Νέα

Χωρίς ρεύμα όλη η Αττική τη Δευτέρα 11 Ιουλίου: Δείτε αναλυτικά!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
235
Κριτικές
6
Like
514
Πόντοι
301
Φιλε γιατι μπουρδολογεις και μαλιστα σε θεμα που δεν γνωριζεις !!!!!
οι συνδικαλιστες του ΟΤΕ ηταν οι πιο ηπιοι στις αντιδρασεις τους δεδομενου οτι ολοι ειχαν εκλεγει "ως αρεστοι" στο κυβερνων κομα !!!
αλλη ηλιθια θεση των Ελληνων εργαζομενων αδιακριτως εταιρειας !!!
οι εργαζομενοι στον ΟΤΕ αντεδρασαν εξηγωντας οτι οταν πουλησεις "την κοτα που κανει το χρυσο αυγο" θα παρεις καποια χρηματα ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ !!!!
επισης να σημειωσουμε οτι απο 35000 θεσεις εργασιας το 2008 , με διαφορες γελοιες δικαιολογιες εμειναν σημερα μολις 11000 θεσεις εργασιας !
καταλαβες μπουρδολογε ?????
επισης να σημειωσουμε ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΜΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ των εργαζομενων στον ΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ !
οι μονοι που ταλαιπωρηθηκαν ηταν οι απεργοι και οι οικογενειες τους που εμειναν ουσιαστικα απληρωτοι για 8 μηνες περιπου .
ιστορικα αυτο συνεβει μονο μια φορα στην ιστορια του ΟΤΕ την νυχτα της 20ης προς 21ης Απριλιου 1967 !!!

Ρε φίλε εξήγησε μου πως είναι πιο σωστό να επιβαρύνει ο ΟΤΕ τις τσέπες μας με 24.000 άχρηστους εργαζόμενους. Το ότι οι 35.000 έγιναν 11.000 αποδεικνύει πόσο άχρηστο είναι το Δημόσιο στην διοίκηση. Να ιδιωτικοποιηθούνε τα πάντα μπας και σωθούμε. Δεν είμαστε άξιοι να διοικήσουμε ούτε περίπτερο με τις άχρηστες κυβερνήσεις που βγάζουμε τόσα χρόνια. Μαρς ΣΥΡΙΖΑ πούλα τα όλα και μετά στα τσακίδια!
 

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Μηνύματα
868
Like
2
Πόντοι
6
Σκαστε όλοι!! Σεβασμός στους Δημόσιους Υπαλλήλους και τους Υπαλλήλους των ΔΕΚΟ!!! Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι οι άνθρωποι είναι άλλη κάστα???

Όσο περισσότερο πτωχαίνει το Δημόσιο τόσο περισσότερο ισχυροποιουνται οι υπάλληλοί του εν σχέσει με τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Παράλογο θα μου πείτε.
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Η ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και η κατάργηση των εταιριών ιδιωτικών μονοπωλίων, ξεκίνησε πριν δεκαετίες στις ΗΠΑ.
Οι αμερικανοί είδαν ότι αυτές οι περιπτώσεις εταιριών ήταν τροχοπέδη στην οικονομία, γιατί τα κέρδη τους ήταν πλασματικά! Δηλαδή, οποιαδήποτε κακοδιαχείριση κι αν γινόταν σε ΔΕΚΟ ή άλλο μονοπώλιο, οι διοικήσεις έκαναν αύξηση των χρεώσεων στους πελάτες, οπότε οι ζημίες εξαφανίζονταν και οι εταιρίες είχαν κέρδη.
Αυτή η πλαστή λειτουργία δεν ήταν υγιής οικονομία, αλλά ήταν πληθωρισμός, διαφθορά, κακές υπηρεσίες, κτλ.
Οι πρωτοπόροι αμερικανοί, έλυσαν το θέμα φτιάχνοντας ανεξάρτητες αρχές ρύθμισης της κάθε αγοράς (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, κτλ), με βασική αρχή "οι υποδομές των μονοπωλίων δεν ανήκουν στην εταιρία - μονοπώλιο, αλλά ανήκουν στο λαό".
Έτσι, οι ανεξάρτητες διαχειριστικές αρχές των ΗΠΑ αποφάσιζαν με ποιο χρηματικό τίμημα θα μπορούσαν νέες εταιρίες να αγοράσουν από τα μονοπώλια τις υποδομές (δίκτυο διανομής, συνεγκατάσταση, κτλ).
Το τίμημα ήταν σοφά υπολογισμένο, ώστε να είναι συμφέρον για όλους τους εμπλεκόμενους.
Ταυτόχρονα, τα πρώην μονοπώλια πήραν ανταποδοτικά οφέλη για να είναι υποχρεωμένα να παρέχουν υπηρεσίες σε ασύμφορες, δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές (έρημοι, νησιά, κτλ).
Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: Αύξηση του ΑΕΠ, καλύτερες υπηρεσίες, νέες υπηρεσίες, περισσότερες θέσεις εργασίας, μηδέν διαφθορά, υγιείς εταιρίες, ανάπτυξη, πρόοδος, ευημερία.

Αυτός είναι ο ρόλος των ανεξάρτητων ρυθμιστικών αρχών σε όλον τον πλανήτη και στην Ελλάδα (ΕΕΤΤ, ΡΑΕ, κτλ).
Ωστόσο, οι συριζανελ και οι λοιποί κνίτες δεν θέλουν την εξέλιξη της οικονομίας μέσω των ανεξάρτητων ρυθμιστικών αρχών. Θέλουν ο κομματικοσυνδικαλιστικός μηχανισμός να ελέγχει και να εκβιάζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα, ας πληρωσει πρωτα τους προμηθευτες της που δεν τους δινει δεκαρα τσακιστη το τελευταιο εξαμηνο και βλεπουμε
 

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.929
Like
7
Πόντοι
16
...
Ωστόσο, οι συριζανελ και οι λοιποί κνίτες δεν θέλουν την εξέλιξη της οικονομίας μέσω των ανεξάρτητων ρυθμιστικών αρχών. Θέλουν ο κομματικοσυνδικαλιστικός μηχανισμός να ελέγχει και να εκβιάζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας.

Εγώ πάντως ξέρω ότι οι μισοί ΟΤΕτζήδες είναι φυτευτοί από τη ΝΔ και οι άλλη μισοί από το ΠΑΣΟΚ.
Το ίδιο ισχύει και για τη ΔΕΗ.
 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.871
Κριτικές
19
Like
3.092
Πόντοι
7.195
διαβαζοντας απλα τις γελοιες τοποθετησεις των ESESI XYMOR MEXIKANOS αντιλαμβανεται κανεις αμεσα το πνευματικο επιπεδο των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ και οπως εγραψα και προηγουμενα δεν πρεπει πια να ψαχνομαστε γιατι αναδεικνυουμε πρωθυπουργαρες οπως ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΛΑΞ και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ......
απλα για την ιστορια για τους αδιαβαστους Ελληναραδες ....
οταν ο ΟΤΕ απασχολουσε 35000 υπαληλους ειχε μηχανικα τηλεφωνικα κεντρα σε ΚΑΘΕ κωμοπολη της Ελλαδος τα οποια αναλογα με την εκταση του μηχανολογικου τους εξοπλισμου απασχολουσαν σταθερο αριθμο ατομων για την πληρη συντηρηση και αριστη λειτουργια τους.
επισης την ιδια εποχη για την εγκατασταση - λειτουργια - συντηρηση του τηλεφωνικου δικτυου ΕΝΑΕΡΙΟΥ απασχολουσε επισης μεγαλο αριθμο ατομων.
αναφερομαστε στα χρονια 1972 - 2000.
να σημειωσουμε οτι ο τζιρος της εταιρειας που ειναι δομημενη στα αμερικανικα προτυπα αγγιζει το 45% του κρατικου προυπολογισμου τον οποιο και ουσιαστικα χρηματοδοτει.
να σημειωσουμε οτι κατασκευαζεται ο δορυφορικος σταθμοε Θερμοπυλων και αγοραζεται ο πρωτος τηλεπικοινωνιακος δορυφορος σε τροχια ο INTELSAT.
και ολα αυτα χωρις να δαπανησει φραγκο το Ελληνικο δημοσιο.
ΟΤΑΝ αρχισε η ψηφιοποιηση , με αποτελεσμα την θεαματικη μειωση των εγκαταστασεων τηλεφωνιας αρχισε και η συζητηση του πλεοναζοντος προσωπικου.
με απολυτα χρηματα κοινοτικων επιδοτησεων αρχισε η μετεκπαιδευση του πλεοναζοντος τεχνικου προσωπικου σε αλλεςς ειδικοτητες και ταυτοχρονα η "στροφη" των Διοικητιθκων υπαλληλων σε "πωλητες".
με τα προγραμματα εθελουσιας εξοδου αρχισαν να μειωνονται οι πλεοναζοντες υπαλληλοι με οικονομικο βαρος σε βαρος του Οργανισμου.
και για να φτιαξουμε και την  διαθεση μας πρωι πρωι να αναφερουμε απλα το δανειο που πηρε η κυβερνηση του παιδαρα ΑΝΤΡΙΚΟΥ με εγγυηση τον ΟΤΕ και αποπληρωμη απο τον ΟΤΕ.
να αναφερθουμε στο ξεκινημα κινητης τηλεφωνιας απο τον φαυλο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τον αποκλεισμο του ΟΤΕ για την σωστη ρυθμιση της αγορας οπως ειπε.
να θυμηθουμε τον απατεωνα ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ο οποιος σε μια νυκτα ψηφισε τον νομο για απελευθερωση των Διοικητικων Συμβουλιων των ασφαλιστικων ταμειων ως προς την διαχειριση της περιουσιας των ταμειων και την επομενη με ενα τηλεφωνημα επεσαν ολα τα διαθεσιμα στο Χρηματιστηριο για να τα βουτηξουν αεριτζηδες σαν τον Νεονακη και να εξαφανιστουν ...
πανε και τα ταμεια !!!!
νεοτερη αποφαση Δημοκρατικης κυβερνησης μεταφερει το "ευγενες ΤΑΠ - ΟΤΕ " στο ΙΚΑ για να πληρωθουν οι συνταξεις των οικοδομων οι οποιοι σε γνωση των Διοκησεων του ΙΚΑ δεν κατεβαλαν εισφορες , τις εισεπραταν σε μετρητα απο τους εργοδοτες, επι σειρα 10ετιων !!!
να αναφερθουμε στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και τον ληστρικο ομιλο ΚΟΚΑΛΗ ο οποιος εντολη ΑΝΤΡΙΚΟΥ και ΣΗΜΙΤΑΚΟΥ επι 15 χρονια απομυζουσε τον ΟΤΕ.
και επειδη ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ θα παραμεινετε και ζωα αντε να ανοιξετε και κανενα βιβλιο να ξεστραβωθειτε γιατι γελαει ο πλανητης μαζι μας... μην παει σε κακο ο νους σας διαβαστε την προσφατη επισκεψη ΤΣΙΠΡΑΚΟΥ στην Κινα και το ποδηλατο !!!!
αντε γελοιοι.
και εδω σταματαει το μαθημα.
και δεν μου λυσατε την απορια !!!
ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ΟΤΕΤΖΗΣ για να τα γνωριζεις αυτα ΓΕΛΟΙΟΙ ????
 

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Μηνύματα
410
Like
408
Πόντοι
21
...............
οταν ο ΟΤΕ απασχολουσε 35000 υπαληλους ειχε μηχανικα τηλεφωνικα κεντρα σε ΚΑΘΕ κωμοπολη της Ελλαδος τα οποια αναλογα με την εκταση του μηχανολογικου τους εξοπλισμου απασχολουσαν σταθερο αριθμο ατομων
................
ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ΟΤΕΤΖΗΣ για να τα γνωριζεις αυτα ΓΕΛΟΙΟΙ ????

ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ .. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ...
πες του απλα ... ότι καποτε ειχε τηλεφωνο με στρογγυλο καντραν που εβαζες το δακτυλο μεσα και εκανες κυκλους για να παρεις τηλεφωνο. !

ισως ... λεω ισως αν του μιλησεις σαν να είναι 5χρονο να καταλαβει!

Επισης πες του ότι το καφαο που εχει στη γειτονια του και είναι ένα κουτι 0.5 Χ 0.5 καποτε ειχε διαστασεις ενός σπιτιου!!!

 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
Χωρίς ρεύμα όλη η Αττική τη Δευτέρα 11 Ιουλίου από τις 10:00 έως τις 13:00, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν « στην ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ από την πίσω πόρτα» και κάνουν λόγο για « απόπειρα ιδιωτικοποίησης και προσπάθεια παραπλάνησης».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:

«Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα, θέλοντας να περάσει «εν κρυπτώ», όσα της επιβάλλουν οι δανειστές και οι δήθεν αλληλέγγυοι εταίροι μας.

Το τεχνικό μνημόνιο που αποκαλύφθηκε δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών για την εκθεμελίωση του Ομίλου ΔΕΗ. Ουσιαστικά , οι δανειστές απαιτούν και η κυβέρνηση προχωρά στην ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ από την πίσω πόρτα.

Γιατί, πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η μεταφορά του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στο νέο υπερ-Ταμείο (αποκρατικοποιήσεων), ποσοστών της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ;

Είναι αυτό ακριβώς που υποστήριξε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , ότι δηλαδή πρόκειται για απόπειρα ιδιωτικοποίησης και προσπάθεια παραπλάνησης, στα τέλη Μαΐου όταν η κυβερνητική πλειοψηφία νομοθετούσε στη Βουλή.

Λέγαμε σχετικά ( ΔΤ 26/5/2016) :

«Σχετικά με το ζήτημα της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, όπως εμφανίζεται στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε χθες , είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλαπλές …αναγνώσεις στην κυβέρνηση. Εάν δεν έχουν πρόθεση να ιδιωτικοποιήσουν περαιτέρω τη ΔΕΗ ποιος είναι ο λόγος που υπεγράφη το χθεσινό ΦΕΚ; Δεν είναι δυνατόν να δηλώνει ο υπουργός κ. Σταθάκης ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ όταν στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) ο ίδιος υπέγραφε το σχετικό ΦΕΚ. Τελικά ποιόν κοροϊδεύουν; Τους δανειστές ή μήπως είναι μέρος ενός σχεδίου για ιδιωτικοποίηση από την πίσω πόρτα; Αν είναι το πρώτο ευχόμαστε να πετυχει το στόχο, εάν είναι το δεύτερο , τότε θα αποτελεί προσωπική ήττα του υπουργού ΠΕΝ αλλά και του πρωθυπουργού».

Τελικά, αποδεικνύεται από το κείμενο του Τεχνικού Μνημονίου ότι προσπαθούν να κοροϊδέψουν όλους τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων (πίνακας 12) που οδηγούνται στο υπερ-Ταμείο αλλά και τους πολίτες της χώρας που άλλα περίμεναν από την κυβέρνηση της αριστεράς.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θεωρεί ότι αυτές οι πολιτικές επιλογές είναι αντίθετες με τη φύση των βασικών αγαθών που πρέπει να είναι προσβάσιμα από όλους.

Η κυβέρνηση οδηγεί τον Όμιλο ΔΕΗ στην καταστροφή. Στο παρά πέντε οφείλει να ακούσει τις φωνές των χιλιάδων εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και των εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών»


υ㨨 αρχισε τις γνωστες μαλακιες η γενοπ...οι ανθρωποι θελουν ξυλο ενα κλικ πριν το θανατο

καταρχάς δεν κατεβαίνει κανένας διακόπτης και αυτό που ποστάρεις είναι ψέμα. Η δεη ποτέ δεν θα βγάλει ανακοίνωση για συγκεκριμένη ημερομηνία που θα έχει διακοπή ρεύματος. Πως γίνεται αυτό? πολύ απλά γιατί ούτε η δεη γνωρίζει. Για να στο κάνω πιο λιανά. Η γενοπ ανακοινώνει απεργία οπότε εργάζεται με προσωπικό ασφαλείας(ναι δεν έχουν δικαίωμα ακόμα και αν το θέλουν να απεργήσουν ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι). Δηλαδή με πολύ μικρότερο των αναγκών σου. Η δεη έχει πίνακα όπου αναλόγως τη ζήτηση διοχετεύει το ρεύμα βάση της παραγωγής της στα εργοστάσια ρεύματος.Το καλοκαίρι λόγο των κλιματιστικών υπάρχει αυξημένη ζήτηση σε ηλεκτρικό ρεύμα και λόγο συνθηκών μειωμένη παραγωγή ρεύματος στα εργοστάσια παραγωγής. Άμα σε όλο αυτό βάλουμε σε ενδεχόμενη απεργία εργασία με προσωπικό ασφαλείας δηλαδή το 1/10 των εργαζομένων τότε είναι αδύνατο να γίνει διαχείριση του δικτύου.Όποτε όταν υπάρχει αυξημένη ζήτηση ρεύματος θα γίνονται διακοπές 
 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
ΑΣΧΕΤΟ 1: Επίσης στο σημείο αυτό να σας ενημερώσω ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ παίρνουν ειδικό επίδομα για να ψωνίζουν από το σουπερμάρκετ. 160 ευρώ περίπου. Όλοι νομίζω. Όποιος θέλει ας αποδείξει το αντίθετο.

ΑΣΧΕΤΟ 2: Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ πληρώνουν το 20% απο αυτό που θα έπρεπε για το ρεύμα στο σπίτι τους. Δηλαδή αν κάνει κατανάλωση 1000 ευρώ πληρώνει 200. Τα υπόλοιπα τα πληρώνουμε όλοι εμείς.

άσχετο 1 δεν παίρνουν ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι ειδικό επίδομα σουπερμαρκετ 160€ άλλα λίγοι εργαζόμενοι σε κάποια πόστα και αυτό το επίδομα το είχε ψηφίσει η νδ για μια μερίδα εργαζομένων της δεη που είχε διορίσει η ίδια σε προηγούμενη κυβέρνηση νδ

άσχετο 2 οι υπάλληλοι της δεη δεν πληρώνουν το 20% την κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Υπάρχει μια έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα για τους υπαλλήλους της δεη αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει στο 80% και είναι μικρότερη μάλιστα του κοινωνικού τιμολογίου
 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν αυτό το παραμύθι ότι η ΔΕΗ ειναι προβληματική και πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί ειναι βλακείες. Σκεφτείτε ότι κάθε μήνα το κάθε σπίτι πληρώνει 50-60 ευρω βάλτε 10.000.000 σπίτια μονο το μήνα και μετα υπολογίστε το χρόνο ποσά λεφτά ειναι, δηλαδή επειδή βγαίνουν στα κανάλια και λένε ελλειματική πούλημα αφού ειναι ελλειματική ποιος μαλακας επενδυτής  θα τη πάρει ποιος παίρνει επιχείρηση προβληματική, όταν πάτε να αγοράσετε μια επιχείρηση δε βλέπετε το εκκαθαριστικό της επιχείρησης? ας με δείξουν χαρτιά επίσημα οχι αερολογίες, και δεν δουλεύω στο δημόσιο (αν και θα ήθελα να είμαι) ούτε στον ιδιωτικό τομέα άνεργος 5 χρονια, ούτε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, χρυσή αυγή, ΠΑΣΟΚ, ανέλ, ένωση κεντρώων είμαι.Απλα είμαι Έλληνας που βάζει το μυαλό του να σκεφτεί.

εδώ είσαι λάθος η δεη πληρώνεται την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος τα λεγόμενο πάγιο το εισπράττει η δεη για λογαριασμό τρίτων δήμων ερτ κλπ κλπ Επίσης λόγο κρίσης πολλά σπίτια ξενοίκιαστα η και με προβλήματα πλέον κόβουν τη δεη άμεσα
 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
ΡΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ
35.000 κοπροσκυλα ταιζε το δημοσιο και μας πλακωνε στους φορους και μονο 11.000 ο ιδιωτης και ο οτε δουλευει με φουλ τισ μηχανες

όσο αφορά τον οτε είσαι λάθος μείωσε της θέσεις εργασίας του ο οτε λόγο του ότι έχει βάλει εργολάβους για αρκετές θέσεις εργασίας π.χ τηλεφωνητές καθαρίστριες πωλητές έτσι αναθέτει το έργο σε ιδιώτες π.χ τηλεφωνητές και οι τηλεφωνητές εργάζονται για τον εργολάβο όπου κάνουν δουλειά του οτε
έτσι κερδίζει ο οτε όπου με την ανάθεση πληρώνει λιγότερο φόρο για τα κέρδη του ο εργολάβος βγάζει ένα καλό κέρδος για της υπηρεσίες που παρέχει χωρίς μάλιστα να διακινδυνεύει κάτι και οι εργαζόμενοι που απασχολούνται π.χ τηλεφωνητές παίρνουν ψίχουλα χωρίς τα νόμιμα επιδόματα αργίες νόμιμο διάλειμμα και είναι με συμβάσεις μήνα μήνα και αναλώσιμο προσωπικό για να μην αποκτήσουν ποτέ εργασιακά δικαιώματα
 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
επίσης όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε για την απεργία έχετε ποτέ αναρωτηθεί για ποιο λόγο γίνεται η απεργία??? τι θα γίνει σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης της δεη?
έχετε δει ότι σε κράτη που ιδιωτικοποιείται ένα μονοπώλιο όπως αυτό της δεη αυτόματα σημαίνει κατακόρυφη αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας και κατάργηση των κοινωνικών τιμολογίων?
έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα γίνει σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης των εργοστασίων παραγωγής ενέργειας? ότι ο ιδιώτης που θα πάρει τα εργοστάσια παραγωγής θα είναι μονοπώλιο και θα πουλάει το ρεύμα ΟΣΟ γουστάρει και θα σταματάει την παραγωγή όποτε του καυλώσει?ξέρετε γιατί θα είναι μονοπώλιο? Γιατί μέχρι να φτιαχτούν εργοστάσια παραγωγής ενέργειας ακόμα και αν ξεκινήσουν αύριο θέλουν χρόνια για να κατασκευαστούν και να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα
 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
διαβαζοντας απλα τις γελοιες τοποθετησεις των ESESI XYMOR MEXIKANOS αντιλαμβανεται κανεις αμεσα το πνευματικο επιπεδο των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ και οπως εγραψα και προηγουμενα δεν πρεπει πια να ψαχνομαστε γιατι αναδεικνυουμε πρωθυπουργαρες οπως ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΛΑΞ και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ......
απλα για την ιστορια για τους αδιαβαστους Ελληναραδες ....
οταν ο ΟΤΕ απασχολουσε 35000 υπαληλους ειχε μηχανικα τηλεφωνικα κεντρα σε ΚΑΘΕ κωμοπολη της Ελλαδος τα οποια αναλογα με την εκταση του μηχανολογικου τους εξοπλισμου απασχολουσαν σταθερο αριθμο ατομων για την πληρη συντηρηση και αριστη λειτουργια τους.
επισης την ιδια εποχη για την εγκατασταση - λειτουργια - συντηρηση του τηλεφωνικου δικτυου ΕΝΑΕΡΙΟΥ απασχολουσε επισης μεγαλο αριθμο ατομων.
αναφερομαστε στα χρονια 1972 - 2000.
να σημειωσουμε οτι ο τζιρος της εταιρειας που ειναι δομημενη στα αμερικανικα προτυπα αγγιζει το 45% του κρατικου προυπολογισμου τον οποιο και ουσιαστικα χρηματοδοτει.
να σημειωσουμε οτι κατασκευαζεται ο δορυφορικος σταθμοε Θερμοπυλων και αγοραζεται ο πρωτος τηλεπικοινωνιακος δορυφορος σε τροχια ο INTELSAT.
και ολα αυτα χωρις να δαπανησει φραγκο το Ελληνικο δημοσιο.
ΟΤΑΝ αρχισε η ψηφιοποιηση , με αποτελεσμα την θεαματικη μειωση των εγκαταστασεων τηλεφωνιας αρχισε και η συζητηση του πλεοναζοντος προσωπικου.
με απολυτα χρηματα κοινοτικων επιδοτησεων αρχισε η μετεκπαιδευση του πλεοναζοντος τεχνικου προσωπικου σε αλλεςς ειδικοτητες και ταυτοχρονα η "στροφη" των Διοικητιθκων υπαλληλων σε "πωλητες".
με τα προγραμματα εθελουσιας εξοδου αρχισαν να μειωνονται οι πλεοναζοντες υπαλληλοι με οικονομικο βαρος σε βαρος του Οργανισμου.
και για να φτιαξουμε και την  διαθεση μας πρωι πρωι να αναφερουμε απλα το δανειο που πηρε η κυβερνηση του παιδαρα ΑΝΤΡΙΚΟΥ με εγγυηση τον ΟΤΕ και αποπληρωμη απο τον ΟΤΕ.
να αναφερθουμε στο ξεκινημα κινητης τηλεφωνιας απο τον φαυλο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τον αποκλεισμο του ΟΤΕ για την σωστη ρυθμιση της αγορας οπως ειπε.
να θυμηθουμε τον απατεωνα ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ο οποιος σε μια νυκτα ψηφισε τον νομο για απελευθερωση των Διοικητικων Συμβουλιων των ασφαλιστικων ταμειων ως προς την διαχειριση της περιουσιας των ταμειων και την επομενη με ενα τηλεφωνημα επεσαν ολα τα διαθεσιμα στο Χρηματιστηριο για να τα βουτηξουν αεριτζηδες σαν τον Νεονακη και να εξαφανιστουν ...
πανε και τα ταμεια !!!!
νεοτερη αποφαση Δημοκρατικης κυβερνησης μεταφερει το "ευγενες ΤΑΠ - ΟΤΕ " στο ΙΚΑ για να πληρωθουν οι συνταξεις των οικοδομων οι οποιοι σε γνωση των Διοκησεων του ΙΚΑ δεν κατεβαλαν εισφορες , τις εισεπραταν σε μετρητα απο τους εργοδοτες, επι σειρα 10ετιων !!!
να αναφερθουμε στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και τον ληστρικο ομιλο ΚΟΚΑΛΗ ο οποιος εντολη ΑΝΤΡΙΚΟΥ και ΣΗΜΙΤΑΚΟΥ επι 15 χρονια απομυζουσε τον ΟΤΕ.
και επειδη ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ θα παραμεινετε και ζωα αντε να ανοιξετε και κανενα βιβλιο να ξεστραβωθειτε γιατι γελαει ο πλανητης μαζι μας... μην παει σε κακο ο νους σας διαβαστε την προσφατη επισκεψη ΤΣΙΠΡΑΚΟΥ στην Κινα και το ποδηλατο !!!!
αντε γελοιοι.
και εδω σταματαει το μαθημα.
και δεν μου λυσατε την απορια !!!
ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ΟΤΕΤΖΗΣ για να τα γνωριζεις αυτα ΓΕΛΟΙΟΙ ????

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ  :jerking: :jerking: :jerking: ΠΕΙΡΑΖΕΙ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Απλα λες "αληθειες" που μεταφραζεισ οπως θες σε επαρχιακη πολι υπερχε τεχνικοσ που εξυπηρετουσε ολη την περιοχη μολις πηρε μεταθεση γιατι πιθανον ανοχλουσε τον αντικατεστησε συνεργριο με 7 ατομα αλλος επειδη συνηθιζε να ειναι επαγγελματιας ηταν το κοκινο πανι χαλουσε την ποσοτητα των εκτος εδρας οταν τελειωνε γρηγορα ενα εργο και επειδη εισαι μαλλον κοπροσκυλο που συνηρει το δημοσιο αντε και γαμησου
 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
καταρχάς δεν κατεβαίνει κανένας διακόπτης και αυτό που ποστάρεις είναι ψέμα. Η δεη ποτέ δεν θα βγάλει ανακοίνωση για συγκεκριμένη ημερομηνία που θα έχει διακοπή ρεύματος. Πως γίνεται αυτό? πολύ απλά γιατί ούτε η δεη γνωρίζει. Για να στο κάνω πιο λιανά. Η γενοπ ανακοινώνει απεργία οπότε εργάζεται με προσωπικό ασφαλείας(ναι δεν έχουν δικαίωμα ακόμα και αν το θέλουν να απεργήσουν ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι). Δηλαδή με πολύ μικρότερο των αναγκών σου. Η δεη έχει πίνακα όπου αναλόγως τη ζήτηση διοχετεύει το ρεύμα βάση της παραγωγής της στα εργοστάσια ρεύματος.Το καλοκαίρι λόγο των κλιματιστικών υπάρχει αυξημένη ζήτηση σε ηλεκτρικό ρεύμα και λόγο συνθηκών μειωμένη παραγωγή ρεύματος στα εργοστάσια παραγωγής. Άμα σε όλο αυτό βάλουμε σε ενδεχόμενη απεργία εργασία με προσωπικό ασφαλείας δηλαδή το 1/10 των εργαζομένων τότε είναι αδύνατο να γίνει διαχείριση του δικτύου.Όποτε όταν υπάρχει αυξημένη ζήτηση ρεύματος θα γίνονται διακοπές 

ΡΕ ΧΥΜΗΞΤΕ ΚΑΙ ΡΙΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ
τα καριολια συμπτωματικα οταν κανουν απεργια εχουν και τις περισσοτερες διακοπες ρευματος
ξεσσκιστε τους πατους κοπρους του δημοσιου χρηματος
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
επίσης όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε για την απεργία έχετε ποτέ αναρωτηθεί για ποιο λόγο γίνεται η απεργία??? τι θα γίνει σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης της δεη?
έχετε δει ότι σε κράτη που ιδιωτικοποιείται ένα μονοπώλιο όπως αυτό της δεη αυτόματα σημαίνει κατακόρυφη αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας και κατάργηση των κοινωνικών τιμολογίων?
έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα γίνει σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης των εργοστασίων παραγωγής ενέργειας? ότι ο ιδιώτης που θα πάρει τα εργοστάσια παραγωγής θα είναι μονοπώλιο και θα πουλάει το ρεύμα ΟΣΟ γουστάρει και θα σταματάει την παραγωγή όποτε του καυλώσει?ξέρετε γιατί θα είναι μονοπώλιο? Γιατί μέχρι να φτιαχτούν εργοστάσια παραγωγής ενέργειας ακόμα και αν ξεκινήσουν αύριο θέλουν χρόνια για να κατασκευαστούν και να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα
Δεν ισχύουν αυτά.
Που είδες το μονοπώλιο από κρατικό να γίνεται ιδιωτικό;
Η αλήθεια είναι ότι όταν ιδιωτικοποιείται ένα μονοπώλιο, ταυτόχρονα επιτρέπονται και οι ανταγωνιστές του.
 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ισχύουν αυτά.
Που είδες το μονοπώλιο από κρατικό να γίνεται ιδιωτικό;
Η αλήθεια είναι ότι όταν ιδιωτικοποιείται ένα μονοπώλιο, ταυτόχρονα επιτρέπονται και οι ανταγωνιστές του.

έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι έγινε στην Βουλγαρία όταν ιδιωτικοποιήθηκε η παραγωγή ενέργειας? η στη Βραζιλία??? πάρε ένα παράδειγμα


Ο πολιτισμός χάνεται όταν κοπεί το (δημόσιο) ρεύμα

Η παράδοση των επιχειρήσεων ηλεκτρικής ενέργειας σε ιδιώτες οδηγεί αναπόδραστα σε τρομακτικές αυξήσεις των τιμολογίων. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως η τιμή της κιλοβατώρας φτάνει να μετριέται σε αίμα.
Στις 19 Ιανουαρίου του 1969 η Τσεχοσλοβακία και ολόκληρο το «Ανατολικό μπλοκ» αποκτά έναν ήρωα. Ο φοιτητής Γιαν Πάλατς περιλούζεται με βενζίνη και βάζει φωτιά στον εαυτό του διαμαρτυρόμενος για την σοβιετική εισβολή και κατοχή της χώρας του. Τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες αργότερα οι βουλγαρικές εφημερίδες θα αρχίσουν να αποκαλούν «Γιαν Πάλατς» τους ανθρώπους που αυτοπυρπολούνται σε διάφορες πόλεις της Βουλγαρίας διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική κατάσταση, στην οποία έφερε τη χώρα η πολιτική του ΔΝΤ και της ΕΕ σε συνδυασμό με τη διαφθορά διαδοχικών κυβερνήσεων. Ο πρώτος που θα σηκώσει τον τίτλο του «Βούλγαρου Πάλατς» είναι ο 36χρονος, Πλάμεν Γκοράνοβ, ο οποίος θα λουστεί με βενζίνη στην πόλη Βάρνα, την ημέρα που πραγματοποιείται η μεγαλύτερη διαδήλωση για τις αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές είχαν κατευθυνθεί το ίδιο πρωινό στα γραφεία της εταιρείας Energo Pro, η οποία μετά την ιδιωτικοποίηση της παραγωγής και διανομής ενέργειας, επέβαλε εξοντωτικές αυξήσεις στην τιμή της κιλοβατώρας. Στις επόμενες ημέρες των κινητοποιήσεων τα τηλεοπτικά συνεργεία κατέγραφαν μια περίεργη εικόνα: ηλικιωμένοι κυκλοφορούσαν στους δρόμους κρατώντας στο ένα χέρι τη σύνταξή τους, που κυμαίνονταν στα 160 Λέβα (80 ευρώ) και στο άλλο λογαριασμούς  του ηλεκτρικού που ξεπερνούσαν τα 110 λέβα.
Για αρκετούς φιλελεύθερους σχολιαστές, και πολύ περισσότερο για τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης που υποστηρίζουν ότι το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, και μόνο η αναφορά σε «Βούλγαρους Γιαν Πάλατς» αποτελεί ιεροσυλία για τις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, που ώθησαν τον φοιτητή από την Τσεχοσλοβακία να δώσει τέλος στη ζωή του. Όσο για τις τηλεοπτικές εικόνες των συνταξιούχων, που συνέκριναν το εισόδημά τους με τα τιμολόγια του ηλεκτρικού, πρόκειται για λαϊκισμό του χειρίστου είδους.
Στην πραγματικότητα και οι δυο εικόνες επιβεβαιώνουν μια πραγματικότητα που οφείλει να γνωρίζει κάθε οικονομολόγος. Καταρχήν ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό για το οποίο δεκάδες άνθρωποι έχουν δώσει τη ζωή τους όταν οι ιδιωτικοποιήσεις το καθιστούν απρόσιτο για τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα. Κατά δεύτερον ότι πρόκειται για ένα αγαθό που παρουσιάζει αυτό που οι οικονομολόγοι αποκαλούν χαμηλή ελαστικότητα ζήτησης – όπως συμβαίνει δηλαδή και με τα φάρμακα ή το φαγητό οι άνθρωποι θα συνεχίζουν να το καταναλώνουν σχεδόν στην ίδια ποσότητα ανεξαρτήτως της τιμής του. Και όσο μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους πρέπει να δαπανήσουν για το ηλεκτρικό τόσο πιθανότερο είναι ότι μια ημέρα θα κατέβουν στους δρόμους.
Αυτή η απλή παρατήρηση εξηγεί και το γιατί οι αυξήσεις των τιμολογίων, που ακολουθούν με μαθηματική ακρίβεια τις ιδιωτικοποιήσεις των επιχειρήσεων ηλεκτρισμού σε όλο τον πλανήτη, οδηγούν σε εξεγέρσεις σε χώρες του τρίτου κόσμου αλλά όχι και στις μητροπόλεις του σύγχρονου καπιταλισμού.
Οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας δεν βγήκαν στους δρόμους όταν η απορύθμιση της αγοράς ενέργειας προκάλεσε αυξήσεις στην τιμή της κιλοβατώρας έως και κατά 1.000%. Στα σπίτια τους έμειναν όμως και οι Βρετανοί, παρά το γεγονός ότι το ξεπούλημα της αγγλικής ΔΕΗ από την Μάργκαρετ Θάτσερ κρατούσε τις τιμές στα ύψη ακόμη και όταν το κόστος των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνταν στην ηλεκτροπαραγωγή μειώνονταν δραματικά. Η ιδιωτικοποίηση στη Βρετανία μπορεί να χαρακτηρίστηκε εθνική προδοσία, αφού η παραγωγή πέρασε εν πολλοίς στα χέρια της γαλλικής κρατικής εταιρείας EDF και τα νέα τιμολόγια έβαζαν φρένο στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας αλλά δεν απειλούσε άμεσα την επιβίωση του μέσου νοικοκυριού.

Αντίθετα, σε χώρες όπως η Βουλγαρία (και σύντομα και η Ελλάδα) οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού έφτασαν να αντιστοιχούν στο 25% -30% του μέσου μισθού ενώ σε περιπτώσεις συνταξιούχων ξεπερνούσαν και το 80% του εισοδήματος.  Σε χώρες της Αφρικής όπως η Γουινέα, μετά τις ιδιωτικοποιήσεις που επέβαλε το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, ακολούθησαν αιματηρές συγκρούσεις με την αστυνομία καθώς χιλιάδες πολίτες αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού. Σε περιοχές της Ινδίας οι τιμές του ηλεκτρικού, που καθόριζαν ιδιωτικές εταιρείες, προκάλεσαν ορισμένες από τις σφοδρότερες συγκρούσεις των τελευταίων δεκαετιών
Ανάλογη ήταν η κατάσταση και στη Βραζιλία, τη χώρα που από τη δεκαετία του 1950 φημιζόταν ότι προσφέρει την φτηνότερη ηλεκτρική ενέργεια στον πλανήτη χάρη στα τεράστια υδροηλεκτρικά εργοστάσια που διέθετε. Μετά τις ιδιωτικοποιήσεις των αρχών της δεκαετίας του 90 η τιμή της κιλοβατώρας αυξήθηκε και πάλι κατά 1.000% αναγκάζοντας τους κατοίκους στις φαβέλες του Ριο και του Σάο Πάολο είτε να κλέβουν ρεύμα από το δίκτυο ή να επιστρέψουν σε μεσαιωνικού τύπου συνθήκες διαβίωσης.
Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ιδιωτικοποίησης όμως που απέδειξε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δικαίωμα το οποίο κάποιοι αποφασίζουν να στερήσουν από συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού μας έρχεται από τη Νότια Αφρική. Στα χρόνια του ρατσιστικού καθεστώτος του Απαρτχάιντ οι κάτοικοι περιοχών όπως το Σοβέτο ήταν πρακτικά αποκλεισμένοι από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Μετά την αποφυλάκιση του Νέλσον Μαντέλα και την αναγνώριση των δικαιωμάτων του μαύρου πληθυσμού χιλιάδες οικογένειες στο Σοβέτο βρέθηκαν και πάλι αποκλεισμένες από την παροχή ηλεκτρικού – αυτή τη φορά γιατί δεν ήταν σε θέση να πληρώνουν τα όλο και πιο ακριβά τιμολόγια των ιδιωτικών εταιρειών. Ο «ρατσισμός» ήταν πλέον ταξικός και τα ίδια σπίτια παρέμεναν βυθισμένα στο σκοτάδι.

Άρης Χατζηστεφάνου
Εφημερίδα των Συντακτών 5/7/2014

 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
επίσης όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε για την απεργία έχετε ποτέ αναρωτηθεί για ποιο λόγο γίνεται η απεργία??? τι θα γίνει σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης της δεη?
έχετε δει ότι σε κράτη που ιδιωτικοποιείται ένα μονοπώλιο όπως αυτό της δεη αυτόματα σημαίνει κατακόρυφη αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας και κατάργηση των κοινωνικών τιμολογίων?
έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα γίνει σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης των εργοστασίων παραγωγής ενέργειας? ότι ο ιδιώτης που θα πάρει τα εργοστάσια παραγωγής θα είναι μονοπώλιο και θα πουλάει το ρεύμα ΟΣΟ γουστάρει και θα σταματάει την παραγωγή όποτε του καυλώσει?ξέρετε γιατί θα είναι μονοπώλιο? Γιατί μέχρι να φτιαχτούν εργοστάσια παραγωγής ενέργειας ακόμα και αν ξεκινήσουν αύριο θέλουν χρόνια για να κατασκευαστούν και να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα

ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ακριβαινε
η ανταγωνισμος εφερε πτωση τιμων και αναβαθμηση υπηρεσιων
ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΞΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ακριβαινε
η ανταγωνισμος εφερε πτωση τιμων και αναβαθμηση υπηρεσιων
ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΞΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

το να συγκρίνεις τις τηλεπικοινωνίες με την ενέργεια είναι και γελοίο και αστείο
επίσης όταν ιδιωτικοποιήθηκε ο οτε υπήρχαν ήδη ιδιώτες πάροχοι όπου πατούσαν στο δίκτυο του οτε
 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.871
Κριτικές
19
Like
3.092
Πόντοι
7.195
μιλας με στοκους βλακειας και αγραματους !!!
χανεις τον καιρο σου!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom