Νέα

Χωριατοπουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Takhs94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Κοιταξε το μονο που μενει να μαθουμε ειναι η προθυμια κ αν δωσει πατημα για παιχνιδι.

Και πανω σε αυτο λεω οτι αν δε δωσει πατημα για παιχνιδι απλα το παραταμε.
Τυπε λες οτι εισαι 23 αλλα εγω σε κοβω για 3 πας να γνωρισεις μια γκομενα η οποια μπορει να σε δει και να κοψει λασπη εμφανιασιακα η απλα να μη της κανεις το κλικ και εσυ εχει κανει ολοκληρο σχεδιο πως θα γαμησεις

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε λες οτι εισαι 23 αλλα εγω σε κοβω για 3 πας να γνωρισεις μια γκομενα η οποια μπορει να σε δει και να κοψει λασπη εμφανιασιακα η απλα να μη της κανεις το κλικ και εσυ εχει κανει ολοκληρο σχεδιο πως θα γαμησεις

Νταξει και αυτο ειναι πιθανοτητα. So what?

Εγω γτ να μην ειμαι προετοιμασμενος κ για τα δυο σεναρια?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Νταξει και αυτο ειναι πιθανοτητα. So what?

Εγω γτ να μην ειμαι προετοιμασμενος κ για τα δυο σεναρια?
Τυπε αν ειναι να γινει θα γινει απο μονο του ουτε προετοιμασια θελει ουτε τιποτα γκομενα θα πας να γνωρισεις αν πας τελικα δηλαδη δε θα πας να δωσεις εξετασεις για το πανεπιστημιο χαλαρωσε

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε αν ειναι να γινει θα γινει απο μονο του ουτε προετοιμασια θελει ουτε τιποτα γκομενα θα πας να γνωρισεις αν πας τελικα δηλαδη δε θα πας να δωσεις εξετασεις για το πανεπιστημιο χαλαρωσε

Τπτ δε γινεται φιλε απο μονο του. Οσο καλο πασαρισμα κ να μου την κανει ο φιλος με τη γκομενα του.

Το οτι ειναι παρθενα ειναι ενας παραγοντας νομιζω που ισως κανει περιπλοκη τη φαση αν της αρεσω. Γιαυτο ρωτησα περαιτερω τα παιδια.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Τπτ δε γινεται φιλε απο μονο του. Οσο καλο πασαρισμα κ να μου την κανει ο φιλος με τη γκομενα του.

Το οτι ειναι παρθενα ειναι ενας παραγοντας νομιζω που ισως κανει περιπλοκη τη φαση αν της αρεσω. Γιαυτο ρωτησα περαιτερω τα παιδια.
Τυπε αν η γκομενα γουσταρει και τη γουσταρεις και εσυ ολα θα γινουν απο μονα τους μηχανικα τωρα αν εσυ πας σων και καλα να γαμησεις θα μεινεις με το πουλι στο χερι αν παλι ειναι παρθενα 100% θα μεινεις με το πουλι στο χερι τουλαχιστον απο την αποψη της μιας τρυπας

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε αν η γκομενα γουσταρει και τη γουσταρεις και εσυ ολα θα γινουν απο μονα τους μηχανικα τωρα αν εσυ πας σων και καλα να γαμησεις θα μεινεις με το πουλι στο χερι αν παλι ειναι παρθενα 100% θα μεινεις με το πουλι στο χερι τουλαχιστον απο την αποψη της μιας τρυπας

Ετσι οπως το θετεις ναι. Κ η μιση δουλεια εχει γινει αφου γουσταρω εγω :P

Καλα ναι οτι δε γαμαω με τη μια αν ειναι παρθενα ακομα κ να γουσταρει ισχυει. Να χουμε κ σωστες προσδοκιες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606
Καλα ναι οτι δε γαμαω με τη μια αν ειναι παρθενα ακομα κ να γουσταρει ισχυει. Να χουμε κ σωστες προσδοκιες.

Tυπε για να την ψαρωσεις παρουσιάσου με μπλουζακι που δειχνει οτι το κανεις  :S :S :S

URL]]

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η επισημη μπλουζα του "δε γαμαω". Καλο για να απωθει ερπετα :P

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Ετσι οπως το θετεις ναι. Κ η μιση δουλεια εχει γινει αφου γουσταρω εγω :P

Tυπε η μιση δουλεια θα γινει αμα γουσταρει αυτη τωρα δεν εχει γινει καθολου

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Αυτο που βγαινει ειναι οτι αν γουσταρεο περναμε καλα. Αν γουσταρει αλλα ειναι παρθενα περναμε λιγοτερο καλα αλλα οχι κ ασχημα.
Αν γουσταρει αλλα ειναι παρθενα κ εχεις την τυχη και σου κατσει θα την κανεις οτι θες οποτε αξιζει η αναμονη κ αν ειναι και ωραιο μουνι και τη γουσταρεις την κρατας και για γκομενα

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αν γουσταρει αλλα ειναι παρθενα κ εχεις την τυχη και σου κατσει θα την κανεις οτι θες οποτε αξιζει η αναμονη κ αν ειναι και ωραιο μουνι και τη γουσταρεις την κρατας και για γκομενα

Για τα γουστα μου πολυ ωραιο μουνι. Μοιαζει με ενα παλιο απωθημενο που μου χε κανει ζημια.

Αυτο το να την κανω οτι θελω με εξιταρει πιο πολυ. Ουτε το σεξ ουτε η σχεση που γενικα ειμαι "κατα".

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Για τα γουστα μου πολυ ωραιο μουνι. Μοιαζει με ενα παλιο απωθημενο που μου χε κανει ζημια.

Αυτο το να την κανω οτι θελω με εξιταρει πιο πολυ. Ουτε το σεξ ουτε η σχεση που γενικα ειμαι "κατα".
Αμα η γκομενα ειναι οκ μια χαρα ειναι η σχεση

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αμα η γκομενα ειναι οκ μια χαρα ειναι η σχεση

Μπορει να φταιει η ηλικια αλλα τα οφελη της σχεσης δεν αξιζουν τα αρνητικα. Αλλα νταξει παιζουν κ οι εμπειριες του καθενος.

Δε βλεπω να εχει να προσφερει κατι η σημερινη γυναικα περα απο σεξ κ ας θεωρηθω μισογυνης αν το πω παραεξω

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
αρα τυπε λες οτι θα παρει κωλο :think: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom