Επισκέπτης
εγω δεν το εχω ακομη του χρονου θα το παρω.Τωρα εχω αυτο σε ασημι
ποιο θα παρης;;;;;;;;;;
ανυε με το καλο επιστιμονικε μου φιλε...τη gt3
Φιλες και φιλοι συνφορουμιτες χθες μετα απο καιρο που ποσταρα στο θρεντ αυτο μπηκα και ειδα πολλα μηνυματα συμπαραστασης και κατανοησης στο προβλημα μου ετσι θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απο την καρδια μου. Σε αυτη την φαση που ειμαι σημερα εχω μαθει για τα του διαζυγιου και μεσα στην βδομαδα ξεκιναει η νομικη διαδικασια. Τα παιδια τα βλεπω 3-4 φορες την βδομαδα και προσπαθω να ειμαι οσο πιο καλος γινεται μαζι τους. Με την πρωην -πλεον- γυναικα μου η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καλες σχεσεις γιατι δεν θελω να εχω, αφου την εχω χρεωσει για πολλα και πανω απο ολα γιατι με δικη της αποφαση κλεισαμε το σπιτι μας χωρις να δωσουμε μια μαχη. Το προβλημα μου σε αυτη την φαση ειναι οτι καθε φορα που την βλεπω παθαινω ενα δυνατο πισωγυρισμα και εκει που εχω ερθει καπως στα ισα μου πεφτω παλι σε καταθλιψη. Οποιαδηποτε κουβεντα ξεκιναω περι επανασυνδεσης πεφτει στο κενο αλλα αυτο μακροπροθεσμα με βοηθαει να το παρω αποφαση. Αυτη απο την αλλη επιμενει οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις να πηγαινουμε μαζι βολτες τα παιδια, να περναμε μαζι γιορτες, να πηγαινω σπιτι και να καθομαστε ολοι μαζι και στο μελλον ισως βγαινουμε και ολοι μαζι με τους γκομενους μας γιατι ετσι ειναι κατα την αποψη της το φυσιολογικο ενω εγω που τα ακουω και φρικαρω αυτα ειμαι ανευθυνος(κατα την αποψη της).Το ιδανικο για μενα θα ηταν να μην την ξαναδω στα ματια μου, για να μπορω να προχωρησω στην ζωη μου αμεσα. Η αληθεια παντως ειναι οτι μου λειπουνε ολοι τους, ακομα και αυτη πολλες φορες...
Stavros51 για αυτα που ηθελες να μαθεις ειμαι 35 αυτη 37,ειχαμε σχεση ενα χρονο και εμεινε εγγυος ετσι παντρευτηκαμε-χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν την αγαπουσα- και χωρισαμε με δικη της πρωτοβουλια. Το γιατι δεν το εχω καταλαβει αφου καθε φορα μου λεει κι αλλα. Στο βαθος εκτιμω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε γιατι εγω ηθελα να ζησουμε τον ερωτα μας, ενω αυτη απλα βρηκε τον μαλακα που θα την κανει μητερα, ετσι ακριβως μετα την γεννηση του πρωτου μας παιδιου αυτοματα ο γαμος και η σχεση μας επεσε σε επιπεδο συνεταιρισμου οπου και με την γεννηση και του δευτερου παιδιου η πτωση ολοκληρωθηκε. Φυσικα δεν θα μπορουσαν να λειπουν απο την ιστορια αυτη, και σε πρωταγωνιστικο ρολο μαλιστα, οι αδερφες της και τα (πρωην)πεθερικα μου
ΥΓ για να μην τα λεω ολα μαυρα, εχω βρει και ενα γκομενακι στα 23 πολυ σουπερ
προσέξτε μάγκες πως ενω αναφέρουμε τοσα και τόσα για τις 35άρες..εδώ μια στα 37 αν διάβασα καλά το ρισκάρει και βγαίνει στην ελευθερία με ένα παιδί...
που βασίζεται πιστευται? λογικά πρέπει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση..ή άλλο γκόμενο ήδη?
συμφωνω απολυτα ειναι καταντια να χτυπασ ειδικα γυναικα..ξερω απο πρωτο χεριμαλλον εσυ επρεπε να χωρισεις εδω κ καιρο κ πριν γινεις βιαιος, αν ειναι οπως μας τα λες τα πραγματα.. γιατι απ τη στιγμη που εγινες εχασες ολο σου το δικιο κ προεκυψε κ ο σοβαροτατος λογος της γυναικας σου να σε χωρισει
Χαρακτηριστικα αναφερω οτι τον πατερα της τελικα τον σαπακιασα στο ξυλο προσφατα οταν πηγα να δω τα παιδια και μου ειπε οτι δεν εχω δουλεια εκει μεσα.Αυτην την εχω βουτηξει 2-3 φορες απτο μαλλι οταν μου ελεγε πραγματα σαν αυτα που ανεφερα πιο πανω...Επισης μου ειχε γυρισει το ματι αναποδα γιατι δεν γαμουσα. Σημειωτεων πριν γεννησει δεν μπορουσαμε να παρουμε τα χερια μας ο ενας απ τον αλλο. Τωρα λεει οτι με φοβαται και δεν μπορει να ειναι μαζι μου γιατι οταν θυμωνω γινομαι βιαιος...πριν 3 μηνες ηταν γιατι εμεινα χωρις δουλεια, πριν 4 μηνες ηταν γιατι δεν μπορω να κανω την μπειμπισιτερ. Γκομενος να παιζει χλωμο γιατι ειναι με τα παιδια συνεχεια.Προκειται επισης για τρομερα ανασφαλες ατομο.Βασιζεται πιστευω σε ενα μαγαζακι που εχει και της αποφερει γυρω στα 1000-1200ε τον μηνα στην καλυτερη και στον μαλακα τον πατερα της που επειδη δεν εχει φιλους(ουτε η πρωην μου εχει-ουτε μια!) και οι αλλες 2 κορες του τον εχουν γραμμενο, εχει κολλησει πανω στην δικια μου σαν βδελλα.
Η αισθηση της οικογενειας μου αρεσε stavros51 και πιθανον καποια στιγμη στο μελλον να ξαναδοκιμασω...οσο για τα λεφτα αν θελω να το κανω θα τα βρω
΄Ωραία τα λέτε.
Πλάκα έχετε.
Πόσο όμορφα συγχωρούμε κάποια πράγματα και πόσο αμείλικτοι είμαστε σε κάποια άλλα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάλογα με τα συμφέροντά μας.
Θυμίζω ότι εκτός από τη σωματική βία, υπάρχει και η ψυχολογική βία.
Και οι δύο μορφές βίας μπορούν να οδηγήσουν στην απελπισία, τη δυστυχία, και τέλος την καταστροφή ενός ανθρώπου.
Και αν νομίζετε ότι η μία μορφή βίας μονίμως θα συγχωρείτε, ή θα υποβιβάζετε, ή θα ξεχνιέται, ενώ η άλλη θα καταδικάζετε αμέσως, αμείλικτα, ακόμα και στην πιο απλή μορφή της, είστε γελασμένοι.
Δεν με νοιάζει που κανένας, μα κανένας, δεν θα συμφωνήσει μαζί μου.
Δεν θέλω συμμάχους.
Προσωπικά δεν έχω χτυπήσει ποτέ. Δεν χρειάστηκε. Είμαι αρκετά ικανός να επιβάλω με την πειθώ τα δικαιώματά μου και το χώρο μου, και να προστατεύσω τον εαυτό μου.
Αν βρεθώ στημένος στο τοίχο όμως, δεν θα διστάσω λεπτό!
Όσο για τον αν είναι άντρας ή γυναίκα ο εχθρός μου, λυπάμαι αλλά έχουμε ισότητα !
΄
Θεωρείς ότι η βία είναι τρόπος αντιμετώπισης ενός χωρισμού; Θεωρείς ότι είναι τρόπος αντιμετώπισης γενικώς οποιουδήποτε ανθρώπου;
Όχι Ειρήνη. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.
Επίσης δεν προκύπτει από τίποτα από όσα έγραψα πιο πάνω.
Και ήμουν αρκετά σαφής. Και είσαι αρκετά έξυπνη, είμαι σίγουρος.
Οπότε σκοπίμως παραφράζεις το νόημα των λεγομένων μου για να οδηγήσεις σε εξαγωγή συμπερασμάτων που σε βολεύουν.
Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Για αυτό Ειρήνη δεν θα ανοίξω συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Ήθελα μόνο να καταγραφεί η παραπάνω άποψη.
Μην το πάρεις προσωπικά.