anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
4 και 5 χρόνια; Πάλι καλά, ρε μάγκες. Εδώ τους φεύγει σε 1,5 μήνα. Στις πουτάνες και ΠΑΛΙ στις πουτάνες. Είναι καλύτερα
Ontos file, ego 5,5xronia sxeshs kai me xwrise giati erwteutike leei kapoion allon.. Logiko einai na mhn einai erwteumenh mazi soy, symfwna me epistimonikes ereunes o erwtas krataei to polu 2xronia, meta ginetai agaph.. Ontos ta 3exnoun ola toso eukola, vgainoun phdiounte me allous..ta ksexnane ola.. xwrismos=thanatos
Ηρωας εγω 8 χρονια και κολλαει ολο και περισσσοτερο τι χωρισμος και μαλακιες ας με χωριζε και θα εκανα παρτυεγω εχω 10 χρονια σχεση και δε λεει να ξεκολλησει με τιποτα
Χωρισμός=θάνατος.. χώρισα απο 5 χρόνια σχέση , όλη μέρα κλαίω, δεν τρώω , δεν κοιμάμαι, την σκέφτομαι, σκέφτηκα πολλές φορες να πεθάνω κτλ.. δύσκολα τα πράγματα παίδες :/
Ο χωρισμος ειναι μεσα στην ζωη, εχω καταλαβει οτι ολα εχουν μια ημερομηνια ληξεων. Αλλα ακομα κ ετσι παντα συνεχιζουμε πηγαινοντας για κατι καλυτερο.
Παντα μια αγαπη ξεχνιεται με αλλη αγαπη
Χωρισμός=θάνατος.. χώρισα απο 5 χρόνια σχέση , όλη μέρα κλαίω, δεν τρώω , δεν κοιμάμαι, την σκέφτομαι, σκέφτηκα πολλές φορες να πεθάνω κτλ.. δύσκολα τα πράγματα παίδες :/
Οπως λέει και το τραγούδι: ο έρωτας μ' έρωτα περνάει...
Γι' αυτό... ξεσπάμε, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ! NEXT... ;)
Ένφο ομοιοπαθής Φίλε?
Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά Αδελφέ
με εχεις μερακλωσει σημερα!!Χαιρε Φιλε Τομιτο
Ο δυνατός ο χωρισμός δεν είναι τόσο πρόσφατος. Κάποιοι αλλοι μικροί είναι.
Σβησε με κυρα μου απ τα τεφτέρια σου κι άντε ν'ανταμώσεις ξανα τα ταίρια σου...
Τα καλύτερα είναι μπροστά.
Μάλλον
συνδιασε τα και τα 2 αν μπορεις!!Πουθενα δεν θα υπαρχω που λεει και ο Πλουταρχαος ( Η Αυτοκαταστροφη )
ή
Εστι ...γιατι περιεργα την ειδα ( Γονιδης )
Κάποτε κοίταζα τον ήλιο μες στα μάτια
κι αυτό τον ήλιο μου τον κάνανε κομμάτια.
Τώρα ο ουρανός δε με φοβίζει όσο κι αν βρέχει,
τώρα η ελπίδα μου ταυτότητα δεν έχει.
θέλω να ζήσω τη ζωή μου έξω απ' τα μέτρα,
τώρα που σκλήρυνε η καρδιά μου σαν την πέτρα
Ψηλά το κεφάλι Αδέλφια
Τομιτο ακόμη βρέχει ο ουρανός σου; και εγω νόμιζα πως είχε βγει αρκετός ήλιος; μάλλον έκανα λάθος..