You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κοιτα κ οι αντρες εχον τη ταση οχι ολοι οι περισσοτεροι μετα απο ενα χωριμο να κανουν πραξη το ρητο..οτι κινειται εκτελειται..οποτε καλυτερα μονη!
Καλά, δεν σε εμποδίζουν και πολλά να το κάνεις κι εσύ πράξη... ;)
;) :-* :-* :-*
Επισκέπτης
κοιτα κ οι αντρες εχον τη ταση οχι ολοι οι περισσοτεροι μετα απο ενα χωριμο να κανουν πραξη το ρητο..οτι κινειται εκτελειται..οποτε καλυτερα μονη!
σωστη για ολες υπαρχει ο πριγκιπας οποτε μεινετε μονες σας να τον περιμενετε...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
σωστη για ολες υπαρχει [size=15pt]ο πριγκιπας[/size] οποτε μεινετε μονες σας να τον περιμενετε...
Πoύ να τις προλάβει όλες ο Ντούσαν;
Εδώ
υπάρχει ένα νομικό άρθρο περί διατροφών, και κάτω-κάτω στη σελίδα και επικεφαλλίδες από άλλα άρθρα σχετικά με το θέμα, που μπορεί να φανούν χρήσιμα σε φίλους που έχουν αρχίσει να έχουν τέτοια προβλήματα.
Δε θα έλεγα ότι είναι "εύκολα" κείμενα, αλλά σίγουρα τα έχουν γράψει ειδικοί.
υπάρχει ένα νομικό άρθρο περί διατροφών, και κάτω-κάτω στη σελίδα και επικεφαλλίδες από άλλα άρθρα σχετικά με το θέμα, που μπορεί να φανούν χρήσιμα σε φίλους που έχουν αρχίσει να έχουν τέτοια προβλήματα.
Δε θα έλεγα ότι είναι "εύκολα" κείμενα, αλλά σίγουρα τα έχουν γράψει ειδικοί.
**BettyBoop**
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σωστη για ολες υπαρχει ο πριγκιπας οποτε μεινετε μονες σας να τον περιμενετε...
Προτιμω να φιλησω και μερικα βατραχακια (η αλλα πλασματα του βασιλειου) μεχρι να ερθει. Μπορει καποιο απο αυτα να ειναι πιο καλο και απο πριγκηπα.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
... είναι αυτό που λένε βατραχάκι με γαϊδουροτσαπού !Προτιμω να φιλησω και μερικα βατραχακια (η αλλα πλασματα του βασιλειου) μεχρι να ερθει. Μπορει καποιο απο αυτα να ειναι πιο καλο και απο πριγκηπα.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Φιλες και φιλοι συνφορουμιτες χθες μετα απο καιρο που ποσταρα στο θρεντ αυτο μπηκα και ειδα πολλα μηνυματα συμπαραστασης και κατανοησης στο προβλημα μου ετσι θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απο την καρδια μου. Σε αυτη την φαση που ειμαι σημερα εχω μαθει για τα του διαζυγιου και μεσα στην βδομαδα ξεκιναει η νομικη διαδικασια. Τα παιδια τα βλεπω 3-4 φορες την βδομαδα και προσπαθω να ειμαι οσο πιο καλος γινεται μαζι τους. Με την πρωην -πλεον- γυναικα μου η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καλες σχεσεις γιατι δεν θελω να εχω, αφου την εχω χρεωσει για πολλα και πανω απο ολα γιατι με δικη της αποφαση κλεισαμε το σπιτι μας χωρις να δωσουμε μια μαχη. Το προβλημα μου σε αυτη την φαση ειναι οτι καθε φορα που την βλεπω παθαινω ενα δυνατο πισωγυρισμα και εκει που εχω ερθει καπως στα ισα μου πεφτω παλι σε καταθλιψη. Οποιαδηποτε κουβεντα ξεκιναω περι επανασυνδεσης πεφτει στο κενο αλλα αυτο μακροπροθεσμα με βοηθαει να το παρω αποφαση. Αυτη απο την αλλη επιμενει οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις να πηγαινουμε μαζι βολτες τα παιδια, να περναμε μαζι γιορτες, να πηγαινω σπιτι και να καθομαστε ολοι μαζι και στο μελλον ισως βγαινουμε και ολοι μαζι με τους γκομενους μας γιατι ετσι ειναι κατα την αποψη της το φυσιολογικο ενω εγω που τα ακουω και φρικαρω αυτα ειμαι ανευθυνος(κατα την αποψη της).Το ιδανικο για μενα θα ηταν να μην την ξαναδω στα ματια μου, για να μπορω να προχωρησω στην ζωη μου αμεσα. Η αληθεια παντως ειναι οτι μου λειπουνε ολοι τους, ακομα και αυτη πολλες φορες...
Stavros51 για αυτα που ηθελες να μαθεις ειμαι 35 αυτη 37,ειχαμε σχεση ενα χρονο και εμεινε εγγυος ετσι παντρευτηκαμε-χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν την αγαπουσα- και χωρισαμε με δικη της πρωτοβουλια. Το γιατι δεν το εχω καταλαβει αφου καθε φορα μου λεει κι αλλα. Στο βαθος εκτιμω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε γιατι εγω ηθελα να ζησουμε τον ερωτα μας, ενω αυτη απλα βρηκε τον μαλακα που θα την κανει μητερα, ετσι ακριβως μετα την γεννηση του πρωτου μας παιδιου αυτοματα ο γαμος και η σχεση μας επεσε σε επιπεδο συνεταιρισμου οπου και με την γεννηση και του δευτερου παιδιου η πτωση ολοκληρωθηκε. Φυσικα δεν θα μπορουσαν να λειπουν απο την ιστορια αυτη, και σε πρωταγωνιστικο ρολο μαλιστα, οι αδερφες της και τα (πρωην)πεθερικα μου
ΥΓ για να μην τα λεω ολα μαυρα, εχω βρει και ενα γκομενακι στα 23 πολυ σουπερ
Stavros51 για αυτα που ηθελες να μαθεις ειμαι 35 αυτη 37,ειχαμε σχεση ενα χρονο και εμεινε εγγυος ετσι παντρευτηκαμε-χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν την αγαπουσα- και χωρισαμε με δικη της πρωτοβουλια. Το γιατι δεν το εχω καταλαβει αφου καθε φορα μου λεει κι αλλα. Στο βαθος εκτιμω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε γιατι εγω ηθελα να ζησουμε τον ερωτα μας, ενω αυτη απλα βρηκε τον μαλακα που θα την κανει μητερα, ετσι ακριβως μετα την γεννηση του πρωτου μας παιδιου αυτοματα ο γαμος και η σχεση μας επεσε σε επιπεδο συνεταιρισμου οπου και με την γεννηση και του δευτερου παιδιου η πτωση ολοκληρωθηκε. Φυσικα δεν θα μπορουσαν να λειπουν απο την ιστορια αυτη, και σε πρωταγωνιστικο ρολο μαλιστα, οι αδερφες της και τα (πρωην)πεθερικα μου
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φιλες και φιλοι συνφορουμιτες χθες μετα απο καιρο που ποσταρα στο θρεντ αυτο μπηκα και ειδα πολλα μηνυματα συμπαραστασης και κατανοησης στο προβλημα μου ετσι θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απο την καρδια μου. Σε αυτη την φαση που ειμαι σημερα εχω μαθει για τα του διαζυγιου και μεσα στην βδομαδα ξεκιναει η νομικη διαδικασια. Τα παιδια τα βλεπω 3-4 φορες την βδομαδα και προσπαθω να ειμαι οσο πιο καλος γινεται μαζι τους. Με την πρωην -πλεον- γυναικα μου η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καλες σχεσεις γιατι δεν θελω να εχω, αφου την εχω χρεωσει για πολλα και πανω απο ολα γιατι με δικη της αποφαση κλεισαμε το σπιτι μας χωρις να δωσουμε μια μαχη. Το προβλημα μου σε αυτη την φαση ειναι οτι καθε φορα που την βλεπω παθαινω ενα δυνατο πισωγυρισμα και εκει που εχω ερθει καπως στα ισα μου πεφτω παλι σε καταθλιψη. Οποιαδηποτε κουβεντα ξεκιναω περι επανασυνδεσης πεφτει στο κενο αλλα αυτο μακροπροθεσμα με βοηθαει να το παρω αποφαση. Αυτη απο την αλλη επιμενει οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις να πηγαινουμε μαζι βολτες τα παιδια, να περναμε μαζι γιορτες, να πηγαινω σπιτι και να καθομαστε ολοι μαζι και στο μελλον ισως βγαινουμε και ολοι μαζι με τους γκομενους μας γιατι ετσι ειναι κατα την αποψη της το φυσιολογικο ενω εγω που τα ακουω και φρικαρω αυτα ειμαι ανευθυνος(κατα την αποψη της).Το ιδανικο για μενα θα ηταν να μην την ξαναδω στα ματια μου, για να μπορω να προχωρησω στην ζωη μου αμεσα. Η αληθεια παντως ειναι οτι μου λειπουνε ολοι τους, ακομα και αυτη πολλες φορες...
Γιώργο, γνώμη μου να εξασφαλίσεις την ομαλή ζωή και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών, αλλα
δε νομιζω να χρειάζεται να τα πας βολτα με τη μανα τους για αυτο. Αρκει να ασχολειται ενα ςγονιος τη φορα μαζι τους. Οι καταστασεις αυτες ειναια ρρωστες, να βλέπεις καποιον και να αρρωστενεις. Το ειχα παθει κι εγω. Και τελικα την αγνόησα τελείως και πήρα σε μικρο βαθμό αυτο που ηθελα. Τοτε μου έφυγε το πλάκωμα, εκανα ενα χρόνο να συνέλθω οχι απ το χωρισμο, αλλα απ την αρχή του να την αγνοώ και να μη τη βλέπω. Για αυτο θα σου έλεγα να μη χανεις χρόνο και να μη τη ξαναδεις, να ξεκαθαρίσετε τα θέματα των παιδιών και να εισαι απολυτος στις αποφάσεις σου. Γιατι απο την ελαχιστη πειρα μου καταλαβα οτι αν δεν εισαι με τις γυναικες απολυτος και στιβαρος, την πατησες ασχημα.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Δε διάβασα όλο το θρεντ αλλά με αφορμή το τελευταίο σου ποστ πήρα μια γεύση.
Καλό κουράγιο, αυτές οι καταστάσεις δεν είναι ποτέ εύκολες.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι σε καμία περίπτωση να μην έχεις επαφές με την πρώην σου... Να βλέπεις τα παιδιά όσο θέλεις και να της μιλάς μόνο όταν χρειάζεται για τυπικά θέματα σε σχέση με τα παιδιά. Ειδικά σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει περίπτωση να είστε "πολιτισμένοι" και να μην τσακώνεστε, όσο κι αν το παίζει ανώτερη αυτή. Εξήγησέ της το αν χρειαστεί μια και επιμένει, ότι χρειάζεστε χρόνο μέχρι να μπορέσετε να πηγαίνετε μαζί βόλτα τα παιδιά. Δεν έχει νόημα να είστε όλοι μαζί αν τα παιδιά βλέπουν τους γονείς τους συνέχεια να τσακώνονται.
Με το χρόνο ελπίζω να καλυτερεύσει η κατάσταση.
Συνέχισε εσύ, όσο κι αν σου λείπουν τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα και κάποια στιγμή θα το δεχτείς. Το γκομενάκι είναι μια καλή αρχή ;)
Καλό κουράγιο, αυτές οι καταστάσεις δεν είναι ποτέ εύκολες.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι σε καμία περίπτωση να μην έχεις επαφές με την πρώην σου... Να βλέπεις τα παιδιά όσο θέλεις και να της μιλάς μόνο όταν χρειάζεται για τυπικά θέματα σε σχέση με τα παιδιά. Ειδικά σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει περίπτωση να είστε "πολιτισμένοι" και να μην τσακώνεστε, όσο κι αν το παίζει ανώτερη αυτή. Εξήγησέ της το αν χρειαστεί μια και επιμένει, ότι χρειάζεστε χρόνο μέχρι να μπορέσετε να πηγαίνετε μαζί βόλτα τα παιδιά. Δεν έχει νόημα να είστε όλοι μαζί αν τα παιδιά βλέπουν τους γονείς τους συνέχεια να τσακώνονται.
Με το χρόνο ελπίζω να καλυτερεύσει η κατάσταση.
Συνέχισε εσύ, όσο κι αν σου λείπουν τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα και κάποια στιγμή θα το δεχτείς. Το γκομενάκι είναι μια καλή αρχή ;)
...Το γκομενάκι είναι μια καλή αρχή
Το γκομενάκι είναι μια άριστη αρχή, αλλά θα έχει επιπλοκές... Γιατί ένα γκομενάκι 23, κάποια στιγμή θα αρχίσει να θέλει αποκατάσταση, παιδιά κι αυτή, κλπ.
ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ να κάνεις άλλα δύο παιδιά με την καινούρια, εκτός κι αν τα λεφτά σου τρέχουνε απ' τα μπατζάκια, και δεν ξέρεις που να τα ξοδεύεις...
Τέλος πάντων, κράτα τώρα το γκομενάκι όσο δεν έχει απαιτήσεις, αλλά να είσαι έτοιμος να την κάνεις μόλις αυτές αρχίσουν, γιατί δε σε παίρνει.
Επίσης: ΜΗΝ εμφανίσεις κανένα γκομενάκι στα παιδιά σου (και στην πρώην), γιατί αυτόματα θα τους δημιουργηθεί ο συνειρμός (στο μυαλό των παιδιών) ότι "Ο μπαμπάς άφησε τη μαμά για μια άλλη γυναίκα". Δε χρειάζεται αυτό. Αν κάποτε (αλλά μετά από αρκετό καιρό, 3-4 χρόνια τουλάχιστον) βρείς κάποια που πληρεί τις προδιαγραφές (π.χ. έχει δικά της παιδιά, ή δε μπορεί (πρόσεχε λέω ΔΕ ΜΠΡΟΡΕΙ, όχι "δε θέλει") να κάνει, και αποφασίσετε να το μονιμοποιήσετε κάπως περισσότερο (συγκατοίκηση κλπ - χέσε τους γάμους), τότε την εμφανίζεις.
boomb,
Δεν αλλάζεις αυτό το avatar σου ρε αγόρι μου?
Τι θέλεις να μας πεις τώρα δηλαδή με αυτό το avatar, ότι παίρνεις, ή ότι δίνεις πίπες?
Ή ότι σε εκφράζουν οι πίπες με άντρες?
Άσ' το καλύτερα!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κορίτσι είμαι!
Γιατί να το αλλάξω; Και άντρας να ήμουν, αν μου άρεσαν οι πίπες γιατί να μην το βάλω; Ήδη μου έσουραν πολλά γι' αυτή τη φωτογραφία στα πρώτα πέντε λεπτά που την έβαλα αλλά στο κάτω κάτω όποιος έχει πρόβλημα να μη με πρήζει εμένα με αυτό. Μπορεί κι εμένα να μη μου αρέσουν κάποια πράγματα που ακούω ή βλέπω αλλά δε λέω σε κανέναν να μην τα λέει ή να μην τα κάνει, δικαίωμα του καθενός είναι.
Και ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις δίκιο, να μη δει η πρώην και τα παιδιά τη μικρή, σε καμία περίπτωση.
Τώρα για το μέλλον, ας περνάει καλά προς το παρόν αλλά ναι, να προσέχει γιατί καλές οι μικρές αλλά για λίγο νομίζω
Γιατί να το αλλάξω; Και άντρας να ήμουν, αν μου άρεσαν οι πίπες γιατί να μην το βάλω; Ήδη μου έσουραν πολλά γι' αυτή τη φωτογραφία στα πρώτα πέντε λεπτά που την έβαλα αλλά στο κάτω κάτω όποιος έχει πρόβλημα να μη με πρήζει εμένα με αυτό. Μπορεί κι εμένα να μη μου αρέσουν κάποια πράγματα που ακούω ή βλέπω αλλά δε λέω σε κανέναν να μην τα λέει ή να μην τα κάνει, δικαίωμα του καθενός είναι.
Και ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις δίκιο, να μη δει η πρώην και τα παιδιά τη μικρή, σε καμία περίπτωση.
Τώρα για το μέλλον, ας περνάει καλά προς το παρόν αλλά ναι, να προσέχει γιατί καλές οι μικρές αλλά για λίγο νομίζω
Κορίτσι είμαι!
Καλά ....κορίτσι μας!
Βεβαίως και κανείς δε σου λέει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να το αλλάξεις, βεβαίως και δικαίωμά σου είναι, όσο για μένα δε το είχα ξαναδεί, τώρα το είδα, τώρα έκανα το σχόλιο.
Εφ' όσον το βάζεις, υποχρέωσή σου είναι να διαβάζεις και τα σχόλια. Και να μη διαμαρτύρεσαι γι' αυτά.
Όσο γι' αυτά που δε σου αρέσουν "αλλά δε λες σε κανέναν να μη τα λέει ή κάνει", ξέρεις, θα μπορούσες και να λες.
Το ότι δε λες εσύ, δε σημαίνει ότι δε θα λένε και οι άλλοι.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εφ' όσον το βάζεις, υποχρέωσή σου είναι να διαβάζεις και τα σχόλια. Και να μη διαμαρτύρεσαι γι' αυτά.
Φυσικά, γι' αυτό και δεν είμαι επιθετική σε όποιον το σχολιάζει. Όμως θα του λέω να μη με πρήζει και από κει και πέρα θα αγνοώ ό,τι έχει να πει. Απλά.
Και όχι, δε γουστάρω να προσπαθήσω να αλλάξω κανενός την άποψη, δεν είμαι καλή στα βρισίδια (θα μου πάρουν τα σώβρακα) και όπως και στη ζωή μου αγνοώ ό,τι δε μου αρέσει. Και κάνω μόνο ό,τι θέλω να μου κάνουν
Συγνώμη για τον εκτροχιασμό, δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα γιατί είναι σπαστικό
Επισκέπτης
Προτιμω να φιλησω και μερικα βατραχακια (η αλλα πλασματα του βασιλειου) μεχρι να ερθει. Μπορει καποιο απο αυτα να ειναι πιο καλο και απο πριγκηπα.
Ηταν ειρωνικο το ποστ μου.Αρκετες εχουν το προτυπο του αντρα που σερβιρεται απο περιoδικα τηλeοραση κλπ κ αντι να συμβιβαστουν με την πραγματικοτητα στο τελος δημιουργουν μια υπεροχη σχεση με το δονητη τους κ μπαινουν στα fora κ γραφουν για εξυπνους κουκλους με κοιλιακους κ σπορ διθεσια αμαξια ασχετα αν αυτες ειναι μπαζοχοντρες κ ηλιθιες.hint hint hint
Επισκέπτης
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.130
- Πόντοι
- 22.785
μερα καλη
http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/all/911gt3rs/images/page3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
mersi...