Δεν καταλαβαίνω τι λέτε αρκετοί από εσάς, και προς τι το μένος για τους Έλληνες. Η ελληνική νεολαία είναι μορφωμένα άτομα και μάλιστα έχω γνωρίσει πολύ καλούς ανθρώπους της ηλικίας μου και πιο μικρούς. Φυσικά από αυτούς υπάρχουν και οι 'yolo', οι τεμπέληδες και οι άξεστοι, αλλά στην πλειοψηφία είναι μια χαρά. Τώρα αν με τον όρο 'νεοέλληνας' εννοείτε τους μεγαλύτερους σε ηλικία Έλληνες, πχ 40 και πάνω, θεωρώ πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πιο παράξενος και στρίντζος γίνεται.
Παρ' όλα αυτά, τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίλει σχεδόν όλα λάσκα στην Ελλάδα, και αυτό με την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων, και αναμενώμενο είναι ο άνθρωπος να πλατιάσει και να πει 'αφού δεν θα υποστώ καμιά συνέπεια αν κάνω κάτι, ας κάνω ό,τι θέλω'.
Ο μορφωμένος και έξυπνος Έλληνας με καλούς τρόπους είναι στην ίδια θέση με τον δυτικοευρωπαίο και τον Αμερικανό ή Καναδό. Σαφέστατα και υπάρχουν οι εξαιρέσεις, όπως παντού στον κόσμο.
Οι Αφρικανοί, Αλβανοί, γύφτοι, πακιστανοί κτλ έχουν τεράστιο πρόβλημα Παιδείας και κουλτούρας. Μπορεί να πείτε βέβαια 'γιατί και ο Έλληνας έχει Παιδεία;', πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι αυτοί οι λαοί έχουν εξαιρετικά χείριστο πρόβλημα και μπορούμε να το δούμε πλέον και στις πόλεις της Ελλάδας και στην υπόλοιπη Ευρώπη.