Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μην τσιμπας μουνιτσα, διωξε τη μυγα.. :P

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Ναι ε..?
Α...καλά τότε.
Ξεκινώ το διάβασμα και αν σχηματίσω άποψη θα τοποθετηθώ.
Μάτς και μούτς στα μαγουλάκια όλων σας, αγόρια Πέμπτης και κορίτσια της παραμονοΠαρασκευής.

Επισκέπτης
Εγω ψηφιζω ξυλο πανω στο γαμησι που να μη το ξεχασει ποτε ( επειδη θα το γουσταρει ), μια κατασταση με πολυ πιπα κωλο να γουσταρει παλι, και στο τελος αδιαφορια  :rockon:
στο μυαλο μου εισαι ρε μαγκα..τι γινεται ρε???μηπως υπνοβατω & γραφω με δευτερο νικ??? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Χωρισμός είναι η αρχή της κάβλας, και το τέλος της μη κάβλας.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Να υποθέσω ότι για να μπω στο πνεύμα της κουβέντας, πρέπει να πάω στη σελίδα...1 ????
Ναι ε..?
Α...καλά τότε.
Ξεκινώ το διάβασμα και αν σχηματίσω άποψη θα τοποθετηθώ.
Μάτς και μούτς στα μαγουλάκια όλων σας, αγόρια Πέμπτης και κορίτσια της παραμονοΠαρασκευής.
Spinos τρυφερέ αγόραρε και λάτρη της δροσερής ηδονής, αναμένουμε όλοι μας με τεράστια αγωνία την τοποθέτησή σου επί τού θέματος... Δώσε ημίν τα φώτα σου εσύ Μεσσία και Λυτρωτή των απανταχού ομοφυλόφιλων, πρεσβευτή των διεστραμένων και ανώμαλων ορέξεων... Αναμένουμε μετα τεραστίας αγωνίας...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οταν ποστάρεις όλοι μέρα και σηκώνεσαι μόνο να πας supermarket, βρίσκεσαι στην κατηγορία φτερού. :grin:

Επισκέπτης
...και ως γνωστον ειμαι βιτσιοζικο γκομενακι :) :) :)

Ένα (ΕΝΤΕΛΩΣ όμως) μαλακισμενάκι-γκομενάκι είσαι που την τελευταία φορά που είδες "κρέας" ήταν πριν μήνες... κι ήταν και μέτριο! Το ξέρεις... το ξέρουμε... κάνει μπαμ ρε παιδί μου! Μπορείς να συνεχίσεις λοιπόν να χτίζεις το προφίλ που θα ήθελες να είχες μέσω ενός site :)

... και καλό δαχτύλιασμα!!! :2funny:

P.S. giorgospapa, ναι κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Το έχεις πιάσει το νόημα και δεν νομίζω να είσαι ο μόνος :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.387
Πόντοι
12.056
Βρε LIOMAS Αντι να καθεσαι να χαλιεσαι με την νιτσα ελα κανενα βραδυ να πιες κανενα κρασι με τα αδελφια σου...
Εχασες χθες....φοβερο σουαρε  ;) ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Βρε LIOMAS Αντι να καθεσαι να χαλιεσαι με την νιτσα ελα κανενα βραδυ να πιες κανενα κρασι με τα αδελφια σου...
Εχασες χθες....φοβερο σουαρε  ;) ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Xεχε, δεν ασχολούμαι ίδιαίτερα αλλά πολλές φορές μου αρέσει να της την λέω. Το τραβάει ο οργανισμός της ρε παιδί μου!!!

Όσο για το κρασάκι, thank you very much for the invitation, αλλά όπως έχω πει και παλιότερα δεν θέλω να συναντηθώ με κανέναν, nothing personal, προτιμώ να κρατήσω την ανωνυμία μου.

mounitsa, για να καταλάβεις, αυτό το κάνω γιατί μπορεί να είμαι ο γιος του Κόκκαλη... μπορεί να είμαι δημόσιο πρόσωπο (ηθοποιός, celebrity, τραγουδιαστής, μοντέλο, παρουσιαστής ειδήσεων)... μπορεί να είμαι πολιτικό πρόσωπο (υπουργός, νομάρχης)... γενικά ρε παιδί μου... μπορεί να είμαι απ' όλα!!! :cheesy:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κανατε μαλακια και οι δυο.

Και απο τη στιγμη που πηρατε την αποφαση να συνεχισετε, αυτος που θα "σπασει" θα ειναι και ο φταιχτης.

Καθως οι "οροι" ηταν προσυμφωνημενοι πως δεν χωριζει ο τυπος, τοτε γιατι την εκανε η γκομενα?

Μηπως λεω μηπως επειδη βαρεθηκε και επειδη καταλαβε οτι το "δεν χωριζω" του james70 αποτελουσε αληθες γεγονος και οχι φουμαρα?

Και ειδε οτι οντως ο τυπος εχει αρχιδια να κανει πραξη τον λογο του και την εκανε με ελαφρα γιατι δεν την επαιρνε?

Υποθεσεις. Εφοσον δεν ξερουμε αρκετες λεπτομερειες ο,τι και να πουμε μπορει να ειναι ατοπο.

Ειναι μαλακια παντως να ζητας να χωρισει ο αλλος επανειλημενα ενω στο εχει πει οτι δεν θα το κανει. Τα αλλα ειναι ιστορια  :rockon:
Όντως είδε ότι δεν είχα σκοπό να χωρίσω αλλά όχι γιατί είχα αχίδια όπως λες, αλλά γιατί ήμουν ηλίθιος!

Τη μέρα που γνώρισε τον τύπο (σημειωτέον:είδα φωτό του και ήταν σαν να είδα τη φάτσα μου!.....), είχαμε μαλώσει άγρια και πάνω  στον καυγά μου λέει:θα βρώ άλλον.Και γω της απαντάω:βρες 5!Χέστηκα!
Και μόλις βγήκε για καφέ με τις φίλες της, μέσα στην παρέα ήταν αυτός,ολόιδιος με μένα που με απόλυτη διακριτικότητα ευγένεια κτλ, ό,τι θα συγκινούσε μια γυναίκα σ΄ αυτήν την κατάσταση, την πλησίασε....
Ε! δε θέλει και πολύ!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κατ'αρχάς, θα ρωτούσα την ηλικία της κοπέλας. Δεν αμφισβητώ ότι υπήρξες ο έρωτας της ζωής της, αλλά είναι πιθανόν να μην είχε απόλυτη συνείδηση σε τι κατάσταση μπλεκόταν όταν ξεκίνησε τη σχέση μαζί σου - ασε, που, και να είχε, ο έρωτας τυφλώνει, δεν μετράς σωστά τις αντοχές σου, κλπ, κλπ.
Όσο και να λες ότι την αγαπάς και με τη γυναίκα σου δεν έχεις επαφές (μπα;) το γεγονός ότι δεν αποφασίζεις να χωρίσεις (αν και αποφασίσατε να κάνετε παιδί μαζί) δείχνει κάτι.
Επιπλέον, ό,τι λόγοι και να υπάρχουν γι'αυτήν σου την απόφαση το γεγονός παραμένει ότι εσύ τα έχεις μονά-ζυγά δικά σου και αυτή είναι μονίμως στο παρασκήνιο, πάντα δεύτερη, να παριστάνει στους δικούς της ότι δεν υπάρχει άντρας στη ζωή της, Χριστούγεννα μόνη, ΣΚ μόνη, διακοπές μόνη (αυτά τα τελευταία τα υποθέτω, εκτός κι αν έχεις μιλήσει καθαρά και στη γυναίκα σου και αυτή για δικούς της λόγους αποφάσισε να το δεχτεί).

Εν ολίγοις, Αni, εγώ θα σε ενθάρρυνα να βρεις κάποιον που να μην είναι δεσμευμένος και να φτιάξεις τη ζωή σου από εδώ και μπρος.
Ηλικίες:
Όταν γνωριστήκαμε εγώ 32,αυτή 19
Τώρα: εγώ 37,αυτή 24.

Εμφάνιση:αυτή εντυπωσιακά όμορφη και (παραδόξως) πολύ έξυπνη ;)
        εγώ μέτριος με κάποιο σεξαπίλ που τραβάει λίγο τις γυναίκες.

Αντικειμενικά (όσο μπορώ) τα περιγράφω όλα αυτά για να καταλάβετε περίπου

Παρότι 19 χρονών τότε, είχε πλήρη συναίσθηση του τι γινόταν και ήμουν πραγματικά ο μεγάλος της έρωτας!(αυτό βέβαια φάνηκε στην πορεία της των 5 χρόνων).

Όσον αφορά το παρασκήνιο στο οποίο βρισκόταν, είναι γεγονός.
Και ότι γράφεις είναι σωστό.
Αυτά άλλωστε ήταν που την πλήγωναν, και διεκδικούσε συνεχώς την πρώτη θέση στην καρδιά μου.

Η γυναίκα μου τα είχε μάθει όλα απ΄το πρώτο εξάμηνο.
Της ζήτησα να χωρίσουμε αλλά με αυταρχικό τρόπο μου είπε:ΟΧΙ δε θα ΜΑΣ χωρίσεις (εννοώντας και τα παιδιά).
Και εγώ υπέκυψα.

Όταν το είπα στην Άνι ότι πρέπει να χωρίσουμε έχασε τον κόσμο.
Μετά από σκέψη αποφάσισε να συνεχίσουμε, πιο προσεκτικά πλέον γιατί η γυναίκα μου θα ήταν πια υποψιασμένη.

Ήταν όπως καταλαβαίνετε 2 αλεπάλληλα λάθη, έναν για τον καθένα μας.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το γεγονος οτι δεν χωριζει ισως τον κανει συνειδητοποιημενο γονιο.

Δεν ειναι ολα ιστοριες αγαπης, ειδικα οταν μπλεκονται παιδια στην μεση.

Να διαλυσει τη σχεση του με τη γυναικα του ειναι ισως το πιο ευκολο πραγμα.

Να γαμησει την οικογενεια του ακομα και για τον ερωτα της ζωης του ειναι ισως απο τα πιο ηλιθια πραγματα που θα μπορουσε να κανει καποιος η καποια.
Αυτό πίστευα και γω φίλε μου.Ότι είμαι συνειδητοποιημένος γονιός.

Ο δικός μου πατέρας πέθανε όταν ήμουν 1 έτους.
Μεγάλωσα με τη μαμά μου,χωρίς μπαμπά.
Δεν ήθελα λοιπόν να μεγαλώσουν και τα παιδιά μου χωρίς πατέρα.

Έτσι πίστεψα ότι θα ήταν καλύτερα να θυσιάσω εγώ το μεγάλο μου έρωτα για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά μου...
Πόσο λάθος σκεψη!!!!!

Η πορεία και η εξέλιξη της ιστορίας το αποδεικνύει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα εκανες πουτανα μεγαλε.

Μπορει τελευταια να ειχα κατι αψιμαχιες μαζι του, αλλα θα αναφερθω σε αυτον καθως ειπε κατι πολυ σωστο : ( todok )

Οι γυναικες μεχρι τα 25 ειναι ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Και φανηκε.

Και εσυ εκανες βεβαια μαλακια, δεν ειναι το φταιξιμο μονο του ενος.

Eatme

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επομένως, αν κατάλαβα καλά από τα δύο τελευταία μηνύματά σου, έχετε χωρίσει πλέον;

Την καταλαβαίνω την Ανι, και νομίζω ότι κι εσύ την καταλαβαίνεις επίσης, όσο κι αν δε σου αρέσει η εξέλιξη. Τι να κάνεις τώρα; Να της υποσχεθείς μια από τα ίδια; Αρκετά χρόνια πέρασε έτσι και αρκετά πληγώθηκε.

Ανώδυνη λύση δεν υπήρχε σ'αυτήν την κατάσταση. Κάποιος (ή όλοι) σίγουρα θα πληγωνόταν και κάποιον θα έπρεπε να στερηθείς. Προφανώς, διάλεξες να στερηθελις την Ανι. Δική σου η επιλογή, πρέπει να το αποδεχτείς.

Η γυναίκα σου πώς ανέχεται να σ'έχει και να μη σ'έχει; Πρέπει κι αυτή να είναι νέα ακόμα. Και για τα παιδιά είσαι σίγουρος ότι είναι καλή αυτή η (ομολογουμένως) άρρωστη κατάσταση;

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως δεν ξερω καμια περιπτωση που να χωρισε καποιος-α για τον εραστή ή γκομενα !!!

αυτες ειναι περιπτωσεις ρε παιδια που μπορειτε να περνατε καλα χωρις καμια δεσμευση !! γιατι δε το εκμεταλλευεστε και κολλατε ???? αν θελετε σχεση πατε βρειτε μια ελευθερη.πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι οι σχεσεις με παντρεμενους-ες δεν εχουν κατα 99% μελλον (αφηνω και 1% για να μη λετε).επομενως αν ειστε ρομαντικοι και πιστευετε οτι θα κολλησετε απλα δεν ασχολειστε καν με τετοιες περιπτωσεις ! σωστή ??

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μακαρι να σκεφτοντουσαν ολες οι γυναικες ετσι..ομως το χρημα για τις γυναικες και η αναζητηση του σεξ για τον αντρα φερνει πολλους/ες ναι κηνυγανε αυτες τις ανουσιες σχεσεις απλα για "αποκατασταση"οι γυναικες και "επιβεβαιωση" εμεις..

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
DIKY για μια ακομα φορα θα συμφωνησω μαζι σου, συμπληρωνοντας απλα οτι ποτε καποια πραματα δεν  ειναι απολυτα οπως πχ το θεμα λεφτα για τις γυναικες.υπαρχει και μια μεριδα γυναικων συν τοις αλλοις οι οποιες εχουν οικονομικη επιφανεια απο μονες τους αλλα για αλλους λογους πλεον -ισως της επιβεβαιωσης οπως και στους αντρες- προβαινουν σ αυτες τις σχεσεις.δε χωριζουν τους συζυγους.απλα να περνανε καλα και τιποτα παραπανω.

Επισκέπτης
εγω παντως δεν ξερω καμια περιπτωση που να χωρισε καποιος-α για τον εραστή ή γκομενα !!!
επομενως αν ειστε ρομαντικοι και πιστευετε οτι θα κολλησετε απλα δεν ασχολειστε καν με τετοιες περιπτωσεις ! σωστή ??

Kι αν είναι εκείνες ρομαντικές και κολλάνε? :) Τι γίνεται τότε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom