giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μην τσιμπας μουνιτσα, διωξε τη μυγα..
στο μυαλο μου εισαι ρε μαγκα..τι γινεται ρε???μηπως υπνοβατω & γραφω με δευτερο νικ???Εγω ψηφιζω ξυλο πανω στο γαμησι που να μη το ξεχασει ποτε ( επειδη θα το γουσταρει ), μια κατασταση με πολυ πιπα κωλο να γουσταρει παλι, και στο τελος αδιαφορια
Να υποθέσω ότι για να μπω στο πνεύμα της κουβέντας, πρέπει να πάω στη σελίδα...1 ????
Spinos τρυφερέ αγόραρε και λάτρη της δροσερής ηδονής, αναμένουμε όλοι μας με τεράστια αγωνία την τοποθέτησή σου επί τού θέματος... Δώσε ημίν τα φώτα σου εσύ Μεσσία και Λυτρωτή των απανταχού ομοφυλόφιλων, πρεσβευτή των διεστραμένων και ανώμαλων ορέξεων... Αναμένουμε μετα τεραστίας αγωνίας...Ναι ε..?
Α...καλά τότε.
Ξεκινώ το διάβασμα και αν σχηματίσω άποψη θα τοποθετηθώ.
Μάτς και μούτς στα μαγουλάκια όλων σας, αγόρια Πέμπτης και κορίτσια της παραμονοΠαρασκευής.
μην τσιμπας μουνιτσα, διωξε τη μυγα..
...και ως γνωστον ειμαι βιτσιοζικο γκομενακι
Βρε LIOMAS Αντι να καθεσαι να χαλιεσαι με την νιτσα ελα κανενα βραδυ να πιες κανενα κρασι με τα αδελφια σου...
Εχασες χθες....φοβερο σουαρε ;) ;)
Όντως είδε ότι δεν είχα σκοπό να χωρίσω αλλά όχι γιατί είχα αχίδια όπως λες, αλλά γιατί ήμουν ηλίθιος!Κανατε μαλακια και οι δυο.
Και απο τη στιγμη που πηρατε την αποφαση να συνεχισετε, αυτος που θα "σπασει" θα ειναι και ο φταιχτης.
Καθως οι "οροι" ηταν προσυμφωνημενοι πως δεν χωριζει ο τυπος, τοτε γιατι την εκανε η γκομενα?
Μηπως λεω μηπως επειδη βαρεθηκε και επειδη καταλαβε οτι το "δεν χωριζω" του james70 αποτελουσε αληθες γεγονος και οχι φουμαρα?
Και ειδε οτι οντως ο τυπος εχει αρχιδια να κανει πραξη τον λογο του και την εκανε με ελαφρα γιατι δεν την επαιρνε?
Υποθεσεις. Εφοσον δεν ξερουμε αρκετες λεπτομερειες ο,τι και να πουμε μπορει να ειναι ατοπο.
Ειναι μαλακια παντως να ζητας να χωρισει ο αλλος επανειλημενα ενω στο εχει πει οτι δεν θα το κανει. Τα αλλα ειναι ιστορια
Ηλικίες:Κατ'αρχάς, θα ρωτούσα την ηλικία της κοπέλας. Δεν αμφισβητώ ότι υπήρξες ο έρωτας της ζωής της, αλλά είναι πιθανόν να μην είχε απόλυτη συνείδηση σε τι κατάσταση μπλεκόταν όταν ξεκίνησε τη σχέση μαζί σου - ασε, που, και να είχε, ο έρωτας τυφλώνει, δεν μετράς σωστά τις αντοχές σου, κλπ, κλπ.
Όσο και να λες ότι την αγαπάς και με τη γυναίκα σου δεν έχεις επαφές (μπα;) το γεγονός ότι δεν αποφασίζεις να χωρίσεις (αν και αποφασίσατε να κάνετε παιδί μαζί) δείχνει κάτι.
Επιπλέον, ό,τι λόγοι και να υπάρχουν γι'αυτήν σου την απόφαση το γεγονός παραμένει ότι εσύ τα έχεις μονά-ζυγά δικά σου και αυτή είναι μονίμως στο παρασκήνιο, πάντα δεύτερη, να παριστάνει στους δικούς της ότι δεν υπάρχει άντρας στη ζωή της, Χριστούγεννα μόνη, ΣΚ μόνη, διακοπές μόνη (αυτά τα τελευταία τα υποθέτω, εκτός κι αν έχεις μιλήσει καθαρά και στη γυναίκα σου και αυτή για δικούς της λόγους αποφάσισε να το δεχτεί).
Εν ολίγοις, Αni, εγώ θα σε ενθάρρυνα να βρεις κάποιον που να μην είναι δεσμευμένος και να φτιάξεις τη ζωή σου από εδώ και μπρος.
Αυτό πίστευα και γω φίλε μου.Ότι είμαι συνειδητοποιημένος γονιός.Το γεγονος οτι δεν χωριζει ισως τον κανει συνειδητοποιημενο γονιο.
Δεν ειναι ολα ιστοριες αγαπης, ειδικα οταν μπλεκονται παιδια στην μεση.
Να διαλυσει τη σχεση του με τη γυναικα του ειναι ισως το πιο ευκολο πραγμα.
Να γαμησει την οικογενεια του ακομα και για τον ερωτα της ζωης του ειναι ισως απο τα πιο ηλιθια πραγματα που θα μπορουσε να κανει καποιος η καποια.
εγω παντως δεν ξερω καμια περιπτωση που να χωρισε καποιος-α για τον εραστή ή γκομενα !!!
επομενως αν ειστε ρομαντικοι και πιστευετε οτι θα κολλησετε απλα δεν ασχολειστε καν με τετοιες περιπτωσεις ! σωστή ??