Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
οι κυριες εχετε δικιο, ηταν απαραδεκτο και εχασα το δικιο μου...Ας μαθουν αλλοι απο μενα και να μην το κανουν ποτε. Με προκαλεσε τελειως κατινιστικα ενω εγω κουβαλαγα πολλα μεσα μου που εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να τα ελεγξω χωρις αυτο βεβαια να ειναι δικαιολογια. Αυτα για την πρωην συζυγο, γιατι ο πατερας της πηγαινε γυρευοντας για χρονια. Οταν ενας αντρας στεκεται μπροστα σου και σου λεει τετοιες παπαριες τα θελει ο κωλος του, τουλαχιστον στα δικα μου βιβλια...

Ωραία λογική και αυτή.
Για το ότι χτύπησες την γυναίκα, ζητάς συγνώμη.
Για το ότι χτύπησες τον άντρα, «τα ήθελε ο κώλος του».

Μου θυμίζει κάτι που είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια στις ειδήσεις:
Έπεσε το τάδε αεροπλάνο. Μεταξύ των θυμάτων ήταν 30 γυναίκες και 4 παιδιά.

Οι άντρες είναι ζώα δηλαδή ;
Είναι κατώτερες μορφές ζωής ;
Δεν μας πολυνοιάζει αν πέθαναν αυτοί ;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι ακριβως, αλλα γιατι ενας αντρας μπορει να σε αντιμετωπισει, μια γυναικα ειναι ανυπερασπιστη

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
οχι ακριβως, αλλα γιατι ενας αντρας μπορει να σε αντιμετωπισει, μια γυναικα ειναι ανυπερασπιστη

Το ήξερα ότι αυτή τη παπαριά θα απαντούσες.
Βαριέμαι να μπω σε συζήτηση.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεν ξερω πάντως εγω βλεπω ζευγάρια να χωρίζουν γιατι απλα κοίταξε στραβά ο γαμπρός το πεθερό...οχι να τον δειρει κι όλας.Εδω ξεφύγαμε πολύ...
όσο μαλακας και να ήταν μην ξεχνάς οτι βρισκει 2 ανηψια αυτα 2 αλβανους και κοκ .
ολα τα είχαμε και για ξύλο αμα μιλάμε μου θυμίζει τριτο κοσμο η φαση...κατι σε Ναμιμπια..σορυ κι ολας... :)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ενταξει ρε, μην βαρατε αλλο εκανα μαλακια ειπα και το παραδεχτηκα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
george234, να σου πω την αλήθεια, σε αυτή τη σχέση έδινες τα πάντα και δεν ήσουν ο εαυτός σου. Η γυναίκα σου ήταν πολύ μαλακισμένη και εγωίστρια, γι'αυτό ήρθαν έτσι τα πράγματα. Όμως δεν πρέπει να συμβιβάζεις τα θέλω σου για κανέναν. Δε μιλούσες, ανεχόσουν τα καπρίτσια της, δεν έφερνες αντίσταση στις μαλακίες τις δικές της και των γονιών της. Έτσι της έδινες άνοιγμα και χώρο να χύνει το δηλητήριό της. Να ξέρεις ότι το "όλα για σένα" είναι ανθυγιεινο, δεν είναι δήλωση αγάπης, αν και πολλοί έτσι το θεωρούν. Το όλα για σένα δε σημαίνει ότι εγώ δεν έχω δικές μου προτιμήσεις, πράγματα που θέλω και δεν επιτρέπω να μου τα στερούν.
Και πιστεύω ότι είναι πολύ φυσικό που κατέληξε στη βία όλο αυτό. Μούγγα-μούγγα, κάποια στιγμή έπρεπε να ξεσπάσεις και μόνο έτσι γινόταν. Το καταλαβαίνω απόλυτα και δεν το θεωρώ ούτε απαράδεκτο, ούτε αδικαιολόγητο. Είναι όντως λάθος, αλλά πιο πολύ λάθος ήταν ότι δε μιλούσες, ότι δεν έλεγες "εδώ βάζω όριο, δεν κάνω ό,τι θέλετε εσείς".
Αυτά δε σου τα γράφω για να σε κατηγορήσω, ούτε για να σε παρηγορήσω. Τα γράφω σε περίπτωση που θέλεις να ακούσεις μια άλλη άποψη. Αν θες κράτησε αυτό που σου λέω για το μέλλον, γιατί σίγουρα μέλλον θα υπάρξει. Υπόψιν ότι δεν εννοώ να γίνεις αυταρχικός και εγωιστής, εννοώ να ζητάς δικαιοσύνη και διάλογο στις σχέσεις σου (αυτό με τα παιδιά πχ, δεν μπορεί μόνο ο ένας να είναι η μπέιμπι σίτερ). Να σέβεστε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου. Αυτό δεν είχες πριν απ'ό,τι καταλαβαίνω, γιατί εσύ δεν έδειχνες την προσωπικότητά σου όσο περνούσε ο καιρός, και η άλλη έχανε το σεβασμό της για σένα γι'αυτό.
Το πόσο μαλακισμένη είναι η πρώην σου είναι πολύ μεγάλο θέμα, αλλά μια και τα λέω αυτά σε σένα προτίμησα να επικεντρωθώ σε σένα, ίσως σου φανούν χρήσιμα αυτά που λέω. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επίθεση, ούτε λέω ότι έκανες κάτι κακό. Ανθρώπινα είναι αυτά.

Πωωω, πολύ μεγάλο έγινε το ποστ, έκθεση έχω να γράψω από το σχολείο

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
boomb εισαι πολυ γλυκια και γεματη κατανοηση, καπως ετσι εχουν τα πραγματα. Για τους κακους που μου την λενε, εχω να πω οτι την προηγουμενη φορα που χτυπησα ανθρωπο ηταν στα 19 οταν σε βραδυνη εξοδο ειδα πεντε μπραβους να βαραν τον αδερφο μου (φυσικα εφαγα πολυ ξυλο)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γλυκια και γεματη κατανοηση

Αααχ, μακάρι να λεγόταν αυτό "γεμάτη κατανόηση" αλλά λέγεται ομοιοπαθούσα  :-
Τα πέρασα και έμαθα το μάθημά μου. Το ίδιο προτείνω και για σένα, κανένας συμβιβασμός πλέον!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπερα!

Boomb....την εψαξες πολυ την φωτο αυτη..?
:jerking: :jerking:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
αμα χωρισει καποιοσ εχει και εναλακτικη  :jerking: η μπουρδελο

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία τα λέτε.
Πλάκα έχετε.

Πόσο όμορφα συγχωρούμε κάποια πράγματα και πόσο αμείλικτοι είμαστε σε κάποια άλλα.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάλογα με τα συμφέροντά μας.

Θυμίζω ότι εκτός από τη σωματική βία, υπάρχει και η ψυχολογική βία.
Και οι δύο μορφές βίας μπορούν να οδηγήσουν στην απελπισία, τη δυστυχία, και τέλος την καταστροφή ενός ανθρώπου.

Και αν νομίζετε ότι η μία μορφή βίας μονίμως θα συγχωρείτε, ή θα υποβιβάζετε, ή θα ξεχνιέται, ενώ η άλλη θα καταδικάζετε αμέσως, αμείλικτα, ακόμα και στην πιο απλή μορφή της, είστε γελασμένοι.

Δεν με νοιάζει που κανένας, μα κανένας, δεν θα συμφωνήσει μαζί μου.
Δεν θέλω συμμάχους.

Προσωπικά δεν έχω χτυπήσει ποτέ. Δεν χρειάστηκε. Είμαι αρκετά ικανός να επιβάλω με την πειθώ τα δικαιώματά μου και το χώρο μου, και να προστατεύσω τον εαυτό μου.
Αν βρεθώ στημένος στο τοίχο όμως, δεν θα διστάσω λεπτό!
Όσο για τον αν είναι άντρας ή γυναίκα ο εχθρός μου, λυπάμαι αλλά έχουμε ισότητα !

Δεν νομίζω να έδωσε κανείς άφεση αμαρτιών στην γυναίκα του λόγω φύλου. Για να φτάσει στην χειροδικία προφανώς πιέστηκε (αν και υπάρχουν κάποιοι που το χεράκι το σηκώνουν γιατί το θεωρούν "μαγκιά") αλλά αν ακούσουν έστω τα παιδιά πως ο πατέρας τους χτύπησε την μάνα τους πως θα νιώσουν? γιατί να μην το σκεφτεί λοιπόν;

Προσωπικά αδιαφορώ για τους δύο ενήλικους κι ας ακούγεται άσχημο, τα παιδιά όμως γιατί να στραφούν αργότερα ενάντια στον ίδιο τους τον πατέρα (γιατί έννοια σου και αυτό το γεγονός κάλλιστα θα γίνει πιπίλα στο μέλλον από καλοθελητές)... Γιατί να βγει εκείνος ο "κακός" στα μάτια των παιδιών του; Άσε που αν ήταν μπροστά στο σκηνικό η σκηνή θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό τους...
Αυτό "κατηγορώ"! Όχι τον άνθρωπο που έκανε το λάθος...

Κι όσο για την ισότητα... κι εγώ λυπάμαι.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Ίσως να βρίσκομαι εκτός θέματος, αλλά είναι τελικά λυτρωτικό να γράφεις και να μοιράζεσαι πράγματα και καταστάσεις που σε στεναχωρούνε. Είμαι 42 ετών, έχω βιώσει ήδη έναν χωρισμό από γάμου κοινωνία και αρκετούς χωρισμούς από σχέσεις, άλλοτε σοβαρές κι άλλοτε όχι τόσο. Η τελευταία μου σχέση, θαρρούσα ότι ήταν ξεχωριστή. Δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και γι'αυτή. Όπου υπάρχει μεγάλη αγάπη, λένε ότι όταν τελειώνει, τελειώνει με πολύ πόνο.
Πως ξεπερνιέται αυτή η κατάσταση? Πως γιατρεύεται ο πόνος?
Τα στάδια αποκατάστασης μέχρι τώρα, για μένα τουλάχιστον, ήταν τα εξής :
α. Αλκοόλ με τους τόνους.
β. Τρελό ξενύχτι με φίλους, συνήθως ελεύθερους, για να ξαναμπείς γρήγορα στο παιχνίδι.
γ. Συνεχές κόλλημα σε γυναίκες, ακόμα και όχι σε τόσο καλές, για να ξανακερδιθεί η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
δ. Πολύ sex, σε συνέχεια του γ και για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
ε. Ολοκληρωτική ανατροπή της ρουτίνας που ζούσες με τη πρώην καλή σου, προκειμένου τίποτε να μην σου τη θυμίζει.
στ.Διοχέτευση της ενέργειάς σου στην εργασία σου, για να απασχολείται το μυαλό σου.

Δυστυχώς όμως είμαι πια στα 42. Το πολύ αλκοόλ, δεν το αντέχω. Επίσης το πολύ ξενύχτι. Η ηλικία μου, δεν μου επιτρέπει να ρίχνω και πολύ τα στάνταρτς μου και η δουλειά μου, όπως όλες τον τελευταί καιρό, δεν διάγει και τα καλύτερά της.
Αυτά τα ολίγα για αρχή...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
έχω βιώσει ήδη έναν χωρισμό από γάμου κοινωνία και αρκετούς χωρισμούς από σχέσεις,

Για πιο αρχή ακόμα, τι κουσούρι έχεις?
Βρωμάνε τα πόδια σου π.χ.?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τα... α) και β)   και λογω ηλικιαs δεν σε βοηθουν στο να την ξεπερασειs
τα υπολοιπα σωστα τα βρισκω

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Τύπε, ότι από όλα αυτά και να διαλέξεις, και όσα άλλα και να σου πούνε εδώ μέσα, αν εσύ δεν το πάρεις απόφαση και δεν το δουλέψεις καλά με το μυαλό σου, δεν πρόκειται να καταφέρεις τπτ.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Τα στάδια αποκατάστασης μέχρι τώρα, για μένα τουλάχιστον, ήταν τα εξής :
α. Αλκοόλ με τους τόνους.
β. Τρελό ξενύχτι με φίλους, συνήθως ελεύθερους, για να ξαναμπείς γρήγορα στο παιχνίδι.
γ. Συνεχές κόλλημα σε γυναίκες, ακόμα και όχι σε τόσο καλές, για να ξανακερδιθεί η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
δ. Πολύ sex, σε συνέχεια του γ και για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
ε. Ολοκληρωτική ανατροπή της ρουτίνας που ζούσες με τη πρώην καλή σου, προκειμένου τίποτε να μην σου τη θυμίζει.
στ.Διοχέτευση της ενέργειάς σου στην εργασία σου, για να απασχολείται το μυαλό σου.

Ένα στάδιο υπάρχει για αποκατάσταση . Η απόσταση. Να μην τη βλέπεις να μην ξερεις τι κάνει , να μην βλέπεις κοινους γνωστούς , να μη ρωτάς νέα της και γεννικά να περάσει ένα μεγάλο διάστημα που να μην έχεις ακούσει καν το όνομα της.
Όλα τα άλλα είναι παπαριές που έγραψες.

fodas

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
0
τελικα τα 4 χρονια για το τελος μιας σχεσης ειναι αρκετα σηνηθες! συμφωνω οτι η απομακρυνση ειναι ισως
και ο μονος δρομος για να συνελθεις απο εναν χωρισμο και αυτο γιατι πριν κανα μηνα χωρισα και εγω μετα απο μια σχεση 4 χρονων
οπου εδινα τα παντα χωρις να περνω τιποτα και στο τελος ακουσα και το "ξερεις εγω δεν εχω σκεφτει το μελλον μου μαζι σου"
κατοπιν αυτου μια φορα που συνντηθηκαμε για να της δωσω κατι πραγματα ενω πριν ημουν καλα μετα ημουν τοσο σκατα που εκανα καμποσο για να συνελθω και αυτο γιατι κλασσικα εβαλε τα κλαματα για το οτι εγινε!!!!!χεσε με δηλαδη!!!
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ και that's all για να ξεκαθαρισει και ο καθενας τιε προτεραιοτητες του!!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ??? 100 (32.8%)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom