Ασχολούμε 36 χρόνια με τα ζώδια και ιδιαίτερα στο τομέα της έρευνας και κλωνοποίησης ωροσκοπίων.Οσο υπάρχουν αντρες που δέχονται να μιλούν για ζώδια
Να μιλάς καλύτερα άλλη φορά. ;)
Ασχολούμε 36 χρόνια με τα ζώδια και ιδιαίτερα στο τομέα της έρευνας και κλωνοποίησης ωροσκοπίων.Οσο υπάρχουν αντρες που δέχονται να μιλούν για ζώδια
Μη το ξαναπείς αυτό
Μα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?οκ οκ δεν το ξαναλεω αλλα θα μου μιλας για ζωδια;
Ευα την εχω ακουσει με το αβαταρ σου! Και sorry για το off topic.οκ οκ δεν το ξαναλεω αλλα θα μου μιλας για ζωδια;
Ναι, μας γάμησες το thread.Ευα την εχω ακουσει με το αβαταρ σου! Και sorry για το off topic.
Ευα την εχω ακουσει με το αβαταρ σου! Και sorry για το off topic.
Μα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?
Επίσης είμαι πολύ καλός στον καφέ, στα ταρώ, στη χειρομαντεία και στην τηλεμεταφορά.
Η φωτο ματια μου. Φοβερη ειναι!η φοτο σ'αρεσει η το στιχακι απο κατω;
Για να κλεινουμε το θεματάκι με μια τρισθεόρατη ατάκα του Βόθρου...το ελεος ταχι αποφτισι
η μαλακια ινε ιερι και ινε ανιλειτι
Όπως πάνταΓια να κλεινουμε το θεματάκι με μια τρισθεόρατη ατάκα του Βόθρου...
Η φωτο ματια μου. Φοβερη ειναι!
Φοβερα χιλια μεσα στα πεταλα των λουλουδιων. Μεγας φωτογραφος!:-* :-* :-* :-* thanks
Φοβερα χιλια μεσα στα πεταλα των λουλουδιων. Μεγας φωτογραφος!
Μόλις χώρισα ...
Φοβερα χιλια μεσα στα πεταλα των λουλουδιων. Μεγας φωτογραφος!
Αυτο ειπα και εγω μωρο μου και εκθιασα τον φωτογραφο. ;) ;) ;)δεν ξερω ποιος ειναι. απλα μου αρεσε το χρωμα και τα πεταλα με τα χειλη.
Αυτο ειπα και εγω μωρο μου και εκθιασα τον φωτογραφο. ;) ;) ;)
Αν ελειπε το δαχτυλιδι θα ηταν τελεια και αυτη. Βρηκες το κουμπι μου ετσι? Εχω αδυναμια στα ωραια γυναικεια χιλια. ;) ;) ;)εχω κι αλλες αλλα χωρις πεταλα. να αλλαξω;
εχω κι αλλες αλλα χωρις πεταλα. να αλλαξω;
Λαλακ μην με δεις με γυναικα. Κατι παθαινεις.oxιιιιιι
Το αλλο. Ηταν πιο ωραιο μωρακι. Και αν ειναι και αληθηνη η φωτο...τελικα σας αρεσει το αβαταρ με το γλυφιτζουρι η να βαλω το παλιο;
κι εμενα μου αρεσουν τα κραγιον και τα εντονα χρωματα ;) ;) ;)