Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

Επισκέπτης
εγω δεν το εχω ακομη του χρονου θα το παρω.Τωρα εχω αυτο σε ασημι

URL]]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
ποιο θα παρης;;;;;;;;;;

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φιλες και φιλοι συνφορουμιτες χθες μετα απο καιρο που ποσταρα στο θρεντ αυτο μπηκα και ειδα πολλα μηνυματα συμπαραστασης και κατανοησης στο προβλημα μου ετσι θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απο την καρδια μου. Σε αυτη την φαση που ειμαι σημερα εχω μαθει για τα του διαζυγιου και μεσα στην βδομαδα ξεκιναει η νομικη διαδικασια. Τα παιδια τα βλεπω 3-4 φορες την βδομαδα και προσπαθω να ειμαι οσο πιο καλος γινεται μαζι τους. Με την πρωην -πλεον- γυναικα μου η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καλες σχεσεις γιατι δεν θελω να εχω, αφου την εχω χρεωσει για πολλα και πανω απο ολα γιατι με δικη της αποφαση κλεισαμε το σπιτι μας χωρις να δωσουμε μια μαχη. Το προβλημα μου σε αυτη την φαση ειναι οτι καθε φορα που την βλεπω παθαινω ενα δυνατο πισωγυρισμα και εκει που εχω ερθει καπως στα ισα μου πεφτω παλι σε καταθλιψη. Οποιαδηποτε κουβεντα ξεκιναω περι επανασυνδεσης πεφτει στο κενο αλλα αυτο μακροπροθεσμα με βοηθαει να το παρω αποφαση. Αυτη απο την αλλη επιμενει οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις να πηγαινουμε μαζι βολτες τα παιδια, να περναμε μαζι γιορτες, να πηγαινω σπιτι και να καθομαστε ολοι μαζι και στο μελλον ισως βγαινουμε και ολοι μαζι με τους γκομενους μας γιατι ετσι ειναι κατα την αποψη της το φυσιολογικο ενω εγω που τα ακουω και φρικαρω αυτα ειμαι ανευθυνος(κατα την αποψη της).Το ιδανικο για μενα θα ηταν να μην την ξαναδω στα ματια μου, για να μπορω να προχωρησω στην ζωη μου αμεσα. Η αληθεια παντως ειναι οτι μου λειπουνε ολοι τους, ακομα και αυτη πολλες φορες...
Stavros51 για αυτα που ηθελες να μαθεις ειμαι 35 αυτη 37,ειχαμε σχεση ενα χρονο και εμεινε εγγυος ετσι παντρευτηκαμε-χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν την αγαπουσα- και χωρισαμε με δικη της πρωτοβουλια. Το γιατι δεν το εχω καταλαβει αφου καθε φορα μου λεει κι αλλα. Στο βαθος εκτιμω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε γιατι εγω ηθελα να ζησουμε τον ερωτα μας, ενω αυτη απλα βρηκε τον μαλακα που θα την κανει μητερα, ετσι ακριβως μετα την γεννηση του πρωτου μας παιδιου αυτοματα ο γαμος και η σχεση μας επεσε σε επιπεδο συνεταιρισμου οπου και με την γεννηση και του δευτερου παιδιου η πτωση ολοκληρωθηκε. Φυσικα δεν θα μπορουσαν να λειπουν απο την ιστορια αυτη, και σε πρωταγωνιστικο ρολο μαλιστα, οι αδερφες της και τα (πρωην)πεθερικα μου

ΥΓ για να μην τα λεω ολα μαυρα, εχω βρει και ενα γκομενακι στα 23 πολυ σουπερ :grin:  :rockon:

:rolleyes: :'( :'(
Προσωπικά λυπάμαι πολύ για την τροπή των πραγμάτων... Όταν ξεκινάς οικογένεια οφείλεις να παλέψεις για αυτήν ειδάλλως μείνε εργένης και μην τεκνοποιήσεις. Κάποιες γυναίκες με φέρνουν εκτός εαυτού..."βρήκε τον μαλάκα να την κάνει μητέρα", δεν την έκανες μητέρα. ΜΗΤΕΡΑ δεν γίνεσαι με την κυοφορία ή την γέννηση των παιδιών, απαιτούνται περισσότερα από αυτά...(ισχύει το ίδιο και με τους πατέρες)

Καλή τύχη!  :smitten: :smitten:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
προσέξτε μάγκες πως ενω αναφέρουμε τοσα και τόσα για τις 35άρες..εδώ μια στα 37 αν διάβασα καλά το ρισκάρει και βγαίνει στην ελευθερία με ένα παιδί...
που βασίζεται πιστευται? λογικά πρέπει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση..ή άλλο γκόμενο ήδη?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για την πρώην του παιδιού που άνοιξε το θρεντ λες;
Γιατί, τελειώνει η ζωή κάποιου ανθρώπου στα 37; Ας έχει και δέκα παιδιά, τι σημασία έχει;

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
έχουν προηγηθεί χιλιαδες αναφορές απο συναγωνιστές εδώ μέσα ειδικα στο θέμα (τι ραφι να διαλεξουν οι 30αρες-40αρες) για το πόσο προβληματική μπορεί να είναι μια γυναίκα σε αυτη την ηλικια...για να μην πω ότι αυτη η άποψη είναι απο τις βασικες κοινες απόψεις που έχουμε όλοι εδώ,
και χωρις να έχει προηγηθεί γάμος και χωρίς παιδί..εε και λέω..κοίτα κότσια η γκόμενα στα 37 και με παιδί..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
προσέξτε μάγκες πως ενω αναφέρουμε τοσα και τόσα για τις 35άρες..εδώ μια στα 37 αν διάβασα καλά το ρισκάρει και βγαίνει στην ελευθερία με ένα παιδί...
που βασίζεται πιστευται? λογικά πρέπει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση..ή άλλο γκόμενο ήδη?

αυτο που ειπε η μπουμπ...

κ εδω ακουμε μονο τη μια πλευρα (οχι οτι αποκλειεται  να ειναι αληθεια οσα λεει ο ανθρωπος) οχι την αλλη... οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν εχει σοβαροτατους λογους να χωρισει μια γυναικα στην ηλικια της με παιδια

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεχόμαστε και τους πιθανούς σοβαρούς λόγους και άλλα πολλά.
Εγω κρατάω πως πλέον όλοι κυνηγάνε το καλύτερο χωρίς συμβιβασμούς.Φυσικά δε ξέρουμε την οικονομική κατασταση της κοπέλας (πολύ βασικό).
Και θα ξαναπώ...αν οι γυναίκες στα 37 χωρίζουν και με ένα παιδί τότε οι ανδρες..πρέπει και στα 80 με 5 παιδιά να είναι πάντα έτοιμοι για κοπάνα... :)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για οσους αναρωτηθηκαν, δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο σοβαρος λογος που χωριζουμε, πιθανον γιατι με εκοψε οτι καποια στιγμη θα την εκανα...αυτο γιατι ενω την παντρευτηκα απο μεγαλο ερωτα μετα την γεννηση των παιδιων μας -απο το πρωτο κιολας- υποβιβαστηκα απευθειας σε γαιδουρι. Αυτο σημαινει οτι υπηρχα στο σπιτι για να παιζω εναν ρολο τον οποιο αυτη καθοριζε επρεπε εγω να κραταω τα παιδια, να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ, το σεξ μια φορα τον μηνα, να ανεχομαι την κακοπροαιρετη κριτικη απο την υπολοιπη οικογενεια της χωρις να βγαζω κιχ, να κανω τις δουλειες του σπιτιου κλπ.Σε αυτα ειλικρινα σας λεω ρε παιδια προσπαθησα πολυ να ανταπεξελθω αλλα δυστυχως οτι εκανα δεν ηταν ποτε αρκετο. παντα αυτη, η μανα της, ο πατερας της, οι αδερφες της με κοιταγαν με στραβο ματι και της λεγαν μαλακιες πισω απο την πλατη μου τις οποιες αυτη μου τις μετεφερε ειτε σαν δικα της συμπερασματα ειτε σαν δικα τους. ο δε πεθερος μου μου εριχνε μεχρι και χριστοπαναγιες, ρεμαλι, αχρηστε που εκμεταλευεσαι την κορη μου. Ειναι γεγονος οτι δεν ειμαι γλυφτης και εχω και ενα υφος του στυλ σας γραφω στα αρχιδια μου αλλα ποτε δεν ειχα δωσει τετοια δικαιωματα. εκεινη την εποχη εκανα 2 δουλειες και τα εσοδα μου ηταν της ταξης των 1800-2000ε.Παντα ομως ημουν το ρεμαλι-γιατι προσπαθουσα να βρω τροπους να δουλευω λιγοτερο βγαζοντας περισσοτερα λεφτα ετσι ωστε να μην αποξενωθω μαζι της. Για να μην μακρυγορω, αφου ολα τα παραπονα που εκανα πεφταν στο κενο, και μετα απο 3 χρονια τουμπεκι αρχισε να μου γυρναει το ματι και μεγαλη επιθετικοτητα μαζι με ειρωνια αρχισε να βγαινει απο μεσα μου. Χαρακτηριστικα αναφερω οτι τον πατερα της τελικα τον σαπακιασα στο ξυλο προσφατα οταν πηγα να δω τα παιδια και μου ειπε οτι δεν εχω δουλεια εκει μεσα.Αυτην την εχω βουτηξει 2-3 φορες απτο μαλλι οταν μου ελεγε πραγματα σαν αυτα που ανεφερα πιο πανω...Επισης μου ειχε γυρισει το ματι αναποδα γιατι δεν γαμουσα. Σημειωτεων  πριν γεννησει δεν μπορουσαμε να παρουμε τα χερια μας ο ενας απ τον αλλο. Τωρα λεει οτι με φοβαται και δεν μπορει να ειναι μαζι μου γιατι οταν θυμωνω γινομαι βιαιος...πριν 3 μηνες ηταν γιατι εμεινα χωρις δουλεια, πριν 4 μηνες ηταν γιατι δεν μπορω να κανω την μπειμπισιτερ. Γκομενος να παιζει χλωμο γιατι ειναι με τα παιδια συνεχεια.Προκειται επισης για τρομερα ανασφαλες ατομο.Βασιζεται πιστευω σε ενα μαγαζακι που εχει και της αποφερει γυρω στα 1000-1200ε τον μηνα στην καλυτερη και στον μαλακα τον πατερα της που επειδη δεν εχει φιλους(ουτε η πρωην μου εχει-ουτε μια!) και οι αλλες 2 κορες του τον εχουν γραμμενο, εχει κολλησει πανω στην δικια μου σαν βδελλα.

Ειναι πολλα αν δεν με βαριεστε σας τα λεω το βραδυ γιατι τωρα πρεπει να φυγω. Η αισθηση της οικογενειας μου αρεσε stavros51 και πιθανον καποια στιγμη στο μελλον να ξαναδοκιμασω...οσο για τα λεφτα αν θελω να το κανω θα τα βρω

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαλλον εσυ επρεπε να χωρισεις εδω κ καιρο κ πριν γινεις βιαιος, αν ειναι οπως μας τα λες τα πραγματα.. γιατι απ τη στιγμη που εγινες εχασες ολο σου το δικιο κ προεκυψε κ ο σοβαροτατος λογος της γυναικας σου να σε χωρισει

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον εσυ επρεπε να χωρισεις εδω κ καιρο κ πριν γινεις βιαιος, αν ειναι οπως μας τα λες τα πραγματα.. γιατι απ τη στιγμη που εγινες εχασες ολο σου το δικιο κ προεκυψε κ ο σοβαροτατος λογος της γυναικας σου να σε χωρισει
συμφωνω απολυτα ειναι καταντια να χτυπασ ειδικα γυναικα..ξερω απο πρωτο χερι :tickedoff:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χαρακτηριστικα αναφερω οτι τον πατερα της τελικα τον σαπακιασα στο ξυλο προσφατα οταν πηγα να δω τα παιδια και μου ειπε οτι δεν εχω δουλεια εκει μεσα.Αυτην την εχω βουτηξει 2-3 φορες απτο μαλλι οταν μου ελεγε πραγματα σαν αυτα που ανεφερα πιο πανω...Επισης μου ειχε γυρισει το ματι αναποδα γιατι δεν γαμουσα. Σημειωτεων  πριν γεννησει δεν μπορουσαμε να παρουμε τα χερια μας ο ενας απ τον αλλο. Τωρα λεει οτι με φοβαται και δεν μπορει να ειναι μαζι μου γιατι οταν θυμωνω γινομαι βιαιος...πριν 3 μηνες ηταν γιατι εμεινα χωρις δουλεια, πριν 4 μηνες ηταν γιατι δεν μπορω να κανω την μπειμπισιτερ. Γκομενος να παιζει χλωμο γιατι ειναι με τα παιδια συνεχεια.Προκειται επισης για τρομερα ανασφαλες ατομο.Βασιζεται πιστευω σε ενα μαγαζακι που εχει και της αποφερει γυρω στα 1000-1200ε τον μηνα στην καλυτερη και στον μαλακα τον πατερα της που επειδη δεν εχει φιλους(ουτε η πρωην μου εχει-ουτε μια!) και οι αλλες 2 κορες του τον εχουν γραμμενο, εχει κολλησει πανω στην δικια μου σαν βδελλα.

Η αισθηση της οικογενειας μου αρεσε stavros51 και πιθανον καποια στιγμη στο μελλον να ξαναδοκιμασω...οσο για τα λεφτα αν θελω να το κανω θα τα βρω

Γιατί να χειροδικήσεις? Μάνα των παιδιών σου είναι...  :'( :'( :'(
Κι όλα τα δίκια του κόσμου να έχεις δεν απλώνεις χέρι καλέ μου, κρίμα είναι...
Κακώς φέρθηκε έτσι εκείνη αλλά κι εσύ βρε άνθρωπε... το χέρι το σηκώνουμε για να χαϊδέψουμε μια γυναίκα και δη εκείνη που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μας (χωρίς να λέω πως της οφείλεις πλήρη άφεση για όλα)...
Ελπίζω εκείνα να μην είδαν καμία από τις δύο σκηνές. Με συγχωρείς αλλά εσείς είστε ενήλικοι εκείνα όμως?...
Κι όσο για τον πεθερό σου.. τι να πω? Δεν καταλαβαίνω γιατί να επέμβει... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ωραία τα λέτε.
Πλάκα έχετε.

Πόσο όμορφα συγχωρούμε κάποια πράγματα και πόσο αμείλικτοι είμαστε σε κάποια άλλα.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάλογα με τα συμφέροντά μας.

Θυμίζω ότι εκτός από τη σωματική βία, υπάρχει και η ψυχολογική βία.
Και οι δύο μορφές βίας μπορούν να οδηγήσουν στην απελπισία, τη δυστυχία, και τέλος την καταστροφή ενός ανθρώπου.

Και αν νομίζετε ότι η μία μορφή βίας μονίμως θα συγχωρείτε, ή θα υποβιβάζετε, ή θα ξεχνιέται, ενώ η άλλη θα καταδικάζετε αμέσως, αμείλικτα, ακόμα και στην πιο απλή μορφή της, είστε γελασμένοι.

Δεν με νοιάζει που κανένας, μα κανένας, δεν θα συμφωνήσει μαζί μου.
Δεν θέλω συμμάχους.

Προσωπικά δεν έχω χτυπήσει ποτέ. Δεν χρειάστηκε. Είμαι αρκετά ικανός να επιβάλω με την πειθώ τα δικαιώματά μου και το χώρο μου, και να προστατεύσω τον εαυτό μου.
Αν βρεθώ στημένος στο τοίχο όμως, δεν θα διστάσω λεπτό!
Όσο για τον αν είναι άντρας ή γυναίκα ο εχθρός μου, λυπάμαι αλλά έχουμε ισότητα !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ωραία τα λέτε.
Πλάκα έχετε.

Πόσο όμορφα συγχωρούμε κάποια πράγματα και πόσο αμείλικτοι είμαστε σε κάποια άλλα.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάλογα με τα συμφέροντά μας.

Θυμίζω ότι εκτός από τη σωματική βία, υπάρχει και η ψυχολογική βία.
Και οι δύο μορφές βίας μπορούν να οδηγήσουν στην απελπισία, τη δυστυχία, και τέλος την καταστροφή ενός ανθρώπου.

Και αν νομίζετε ότι η μία μορφή βίας μονίμως θα συγχωρείτε, ή θα υποβιβάζετε, ή θα ξεχνιέται, ενώ η άλλη θα καταδικάζετε αμέσως, αμείλικτα, ακόμα και στην πιο απλή μορφή της, είστε γελασμένοι.

Δεν με νοιάζει που κανένας, μα κανένας, δεν θα συμφωνήσει μαζί μου.
Δεν θέλω συμμάχους.

Προσωπικά δεν έχω χτυπήσει ποτέ. Δεν χρειάστηκε. Είμαι αρκετά ικανός να επιβάλω με την πειθώ τα δικαιώματά μου και το χώρο μου, και να προστατεύσω τον εαυτό μου.
Αν βρεθώ στημένος στο τοίχο όμως, δεν θα διστάσω λεπτό!
Όσο για τον αν είναι άντρας ή γυναίκα ο εχθρός μου, λυπάμαι αλλά έχουμε ισότητα !
΄

Θεωρείς ότι η βία είναι τρόπος αντιμετώπισης ενός χωρισμού; Θεωρείς ότι είναι τρόπος αντιμετώπισης γενικώς οποιουδήποτε ανθρώπου;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
΄

Θεωρείς ότι η βία είναι τρόπος αντιμετώπισης ενός χωρισμού; Θεωρείς ότι είναι τρόπος αντιμετώπισης γενικώς οποιουδήποτε ανθρώπου;

Όχι Ειρήνη. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν προκύπτει από τίποτα από όσα έγραψα πιο πάνω.
Και ήμουν αρκετά σαφής. Και είσαι αρκετά έξυπνη, είμαι σίγουρος.

Οπότε σκοπίμως παραφράζεις το νόημα των λεγομένων μου για να οδηγήσεις σε εξαγωγή συμπερασμάτων που σε βολεύουν.
Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Για αυτό Ειρήνη δεν θα ανοίξω συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Ήθελα μόνο να καταγραφεί η παραπάνω άποψη.
Μην το πάρεις προσωπικά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Όχι Ειρήνη. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν προκύπτει από τίποτα από όσα έγραψα πιο πάνω.
Και ήμουν αρκετά σαφής. Και είσαι αρκετά έξυπνη, είμαι σίγουρος.

Οπότε σκοπίμως παραφράζεις το νόημα των λεγομένων μου για να οδηγήσεις σε εξαγωγή συμπερασμάτων που σε βολεύουν.
Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Για αυτό Ειρήνη δεν θα ανοίξω συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Ήθελα μόνο να καταγραφεί η παραπάνω άποψη.
Μην το πάρεις προσωπικά.

Ειλικρινά δεν θέλω να εξάγω κανένα αυτοδημιούργητο συμπέρασμα. Απλά δεν κατανόησα ποιά είναι η άποψή σου. Προσπάθησα να την κατανοήσω. Αν δεν θες διάλογο μαζί μου αυτό ειναι σαφές απο εμένα αν και βέβαια σου υπενθυμίζω ότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το πνεύμα ενός φόρουμ διακίνησης ιδεών και διαλόγου αλλά περισσότερο σε προκύρηξη ή σε ημερολόγιο, οπότε και γιαυτό παρανόησα τις προθέσεις σου.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οι κυριες εχετε δικιο, ηταν απαραδεκτο και εχασα το δικιο μου...Ας μαθουν αλλοι απο μενα και να μην το κανουν ποτε. Με προκαλεσε τελειως κατινιστικα ενω εγω κουβαλαγα πολλα μεσα μου που εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να τα ελεγξω χωρις αυτο βεβαια να ειναι δικαιολογια. Αυτα για την πρωην συζυγο, γιατι ο πατερας της πηγαινε γυρευοντας για χρονια. Οταν ενας αντρας στεκεται μπροστα σου και σου λεει τετοιες παπαριες τα θελει ο κωλος του, τουλαχιστον στα δικα μου βιβλια...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αν και δεν ειμαι υπερ της βιας...αλλά μια απο τις μεγαλύτερες ΜΑΓΚΙΕΣ που έχουν πετύχει οι γυναίκες είναι πως αν της ακουμπήσεις ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
Εννοείται πως γι αυτες είναι το απόλυτο τελος.Μεταξύ γυναικών αυτή που έχει ανεχτεί ξύλο θεωρείται η τελευταία τρύπα του ντουνιά.
Αν και εννοείται πως θα έπρεπε να τρώνε δυστυχώς και καμιά καρπαζιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom