Νέα

Χωριατοπουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Takhs94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Το ακυρωσαμε γτ προεκυψε κατι απτη μερια μου. Λογικα επομενο ή μεθεπόμενο θα μαστε μπόμπα.

Αλλά μάθαμε διάφορα και μπλέκει πολύ η φάση. Η τύπισσα πήγε να κάνει νερά κ πήρε τον δικο μου κ είπε οτι ντρέπεται.

Σε φάση κλασσικό όταν αγχώνεται κάποιος κ μες το παραλήρημα θέλει να το αποφύγει. Εκτιμώ σύμφωνα κ με άλλες λεπτομέρειες οτι η τύπισσα παίζει ναναι παρθένα που ίσως ψάχνει "ανόδυνη λύση".

Δε θα κάνω πίσω προφανώς αλλά αναρωτιέμαι μήπως θέλει μπλεξίματα άλλου τύπου που δε τα θέλω.
τυπε θα παρεις κωλο τελικα αντι για μουνι μιας και ειναι παρθενα :think: :S :S :S

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.451
Πόντοι
9.931

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.451
Πόντοι
9.931

Ενας φίλος γάμησε ενα παρθενακι στο χωρίο πρώτη φορά απο κώλο γιατί φοβόταν να γαμηθεί απο μουνί μήπως και οταν παει στον γυναικολόγο το δει και το πει στη μανα της, βεβαια ο φιλος τράβηξε αγωνα για να φτάσει σε αυτο το σημείο μιας και στην αρχη αυτο ντρεποταν να πιάσει τον πουτσο αλλα σιγα-σιγα τον επιασε, τον εβαλε στο στομα :pipa1: και στο τελος τα κατάπιε κιολας :pipa2: , η πλακα ηταν οτι απο μονο του πηρε πρωτοβουλία να κατσει να το φαει απο κωλο  :pipa3:μιας και ο φιλος δεν το ειχε σκεφτεί γιατι σου λεει εδω δεν καθετε απο μουνι θα κάτσει απο πισω! Τελικα μια ωραια μερα το μικρο στηθηκε στα τέσσερα και του ειπε βαλτον, δυστηχως για το φιλο το κωλογαμισι εγινε 1-2 φορες γιατι το εμαθε η μανα της οτι τραβιέται με μεγαλύτερο και ξέκοψε απο το πιτσιρικι να μην βρει κανα μπελα...τωρα πια το μικρο σπουδαζει στην Αθηνα και γαμιέται κανονικα :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606

Tυπε να ψαξω να βρω photo  :think: :S :S :S

Ενας φίλος γάμησε ενα παρθενακι στο χωρίο πρώτη φορά απο κώλο γιατί φοβόταν να γαμηθεί απο μουνί μήπως και οταν παει στον γυναικολόγο το δει και το πει στη μανα της, βεβαια ο φιλος τράβηξε αγωνα για να φτάσει σε αυτο το σημείο μιας και στην αρχη αυτο ντρεποταν να πιάσει τον πουτσο αλλα σιγα-σιγα τον επιασε, τον εβαλε στο στομα :pipa1: και στο τελος τα κατάπιε κιολας :pipa2: , η πλακα ηταν οτι απο μονο του πηρε πρωτοβουλία να κατσει να το φαει απο κωλο  :pipa3:μιας και ο φιλος δεν το ειχε σκεφτεί γιατι σου λεει εδω δεν καθετε απο μουνι θα κάτσει απο πισω! Τελικα μια ωραια μερα το μικρο στηθηκε στα τέσσερα και του ειπε βαλτον, δυστηχως για το φιλο το κωλογαμισι εγινε 1-2 φορες γιατι το εμαθε η μανα της οτι τραβιέται με μεγαλύτερο και ξέκοψε απο το πιτσιρικι να μην βρει κανα μπελα...τωρα πια το μικρο σπουδαζει στην Αθηνα και γαμιέται κανονικα :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: τυπε κατι μονοχρωμο κατα προτιμηση :S :S :S

URL]]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Ενας φίλος γάμησε ενα παρθενακι στο χωρίο πρώτη φορά απο κώλο γιατί φοβόταν να γαμηθεί απο μουνί μήπως και οταν παει στον γυναικολόγο το δει και το πει στη μανα της, βεβαια ο φιλος τράβηξε αγωνα για να φτάσει σε αυτο το σημείο μιας και στην αρχη αυτο ντρεποταν να πιάσει τον πουτσο αλλα σιγα-σιγα τον επιασε, τον εβαλε στο στομα :pipa1: και στο τελος τα κατάπιε κιολας :pipa2: , η πλακα ηταν οτι απο μονο του πηρε πρωτοβουλία να κατσει να το φαει απο κωλο  :pipa3:μιας και ο φιλος δεν το ειχε σκεφτεί γιατι σου λεει εδω δεν καθετε απο μουνι θα κάτσει απο πισω! Τελικα μια ωραια μερα το μικρο στηθηκε στα τέσσερα και του ειπε βαλτον, δυστηχως για το φιλο το κωλογαμισι εγινε 1-2 φορες γιατι το εμαθε η μανα της οτι τραβιέται με μεγαλύτερο και ξέκοψε απο το πιτσιρικι να μην βρει κανα μπελα...τωρα πια το μικρο σπουδαζει στην Αθηνα και γαμιέται κανονικα :grin:
τυπε αναρτηθηκε καποιος οφις ως απαντηση στην κατα τα αλλα περα για περα αληθινη ιστορια σου..θες να πεις κατι :think: :S :S :S

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακια τσαμπα περιμεναμε εναν συναδελφο να σκοραρει .Πλακα πλακα δεν εχω παει με παρθενα εμπειριες κανεις??
Αμα ειναι ετσι να την παρεις γλυκα στην αρχη και μετα δωσε πονο μεχρι εκει που δε παει

Τυπε τι να σε πω θα παιξω ολα για ολα αλλα αυτος ο δισταγμος δε μου καθεται καλα. Αμα θελει να αποβαλει τα κομπλεξ της και της κανω καλως..

Αλλα εχουμε και δουλειες αν δε δω προοδο γρηγορα την κανω λουις

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
τυπε θα παρεις κωλο τελικα αντι για μουνι μιας και ειναι παρθενα :think: :S :S :S

Αμα γινει κ αναρτηθει οφις οταν το πω θα παραθεσω οτι το μαντεψες :P

Αλλα οπως ειπα και στον Προχω το βλεπω να πηγαινει στραβα. Τα πολλα "αχ δε μπορω, αχ δε θελω" με εκνευριζουν. Αν δεν εξασφαλισω στις δυο εξοδους αξιοπρεπη φαση εχω εξαφανιστει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.426
Πόντοι
2.966
Αμα γινει κ αναρτηθει οφις οταν το πω θα παραθεσω οτι το μαντεψες :P

Αλλα οπως ειπα και στον Προχω το βλεπω να πηγαινει στραβα. Τα πολλα "αχ δε μπορω, αχ δε θελω" με εκνευριζουν. Αν δεν εξασφαλισω στις δυο εξοδους αξιοπρεπη φαση εχω εξαφανιστει
Τυπε ακομα δε την ειδες ακομα δε τη γνωρισες κ εβγαλες πορισμα χαλαρωσε λιγο στην τελικη πιτσιρικα ειναι τη ηθελες να σου λεει δωστα μου ολα στη μαπα μπορει να το παιζει και καλα η βγαλμενη η ετσι η αλλιως και να ναι φλωρακι

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε ακομα δε την ειδε ακομα δε τη γνωρισες εβγαλες πορισμα χαλαρωσε στην τελικη πιτσιρικα ειναι τη ηθελες να σου λεει δωστα μου ολα στη μαπα μπορει να το παιζει και καλα η βγαλμενη η ετσι η αλλιως και να ναι φλωρακι

Νταξει αγορινα εικασιες κανουμε να μαστε ενα βημα μπροστα απτον εχθρο :P

Αν τα σκεφτω τοτε δε θα χω χρονο να δρασω. Τωρα με την ησυχια μου τα επεξεργαζομαι οπως προκυπτουν.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.426
Πόντοι
2.966
Νταξει αγορινα εικασιες κανουμε να μαστε ενα βημα μπροστα απτον εχθρο :P
Τιποτα δε χρειαζετε να κανεις πριν τη γνωρισεις και κοψεις κινηση τη παιζει γιατι πολλη απλα δεν εισαι μπροστα

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τιποτα δε χρειαζετε να κανεις πριν τη γνωρισεις και κοψεις κινηση τη παιζει γιατι πολλη απλα δεν εισαι μπροστα

Ισως εχεις δικιο. Εγω ειμαι τετοιος τυπος. Θελω να τα χω σκεφτει ολα ωστε εκεινη την ωρα να μαι κουλ.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.426
Πόντοι
2.966
Ισως εχεις δικιο. Εγω ειμαι τετοιος τυπος. Θελω να τα χω σκεφτει ολα ωστε εκεινη την ωρα να μαι κουλ.
Και στην ουσια δεν εχεις σκεφτει απολυτος τιποτα για τον απλουστατο λογο οτι δε ξερεις τιποτα γ αυτην

OP
OP
T

Takhs94

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Και στην ουσια δεν εχεις σκεφτει απολυτος τιποτα για τον απλουστατο λογο οτι δε ξερεις τιποτα γ αυτην

Κοιταξε το μονο που μενει να μαθουμε ειναι η προθυμια κ αν δωσει πατημα για παιχνιδι.

Και πανω σε αυτο λεω οτι αν δε δωσει πατημα για παιχνιδι απλα το παραταμε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606

Stories

Νέο!