You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Άντε και στα δικά σου....τι ωραία....από χωρισμό ξεκίνησε το thread και θα καταλήξει σε γάμο........μ ένα άρλεκιν ξεχνιέσαι...αχ..δάκρυσα.... :'(
androusopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συμφωνώμαζί σου ο άντρας έφερνε πολλά λεφτά στο σπίτι και έχει και δυο παιδιάΑν τον αγαπουσε η εστω αν ηταν ερωτευμενη μαζι του ναι θα χωριζε και θα ηταν μαζι του.
Μαλλον προτιμησε την ασφάλεια που της παρεχει ο αντρας της(προφανως μεγαλυτερη απο τον εραστη της,που μπορει να μην ειχε στον ηλιο μοιρα.)
Το πρωτο που κοιτα μια μεση κοπελα,οταν ερχεται η στιγμη να αποφασισει.
;)
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Aυτά μου φέρνουν στο νου την ταινία The Page Turner.
Δεν την εχω δει... :-
androusopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ούτε και εγώAυτά μου φέρνουν στο νου την ταινία The Page Turner.
Από το διαδίκτυο.... ()
Όταν η πρώην αποφασίζει να τηλεφωνήσει...
Σας πήρε αρκετό χρόνο για να την ξεπεράσετε και να που επιτέλους τα καταφέρατε! Αποφασίσατε να κοιτάξετε μπροστά , βρήκατε ξανά τους φίλους και τις παρέες σας , αρχίσατε να βγαίνετε και να περνάτε καλά ώσπου τελικά γνωρίσατε μια καινούργια κοπέλα. Και πάνω που η ζωή σας μπήκε σε ένα καινούργιο ρυθμό...μια φωνή από το παρελθόν έρχεται να ταράξει την ησυχία σας : η πρώην!
Κάτω από κανονικές συνθήκες μια «πρώην» δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να σας πάρει τηλέφωνο μιας και αφού αποφάσισε να χωρίσει μαζί σας θα σας θεωρούσε μάλλον ακατάλληλο γι αυτήν εκτός εάν σας είδε τυχαία να περπατάτε στο δρόμο αγκαλιά με την καινούργια σας αγαπημένη και να δείχνετε ευτυχισμένος! Ναι , μην παραξενεύεστε. Μια γυναίκα σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι ο άντρας που αυτή απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος χωρίς τη θεία παρουσία της. Σίγουρα , δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να σας μιλήσει μπροστά στην νυν κοπέλα σας αλλά δεν θα έχανε την ευκαιρία , ακόμα και αν δεν την ενδιαφέρετε καθόλου , να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σας μέσω ενός απλού τηλεφωνήματος εκ του ασφαλούς! Ασχέτως αν σας παράτησε για κάποιον άλλο...αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Όταν η πρώην αποφασίζει να τηλεφωνήσει...
Σας πήρε αρκετό χρόνο για να την ξεπεράσετε και να που επιτέλους τα καταφέρατε! Αποφασίσατε να κοιτάξετε μπροστά , βρήκατε ξανά τους φίλους και τις παρέες σας , αρχίσατε να βγαίνετε και να περνάτε καλά ώσπου τελικά γνωρίσατε μια καινούργια κοπέλα. Και πάνω που η ζωή σας μπήκε σε ένα καινούργιο ρυθμό...μια φωνή από το παρελθόν έρχεται να ταράξει την ησυχία σας : η πρώην!
Κάτω από κανονικές συνθήκες μια «πρώην» δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να σας πάρει τηλέφωνο μιας και αφού αποφάσισε να χωρίσει μαζί σας θα σας θεωρούσε μάλλον ακατάλληλο γι αυτήν εκτός εάν σας είδε τυχαία να περπατάτε στο δρόμο αγκαλιά με την καινούργια σας αγαπημένη και να δείχνετε ευτυχισμένος! Ναι , μην παραξενεύεστε. Μια γυναίκα σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι ο άντρας που αυτή απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος χωρίς τη θεία παρουσία της. Σίγουρα , δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να σας μιλήσει μπροστά στην νυν κοπέλα σας αλλά δεν θα έχανε την ευκαιρία , ακόμα και αν δεν την ενδιαφέρετε καθόλου , να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σας μέσω ενός απλού τηλεφωνήματος εκ του ασφαλούς! Ασχέτως αν σας παράτησε για κάποιον άλλο...αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ενω λιγες ειναι οι φορες που βλεπουμε μαλακες που πιασανε τις γυναικες τους να πηδιουνται μπροστα στα ματια τους να θελουν να αυτοκτονησουν και να θελουν την γυναικα τους πισω ( λες και ειναι το σκυλι που χασανε ) και αλλους που τους φτυνουν επανειλημενα οι γκομενες να κολλανε και να παιρνουν τηλεφωνα ακομα και μετα απο το χωρισμο.
Κοιταξτε να γαμησετε λιγο παλικαρια γιατι δεν την παλευετε πραγματικα, και εχετε αρχισει να σπατε μπαλες με τις μαλακιες που γραφετε.
Κοιταξτε να γαμησετε λιγο παλικαρια γιατι δεν την παλευετε πραγματικα, και εχετε αρχισει να σπατε μπαλες με τις μαλακιες που γραφετε.
[size=10pt] [size=10pt]ξέρασε τα όλα και κάντην ρόμπα. [/size] [/size]
Ποτέ! Για 2 λόγους:
1) Ένας Gentleman δεν κάνει ρόμπα μια κυρία.
2) Το "βούκινο" κάνει κακό. Σε όλους μας. Γιατί μαθαίνεται, ΚΑΙ απο τις άλλες υποψήφιες να κερατώσουν τον άντρα τους, οπότε φρενάρουν. Και δε γαμεί κανείς.
Είναι σαφέστατο δηλ ότι αν πιάσεις τη γυναίκα σου ή τη γκόμενά σου με άλλον και θες να πεθάνεις είσαι μαλάκας!Ενω λιγες ειναι οι φορες που βλεπουμε μαλακες που πιασανε τις γυναικες τους να πηδιουνται μπροστα στα ματια τους να θελουν να αυτοκτονησουν και να θελουν την γυναικα τους πισω ( λες και ειναι το σκυλι που χασανε ) και αλλους που τους φτυνουν επανειλημενα οι γκομενες να κολλανε και να παιρνουν τηλεφωνα ακομα και μετα απο το χωρισμο.
Θα σας πω λοιπόν την ιστορία μου και μετά μάγκες θέλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου πριν περίπου 4,5 χρόνια.
Το ίδιο μάλιστα υποστήριζε και αυτή και μάλιστα δυνατότερα.
Ζήσαμε απόλυτο πάθος,ταύτιση απόψεων, έντονο και τέλειο σεξ και ότι άλλο ψάχνει κάποιος.
Πριν 2 μήνες όμως βρήκε άλλον
Οδηγήθηκε εκεί μετά από "ώριμη σκέψη", και με δικά μου συνεχόμενα λάθη που μου τα έλεγε συνεχώς αλλά δεν μπορούσα να ακούσω.
Όταν το έμαθα μου ήρθε να την πλακώσω, αλλά ήταν τόσο αφοπλιστική και ένοιωθα τόσο ένοχος...
Μετά της είπα να χωρίσουμε αλλά μου είπε ότι ΄με θέλει και είμαι πάντα ο άνδρας της ζωής της.
Της είπα τότε (ο βλάκας) να χωρίσει μ΄αυτόν και θα τη συγχωρήσω, αλλά μου είπε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο μαζί του για να κάνει τον κύκλο του.
-Πόσο χρόνο δηλ?
-2 εβδομάδες μου απαντά.
Και έτσι δέχτηκα το παιχνίδι που μόλις άρχιζε.
Στην πορεία όμως συνειδητοποίησα όπως και μου επιβεβαίωσε μετά, ότι μπορεί να ήταν και λίγο πιο πολύ από 2....
Να μην τα πολυλογώ, την έδιωξα απ το σπίτι, το δέχτηκε, βρήκε άλλο, και όταν την άλλη μέρα πακετάριζε τα πράγματά της, της ξαναπρότεινα να συνεχίσουμε όπως στην αρχή συμφωνήσαμε.
Μόνο που τώρα δεν έβαλε χρονικό όριο αλλά το άφησε εν λευκό.
Μη με πιέζεις μου είπε μόνο και θα βρούμε το δρόμο μας...
Σημείωση:Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά και το βασικό της πρόβλημα ήταν το ότι δεν χώριζα ενώ δεν υπήρχε καμιά επαφή πλέον με τη γυναικα μου.Επίσης μαζί έχουμε 1 μωράκι 2 χρονών.
Μάγκες ΒΟΗΘΗΣΤΕ με τις απόψεις σας!
Ζήσαμε απόλυτο πάθος,ταύτιση απόψεων, έντονο και τέλειο σεξ και ότι άλλο ψάχνει κάποιος.
Οδηγήθηκε εκεί μετά από "ώριμη σκέψη", και με δικά μου συνεχόμενα λάθη που μου τα έλεγε συνεχώς αλλά δεν μπορούσα να ακούσω.
Όταν το έμαθα μου ήρθε να την πλακώσω, αλλά ήταν τόσο αφοπλιστική και ένοιωθα τόσο ένοχος...
Μετά της είπα να χωρίσουμε αλλά μου είπε ότι ΄με θέλει και είμαι πάντα ο άνδρας της ζωής της.
Της είπα τότε (ο βλάκας) να χωρίσει μ΄αυτόν και θα τη συγχωρήσω, αλλά μου είπε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο μαζί του για να κάνει τον κύκλο του.
-Πόσο χρόνο δηλ?
-2 εβδομάδες μου απαντά.
Στην πορεία όμως συνειδητοποίησα όπως και μου επιβεβαίωσε μετά, ότι μπορεί να ήταν και λίγο πιο πολύ από 2....
Να μην τα πολυλογώ, την έδιωξα απ το σπίτι, το δέχτηκε, βρήκε άλλο, και όταν την άλλη μέρα πακετάριζε τα πράγματά της, της ξαναπρότεινα να συνεχίσουμε όπως στην αρχή συμφωνήσαμε.
Σημείωση:Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά και το βασικό της πρόβλημα ήταν το ότι δεν χώριζα ενώ δεν υπήρχε καμιά επαφή πλέον με τη γυναικα μου.Επίσης μαζί έχουμε 1 μωράκι 2 χρονών.
Υπόψιν ότι ήρθαμε μαζί σε ιντερνετ καφέ και καθόμαστε δίπλα-δίπλα σε 2 pc για να γράψει κι αυτή τις απόψεις της.
Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και αφού κανένας απ τους 2 μας δεν μπορεί να μιλήσει με κανέναν άλλο παρά μόνο μεταξύ μας, είπαμε να κάνουμε κι αυτό μήπως και βρεθεί καμιά άκρη.
Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και αφού κανένας απ τους 2 μας δεν μπορεί να μιλήσει με κανέναν άλλο παρά μόνο μεταξύ μας, είπαμε να κάνουμε κι αυτό μήπως και βρεθεί καμιά άκρη.
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου πριν περίπου 4,5 χρόνια.
-Πόσο χρόνο δηλ?
-2 εβδομάδες μου απαντά.
για να καταλαβω τωρα(καθοτι ξανθια)
εχεις παιδι με αυτη την κοπελα και ζεις μαζι της??
Ενω εισαι παντρεμενος????
Υπόψιν ότι ήρθαμε μαζί σε ιντερνετ καφέ και καθόμαστε δίπλα-δίπλα σε 2 pc για να γράψει κι αυτή τις απόψεις της.
Πρώτα γούσταρε με παντρεμένο, τώρα βρήκε άλλον, άσε την "να έχει το χρόνο της" όπως λέει μέχρι να καταλήξει στα παρατράγουδα να λέει την ιστορία της.
Μένω με τη γυναίκα μου και έχουμε σπίτι και μαζί.για να καταλαβω τωρα(καθοτι ξανθια)
εχεις παιδι με αυτη την κοπελα και ζεις μαζι της??
Ενω εισαι παντρεμενος????
Έχω δηλ 2 σπίτια.
Η ιστορία μας ξέρετε είναι ακατάλληλη για:
1.καρδιοπαθείς
2.ανηλίκους
3.πολύ ηθικά άτομα
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μπορει να γουσταρε με παντρεμενο που της ελεγε οτι θα χωρισει? και δεν το εκανε και γιαυτο να βρηκε αλλον?Πρώτα γούσταρε με παντρεμένο, τώρα βρήκε άλλον, άσε την "να έχει το χρόνο της" όπως λέει μέχρι να καταλήξει στα παρατράγουδα να λέει την ιστορία της.
Φίλε μόλις το διάβασε και σου απαντάει.Πρώτα γούσταρε με παντρεμένο, τώρα βρήκε άλλον, άσε την "να έχει το χρόνο της" όπως λέει μέχρι να καταλήξει στα παρατράγουδα να λέει την ιστορία της.
Ελπίζω να μη μου την τσατίσετε πολύ και με δείρει μετά! ;)
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μένω με τη γυναίκα μου και έχουμε σπίτι και μαζί.
Έχω δηλ 2 σπίτια.
Η ιστορία μας ξέρετε είναι ακατάλληλη για:
1.καρδιοπαθείς
2.ανηλίκους
3.πολύ ηθικά άτομα
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η ιστορια σας ειναι για τον φωσκολο αλλα τεσπα...λοοοοολ
Αφησε την να βρει μονη της τι θελει...
Με το να πιεζεις καταστασεις δεν θα βγεις κερδισμενος... ;)
Ναι μωρό μου αλλά το ήξερες απ την αρχή,δεν στο έκρυψα, και στο τέλος ήμουν ξεκάθαρος: Δεν χωρίζω!Συνεχίζουμε?μπορει να γουσταρε με παντρεμενο που της ελεγε οτι θα χωρισει? και δεν το εκανε και γιαυτο να βρηκε αλλον?
Και ( με το ζόρι βέβαια) είπες ΝΑΙ.
Θα σάγαπώ για πάντα!