Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
george234, να σου πω την αλήθεια, σε αυτή τη σχέση έδινες τα πάντα και δεν ήσουν ο εαυτός σου. Η γυναίκα σου ήταν πολύ μαλακισμένη και εγωίστρια, γι'αυτό ήρθαν έτσι τα πράγματα. Όμως δεν πρέπει να συμβιβάζεις τα θέλω σου για κανέναν. Δε μιλούσες, ανεχόσουν τα καπρίτσια της, δεν έφερνες αντίσταση στις μαλακίες τις δικές της και των γονιών της. Έτσι της έδινες άνοιγμα και χώρο να χύνει το δηλητήριό της. Να ξέρεις ότι το "όλα για σένα" είναι ανθυγιεινο, δεν είναι δήλωση αγάπης, αν και πολλοί έτσι το θεωρούν. Το όλα για σένα δε σημαίνει ότι εγώ δεν έχω δικές μου προτιμήσεις, πράγματα που θέλω και δεν επιτρέπω να μου τα στερούν.
Και πιστεύω ότι είναι πολύ φυσικό που κατέληξε στη βία όλο αυτό. Μούγγα-μούγγα, κάποια στιγμή έπρεπε να ξεσπάσεις και μόνο έτσι γινόταν. Το καταλαβαίνω απόλυτα και δεν το θεωρώ ούτε απαράδεκτο, ούτε αδικαιολόγητο. Είναι όντως λάθος, αλλά πιο πολύ λάθος ήταν ότι δε μιλούσες, ότι δεν έλεγες "εδώ βάζω όριο, δεν κάνω ό,τι θέλετε εσείς".
Αυτά δε σου τα γράφω για να σε κατηγορήσω, ούτε για να σε παρηγορήσω. Τα γράφω σε περίπτωση που θέλεις να ακούσεις μια άλλη άποψη. Αν θες κράτησε αυτό που σου λέω για το μέλλον, γιατί σίγουρα μέλλον θα υπάρξει. Υπόψιν ότι δεν εννοώ να γίνεις αυταρχικός και εγωιστής, εννοώ να ζητάς δικαιοσύνη και διάλογο στις σχέσεις σου (αυτό με τα παιδιά πχ, δεν μπορεί μόνο ο ένας να είναι η μπέιμπι σίτερ). Να σέβεστε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου. Αυτό δεν είχες πριν απ'ό,τι καταλαβαίνω, γιατί εσύ δεν έδειχνες την προσωπικότητά σου όσο περνούσε ο καιρός, και η άλλη έχανε το σεβασμό της για σένα γι'αυτό.
Το πόσο μαλακισμένη είναι η πρώην σου είναι πολύ μεγάλο θέμα, αλλά μια και τα λέω αυτά σε σένα προτίμησα να επικεντρωθώ σε σένα, ίσως σου φανούν χρήσιμα αυτά που λέω. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επίθεση, ούτε λέω ότι έκανες κάτι κακό. Ανθρώπινα είναι αυτά.

Πωωω, πολύ μεγάλο έγινε το ποστ, έκθεση έχω να γράψω από το σχολείο

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( boombbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ίσως να βρίσκομαι εκτός θέματος, αλλά είναι τελικά λυτρωτικό να γράφεις και να μοιράζεσαι πράγματα και καταστάσεις που σε στεναχωρούνε. Είμαι 42 ετών, έχω βιώσει ήδη έναν χωρισμό από γάμου κοινωνία και αρκετούς χωρισμούς από σχέσεις, άλλοτε σοβαρές κι άλλοτε όχι τόσο. Η τελευταία μου σχέση, θαρρούσα ότι ήταν ξεχωριστή. Δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και γι'αυτή. Όπου υπάρχει μεγάλη αγάπη, λένε ότι όταν τελειώνει, τελειώνει με πολύ πόνο.
Πως ξεπερνιέται αυτή η κατάσταση? Πως γιατρεύεται ο πόνος?
Τα στάδια αποκατάστασης μέχρι τώρα, για μένα τουλάχιστον, ήταν τα εξής :
α. Αλκοόλ με τους τόνους.
β. Τρελό ξενύχτι με φίλους, συνήθως ελεύθερους, για να ξαναμπείς γρήγορα στο παιχνίδι.
γ. Συνεχές κόλλημα σε γυναίκες, ακόμα και όχι σε τόσο καλές, για να ξανακερδιθεί η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
δ. Πολύ sex, σε συνέχεια του γ και για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
ε. Ολοκληρωτική ανατροπή της ρουτίνας που ζούσες με τη πρώην καλή σου, προκειμένου τίποτε να μην σου τη θυμίζει.
στ.Διοχέτευση της ενέργειάς σου στην εργασία σου, για να απασχολείται το μυαλό σου.

Δυστυχώς όμως είμαι πια στα 42. Το πολύ αλκοόλ, δεν το αντέχω. Επίσης το πολύ ξενύχτι. Η ηλικία μου, δεν μου επιτρέπει να ρίχνω και πολύ τα στάνταρτς μου και η δουλειά μου, όπως όλες τον τελευταί καιρό, δεν διάγει και τα καλύτερά της.
Αυτά τα ολίγα για αρχή...
φιλε ολα μεσα στο μυαλο ειναι να ξερεις.οταν βρεις αλλη γκομενα και θα αραξεις παλι στα κυβικα σου,θα λες <<τι μαλακας ημουν και μπεκροπινα για την αλλη,και κολουσα στην καθε πατσαβουρα που εβρισκα μπροστα μου>>.
επειδη δεν εισαι κανενας πιτσιρικας,δεν πρεπει να κανεις τις μαλακιες που κανουν τα πιτσιρικια οταν χωριζουν.

α.να μειωσεις το αλκοολ και να αποφευγεις να πηγαινεις σε μαγαζια που παιζουν καψουροτραγουδα.
β.ελατωσε και το ξενυχτι,διοτι σε κοβει απο την δουλεια σου,και απο εκει περα ειναι και μαλακια να γυρνατε μπακουρια 40αριδες και να πινετε σαν μαλακες καθε βραδυ.
γ.το να κολλας στην καθε πατσαβουρα που βλεπεις μπροστα σου,και στο τελος να γαμας την καθε χοντρη μεθυσμενος,δεν ειναι επιβεβαιωση,ειναι οτι εισαι σαβουρογαμης.καλυτερα να βρεις ενα καλο μουνι να καμακωνεις που θα εχει και λιγο ενδιαφερων,ωστε να ξεχνιεσε και απο την πρωην γκομενα σου,και δεν ξερεις ισως θα ειναι και η επομενη.
δ.λιγο σεξ και καλο στη φαση που εισαι,παρα να καταντησεις στο τελος ο ηρωας τις καθε αγαμητης και απελπισμενης.
ε.αυτο ειναι μαλακια.συνεχιζεις την ζωη σου κανονικα,και η γκομενα απλα δεν υπαρχει.
στ.το μονο σωστο που κανεις ειναι αυτο.
επειδη και εσυ θα εχεις καποια κουσουρια,καλα θα κανεις να διορθωθεις και να κανεις λιγο τον κινεζο στην επομενη σχεση σου,διοτι οπως καταλαβες και απο τις αντοχες σου στο ποτο και το ξενυχτι τα χρονια περνανε,και στο τελος σε βλεπω να μπεκροπινεις σε κανενα κολομπαρο,και να χαλβαδιαζεις καμια 50αρα πουτανα που θα ειναι σε χειροτερα χαλια και απο εσενα.

Επισκέπτης
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5 ΕΤΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τετοια ατομα φιλε να ξερεις θελουν λιγο ταρακουνημα οταν περνανε τετοιες φασεις.αυτος ο μαλακας μπορει κανενα βραδυ να μεθυσει να φορτωσει και μια χοντρη στο αυτοκινητο του για να την γαμησι,και αντι για γαμησι,μπορει να βρεθει να στουκαρει σε καμια κολονα,και η χοντρη να παει στα θυμαρια.τις μεγαλυτερες μαλακιες τις ζωης του,ενας αντρας τις κανει οταν εχει χωρισει και ειναι καψουρης με την γκομενα. εχουν δει πολλα τα ματια μου εμενα να ξερεις.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

θες να σε μάθω να αποκρούεις τις παντοφλιές?  Έκανα χρόνια καράτε . Μπορείς να με λες και σενσέι , σου επιτρέπω  :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Το ποσοστό ψήφων από την ψηφοφορία που βρίσκεται στην αρχή κάθε σελίδας του παρόντος νήματος.

Ρίξε κι' εσύ την ψήφο σου (επίκαιρο είναι κιόλας :grin:) για να δείς τα τρέχοντα ποσοστά της ψηφοφορίας.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
πφφφφ και μετά μας λέτε οτι εδώ δεν είναι κοσμοπόλιταν...
τι θέματα είναι αυτά ρε με απογοητεύετε!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
νομιζω οτι φτιαχνεσε να στα χωνουν και να ασχολουντε μαζι σου

περιμένω μανίτσα μου να ετοιμαστώ να βγω έξω και είναι νωρίς ακόμη και χαζεύω. τι σχέση έχει μ'εμένα αυτό που έγραψα?  :uglystupid:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
περιμένω μανίτσα μου να ετοιμαστώ να βγω έξω και είναι νωρίς ακόμη και χαζεύω. τι σχέση έχει μ'εμένα αυτό που έγραψα?  :uglystupid:
που να σου δωσω να καταλαβεις τωρα....ετσι και αλλοιως σε βαριεμε

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πφφφφ και μετά μας λέτε οτι εδώ δεν είναι κοσμοπόλιταν...
τι θέματα είναι αυτά ρε με απογοητεύετε!!!

Καλως την!
Ανοιξε εσυ ενα ανδρικο θεμα. Μπορεις!!!!!!!!!!!!

Ούτε αν ανοίξει τα πόδια, δε θα δούμε ενδιαφέρον θέμα....! :birdman: :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
που θα εισαι?θελεις να ερθω να βρεθουμε μαζι να πιουμε ενα ποτακι και να μιλησουμε?θα σου συστηθω ως κωστας ο ται αν και θα με καταλαβεις απο τον εντονο μαγνητισμο μου. ;)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
που θα εισαι?θελεις να ερθω να βρεθουμε μαζι να πιουμε ενα ποτακι και να μιλησουμε?θα σου συστηθω ως κωστας ο ται αν και θα με καταλαβεις απο τον εντονο μαγνητισμο μου. ;)
βγηκα εγω προχθες μαζι τις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom