Σε τετοια ζαχαρη ειμαι πολυ επιρεπης. Παει το ζακχαρο 5!
τι ινσουλινη μου λες εσυ πεφτεις σε κομ(μ)α. με ποσα μ ρε παιδια;
Σε τετοια ζαχαρη ειμαι πολυ επιρεπης. Παει το ζακχαρο 5!
Θελω να πεσω σε κωμα, θελω να πεσω σε κωμα.τι ινσουλινη μου λες εσυ πεφτεις σε κομ(μ)α. με ποσα μ ρε παιδια;
Με ω βρε (και 1 μ)τι ινσουλινη μου λες εσυ πεφτεις σε κομ(μ)α. με ποσα μ ρε παιδια;
Με ω βρε (και 1 μ)
κωμα
Σε αυτο δεν μπορω να εχω ιδιαν αποψη. Αλλα οτι εισαι γατα εχω. Παιζεις οπως βλεπω σε πολλα ταμπλο ταυτοχρονα. ;) ;) ;)δεν ειμαι μοντελο αν και απο χειλη καλα παω.
Στο εγραψα και εγω 2 φορες μωρακι. Δεν το ειδες?ιτςςςςςςςςςςς ευχαριστω
Σε αυτο δεν μπορω να εχω ιδιαν αποψη. Αλλα οτι εισαι γατα εχω. Παιζεις οπως βλεπω σε πολλα ταμπλο ταυτοχρονα. ;) ;) ;)
Στο εγραψα και εγω 2 φορες μωρακι. Δεν το ειδες?
γυναικα χωρις κωλο, λιμανι διχως μολο.....
Off-topic... Τι εννοείς με αυτό ... Γυναίκα χωρίς ωραίο κώλο ή γυναίκα που δεν δίνει κώλο ... .είναι λιμάνι δίχως μόλο ???
Αυτο ειναι πολυ καλο θα ελεγα. Μου αρεσουν τα δυσκολα εμενα. Δεν τις φοβαμαι τις "γατες". Ισα ισα. ;) ;) ;)ουχι καλε μην το ξαναματαπεις αυτο
Ειπα γατα? Συγνωμη. Γατα με πεταλα εννοουσα.απλα ακωλη γυναικα. αλλα επειδη ενας απλος κωλος δεν ειναι αρκετος, ενοουμε ωραιο κωλο. οσο για το αν δινει κωλο, στο χερι του αντρα ειναι αυτο ;) ;) ;) ;)
Αυτο ειναι πολυ καλο θα ελεγα. Μου αρεσουν τα δυσκολα εμενα. Δεν τις φοβαμαι τις "γατες". Ισα ισα. ;) ;) ;)
Προλαβα και το ειπα οτι εισαι με πεταλα. Τι αλλο να πω τωρα? ;) ;) ;)γατουλα ειμαι στα σωστα χερια. στα λαθος ειμαι τιγρακι η αν ειναι ακομα πιο σωστα χερια ;)
Προλαβα και το ειπα οτι εισαι με πεταλα. Τι αλλο να πω τωρα? ;) ;) ;)
Τιγρη προτιμω με τα νυχια εξω κι ολας. ;) ;) ;) Αλλα με το "γατα" εννοω πανεξυπνη. Και δεν τις φοβαμαι τις εξυπνες γυναικες. Ισα ισα τις προτιμω.γατουλα ειμαι στα σωστα χερια. στα λαθος ειμαι τιγρακι η αν ειναι ακομα πιο σωστα χερια ;)
Τιγρη προτιμω με τα νυχια εξω κι ολας. ;) ;) ;) Αλλα με το "γατα" εννοω πανεξυπνη. Και δεν τις φοβαμαι τις εξυπνες γυναικες. Ισα ισα τις προτιμω.
Ασε μωρακι μου. Τις λαμπες θα της τις αλλαζω εγω. Και τα φωτα αμα λαχει. Η γυναικα δεν ειναι για χειροναχτικες εργασιες. Αλλα πραγματα πρεπει να κανει με τα χερακια της. ;) ;) ;)λογικο ειναι. τι να πεις με μια χαζη; για το πως εβαψε χθες τα νυχια της; η για να σου κανει ναζακια του κωλου που δεν μπορει να αλλαξει μια λαμπα;
Ασε μωρακι μου. Τις λαμπες θα της τις αλλαζω εγω. Και τα φωτα αμα λαχει. Η γυναικα δεν ειναι για χειροναχτικες εργασιες. Αλλα πραγματα πρεπει να κανει με τα χερακια της. ;) ;) ;)