Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
κανει προπονηση το παιδι :grin: :grin: αλλωστε δεν ειμαι τυχαια, ειμαι πουλεν με ISO 9000  :grin: :grin:
Εσυ κοριτσι μου δεν εισαι προπονηση. Σκετο ντερμυ εισαι. Για να μην πω τελικος τσαμπιονς λινγκ. Μιλαμε για πολυ ψηλο IQ. :-* :-* :-*

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εσυ κοριτσι μου δεν εισαι προπονηση. Σκετο ντερμυ εισαι. Για να μην πω τελικος τσαμπιονς λινγκ. Μιλαμε για πολυ ψηλο IQ. :-* :-* :-*

μην μου τα λες ετσι θα το παρω πανω μου και θα καβαλισω το καλαμι. κι αμα σπασει μετα να δω που θα βρω αλλο σε τετοιο μεγεθος. ειναι δυσευρετα τα μπαμπου στην κινα πια

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
καλά ούτε πιτσιρικάς να ήσουνα βρε κομαντο  . :2funny:
Γιατι βλεπει καμμια αλλη εδω τριγυρω? Η σου ειπε κανεις οτι κατι εχω ηδη με καποια και παιζω και με το Ευακι ρε φιλαρακι? Το οτι ψαχνομαι δεν νομιζω να ειναι κακο ουτε να απαγορευεται. Η Ευα ειναι πανεξηπνη κοπελα και μπορει να μου πει κατα ποσο με παιρνει η οχι. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι βλεπει καμμια αλλη εδω τριγυρω? Η σου ειπε κανεις οτι κατι εχω ηδη με καποια και παιζω και με το Ευακι ρε φιλαρακι? Το οτι ψαχνομαι δεν νομιζω να ειναι κακο ουτε να απαγορευεται. Η Ευα ειναι πανεξηπνη κοπελα και μπορει να μου πει κατα ποσο με παιρνει η οχι. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

τελικα αμα ημουνα στην ελλαδα ολο και καποιο αγορακι θα ειχα καταφερει :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
τελικα αμα ημουνα στην ελλαδα ολο και καποιο αγορακι θα ειχα καταφερει :grin: :grin: :grin: :grin:
Γιατι γλυκια μου που εισαι? :think: :think: :think: Παντως αν εννοεις εμενα εχω παψει απο καιρο να ειμαι αγορακι. :grin: :grin: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προσωπική μου άποψη είναι ότι "ο έρωτας με έρωτα περνάει" αλλά, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ + ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ (Τυχεροί και Μακάριοι όσοι - ελάχιστοι - μπόρεσαν κ βίωσαν τέτοια εμπειρία χαρμολύπης)...

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπική μου άποψη είναι ότι "ο έρωτας με έρωτα περνάει" αλλά, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ + ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ (Τυχεροί και Μακάριοι όσοι - ελάχιστοι - μπόρεσαν κ βίωσαν τέτοια εμπειρία χαρμολύπης)...

Nαι οκ, αλλα μετα απο μεγαλες σχεσεις που τελειωνουν αδοξα δεν θες να ξαναζησεις λιγο αλα "παρτυ"?

Επισκέπτης

+ άπειροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :rockon: :rockon: :rockon:

pasoles

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι μεγαλυτερες καριολες ειναι οι φιλες. Μακρυα απο αυτες παιδια. Εγω τα εχω με μια κοπελα και οι φιλες της της βαζουν λογια και την παιρνουν πολλες φορες μακρυα μου (για καφε κτλ κτλ). Ασε που την παροτρυνουν να γκομενισει οταν δεν ειμαι μπροστα.  :tickedoff: :headbang:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οι μεγαλυτερες καριολες ειναι οι φιλες. Μακρυα απο αυτες παιδια. Εγω τα εχω με μια κοπελα και οι φιλες της της βαζουν λογια και την παιρνουν πολλες φορες μακρυα μου (για καφε κτλ κτλ). Ασε που την παροτρυνουν να γκομενισει οταν δεν ειμαι μπροστα.  :tickedoff: :headbang:
Σωστος, σωστος, σωστος, σωστος, σωστος,σωστος.
Μεγαλες ξεκωλιαρες.Και οι αδελφες τους τα ιδια

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε συναδελφοι χωριζω μετα 5 χρονια γαμου και εχω φρικαρει. Δεν με απασχολει τοσο η γυναικα (οχι φυσικα οτι ειναι ανωδυνο) αλλα εχουμε και δυο παιδακια που με σκοτωνει η ιδεα οτι θα χασω την καθημερινοτητα τους και νιωθω σαν να μου ξεριζωνουν την καρδια...Υπαρχει καποιος που το περασε αυτο το λουκι? Πως αντιμετωπιζεται?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρε συναδελφοι χωριζω μετα 5 χρονια γαμου και εχω φρικαρει. Πως αντιμετωπιζεται?

Σου συνιστώ να διαβάσεις το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιβλίο "Αντιμετωπίζοντας το χωρισμό, από την απελπισία στην ανανέωση" Εκδόσεις Θυμάρι,

του ψυχολόγου-συγγραφέα Γιώργου Πιντέρη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom