Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Προχωράει πιο γρήγορα από ό,τι το φανταζόμουνα. Υπάρχουν κι άλλα AI κι έχει αρχίσει κιόλας η εξειδίκευση.
Σε αυτό το site εγώ βρήκα τελικά σχεδόν ό,τι χρειαζόμουνα κι αρχίζω από αύριο να φτιάχνω το δικό μου app:
The Complete Resource Of Artificial Intelligence Tools & Services
Βγάζεις πάνω από 10κ τον μ΄ήνα και κάθεσαι Ελλάδα και ψάχνεις να γράψεις app με δωρεάν εργαλεία;Σταμάτα εσύ να πρήζεις τα δικά μου παπάρια, γιατί βγάζω πολύ περισσότερα από σένα.
Είναι τρομακτικό, μπορεί να σου γράψει ολόκληρο βιβλίο. Το μόνο που μένει είναι να το εικονογραφήσεις, πάλι με ΑΙ:
Άραγε αν δεν το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι είναι AI generated, θα το είχε αντιληφθεί κανένας;This man used AI to write and illustrate a children's book in one weekend. He wasn't prepared for the backlash.
ChatGPT and Midjourney helped Ammaar Reshi make what he thought was a fun gift for his friends' children. He was shocked by the response.www.businessinsider.com
Το illustration του AI δεν είναι ακόμα τέλειο, κυρίως σε θέμα consistency, με αποτέλεσμα αν είσαι λίγο παρατηρητικός να καταλάβεις όταν κάτι είναι AI generated. Βέβαια αν το βιβλίο δεν γινόταν viral (λόγω αποκαλύψεων) λογικά δεν θα είχε πάρει διαστάσεις και μπορεί να είχε μείνει χαμηλά σε πωλήσεις και να μην το πρόσεχε και κανείς.Άραγε αν δεν το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι είναι AI generated, θα το είχε αντιληφθεί κανένας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
More than 200 books in Amazon's bookstore have ChatGPT listed as an author or coauthor
The real number of books authored by the chatbot could be much higher as Amazon policies do not require users to disclose its use, per Reuters.www.businessinsider.com
Προς το παρόν θα πάρω μία έτοιμη λύση για να μη χάνω το χρόνο μου. Στο site με τα resources που παρέθεσα έχω βρει μερικές. Για παράδειγμα βάζω την: XP1ποια γλωσσά θα χρησιμοποιήσεις για το APP >?
εννοειται οποιος βγαζει δε το μοιραζεται με τους αλλους! αλλα μη τα φανερωνεις ολα και εσυ! πρεπει να γελαμε με μερικους που νομιζουν οτι δειχνουν "καποιοι"Βγάζεις πάνω από 10κ τον μ΄ήνα και κάθεσαι Ελλάδα και ψάχνεις να γράψεις app με δωρεάν εργαλεία;
Πού τα πουλάς αυτά ρε κακομοίρη;
Έτσι φαίνονται νομίζεις τα επιχειρηματικά μυαλά ή αυτοί που βγάζουν φράγκα;
Αυτούς τους βλέπω εδώ Κύπρο σε συναντήσεις Digital Nomads με πραγματικά μυαλά που βγάζουν χρήμα και ξοδεύουν τον χρόνο τους ταξιδεύοντας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και χαλάνε μερικά χιλιάρικα τον μήνα κάνοντας ζωάρα. Εσύ σίγουρα δεν είσαι σαν αυτούς και ούτε πρόκειται να γίνεις όταν δείχνεις την κακομοιριά σου με το να υποστηρίζεις εργαλεία που είναι καθαρά για μικρά πρότζεκτ και εσύ τα δοξάζεις με το μικρό σου μυαλό.
Μάλλον κανένα χιλιαρικο το πολύ βγάζεις (αν δεν είσαι άνεργος) και χαλάς χρόνο να βγάλεις κανένα προγραμματάκι δωρεάν να σου δώσει τίποτα ψιλά παραπάνω. Ούτε μερικά χιλιάρικα να δώσεις για σοβαρό software developer δεν έχεις ρε. Μήπως να σου δανείσω τίποτα;
Αρκετά τρομακτικό, αλλά για μένα το να ζήσουμε καταστάσεις τύπου Terminator είναι απίθανο, γιατί τις πρώτες ύλες μέχρι και το ρεύμα για το ρομπότ τα προμηθεύουν άνθρωποι και υπάρχει ολόκληρη εφοδιαστική αλυσίδα από πίσω με πολλά συνεργαζόμενα μέρη που είναι εξαιρετικά απίθανο να τεθεί υπό τον έλεγχο των ρομπότ. Ίσως να έχουμε μεμονωμένα περιστατικά επιθέσεων σε ανθρώπους, αν ποτέ μπουν στην καθημερινότητά μας ρομπότ με φυσική μορφή, αλλά και πάλι υπάρχουν ένα σωρό "αν" όπως στο βίντεο.
Σφαχτείτε ελεύθερα από κάτω..
Εννοείτε είναι απίθανο. Το άφησα ως χιουμοριστικό το βίντεοΑρκετά τρομακτικό, αλλά για μένα το να ζήσουμε καταστάσεις τύπου Terminator είναι απίθανο, γιατί τις πρώτες ύλες μέχρι και το ρεύμα για το ρομπότ τα προμηθεύουν άνθρωποι και υπάρχει ολόκληρη εφοδιαστική αλυσίδα από πίσω με πολλά συνεργαζόμενα μέρη που είναι εξαιρετικά απίθανο να τεθεί υπό τον έλεγχο των ρομπότ. Ίσως να έχουμε μεμονωμένα περιστατικά επιθέσεων σε ανθρώπους, αν ποτέ μπουν στην καθημερινότητά μας ρομπότ με φυσική μορφή, αλλά και πάλι υπάρχουν ένα σωρό "αν" όπως στο βίντεο.
Βγάζεις πάνω από 10κ τον μ΄ήνα και κάθεσαι Ελλάδα και ψάχνεις να γράψεις app με δωρεάν εργαλεία;
Πού τα πουλάς αυτά ρε κακομοίρη;
Έτσι φαίνονται νομίζεις τα επιχειρηματικά μυαλά ή αυτοί που βγάζουν φράγκα;
Αυτούς τους βλέπω εδώ Κύπρο σε συναντήσεις Digital Nomads με πραγματικά μυαλά που βγάζουν χρήμα και ξοδεύουν τον χρόνο τους ταξιδεύοντας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και χαλάνε μερικά χιλιάρικα τον μήνα κάνοντας ζωάρα. Εσύ σίγουρα δεν είσαι σαν αυτούς και ούτε πρόκειται να γίνεις όταν δείχνεις την κακομοιριά σου με το να υποστηρίζεις εργαλεία που είναι καθαρά για μικρά πρότζεκτ και εσύ τα δοξάζεις με το μικρό σου μυαλό.
Μάλλον κανένα χιλιαρικο το πολύ βγάζεις (αν δεν είσαι άνεργος) και χαλάς χρόνο να βγάλεις κανένα προγραμματάκι δωρεάν να σου δώσει τίποτα ψιλά παραπάνω. Ούτε μερικά χιλιάρικα να δώσεις για σοβαρό software developer δεν έχεις ρε. Μήπως να σου δανείσω τίποτα;
Ε γέλα με τον xenitemeno τότε. Αυτός έχει πει ότι βγάζει 12Κ και μας περιέγραψε πόσο μάγκικα περνάει τη μέρα του. Επειδή μου έκανε το μάγκα, του είπα ότι βγάζω περισσότερα, σαλτάρισε και γράφει μαλακίες.εννοειται οποιος βγαζει δε το μοιραζεται με τους αλλους! αλλα μη τα φανερωνεις ολα και εσυ! πρεπει να γελαμε με μερικους που νομιζουν οτι δειχνουν "καποιοι"
κριμα για τον Σαββιδη παντως...
τυπε εδω μεσα δεν ισχυει το οτι δηλωσεις εισαι! κανεις δε προκειται να σε καταλαβει... εδω για το ιδιο μουνι δε μπορουν να συμφωνησουν καποιοι!Ε γέλα με τον xenitemeno τότε. Αυτός έχει πει ότι βγάζει 12Κ και μας περιέγραψε πόσο μάγκικα περνάει τη μέρα του. Επειδή μου έκανε το μάγκα, του είπα ότι βγάζω περισσότερα, σαλτάρισε και γράφει μαλακίες.
Και δεν έχω καμμιά σχέση με το Σαββίδη.
Δεν έχει μέλλον κάτι τέτοιο, τα περισσότερα επαγγέλματα των freelancers βαδίζουν προς την εξαφάνισή τους λόγω AI. Ποιος θα είναι ο εντολέας σου σε αυτήν την περίπτωση;Υπάρχουν διάφορα βίντεο στο ίντερνετ για το πως να βγάζεις λεφτά μέσω του ChatGPT βάζοντας το πχ να σου γράφει ένα άρθρο και εσύ να το υποβάλλεις σαν δικό σου σε μια αντίστοιχη αγγελία που το ζητάει στο Upwork. Θα πρέπει όμως και να φτιάξεις ψεύτικο προφίλ και cover letter στο proposal, όπου ισχυρίζεσαι εμπειρία στην αρθρογραφία ή το σχετικό αντικείμενο την οποία δεν έχεις, οπότε και κολλάω να το ρισκάρω. Αν το δοκιμάσει κανένας, ας μας πει.
Καλά ναι, σε βάθος χρόνου δεν είναι βιώσιμο, γιατί κάποια στιγμή το ChatGPT θα διαδοθεί. Αλλά για μερικές φορές άμα το κάνεις, ποια είναι η πιθανότητα να σε καταλάβουν;Δεν έχει μέλλον κάτι τέτοιο, τα περισσότερα επαγγέλματα των freelancers βαδίζουν προς την εξαφάνισή τους λόγω AI. Ποιος θα είναι ο εντολέας σου σε αυτήν την περίπτωση;
Αν είναι μικρού βεληνεκούς (ελεύθερος επαγγελματίας, μικρή επιχείρηση), το γράφει ο ίδιος με το chatgpt, αν είναι μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση θα αναβαθμίσει τα συστήματά της με την νέα τεχνολογία. Παίρνει μία πλατφόρμα όπως πχ OneReach που με τις κατάλληλες integrations κάνεις τα πάντα. Κι εγώ το σκέφτομαι όλο και περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυση, δηλ. την συνολική λύση.