Νέα

Χειμερινές αποδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Με φίλο εννοείται.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.Αλλιώς ιεροσυλιά.Την Φρόσω στην συνέχεια θα την πετάξω καμμιά Αμοργό ή καμμιά Φολέγανδρο για να στρώσουμε κιόλας από την Κούβα. :grin:
Και πως θα το μπαλώσεις με τη Φρόσω.Εγώ αν λείψω καμιά 10ρια μέρες για Κούβα μόλις γυρίσω με βλέπω να κοιμάμαι στα σκαλιά μαζί με τη βαλίτσα μου!!!Και αν με βάλει μέσα μάλλον για μπαλκόνι με βλέπω!!! :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.794
Πόντοι
12.056
Το Φροσακι θα το νταντευω εγω στα γονατα μου μεχρι να γυρισεις απο Κουβα  :P :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν το συζητάμε.ΑΥΣΤΡΙΑ θεϊκά,αν κ δεν έχω παέι,πάντως το υπολογίζω στα πρώτα που θα κάνω έξω.Φέρε μας και κανά σνίτσελ με πληροφορίες...και καλά να περάσεις...που θα περάσεις.
Εχω παει Βιεννη για 7 μερες πανεμορφη πολη με παρα πολλα πραγματα για να δεις Μουσεια,Ναους(οχι της ΑΕΚ),Ανακτορα και απιστευτα μεγαλα παρκα.
Δεν εχει χαρακτιριστη αδικα απο της πιο ομαρφες πρωτευουσες της ευρωπης.
Επτα μερες και δεν ειδα ουτε το ενα τριτο.
Οποιος θελει πληροφοριες ευχαριστως.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το Φροσακι θα το νταντευω εγω στα γονατα μου μεχρι να γυρισεις απο Κουβα  :P :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και να πεις ότι δεν το'πε...το'πε νωρίτερα ο άνθρωπος.Μάλλον η Φρόσω έχει μπλέξει με κάποιον από 'δω μέσα...
Ε ρε τι έχει να γίνει!!!Πάλι καλά που το ΧΧ είναι γρήγορο!!! :2funny: :2funny:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εχω παει Βιεννη για 7 μερες πανεμορφη πολη με παρα πολλα πραγματα για να δεις Μουσεια,Ναους(οχι της ΑΕΚ),Ανακτορα και απιστευτα μεγαλα παρκα.
Δεν εχει χαρακτιριστη αδικα απο της πιο ομαρφες πρωτευουσες της ευρωπης.
Επτα μερες και δεν ειδα ουτε το ενα τριτο.
Οποιος θελει πληροφοριες ευχαριστως.
Πήγες οργανωμένα ή μόνος σου???Πόσο έφτασε ο απολογισμός???

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ε ρε μάπες που θα πέσουν :knuppel: :knuppel: :knuppel:
ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΠΕΣ :cussing: :cussing: :cussing:

Και επειδή μάλλον είμαι στα χνάρια του γκριζομάλλη που παέι να μου την φάει,έτσι κ τα τσακώσω τα πουλάκια μου.... :blowup: :hammer: :blowup: :hammer: :blowup: :hammer:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.794
Πόντοι
12.056
Ε ρε μάπες που θα πέσουν :knuppel: :knuppel: :knuppel:
ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΠΕΣ :cussing: :cussing: :cussing:

Και επειδή μάλλον είμαι στα χνάρια του γκριζομάλλη που παέι να μου την φάει,έτσι κ τα τσακώσω τα πουλάκια μου.... :blowup: :hammer: :blowup: :hammer: :blowup: :hammer:

Χλωμο εως κιτρινο..
Δεν εχεις την ιπποδυναμη για να με πιασεις.. :P :P :P

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να επανέλθω στα των χειμερινών αποδράσεων,άλλη μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για τα Χριστούγεννα είναι ο Παλαιός Παντελεήμονας Πιερίας.Πήγα πέρσι κ ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ κ πολύ φτηνά.Πήγα Χριστούγεννα κ πλήρωσα μεζονετούλα με τζακι 60 ευρώ.Αυριο θα σας πω λεπτομέρειες.Είναι φοβερα.ΝΑ ΠΑΤΕ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πήγες οργανωμένα ή μόνος σου???Πόσο έφτασε ο απολογισμός???
Ζευγαρακι μεμονομενα.
Το ξενοδοχειο ειχε παει γυρω στα 700 ευρω και τα εισητηρια με austria airlines με επιστροφη αν θυμαμε καλα περιπου στα 1000 με 1200 ευρω για δυο ατομα.
Παντος στην πολη για φαγητο ειναι καπως ακριβα για τους δικους μας μισθους.
Αλλα αν την ψαξεις μπορεις να την βγαλεις φθηνα.
Τα ταξι πανακριβα αλλα μπορεις να πας παντου με μετρο η ακομα και με τα ποδια δεν ειναι πολη μεγαλες οι αποστασης καμια σχεσει με αθηνα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.794
Πόντοι
12.056
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• DSC00026.JPG
    DSC00026.JPG
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν φίλοι καλημέρα.Χθες έγραψα για τον Παλαιό Παντελεήμονα Κατερίνης.Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οικισμό,ουσιαστικά νεόκτιστο.Τον έχουν πρόσφατα αναπαλαιώσει για τουριστικούς σκοπούς κ η αρχιτεκτονική του είναι εκπληκτική για τα πρότυπα της Ελλάδας.Είναι κανά εικοσάλεπτο από τα Τέμπη με το που μπεις στην Πιερία ακριβώς πάνω από τον Πλαταμώνα σε υψόμετρο 700 μέτρων.Τα πάντα εκεί κινούνται για τον τουρισμό.Μπορεί να σας φανεί δήθεν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΈΙΝΑΙ.Οι τιμές στους ξενώνες είναι φτηνές 60-80 το βράδυ,έχουν τζάκια χωρίς να σου χρεώνουν τα ξύλα κ οι ταβέρνες είναι πολύ καλές και φτηνές.Από κει οι διαδρομές είναι άπειρες.ΑΚριβώς από πάνω είναι τα χωριά της Παλιάς Σκοτίνας και της Καλλιπεύκης που είναι για ανάβαση.Δίπλα είναι το Λιτόχωρο,η Κατερίνη,το Ελατοχώρι με το ομώνυμο χιονοδρομικό για όσους θέλουν να κάνουν σκι κ ο Όλυμπος που μπορείτε με αμάξι να τον ανεβείτε μέχρι ενός σημείου.Αν δεν βαριέστε μέσα σε μία ώρα φτάνετε Σαλόνικα για βόλτα και διασκέδαση πιο έντονη.

Η θέα από τον οικισμό σε μαγεύει.Βλέπεις από τα 700 μέτρα υψόμετρο όλο τον Θερμαϊκό ,την ακτογραμμή του νομού Πιερίας και με καθαρή ατμόσφαιρα,που παντα έχει τον χειμώνα,βλεπεις τα φώτα της Σαλονίκης απέναντι.

Ένας εναλλακτικός προορισμός είναι ο οικισμός του Παλαιού Παντελεήμονα,άγνωστος σε μας τους Νότιους που θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ.Πηγαίντε και θα με θυμηθείτε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.794
Πόντοι
12.056
Καλημερα...
Λεω να πεταχτω μια μονοημερη να δω το μερος που λες.. :dancing:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάρε το γυναικάκι σου κ πηγαίντε τριήμερη.Σου χω κ τηλέφωνο ξενώνα εκπληκτικόυ με 70 ευρουδάκια,τζακάκι κ θέα τον Θερμαϊκό που θα σου φύγει το κλαπέτο.Με μηχανή-σκοτώστρα που κουβαλας έχει άπειρες διαδρομές να κάνεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αφιερωμένο στον συνέλληνα Darksideofthemoon αυτό το ποστ :)
και σε όλους τους επίδοξους indiana jones λάτρεις της εξερεύνησης, της περιπέτειας και του μυστηρίου.
www.authorway.com/mythopedia/index.php?option=com_seyret&Itemid=52]Βιντεάκι από την πυραμίδα του Ελληνικού στην Αργολίδα[/url]

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ ωραίο και Ελληνικό αδερφέ Τomito.Δεν έχεις βιντεάκι και από την άλλη στο Κεφαλάρι;

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Spooky!!! :o
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι κάτι θα πεταχτεί και θα πεταγόμουν κι εγώ μαζί του.Πάντως πολύ ενδιαφέρον site με μία γρήγορη βόλτα! :thumbsup:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λοιπόν φίλοι καλημέρα.Χθες έγραψα για τον Παλαιό Παντελεήμονα Κατερίνης.Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οικισμό,ουσιαστικά νεόκτιστο.Τον έχουν πρόσφατα αναπαλαιώσει για τουριστικούς σκοπούς κ η αρχιτεκτονική του είναι εκπληκτική για τα πρότυπα της Ελλάδας.Είναι κανά εικοσάλεπτο από τα Τέμπη με το που μπεις στην Πιερία ακριβώς πάνω από τον Πλαταμώνα σε υψόμετρο 700 μέτρων.Τα πάντα εκεί κινούνται για τον τουρισμό.Μπορεί να σας φανεί δήθεν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΈΙΝΑΙ.Οι τιμές στους ξενώνες είναι φτηνές 60-80 το βράδυ,έχουν τζάκια χωρίς να σου χρεώνουν τα ξύλα κ οι ταβέρνες είναι πολύ καλές και φτηνές.Από κει οι διαδρομές είναι άπειρες.ΑΚριβώς από πάνω είναι τα χωριά της Παλιάς Σκοτίνας και της Καλλιπεύκης που είναι για ανάβαση.Δίπλα είναι το Λιτόχωρο,η Κατερίνη,το Ελατοχώρι με το ομώνυμο χιονοδρομικό για όσους θέλουν να κάνουν σκι κ ο Όλυμπος που μπορείτε με αμάξι να τον ανεβείτε μέχρι ενός σημείου.Αν δεν βαριέστε μέσα σε μία ώρα φτάνετε Σαλόνικα για βόλτα και διασκέδαση πιο έντονη.

Η θέα από τον οικισμό σε μαγεύει.Βλέπεις από τα 700 μέτρα υψόμετρο όλο τον Θερμαϊκό ,την ακτογραμμή του νομού Πιερίας και με καθαρή ατμόσφαιρα,που παντα έχει τον χειμώνα,βλεπεις τα φώτα της Σαλονίκης απέναντι.

Ένας εναλλακτικός προορισμός είναι ο οικισμός του Παλαιού Παντελεήμονα,άγνωστος σε μας τους Νότιους που θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ.Πηγαίντε και θα με θυμηθείτε.

Ο οικισμος "ανακαλύφθηκε" όταν ο Αγγελόπουλος γύρισε εκεί τον Μεγαλέξαντρο.
Ωχ, τώρα δεν ξέρω αν αυτή είναι η καλλίτερη διαφήμιση για το χωριό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom