.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom