Νέα

Χειμερινές αποδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Στο Περτούλι-Ελάτη έχω πληρώσει το ακριβότερο φαγητό που έχω πληρώσει σε χειμωνιάτικο θέρετρο ήτοι 25 ευρώ το άτομο.Οπότε ότι και αν μου πεις για εκεί το βλέπω φυσιολογικό.Άσε που δεν μου άρεσε κ πολύ.Εγώ θα έλεγα να ψάξεις για Πήλιο.Έχει πολλά καταλύματα οπότε θα βρεις και τιποτα οικονομικό εκεί.
Πήλιο είχαμε πάει πέρυσι τον χειμώνα,όχι σε περίοδο εορτών αλλά σε άσχετη φάση.Σούπερ ήταν.Και το ξενοδοχείο που έμεινα στην Πορταριά αν και τσιμπημένο φοβερό.Φέτος τελικά καταλήξαμε εξωτερικό (Αυστρία) με σχεδόν τα ίδια λεφτά και για περισσότερες μέρες.Και
συν ότι βλέπεις και ένα σωρό άλλα πράγματα και χορταίνεις και σκι! :)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α καλά,πολλοί το έχουν πει οτι προτιμότερο είναι το εξωτερικό.Πάντως πιο πάνω που είχα γράψει για την ΑΓΡΟΠΟΛΗ στην Νυμφασία Βυτίνας είναι φανταστικό κ πολύ οικονομικο.Πιο πάνω έγραψα.Δειτε το κ δείτε κ το δίκλινο 80 ευρουδάκια και για οικογενεια 120.Με φοβερό πρωινό,τζακι,θέα και ησυχία.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αλλη μια προταση για στο νομο αρκαδιας ειναι η Δημητσανα απο τα πιο ομορφα παραδοσιακα χωρια που εχω παει.
Με πολυ καλο φαγητο και νορμαλ τιμες.
Για διαμονη δεν ξερω τι τιμες παιζουν γιατι ειχα παει αφθημερον.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελευταία έχει ανέβει πολύ το φαγητό στηξν Δημητσάνα.Παλιότερα δεν έβρισκες τίποτα.Και άνοιξαν κ πολλά καινούρια μπαράκια για όσους ψάχνουν πιο έντονη ζωή.Για διανομή έχουν ανοίξει αρκετά κ μάλιστα παίζουν κ στο πενηντάρικο κα΄ποια με εξήντα ευρώ.Οπωσδήποτε να πάτε στο μουσείο υδροκίνησης που είναι κανά χιλιόμετρο πιο έξω.Αξίζει τον κόπο και είναι μοναδικό στην Ελλάδα.Μάλιστα έχει και αναπαράσταση του πως έβγαινε  η μπαρούτη-καθόσον γνωστό ότι το 21 το μπαρούτι φτιαχνόνταν στην Δημητσάνα.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Όλος ο νομός Αρκαδίας είναι φοβερός και με πολλές επίλογες είτε για διαμονή είτε για φαγητό.Και για όλα τα βαλάντια!!!
Όσο αφορά το εξωτερικό προσωπικά πιστεύω πως συμφέρει και μάλιστα πολύ σε περιόδους όπως Χριστούγεννα όπου εδώ ζητάνε εξωφρενικά ποσά.Επειδή αυτοί θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα όλου του χρόνου πρέπει να τα πληρώσω εγώ ή εσείς.Το βρίσκω λίγο  :jerking:
Αν ψάξει κάποιος για μία καλή προσφορά και δεν κλείσει την πρώτη που θα βρει μπροστά του νομίζω πως του έρχεται μία η άλλη.Και όπως είπα και νωρίτερα ανοίγει και λίγο το μάτι.Βλέπει κάτι καινούργιο!!!Δε λέω η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα αλλά όχι και να πληρώσω νταβαντζιλίκι επειδή κάποιος νομίζει ότι είμαι χαζός!Άκου 1250 στο Περτούλι.Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ψάχτο πιο ενδελεχώς.Αν ψάξεις βρίσκεις κ το φτηνό κ παράλληλα ωραίο.Αν δεν σου κάνει κόπο δες στο γειτονικό Νεραϊδοχώρι που είναι κανά πεντάρι χλμ.από το Περτούλι.Κάτι πιο οικονομικό θα βρεις.Μέσω GOOGLE βρίσκεις πολλά.Ψάχτο στο Νεραϊδοχώρι.Κάτι μπορεί να βρεις. ;)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ήδη έχω στείλει χρήματα για την Αυστρία και είναι σίγουρη,οπότε θα το έχω στα υπ'όψην για την επόμενη εξόρμηση.Thanks όμως!!! :)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν το συζητάμε.ΑΥΣΤΡΙΑ θεϊκά,αν κ δεν έχω παέι,πάντως το υπολογίζω στα πρώτα που θα κάνω έξω.Φέρε μας και κανά σνίτσελ με πληροφορίες...και καλά να περάσεις...που θα περάσεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.804
Πόντοι
12.056
Δεν το συζητάμε.ΑΥΣΤΡΙΑ θεϊκά,αν κ δεν έχω παέι,πάντως το υπολογίζω στα πρώτα που θα κάνω έξω.Φέρε μας και κανά σνίτσελ με πληροφορίες...και καλά να περάσεις...που θα περάσεις.

θελω Γκροσγκλοκνερ τωραααα  :rockon: :rockon: :rockon:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν θες για εξωτερικό και ιδιαίτερα για χειμερινούς προορισμούς μπορώ να σου δώσω πάρα πολλές πληροφορίες.Από Ευρώπη μέχρι Καναδά και Αλάσκα.Είμαι άρρωστος με τα ταξίδια!!!Όσο μπορώ ταξιδεύω!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.804
Πόντοι
12.056
Και μετα μια γρηγορη διαδρομη στους καταρακτες του Κριμμλερ...
Αμα κατσει και κανενα passo στον δρομο δεν με χαλαει καθολου  ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
....για όσους δεν κατάλαβαν είναι η ψηλότερη κορυφή της Αυστρίας.Περίπου 4000 μ. (αν θυμάμαι καλά)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν θες για εξωτερικό και ιδιαίτερα για χειμερινούς προορισμούς μπορώ να σου δώσω πάρα πολλές πληροφορίες.Από Ευρώπη μέχρι Καναδά και Αλάσκα.Είμαι άρρωστος με τα ταξίδια!!!Όσο μπορώ ταξιδεύω!!!

Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν ήταν τα καλύτερα.Τώρα που κάπως στρωνουν κάτι παέι να γίνει με μια Κουβίτσα για καλοκαίρι.Όταν έχω κάτι να σε ρωτήσω θα σου πω για εξωτερικό.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Και μετα μια γρηγορη διαδρομη στους καταρακτες του Κριμμλερ...
Αμα κατσει και κανενα passo στον δρομο δεν με χαλαει καθολου  ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σε όλα αυτά τα ωραία μέρη με το transalp πήγες??? :dancing:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν ήταν τα καλύτερα.Τώρα που κάπως στρωνουν κάτι παέι να γίνει με μια Κουβίτσα για καλοκαίρι.Όταν έχω κάτι να σε ρωτήσω θα σου πω για εξωτερικό.
....κι εγώ,κι εγώ!!!!Θέλω Κούβα σαν τρελός να πάω.Αλλά εκεί λένε ότι είναι ωραία να πας μόνος (χωρίς γκόμενα).Πόσα χρόνια το λέω αλλά ποτέ δεν έκατσε!!!Από εμπειρίες φίλων έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.804
Πόντοι
12.056
....για όσους δεν κατάλαβαν είναι η ψηλότερη κορυφή της Αυστρίας.Περίπου 4000 μ. (αν θυμάμαι καλά)

Kαι ο μεγαλυτερος παγετωνας τις Ευρωπης...
Αυγουστο και το δαγκωνεις.. :grin:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με φίλο εννοείται.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.Αλλιώς ιεροσυλιά.Την Φρόσω στην συνέχεια θα την πετάξω καμμιά Αμοργό ή καμμιά Φολέγανδρο για να στρώσουμε κιόλας από την Κούβα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom