Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πρώτα γούσταρε με παντρεμένο, τώρα βρήκε άλλον, άσε την "να έχει το χρόνο της" όπως λέει μέχρι να καταλήξει στα παρατράγουδα να λέει την ιστορία της.
Κι αν γυρίσει (που θα γυρίσει στα σίγουρα) μετά από 2-3 βδομάδες, τι κάνω τότε?
Επιλογές που έχω σκεφτεί:
Α.Της ρίχνω ένα βρωμόξυλο και τη στέλνω από κει που ήρθε
Β.Της ρίχνω ένα βρωμόξυλο και τη συγχωρώ αρκεί να μην το ξανακάνει
Γ.Δεν της ρίχνω ξύλο αλλά για να τη συγχωρέσω, απ το πρωί ως το βράδυ μου κάνει π@πες και γ@μήσι@ τρελά και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα μου... :rockon: :rockon: :rockon:
Δ.Αδιαφορώ για την ύπαρξή της....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κανατε μαλακια και οι δυο.

Και απο τη στιγμη που πηρατε την αποφαση να συνεχισετε, αυτος που θα "σπασει" θα ειναι και ο φταιχτης.

Καθως οι "οροι" ηταν προσυμφωνημενοι πως δεν χωριζει ο τυπος, τοτε γιατι την εκανε η γκομενα?

Μηπως λεω μηπως επειδη βαρεθηκε και επειδη καταλαβε οτι το "δεν χωριζω" του james70 αποτελουσε αληθες γεγονος και οχι φουμαρα?

Και ειδε οτι οντως ο τυπος εχει αρχιδια να κανει πραξη τον λογο του και την εκανε με ελαφρα γιατι δεν την επαιρνε?

Υποθεσεις. Εφοσον δεν ξερουμε αρκετες λεπτομερειες ο,τι και να πουμε μπορει να ειναι ατοπο.

Ειναι μαλακια παντως να ζητας να χωρισει ο αλλος επανειλημενα ενω στο εχει πει οτι δεν θα το κανει. Τα αλλα ειναι ιστορια  :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γ.Δεν της ρίχνω ξύλο αλλά για να τη συγχωρέσω, απ το πρωί ως το βράδυ μου κάνει π@πες και γ@μήσι@ τρελά και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα μου... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω ψηφιζω ξυλο πανω στο γαμησι που να μη το ξεχασει ποτε ( επειδη θα το γουσταρει ), μια κατασταση με πολυ πιπα κωλο να γουσταρει παλι, και στο τελος αδιαφορια  :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αλλη μια ιστορια βγαλεμενη απ τις σελιδες ενος αρλεκιν που μαλλον διαδραματιζεται σε χαρεμια..
ελεος...

υποθετωντας οτι ολο αυτο ισχυει.. κοπελια την εκανες την μλκια να μπλεξεις με πανδρεμενο κ να κανεις κ παιδι μαζι του... αμα ησουν ο ερωτας της ζωης του προφανως θα χωριζε, δε το κανει στο ειπε κιολας ευθυς εξ αρχης αλλα οντας γυναικα (ντραμα κουινς παντα) πιστευες πως θα τον αλλαξεις.. καλημερα οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ειδικα απο καποια ηλικια κ μετα.. καλα εκανες κ την εκανες αλλα η επομενη μλκια που θα κανεις ειναι μαλλον να γυρισεις πισω αντι να κοιταξεις να φτιαξεις τη ζωη σου...
αξιοπρεπεια 0? πατε κ μπλεκετε με παντρεμενους κ μετα κλαιγεστε..

Eatme

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχάς, θα ρωτούσα την ηλικία της κοπέλας. Δεν αμφισβητώ ότι υπήρξες ο έρωτας της ζωής της, αλλά είναι πιθανόν να μην είχε απόλυτη συνείδηση σε τι κατάσταση μπλεκόταν όταν ξεκίνησε τη σχέση μαζί σου - ασε, που, και να είχε, ο έρωτας τυφλώνει, δεν μετράς σωστά τις αντοχές σου, κλπ, κλπ.
Όσο και να λες ότι την αγαπάς και με τη γυναίκα σου δεν έχεις επαφές (μπα;) το γεγονός ότι δεν αποφασίζεις να χωρίσεις (αν και αποφασίσατε να κάνετε παιδί μαζί) δείχνει κάτι.
Επιπλέον, ό,τι λόγοι και να υπάρχουν γι'αυτήν σου την απόφαση το γεγονός παραμένει ότι εσύ τα έχεις μονά-ζυγά δικά σου και αυτή είναι μονίμως στο παρασκήνιο, πάντα δεύτερη, να παριστάνει στους δικούς της ότι δεν υπάρχει άντρας στη ζωή της, Χριστούγεννα μόνη, ΣΚ μόνη, διακοπές μόνη (αυτά τα τελευταία τα υποθέτω, εκτός κι αν έχεις μιλήσει καθαρά και στη γυναίκα σου και αυτή για δικούς της λόγους αποφάσισε να το δεχτεί).

Εν ολίγοις, Αni, εγώ θα σε ενθάρρυνα να βρεις κάποιον που να μην είναι δεσμευμένος και να φτιάξεις τη ζωή σου από εδώ και μπρος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το γεγονος οτι δεν χωριζει ισως τον κανει συνειδητοποιημενο γονιο.

Δεν ειναι ολα ιστοριες αγαπης, ειδικα οταν μπλεκονται παιδια στην μεση.

Να διαλυσει τη σχεση του με τη γυναικα του ειναι ισως το πιο ευκολο πραγμα.

Να γαμησει την οικογενεια του ακομα και για τον ερωτα της ζωης του ειναι ισως απο τα πιο ηλιθια πραγματα που θα μπορουσε να κανει καποιος η καποια.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα ηταν συνειδητοποιημενος δεν θα εκανε ευθυς εξ αρχης σχεσεις με αλλη κ παιδι μαζι της...
οσο για σχεση με τη γυναικα του.. πρεπει να ειναι σουπερντουπερ απ αυτα που μας εγραψε εδω μεσα
την οικογενεια του τη γμσε ηδη...
η ιστορια απ οπου κ αν την πιασεις ειναι παραδειγμα προς αποφυγην χαχαχα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αμα ηταν συνειδητοποιημενος δεν θα εκανε ευθυς εξ αρχης σχεσεις με αλλη κ παιδι μαζι της...
οσο για σχεση με τη γυναικα του.. πρεπει να ειναι σουπερντουπερ απ αυτα που μας εγραψε εδω μεσα
την οικογενεια του τη γμσε ηδη...
η ιστορια απ οπου κ αν την πιασεις ειναι παραδειγμα προς αποφυγην χαχαχα

Μαθετε να διαβαζετε επιτελους...

Συνειδητοποιημενος ΓΟΝΙΟΣ ειπα. Οχι συνειδητοποιημενος. ( τελεία )

Η σχεση του αντρογυνου και η οικογενεια μεταξυ τους ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Επειδη εφτασε ενα σημειο οπου το ενα ( σχεση ) δεν παει αλλο, δεν σημαινει πως και το αλλο εχει καταστραφει. Αν κρατηθουν τα "μποσικα" τοτε η οικογενεια θα συνεχισει να ειναι σωστη απεναντι στα μελη της.

Μην λεμε ο,τι θελουμε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι.. κ ενας συνειδητοποιημενος ΓΟΝΙΟΣ παει κ κανει παιδια με αλλη γυναικα οντας παντρεμενος με αλλη κ εχει ηδη παιδια... αυτο να κανουν ολοι...
κατα τη δικη μου ταπεινη αποψη καλυτερα να χωριζε ο οποιος τετοιος τυπος  παρα να κοροιδευει τους παντες... εκτος κ αν το εχει ξεκαθαρισει με ολους οτι ετσι ειναι η κατασταση κ το δεχτηκαν πραγμα το οποιο ειναι πολυ εξτριμ αλλα γουστο τους κ καπελο τους..
θα θεωρουσα πολυ πιο υγιη μια σχεση χωρισμενων γονιων που απεναντι στα παιδια τους ειναι σωστοι παρα αυτο το πραγμα.. δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνεις (που δικαιολογεις κιολα :P :P :P )

η γνωμη μου ειναι πως αυτη πρεπει να κοιταξει να φτιαξει τη ζωη της... παρα να ζει σε ουτοπιες..

Eatme

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0

1. Επιμένω ότι θα ήθελα να ξέρω την ηλικία της όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση.

2. Όποιος κόπτεται για την ήδη υπάρχουσα οικογένειά του και είναι υπεύθυνος και σωστός οικογενειάρχης, δεν ξεκινάει δεύτερη παράλληλη, με παιδί, σπίτι που έχουν μαζί (όπως είπε) και δε ξέρω τι.

3. Αυτό το οποίο λέμε είναι ότι είναι φυσικό η Ani κάποια στιγμή να κουραστεί από την κατάσταση και να επιδιώξει κάποια πιο ισότιμη σχέση. Διαφωνώ με τον James για την αντίδραση "προδομένου" που έχει, να τη δείρει, να την πάρει και να τη στείλει για εκδίκηση, κλπ. Οσο κι αν του κακοφαίνεται ας έρθει λίγο και στη δική της θέση.

Βέβαια, όλα με επιφύλαξη λέγονται εφ'όσον δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6

Το Δ δαγκωτό.... μην το συζητάς καθόλου... Δύσκολο αλλά έτσι πρέπει. Αν σκέφτεσαι μόνο με την καρδιά και το συναίσθημα το έχασες το παιχνίδι! Κάποιες φορές πρέπει να επικρατεί ψυχρή λογική...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κι επαναλαμβάνω... είσαι σίγουρη? Πάντως από ότι βλέπω παρακολουθείς όλα τα post μου ένα προς ένα. Κάποιος admin να βάλει ειδοποίηση για την mounitsa (ο θεός να την κάνει!) για τα posts μου να είναι πλήρως ενημερωμένη :2funny:

Μπα? Χωρισες? το πηρε αποφαση το γκομενακι και σε στειλε στη μαμα σου? ή απλα πουλας πνευμα επειδη δεν εχεις κατι αλλο να πεις?

παιδι-συζυγος-γκομενα κινεζα που καθαριζει με οδοντικο νημα-φατσα με πουκαμισακι ανοιχτο δασυτριχο στηθος και σταυρουδακι να αχνοφαινεται...... Σε ενα και μονο θρεντ που ανοιξες τα ειχες αναφερει και δειξει ολα....δε θελει και πολυ....οι κακες εμπειριες μενουν ανεξιτηλες στο θυμικο :)

Επισκέπτης
Μπα? Χωρισες? το πηρε αποφαση το γκομενακι και σε στειλε στη μαμα σου? ή απλα πουλας πνευμα επειδη δεν εχεις κατι αλλο να πεις?

παιδι-συζυγος-γκομενα κινεζα που καθαριζει με οδοντικο νημα-φατσα με πουκαμισακι ανοιχτο δασυτριχο στηθος και σταυρουδακι να αχνοφαινεται...... Σε ενα και μονο θρεντ που ανοιξες τα ειχες αναφερει και δειξει ολα....δε θελει και πολυ....οι κακες εμπειριες μενουν ανεξιτηλες στο θυμικο :)

Μπορεί να χώρισα... μπορεί και όχι... μπορεί να μην παντρεύτηκα ποτέ... μπορεί να είμαι ακόμα παντρεμένος... Εσένα δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου :) Γιατί έχεις όντως μεγάαααααλο πρόβλημα!!! :2funny:

Την αλήθεια όμως δεν θα την μάθεις  Π Ο Τ Ε ! ! ! :cheesy:

Α! Να μην το ξεχάσω... πήγαινε στο thread "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" να μην χάσεις τις συνέχειες από τον προσωπικό μου βίο που τόσο σε ενδιαφέρει :cheesy: Χαρτί και μολύβι λοιπόν γρήγορα και τρέχα να κρατήσεις σημειώσεις!!!!!

Επισκέπτης
οι κακες εμπειριες μενουν ανεξιτηλες στο θυμικο :)

Ήταν για σένα κακιά εμπειρία που γαμούσα το κινεζάκι κι εσύ βολευόσουν με τα δαχτυλάκια σου ε? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δίκιο έχεις, ναι το δέχομαι, ΟΚ!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α οκ......λυθηκε η απορια........τελικα απλα πουλας πνευμα :) :) (ανεπιτυχως....προτιμω το πνευμα του τοντοκ....)

ε ναι ειναι γνωστο σε ολο το φορουμ αλλωστε οτι οσο γαμαγες το κινεζακι που σου εφτιαχνε και τις γεφυρες παραλληλα εγω ειχα τρελλαθει στη μαλακια και οχι μονο με δαχτυλα.......μπουκαλια, αγγουρια, μπαταριες, γλυφιτζουρια......ποτααααααααμια λεμε........με φτιαχνουν αλλωστε τετοιες καταστασεις..........αμα βρεις και καμια που να σπαει και σπυρακια ανοιξε παλι θρεντ γιατι ειναι ακομα πιο κινκυ σκηνικα και ως γνωστον ειμαι βιτσιοζικο γκομενακι :) :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και επειδη μαλλον δεν το ανεληφθηκες......η κακια εμπειρια ηταν το δασυτριχο στηθος με το μισανοιχτο πουκαμισο και το σταυρουδακι.......αυτο ηταν κατι που δυστυχως δεν ξεχνιεται και το θρεντ επρεπε τουλαχιστον να απαιτει γονικη συναινεση......

λιομα ειλικρινα δε με απασχολει ουτε αν εισαι παντρεμενος ουτε αν εισαι χωρισμενος ουτε αν γαμας την οικιακη σου βοηθο.......απλα εχεις κανει ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΑ ποστ για την οικογενειακη σου ζωη, εχεις δωσει πληθος πληροφοριων, εχεις αντιπαρατεθει με πολλα μελη για αυτες τις πληροφοριες που εχεις δωσει ως προς τη θεση της γυναικας (της δικιας σου) στην οικογενεια και ποια η δικη σου.....οποτε........το να μου λες οτι σε παρακολουθω θα ηταν ακυρο........αν μου ελεγες οτι σπουδαζα αγγλια δηλαδη θα θεωρουσα οτι εισαι η ματα χαρι και δουλευεις στην ΕΥΠ?
εφοσον ομως βγαζεις στη φορα πραγματα να εισαι ετοιμος να λουστεις και τα οποια σχολια :) τελος.......παω σουπερ μαρκετ.......

(και μην τολμισει να χρησιμοποιησει κανεις αυτο το στοιχειο εις βαρος μου ) :P :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειναι σαν να παρακολουθω αγωνα (πυγμαχια για παραδειγμα), μεταξυ ενος αθλητη υπερ-βαρεων βαρων (που γαμαει δηλαδη σε καθημερινη βαση), και ενος αθλητη που ανηκει στην κατηγορια φτερου (που εχει να δει πηδημα δηλαδη λιγο πριν απ τη γεννηση του)..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μας εκανες τη μουρη κρεας εσυ με τις εξυπναδες σου :P

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Να υποθέσω ότι για να μπω στο πνεύμα της κουβέντας, πρέπει να πάω στη σελίδα...1 ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom