και με την Εύα τώρα έλεος βρε κομαντο .
κανει προπονηση το παιδι αλλωστε δεν ειμαι τυχαια, ειμαι πουλεν με ISO 9000
και με την Εύα τώρα έλεος βρε κομαντο .
Οχι και με την Ευα φιλαρακι. Μονο με την Ευα.και με την Εύα τώρα έλεος βρε κομαντο .
προπόνηση .κανει προπονηση το παιδι αλλωστε δεν ειμαι τυχαια, ειμαι πουλεν με ISO 9000
Εσυ κοριτσι μου δεν εισαι προπονηση. Σκετο ντερμυ εισαι. Για να μην πω τελικος τσαμπιονς λινγκ. Μιλαμε για πολυ ψηλο IQ. :-* :-* :-*κανει προπονηση το παιδι αλλωστε δεν ειμαι τυχαια, ειμαι πουλεν με ISO 9000
καλά ούτε πιτσιρικάς να ήσουνα βρε κομαντο .Οχι και με την Ευα φιλαρακι. Μονο με την Ευα.
Εσυ κοριτσι μου δεν εισαι προπονηση. Σκετο ντερμυ εισαι. Για να μην πω τελικος τσαμπιονς λινγκ. Μιλαμε για πολυ ψηλο IQ. :-* :-* :-*
Γιατι βλεπει καμμια αλλη εδω τριγυρω? Η σου ειπε κανεις οτι κατι εχω ηδη με καποια και παιζω και με το Ευακι ρε φιλαρακι? Το οτι ψαχνομαι δεν νομιζω να ειναι κακο ουτε να απαγορευεται. Η Ευα ειναι πανεξηπνη κοπελα και μπορει να μου πει κατα ποσο με παιρνει η οχι.καλά ούτε πιτσιρικάς να ήσουνα βρε κομαντο .
Γιατι βλεπει καμμια αλλη εδω τριγυρω? Η σου ειπε κανεις οτι κατι εχω ηδη με καποια και παιζω και με το Ευακι ρε φιλαρακι? Το οτι ψαχνομαι δεν νομιζω να ειναι κακο ουτε να απαγορευεται. Η Ευα ειναι πανεξηπνη κοπελα και μπορει να μου πει κατα ποσο με παιρνει η οχι.
τον κομαντο ;τελικα αμα ημουνα στην ελλαδα ολο και καποιο αγορακι θα ειχα καταφερει
Γιατι γλυκια μου που εισαι? Παντως αν εννοεις εμενα εχω παψει απο καιρο να ειμαι αγορακι.τελικα αμα ημουνα στην ελλαδα ολο και καποιο αγορακι θα ειχα καταφερει
τον κομαντο ;
Γιατι γλυκια μου που εισαι? Παντως αν εννοεις εμενα εχω παψει απο καιρο να ειμαι αγορακι.
ΚΟΜΑΝΤΟ πες αλεύρι η Πάολα σε γυρεύει... ;)Οχι και με την Ευα φιλαρακι. Μονο με την Ευα.
Ολες στα εξωτερικα μου εισαστε και μας εχεται αφησει μονους ,πως να μην πεσουμε μεσα στον βουρκο!!!!!!!!!!τελικα αμα ημουνα στην ελλαδα ολο και καποιο αγορακι θα ειχα καταφερει
Προσωπική μου άποψη είναι ότι "ο έρωτας με έρωτα περνάει" αλλά, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ + ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ (Τυχεροί και Μακάριοι όσοι - ελάχιστοι - μπόρεσαν κ βίωσαν τέτοια εμπειρία χαρμολύπης)...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι "ο έρωτας με έρωτα περνάει" αλλά, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ + ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ (Τυχεροί και Μακάριοι όσοι - ελάχιστοι - μπόρεσαν κ βίωσαν τέτοια εμπειρία χαρμολύπης)...
Σωστος, σωστος, σωστος, σωστος, σωστος,σωστος.Οι μεγαλυτερες καριολες ειναι οι φιλες. Μακρυα απο αυτες παιδια. Εγω τα εχω με μια κοπελα και οι φιλες της της βαζουν λογια και την παιρνουν πολλες φορες μακρυα μου (για καφε κτλ κτλ). Ασε που την παροτρυνουν να γκομενισει οταν δεν ειμαι μπροστα.
Ρε συναδελφοι χωριζω μετα 5 χρονια γαμου και εχω φρικαρει. Πως αντιμετωπιζεται?