Νέα

Χειμερινές αποδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα χρυσα ολλα τα μερη που λετε ρε παιδια....!αλλα δυστυχως η ελλαδα δεν προσφερει πολλα μερη για την νεολεα και οι τιμες σε καποια απ αυτα ειναι απροσιτες....!!εγω προσωπικα που βλεπω στο εξωτερικο οι τιμες και τα μερη ειναι αρκετα καλες και προσιτες και για φοιτοιτες....!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πολυ γραφικα καποια απο τα παραπανω μερη που διαβασα αλλα μερικα οπως τα ζαγοροχρωρια ειναι για ζευγαρια φαση και για πιο μεγαλες ηλικιες πιστευω....!τι να κανει τωρα ενας 25αρης με την παρεα του στα ζαγοροχωρια....!!

αλλο για αυτους που θελουνε να ηρεμησουνε και να χαλαρωσουμε με το ταιρι τους...!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συγγνωμη που θα γαμησω το thread,αν και φανατικος του Χειμερινου Τουρισμου, αλλα πιστευω οτι ο καλυτερος χειμερινος προορισμος ειναι ..... Τσεχια χεχεχεχεχεχε !!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Συγγνωμη που θα γαμησω το thread,αν και φανατικος του Χειμερινου Τουρισμου, αλλα πιστευω οτι ο καλυτερος χειμερινος προορισμος ειναι ..... Τσεχια χεχεχεχεχεχε !!!!!

μπράβο υπουργε! Ποιά καλάβρυτα κ αράχωβες..μακριαα!
rohovy cesky souloz j'sem prichod!! :boobies:

Επισκέπτης

Σωστοςςς δεν παω καλυτερα να τα φαω εξω σε μερικα πουτανακια παρα να μου τα φανε οι απατεωνες εδω?

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πολυ γραφικα καποια απο τα παραπανω μερη που διαβασα αλλα μερικα οπως τα ζαγοροχρωρια ειναι για ζευγαρια φαση και για πιο μεγαλες ηλικιες πιστευω....!τι να κανει τωρα ενας 25αρης με την παρεα του στα ζαγοροχωρια....!!

αλλο για αυτους που θελουνε να ηρεμησουνε και να χαλαρωσουμε με το ταιρι τους...!
Εξαρτάται φίλε μου τι θέλει ο καθένας.Για εμένα προσωπικά η Ήπειρος είναι παράδεισος γιατί μπορεί να κάνεις ότι γουστάρεις.Από night life στα Γιάννενα μέχρι rafting,kayak,αναρρίχηση,ιππασία,canyoning και πολλά ακόμα πράγματα.Απίστευτα μέρη για να φωτογραφήσεις,να δεις,πάρα πολλές εκδρομές κοντινές από όπου μένεις......και αν το ψάξεις θα δεις ότι οι τιμές δεν είναι παντού απαγορευτικές. :)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και έξω από τα Γρεβενά νομίζω στον δρόμο που πάει προς το χιονοδρομικό,δεν θυμάμαι καλά,έχει μία τρομερή ταβέρνα αλλά με κανονικό Ι.Χ. δεν πας.Και τότε που είχα πάει είχε τρελό χιόνι.Θέλει τζιπ ειδικά αν πάει κάποιος χειμώνα.Ονομάζεται "Αετοφωλιά" και είναι στην καρδιά της Πίνδου.Δεν το βρίσκεις εύκολα αλλά όρεξη να έχει κανείς και πάει όπου θέλει....

Όντως υπάρχει αυτή η ταβέρνα.Είναι μέσα στην Βάλια Κάλντα.Ξεκίνησα να πάω αλλά βλέπεις δεν είχα τζιπάκι κ αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω.Η Σαμαρίνα όπως γράφτηκε είναι όντως το χωριό που βρίσκεται χτισμένο στο μεγαλύτρο υψόμετρο ,όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά κ σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.Είναι χτισμένο στα 1600 μέτρα!!!Στην γραφική πλατεία έχει πολύ ωραίες ψησταριές με πολύ ω΄ραίο κοντοσούβλι κ κοκορέτσι.Σε αυτούς που αρέσουν τα απέραντα διάσελλα,τα οροπέδια κ η γραφικότητα αξίζει να πάτε κ ας είναι 6 ώρες από την Αθήνα.Όταν πήγα έμεινα έκθαμβος.Και οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι κ περήφανοιπου είναι Βλάχοι.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα ξεχάσω την απίστευτη εικόνα μόλις είχα φτάσει στη Σαμαρίνα όπου το χιόνι έιχε καλύψει ένα υπόστεγο κάποιου σπιτιού το οποίο είχε τουλάχιστον 2 μέτρα ύψος!Και θα συμφωνήσω για τις ταβέρνες και τα κοψίδια.Μοναδική γεύση!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
rohovy cesky souloz j'sem prichod!! :boobies:

Οριστε  :think: :think: :think: / subtitles please ??? / εχεις ξεκινησει ταχυρυθμα μαθηματα Τσεχικης κουζινας ???? / στο γαμαω λιγο το thread darkside αλλα ειμαι ο Υπουργος - τι να κανω !!!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τι μου θύμισες.Είχα πάει πέρσι αμέσως μετά το Πάσχα.μόλις άρχισαν να λιώνουν χιόνια που είχν αποκλείσει τα πάντα.Φοβερό θέαμα οι σταλαγμίτες πάγου να τους βλ΄πεις να λιώνουν.Για διαμονή σας προτείνω τον καλύτερο ξενώνα της Σαμαρίνας τον La Noi.Βρισκεται στην άκρη της Σαμαρίνας πάνω απο γκρεμό με ΜΟΝΑΔΙΚΗ θέα απέναντι στον γέρο-Σμόλικα.Στον συγκεκριμένο ξενώνα με απίστευτη διακόσμηση τα δωμνάτια,μποτρείται να νοικιάσετε δωμάτιο με τζάκι στα 120 ευρώ ή χωρίς στα 70.Στον συγκεκριμένο ξενώνα είχε κάνει Χριστούγεννα πέρσι ο Καραμανλής.Δεν πήγα επειδή το ήξερα,αλλά το πήρα χαμπάρι από τις φώτο που είχαν εκεί.Σας τον συνιστώ ως τον καλύτερο. στο χωριό.Για φαΊ στην πλατεία η καλύτερη ταβέρνα είναι ένα μικρό μαγαζάκι σε στυλ κουτουκιού με χωρια΄τικη διακόσμηση.Απέξω έχι τις σούβλες να γυρνάνε.Η είσοαδο΄ς του είναι μικρή κ θα το αναγνωρίστετε από τον ιδιοκτήτη που μοιάζει με Γερμανο αξιωματικό της Βέρμαχτ κ διάβαζε DERBY συνέχεια.Φάτε αρνι κοντοσούβλι εκεί :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
μια πολύ οικονομική πρόταση είναι στην Ερατεινή Φωκίδος μάλιστα το ξενοδοχείο που παραθέτω ποιο κάτω έχει τακτικά διαφημίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες.

με βάση την διαμονή εκεί μπορείς να πας και σε διάφορα άλλα μέρη της Φωκίδας όπως Ιτέα Άμφισσα,Χρυσό,Δελφούς,Αράχοβα, Παρνασσό και γενικά τον γύρω του Παρνασσού. 

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οριστε  :think: :think: :think: / subtitles please ??? / εχεις ξεκινησει ταχυρυθμα μαθηματα Τσεχικης κουζινας ???? / στο γαμαω λιγο το thread darkside αλλα ειμαι ο Υπουργος - τι να κανω !!!!!

Δεν πειράζει σε προσκυνώ.Τι μπορώ να πω σε έναν υπουργό.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μια πολύ οικονομική πρόταση είναι στην Ερατεινή Φωκίδος μάλιστα το ξενοδοχείο που παραθέτω ποιο κάτω έχει τακτικά διαφημίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες.

με βάση την διαμονή εκεί μπορείς να πας και σε διάφορα άλλα μέρη της Φωκίδας όπως Ιτέα Άμφισσα,Χρυσό,Δελφούς,Αράχοβα, Παρνασσό και γενικά τον γύρω του Παρνασσού. 

Είσαι εκτός θέματος Αρίων.ΤΟ συγκεκριμένο είναι για καλοκαίρι.Άσε που το χειμώνα κλείνει.Το ξέρω από πρώτο χέρι.Όταν θα ανοίξω θρεντ για καλοκαιρινές αποδράσεις το ανεβάζεις.Πάντωςτο καλυτερο μέρος για να μείνεις εκεί γύρω τον χειμών είναι το Χρισσό.2 βήματα από Δελφούς/Αράχωβα κ πολύ φτηνό ,όχι το πιασοκωλέισον των άλλων 2 μέρων.Το Χρισσό είναι ακριβώς κάτω από τους Δελφούς προς Γαλαξίδι.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ να δεις τι μου θύμισες τώρα...La noi.....εκπληκτικός ξενώνας με ένα από τα ωραιότερα "σπιτικά" πρωινά!Άσε,μην αρχίσουμε να λέμε μόνο για Σαμαρίνα και για τα πανέμορφα-μοναδικά(φαράγγι Πορτίτσας κλπ) γύρω σημεία γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ!!!

Επισκέπτης
Είσαι εκτός θέματος Αρίων.ΤΟ συγκεκριμένο είναι για καλοκαίρι.Άσε που το χειμώνα κλείνει.Το ξέρω από πρώτο χέρι.Όταν θα ανοίξω θρεντ για καλοκαιρινές αποδράσεις το ανεβάζεις.Πάντωςτο καλυτερο μέρος για να μείνεις εκεί γύρω τον χειμών είναι το Χρισσό.2 βήματα από Δελφούς/Αράχωβα κ πολύ φτηνό ,όχι το πιασοκωλέισον των άλλων 2 μέρων.Το Χρισσό είναι ακριβώς κάτω από τους Δελφούς προς Γαλαξίδι.
σε πληροφορώ ότι Χριστούγεννα δουλεύει το εν λόγο ξενοδοχείο αν πάρεις ίσως και σήμερα την Ελευθεροτυπία να έχει διαφήμιση αν όχι από σήμερα την άλλη εβδομάδα. 

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βασικα,έχοντας βαρεθεί τους δημοφιλείς προορισμούς που πια μόνο σκοπό έχουν να στον πιάσουν κανονικά, κ καλά εμένα αλλά όχι κ της Φρόσως ψάχνω για μικρούς ''παρθένους'' ορεινούς προορισμούς ανα την Ελλάδα που δεν τους βρίσκει κανείς εύκολα και αξίζει να πας για το τοπίο,την θέα,την φύση και την ησυχία.Ότι έχει ο καθένας να μας πει κάπου που έχει πάει ας μας υποδείξει καποιον κ ας μας δώσει τα φώτα του.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σε πληροφορώ ότι Χριστούγεννα δουλεύει το εν λόγο ξενοδοχείο αν πάρεις ίσως και σήμερα την Ελευθεροτυπία να έχει διαφήμιση αν όχι από σήμερα την άλλη εβδομάδα. 
Όπως και να έχει το συγκεκριμένο ξενοδ.δεν σε εμπνέει για χειμερινές δικοπές!Παραπέμπει περισσότερο για καλοκαιρινές εξορμήσεις!!!Ε όσο να'ναι το χειμώνα θέλεις και το τζακάκι σου και την χωριάτικη κουρελού ή την φλοκάτη στο πάτωμα.......

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Βασικα,έχοντας βαρεθεί τους δημοφιλείς προορισμούς που πια μόνο σκοπό έχουν να στον πιάσουν κανονικά, κ καλά εμένα αλλά όχι κ της Φρόσως ψάχνω για μικρούς ''παρθένους'' ορεινούς προορισμούς ανα την Ελλάδα που δεν τους βρίσκει κανείς εύκολα και αξίζει να πας για το τοπίο,την θέα,την φύση και την ησυχία.Ότι έχει ο καθένας να μας πει κάπου που έχει πάει ας μας υποδείξει καποιον κ ας μας δώσει τα φώτα του.
Από τα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδας και για όλα τα πορτοφόλια (τουλάχιστον μέχρι τον περασμένο Μάρτιο) είναι το Νυμφαίο.Μεταξύ Καστοριάς και Φλώρινας!Επίσης φοβερά ταβερνάκια,καφέ....και το μοναδικό πάρκο με τις αρκούδες.Νομίζεις ότι βρίσκεσαι αλλού!Πανέμορφα!Και πάνω από όλα ήσυχα!!!Με επίσης πολλές δραστηριότητες για τους λάτρεις χειμερινών δραστηρ.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εσύ να δεις τι μου θύμισες τώρα...La noi.....εκπληκτικός ξενώνας με ένα από τα ωραιότερα "σπιτικά" πρωινά!Άσε,μην αρχίσουμε να λέμε μόνο για Σαμαρίνα και για τα πανέμορφα-μοναδικά(φαράγγι Πορτίτσας κλπ) γύρω σημεία γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ!!!

Καλα το πρωινό ήταν πολύ ντερλίκωμα.Κάτι τυρόπιττες κάτι ομελέτες...παναγίτσα μου .Έσκαγα κάθεπρωί.Είχε κ κάτι αλλα ωραία ξενοδοχεία σε άλλα χωριά.Στους Φιλιππαίους πχ. είχε ένα φανταστικά ξενοδοχείο που έκτρεφε κ άλογα κ μπορείς να κάνεις κ ιππασία.Όταν πήγα πέρσι Σαμαρίνα ςετυχα σε 2 events:1ο)πε΄ρνώντας από τους Φιλιππαίουςμε σταμάτησε μέσα στην μέση του δρόμου ΄να κοπάδι άλογα δίχως καβαλάρηδες να τρέχουν μόνα τους!!!!και το δεύτερο έτυχα στην Σαμρίνα το Σ/Κ που είχε το ράλλι αντίκα των Θεσσαλονικιωτών που είχε ως απόληξη την Σαμαρίνα.Τι αντίκα είδα δεν περιγράφεται.Χάζεψα.Να δίτε μια ξανθή μουνάρα δίμετρη να οδηγαέι μόνη της μια Alfa Romeo του 30.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom