You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για να καταλάβω.... αν είσαι μικρός με το χρόνο μαθαίνεις γνώρισε και άλλες γυναίκες και τότε θα καταλάβεις αν όντως πρέπει να αισθάνεσαι χάλια, αν όμως έφταιξες και το πιστεύεις κάνε την κίνηση με το τηλέφωνο.
Αστους ολους να λενε ρε. Την θες ρε συ ακομα? Αν την θες πραγματικα να ριξεις τα μουτρα σου (γιατι οπως λες εσυ εφταιγες) και να την παρεις τηλεφωνο. Και ζητα και κανενα συγνωμη αφου εφταιγες οπως λες.
Επισκέπτης
δωσε μου το τηλεφωνο να τη παρω εγω να της εξηγησω ποσο καλο παιδι εισαι
Εσυ με 2 ψηφους που χεις στα καμακια τι τηλεφωνο να παρεις ρε Καραμητρο...?
Καλογρια θα γινει το κοριτσι!
Αυτες οι δουλειες θελουν γρηγορα και αμεσα αποτελεσματα..Θελουνε ΚΟΜΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.894
- Πόντοι
- 606
ακομα 2 εχω?? :'(.μονος μου,εγω κ ο κλωνος μου :SΕσυ με 2 ψηφους που χεις στα καμακια τι τηλεφωνο να παρεις ρε Καραμητρο...?
Αυτες οι δουλειες θελουν γρηγορα και αμεσα αποτελεσματα..Θελουνε ΚΟΜΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Επισκέπτης
πριν τις 12 πρεπει να δρασεις,τωρα που ναι ζεστα τα πραματα,μην κρυωσουν,πεσε στα ποδια της και εν αναγκη κανε της γλυφομουνι
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Εσυ με 2 ψηφους που χεις στα καμακια τι τηλεφωνο να παρεις ρε Καραμητρο...?
τομαχοκ γραψτον στα παπαρια σου και παρε τις δικες μου ψηφους..
Επισκέπτης
Σιγα εσυ ρε Παπασουζα, που μου βαλες ολες τις παπαδιες να σε ψηφισουν!
Τραβα χορεψε ρε.
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Τραβα χορεψε ρε.
Μόλις χώρισα και είμαι ψυχολογικα χάλια τι να κάνω..????? 6 μήνες σχέση έιχαμε, τι να κάνω είμαι άρρωστος με την κοπέλα μου, η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα, δεν έχω όρεξη για τίποτα, ακούω συνέχεια τραγούδια χωρισμού, ακούω συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι..
Δεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω?? Δεν μπορώ να την ξεπεράσω με τίποτα.. Εγώ την είπα να διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..Την αγαπάω δεν έχω νιώσει έτσι για καμιά άλλη κοπέλα, όπως και τα συναισθήματα που προκείπτουν από αυτόν τον χωρισμό τα νιώθω για πρώτη φορά...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...
αμα την αγαπας τοσο πολυ να την παρεις εσυ τηλεφωνο και να αφησεις μλκσ εγωισμους.
και εγώ και εγώ !!!!
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Κοντευει 12 η ωρα . Εκανες τιποτα ; Ενεργηθηκες ; Μη μας κρατας σε αγωνια
και εγώ έχω τρελαθείΚοντευει 12 η ωρα . Εκανες τιποτα ; Ενεργηθηκες ; Μη μας κρατας σε αγωνια
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Στο αφιερωνων μαν
ρε δεν θα την παρει τηλεφωνο να το δειτε. εχουμε πηξει στα φλωρακια και τους εγωισταρους. ε οχι κυριε δεν εισαι ο μοναδικος αντρας της γης αμα της εβγαλες το λαδι δεν θα σε παρει ποτε τηλεφωνο να το ξερεις
να ρωτησω κατι ασχετο. διδυμος εισαι στο ζωδιο; ετσι για να ανεβαζουμε το επιπεδο και να εχουμε σοβαρα επιχειρηματα
να ρωτησω κατι ασχετο. διδυμος εισαι στο ζωδιο; ετσι για να ανεβαζουμε το επιπεδο και να εχουμε σοβαρα επιχειρηματα
Ναι όντως. Είναι κλασσική περίπτωση συμπεριφοράς Διδύμου. Όλοι ίδιοι είναι.
για πλακα το ρωτησα αυτο με τον διδυμο αλλα αν οντως ειναι....... θα παρω την θεση της λιτσας πατερα και θα με λενε ευα μητερα
Κάποιοι λένε πως είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας η εγωιστική συμπεριφορά αλλά δε ξέρουνε τον τεράστιο ρόλο που παίζουν τα ζώδια και ιδιαίτερα η σελήνη. Ναι η σελήνη. Μπράβο evabb για το εύστοχο post.για πλακα το ρωτησα αυτο με τον διδυμο αλλα αν οντως ειναι....... θα παρω την θεση της λιτσας πατερα και θα με λενε ευα μητερα
Τι άλλο έχεις καταλάβει για το φίλο μας που μάλλον τώρα θα την πηδάει ενώ εμείς λέμε πίπες?
Κάποιοι λένε πως είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας η εγωιστική συμπεριφορά αλλά δε ξέρουνε τον τεράστιο ρόλο που παίζουν τα ζώδια και ιδιαίτερα η σελήνη. Ναι η σελήνη. Μπράβο evabb για το εύστοχο post.
Τι άλλο έχεις καταλάβει για το φίλο μας που μάλλον τώρα θα την πηδάει ενώ εμείς λέμε πίπες?
οτι δεν εχουμε τπτ να κανουμε και την βγαζουμε σαν καλα μπακουρια σε ενα πορνοσαιτ
Μη το ξαναπείς αυτόοτι δεν εχουμε τπτ να κανουμε και την βγαζουμε σαν καλα μπακουρια σε ενα πορνοσαιτ