Νέα

ChatGPT, νέα επανάσταση στο χώρο της πληροφορικής;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εδώ μερικά ενδιαφέροντα σχόλια για τα προβλήματα του ChatGPT.
Ίσως μερικοί παρλαπιπες εδώ μέσα μάθουν 2 πράγματα.
Πρέπει να είσαι εξυπνότερος από αυτούς τους «παρλαπίπες» που φωτογραφίζεις, για να μπορείς να τους την πεις. Προς το παρόν η νοημοσύνη σου αμφισβητείται, επειδή δεν είσαι ικανός να καταλάβεις ούτε τα βασικά.

Πρώτον, δεν γίνεται να αραδιάζεις σχόλια αγνώστων χωρίς λιγκ και να μας λες να μάθουμε από αυτούς.

Δεύτερον δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μία τεχνολογία σε πρώιμο στάδιο η οποία θα εξελίσσεται συνέχεια. Αυτό φαίνεται ακόμα και μέσα από κάποια στοιχεία στο κείμενο:
ενώ ένας από τους λόγους που το έδωσε για χρήση σε όλους εμάς είναι για να δει τι προβλήματα θα προκύψουν και να πάρει feedback για να τα διορθώσει.
......
δεν έχει άποψη και δεν μπορεί να παράξει δική του γνώση, τουλάχιστον προς το παρόν.

Για ποιο λόγο συνεχίζεις αυτό το θέατρο του παραλόγου;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πρέπει να είσαι εξυπνότερος από αυτούς τους «παρλαπίπες» που φωτογραφίζεις, για να μπορείς να τους την πεις. Προς το παρόν η νοημοσύνη σου αμφισβητείται, επειδή δεν είσαι ικανός να καταλάβεις ούτε τα βασικά.

Πρώτον, δεν γίνεται να αραδιάζεις σχόλια αγνώστων χωρίς λιγκ και να μας λες να μάθουμε από αυτούς.

Δεύτερον δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μία τεχνολογία σε πρώιμο στάδιο η οποία θα εξελίσσεται συνέχεια. Αυτό φαίνεται ακόμα και μέσα από κάποια στοιχεία στο κείμενο:

Για ποιο λόγο συνεχίζεις αυτό το θέατρο του παραλόγου;
Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται.
Κάτι ξέρεις λοιπόν για παρλαπιπες.

Τώρα για τη νοημοσύνη, μακάρι κακομοίρη μου να είχες τη μισή νοημοσύνη μου γιατί αμφιβάλλω αν βγάζεις καν τα μισά χρήματα από αυτά που βγάζω.:badair:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Τώρα για τη νοημοσύνη, μακάρι κακομοίρη μου να είχες τη μισή νοημοσύνη μου γιατί αμφιβάλλω αν βγάζεις καν τα μισά χρήματα από αυτά που βγάζω.:badair:
Το ποστ σου είχε αποδέκτες τον George71 και μένα. Δεν υπάρχει καμμιά μύγα, μας το έχεις πει ξεκάθαρα πιο μπροστά ότι λέμε παπάντζες. Εσύ βέβαια λες βλακείες, αλλά δεν βλέπεις την καμπούρα σου. Οι έξυπνοι βλέπουν τις ευκαιρίες στην νέα πραγματικότητα που εγκαινιάζει το chatgpt κι εσύ πας κι εστιάζεις στα αρνητικά.

Ούτε ένα μέτρο πέρα από τη μύτη σου δεν βλέπεις, φουκαρά, και μας το παίζεις κι έξυπνος. Λόγω φιλοχρηματίας βγάζεις λεφτά, όχι λόγω εξυπνάδας. Είδες ότι οι webmarketers βγάζουν λεφτά και πήγες εκεί. Τώρα που θα σε καταργήσει το chatgpt να δούμε τι θα κάνεις.

Θυμάμαι ακόμα που μας έλεγες το κόλπο που έκανες με την ανταλλαγή συναλλάγματος για να κερδίσεις 2€ στο μασάζ στο εξωτερικό, λες και θα πήγαινες κάθε μέρα για να αξίζει τον κόπο. Με τέτοια πνευματική μιζέρια, όσα και να έβγαλες ήταν θέμα συγκυρίας. Κάποια στιγμή θα κλείσει η κάνουλα. Εγώ πάντα έβγαζα και πάντα θα βγάζω γιατί βλέπω αμέσως τις ευκαιρίες και προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα.

Α επίσης, ο George71 έχει κατοικήσει στο μυαλό σου. Θυμάμαι ότι γούσταρες τη δουλειά των developers γιατί «πάνε, στρώνονται στη δουλειά, κι όταν τελειώσει το ωράριό τους, κλείνουν τον υπολογιστή και φεύγουν». Εντάξει, έχει καλή δουλειά, αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας, θα πάθεις τίποτα. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Άρχισα να χρησιμοποιώ το chatgpt για να βρίσκω domain names. Δεν τα πάει κι άσχημα, αλλά χρειάζεται πολλή εκπαίδευση ακόμη. Ή μάλλον εγώ, για να μπορώ να δίνω τα σωστά prompts. Σε λίγο καιρό, πιστεύω, ότι θα έχω πολύ καλά αποτελέσματα.

Απορώ πώς κάποιοι επιμένουν στα αρνητικά χωρίς να εξετάζουν πώς θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν στη δουλειά τους. Ειλικρινά σε λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα και θα μου θυμίζουν τον γραφικό Ρένο Αποστολίδη που ωρυόταν σε ένα κανάλι ενάντια στα κινητά «δεν θέλω κινητό, γιατί δεν θέλω να με βρίσκουν». :2funny:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Άρχισα να χρησιμοποιώ το chatgpt για να βρίσκω domain names. Δεν τα πάει κι άσχημα, αλλά χρειάζεται πολλή εκπαίδευση ακόμη. Ή μάλλον εγώ, για να μπορώ να δίνω τα σωστά prompts. Σε λίγο καιρό, πιστεύω, ότι θα έχω πολύ καλά αποτελέσματα.

Απορώ πώς κάποιοι επιμένουν στα αρνητικά χωρίς να εξετάζουν πώς θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν στη δουλειά τους. Ειλικρινά σε λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα και θα μου θυμίζουν τον γραφικό Ρένο Αποστολίδη που ωρυόταν σε ένα κανάλι ενάντια στα κινητά «δεν θέλω κινητό, γιατί δεν θέλω να με βρίσκουν». :2funny:
Ακριβως το ιδιο μου θυμιζει κι εμενα αυτη η αρνηση. Καποια ατομα που αρνουνταν πεισματικα το κινητο τις πρωτες ημερες του και σημερα δε μπορουν να ζησουν χωρις αυτο.
Δεν πειραζει καθε αποψη σεβαστη. Ο χρονος θα δειξει πως θα εξελιχθει

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ακριβως το ιδιο μου θυμιζει κι εμενα αυτη η αρνηση. Καποια ατομα που αρνουνταν πεισματικα το κινητο τις πρωτες ημερες του και σημερα δε μπορουν να ζησουν χωρις αυτο.
Δεν πειραζει καθε αποψη σεβαστη. Ο χρονος θα δειξει πως θα εξελιχθει
Ήμουνα από τους πρώτους που είχα αγοράσει κινητό. Ένα erikson που μου είχε στοιχίσει 100 χιλιάδες δραχμές. Και καθώς είχε κι ένα λαμπάκι που αναβόσβηνε για να δείχνει ότι έχει σήμα, μου λέγαν ότι το πήρα για να πουλάω μούρη, ενώ εγώ το χρειαζόμουν για τις δουλειές μου. Τι να πεις;

Σε μερικούς τομείς που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, όποιος έχει το προβάδισμα σε νέες καταστάσεις φεύγει μπροστά και όταν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι, απλά τρώνε τη σκόνη του. Έχουν να κλάψουνε μανούλες τα επόμενα χρόνια από θέσεις εργασίας που θα καταργηθούν ή θα συμπτυχθούν...

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456

Το ποστ σου είχε αποδέκτες τον George71 και μένα. Δεν υπάρχει καμμιά μύγα, μας το έχεις πει ξεκάθαρα πιο μπροστά ότι λέμε παπάντζες. Εσύ βέβαια λες βλακείες, αλλά δεν βλέπεις την καμπούρα σου. Οι έξυπνοι βλέπουν τις ευκαιρίες στην νέα πραγματικότητα που εγκαινιάζει το chatgpt κι εσύ πας κι εστιάζεις στα αρνητικά.

Ούτε ένα μέτρο πέρα από τη μύτη σου δεν βλέπεις, φουκαρά, και μας το παίζεις κι έξυπνος. Λόγω φιλοχρηματίας βγάζεις λεφτά, όχι λόγω εξυπνάδας. Είδες ότι οι webmarketers βγάζουν λεφτά και πήγες εκεί. Τώρα που θα σε καταργήσει το chatgpt να δούμε τι θα κάνεις.

Θυμάμαι ακόμα που μας έλεγες το κόλπο που έκανες με την ανταλλαγή συναλλάγματος για να κερδίσεις 2€ στο μασάζ στο εξωτερικό, λες και θα πήγαινες κάθε μέρα για να αξίζει τον κόπο. Με τέτοια πνευματική μιζέρια, όσα και να έβγαλες ήταν θέμα συγκυρίας. Κάποια στιγμή θα κλείσει η κάνουλα. Εγώ πάντα έβγαζα και πάντα θα βγάζω γιατί βλέπω αμέσως τις ευκαιρίες και προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα.

Α επίσης, ο George71 έχει κατοικήσει στο μυαλό σου. Θυμάμαι ότι γούσταρες τη δουλειά των developers γιατί «πάνε, στρώνονται στη δουλειά, κι όταν τελειώσει το ωράριό τους, κλείνουν τον υπολογιστή και φεύγουν». Εντάξει, έχει καλή δουλειά, αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας, θα πάθεις τίποτα. :2funny:

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα γαμημένα ναυάγια...:tooth::tooth::tooth:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα γαμημένα ναυάγια...:tooth::tooth::tooth:
Επειδή δεν καταλαβαίνεις την κατάσταση σου, πρέπει να στη θυμίζω πότε πότε. Κι εγώ κι ο xenitemenos έχουμε κάνει κάποιες καλές βασικές επιλογές ζωής (επάγγελμα, τόπος διαμονής κλπ), που εσύ δεν έχεις κάνει και για αυτό έχεις σκυλιάσει και ασχολείσαι συνέχεια μαζί μας.

Έτυχε να μας δεις σε μία προστριβή, αλλά αυτό δεν πρόκειται να βελτιώσει τη δική σου κατάσταση, όσο και να χαίρεσαι. Το πρόβλημα του xenitemenou είναι ότι μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά κι έχοντας πλέον τη δική του εταιρεία, δεν έχει αποκτήσει mindset επιχειρηματία ώστε να βλέπει τις ευκαιρίες και να καταλαβαίνει το ρόλο του χρήματος, αλλά συνεχίζει ακόμα σαν κακομοίρης υπάλληλος που δεν βλέπει πέρα από το αντικείμενό του κι ενώ βγάζει πάνω από 10Κ προσπαθεί να εξοικονομήσει
ένα δίευρο σε ένα μασάζ. Τα χρήματα σε αυτό το επίπεδο τα έχουμε για να μας απαλλάσσουν από ανώφελες ταλαιπωρίες και να κερδίζουμε χρόνο. Κι όταν του λέω ότι δεν είναι έξυπνος, πάει να μου την πει με το πόσα βγάζει έχοντάς το για δεδομένο ότι βγάζει περισσότερα από μένα. Δεν είναι έξυπνος όσο νομίζει, αλλά σίγουρα τα έχει καταφέρει καλύτερα από εσένα.

Όσο γράφει μαλακίες θα του τη λέω. Προστριβές υπάρχουν σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα. Μη χαχανίζεις σαν χάχας. Το δικό σου επίπεδο δεν πρόκειται να ανέβει, επειδή εγώ με τον xenitemeno μαλώνουμε. Το πραγματικό ναυάγιο είσαι εσύ, επειδή δεν πήρες τις σωστές αποφάσεις, δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και είναι πια αργά για να αλλάξεις τα πράγματα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τύποι βγήκε κινέζικο τσιντσονΠΤ και ένα του εξωγήινου του ζακ. Της πουτάνας θα γίνει :rockon::zfuck::priest:
Θα βγει σίγουρα και κινέζικο. Λες να μείνουν οι κινέζοι έξω από την τεχνολογία; Αρκεί βέβαια να διατηρηθεί η παγκόσμια σταθερότητα, γιατί με το ουκρανικό, έχω την αίσθηση ώρες ώρες ότι ζούμε μέρες του 1939. :confused:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Σύντομα το Bing ενδέχεται να επιτρέψει στους χρήστες να επιλέξουν την «προσωπικότητα» του chatbot του

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
@George71 Πειραματίστηκες καθόλου με το API? Καταλαβαίνεις πώς θα φτιαχτούν οι applications? Δηλαδή, αν θέλεις κάτι για μια συγκεκριμμένη δουλειά, πχ μία app για domain names, μπορεί να γίνει;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
@George71 Πειραματίστηκες καθόλου με το API? Καταλαβαίνεις πώς θα φτιαχτούν οι applications? Δηλαδή, αν θέλεις κάτι για μια συγκεκριμμένη δουλειά, πχ μία app για domain names, μπορεί να γίνει;
Οχι καθολου, εχω ακριβως μηδεν χρονο αυτον τον καιρο
Το μονο που ξερω ειναι πως η εκπαιδευση του κοστισε $480.000 οποτε για να εκπαιδευεται σε νεους τομεις, δε θα ειναι φθηνο
Παντως η δουλεια που θελεις πιστευω πως μπορει να γινει και με απλουστερα-φθηνοτερα γλωσσικα μοντελα NLP

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Να στο ξαναπώ άλλη μια φορά μπας και το συγκρατήσεις.
Έχω δουλέψει σε RnD εταιρειών τεχνολογίας που βγάζουν 500χιλ μέχρι 2εκατ τον μήνα, με δεκάδες προγραμματιστές.
Κανένα ChatGPT δεν τους αντικατέστησε, κανένα τους. Επίσης λες να μη ξερω τη χρήση του, όταν ανέφερα ήδη ότι το χρησιμοποιώ ήδη;

Απλά η διαφορά μας είναι ότι είμαι ρεαλιστής και δεν γράφω παπατζες σαν εσάς τους 2. Επίσης για το ωράριο κακομοίρη μου, έλα πες μου πόσες ώρες δουλεύεις κάθε μέρα. Γιατί πάλι θα κλαις αν μάθεις ότι αυτόν που λες χωρίς μυαλό έχει κάνει αυτό που θα ζήλευε κάθε νοήμων άτομο: 9:30 ξυπνάω και 5 το απόγευμα είμαι γυμναστήριο.
Με χρόνο μετά για καφεδάκι, Ρωσίδια, βόλτα με το cabrio και ότι άλλο γουστάρω.

Κάτσε τώρα εσύ να ψάχνεις domain με τεχνολογία που στηρίζεται σε database μέχρι το 2021 και ονειρεψου πόσες δουλειές θα καταργηθούν σε 10 χρόνια.

Εγώ θα βγάζω αυτά που βγάζω χωρίς άγχος και θα απολαμβάνω το τώρα.
Αλήθεια έχεις δει ποτέ μηνιάτικο πάνω από 3χιλιάδες ευρώ;
Αλλιώς μη μου πρήζεις τα παπαρια όταν δεν μπορείς καν να φτάσεις ως μισθό, αυτά που χαλάω εγώ ως έξοδα κάθε μήνα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Να στο ξαναπώ άλλη μια φορά μπας και το συγκρατήσεις.
Έχω δουλέψει σε RnD εταιρειών τεχνολογίας που βγάζουν 500χιλ μέχρι 2εκατ τον μήνα, με δεκάδες προγραμματιστές.
Κανένα ChatGPT δεν τους αντικατέστησε, κανένα τους. Επίσης λες να μη ξερω τη χρήση του, όταν ανέφερα ήδη ότι το χρησιμοποιώ ήδη;

Απλά η διαφορά μας είναι ότι είμαι ρεαλιστής και δεν γράφω παπατζες σαν εσάς τους 2. Επίσης για το ωράριο κακομοίρη μου, έλα πες μου πόσες ώρες δουλεύεις κάθε μέρα. Γιατί πάλι θα κλαις αν μάθεις ότι αυτόν που λες χωρίς μυαλό έχει κάνει αυτό που θα ζήλευε κάθε νοήμων άτομο: 9:30 ξυπνάω και 5 το απόγευμα είμαι γυμναστήριο.

Κάτσε τώρα εσύ να ψάχνεις domain με τεχνολογία που στηρίζεται σε database μέχρι το 2021 και ονειρεψου πόσες δουλειές θα καταργηθούν σε 10 χρόνια.

Εγώ θα βγάζω αυτά που βγάζω χωρίς άγχος και θα απολαμβάνω το τώρα.
Αλλιώς μη μου πρήζεις τα παπαρια όταν δεν μπορείς καν να φτάσεις ως μισθό, αυτά που χαλάω εγώ ως έξοδα κάθε μήνα.
Πάλι για τα λεφτά σου μας λες? Κούρασες....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Οχι καθολου, εχω ακριβως μηδεν χρονο αυτον τον καιρο
Το μονο που ξερω ειναι πως η εκπαιδευση του κοστισε $480.000 οποτε για να εκπαιδευεται σε νεους τομεις, δε θα ειναι φθηνο
Παντως η δουλεια που θελεις πιστευω πως μπορει να γινει και με απλουστερα-φθηνοτερα γλωσσικα μοντελα NLP
Θα μπορούσα να είχα βάλει real estate, web marketing κλπ. Παράδειγμα ήταν.

Πάντως για τα domain names, όπως και για κάθε άλλο τομέα φαντάζομαι, δεν αρκούν κάποια γλωσσικά μοντέλα. Χρειάζεται και πρόσβαση σε εξωτερικές πλατφόρμες σχετικές με το αντικείμενο.

Αν η τελική app έχει πρόσβαση σε πλατφόρμες, θα κάνεις όλη τη δουλειά από ένα interface. Στα domain names πχ δεν αρκεί να βρίσκει ονόματα, πρέπει να ελέγξει διαθεσιμότητα, να κάνει εκτίμηση πώλησης, να παρακολουθεί αγορές, να κάνει στατιστική ανάλυση κλπ. Δηλαδή χρειάζεται και άντληση real time στοιχείων απέξω για επεξεργασία, αλλά και δυνατότητα επαναπροώθησης σε εξειδικευμένη πλατφόρμα. Πχ ένα όνομα δεν μπορώ να το πουλήσω μέσω του chatgpt, θέλει μια πλατφόρμα για αυτό.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Θα βγει σίγουρα και κινέζικο. Λες να μείνουν οι κινέζοι έξω από την τεχνολογία; Αρκεί βέβαια να διατηρηθεί η παγκόσμια σταθερότητα, γιατί με το ουκρανικό, έχω την αίσθηση ώρες ώρες ότι ζούμε μέρες του 1939. :confused:
Πόσο χρονών είσαι; ζούσες το 39;;;;!!!!!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Θα μπορούσα να είχα βάλει real estate, web marketing κλπ. Παράδειγμα ήταν.

Πάντως για τα domain names, όπως και για κάθε άλλο τομέα φαντάζομαι, δεν αρκούν κάποια γλωσσικά μοντέλα. Χρειάζεται και πρόσβαση σε εξωτερικές πλατφόρμες σχετικές με το αντικείμενο.

Αν η τελική app έχει πρόσβαση σε πλατφόρμες, θα κάνεις όλη τη δουλειά από ένα interface. Στα domain names πχ δεν αρκεί να βρίσκει ονόματα, πρέπει να ελέγξει διαθεσιμότητα, να κάνει εκτίμηση πώλησης, να παρακολουθεί αγορές, να κάνει στατιστική ανάλυση κλπ. Δηλαδή χρειάζεται και άντληση real time στοιχείων απέξω για επεξεργασία, αλλά και δυνατότητα επαναπροώθησης σε εξειδικευμένη πλατφόρμα. Πχ ένα όνομα δεν μπορώ να το πουλήσω μέσω του chatgpt, θέλει μια πλατφόρμα για αυτό.
Γι αυτο ανεφερα τις υπαρχουσες γλωσσες. Το chatGPT δε μπορει να κανει δουλειες οπως ελεγχο διαθεσιμοτητας, η καταχωρηση μιας αγγελιας πωλησης απο μονο του. Ισως να μπορει να φτιαξει τον αντιστοιχο κωδικα, αλλα χρειαζεται ελεγχο και επιβεβαιωση οτι το εκανε σωστα. Αντιθετα, παρομοια προτζεκτ εχουν γραφτει πολλα και μπορουν να γραφτουν ευκολα με υπαρχουσες γλωσσες και τη χρηση κυριως του Selenium.
Το chatGPT ειναι καλο στο να επιστρεφει πολυ καλα δομημενο γλωσσικο αποτελεσμα σε μια ακολουθια γλωσσικων μηνυματων. Για τις υπολοιπες εργασιες (ελεγχο διαθεσιμοτητας, εκτιμηση πωλησης, παρακολουθηση αγορων, στατιστικη αναλυση, κλπ) υπαρχουν ηδη εργαλεια καλα δουλεμενα στο παρελθον η αντιστοιχα προτζεκτ που εχουν γινει με υπαρχουσες γλωσσες και λιγο NLP
Εκει που κανει παταγο το ChatGPT ειναι η ποιοτητα του γλωσσικου αποτελεσματος που επιστρεφει, η οποια ειναι ταξεις μεγεθους καλυτερη σε σχεση με οτι εχουμε γνωρισει στο παρελθον και πλησιαζει σχεδον την ανθρωπινη γλωσσα. Επομενως εργασιες οπως customer service, sales, content creation, arts, κλπ δηλαδη οτι εχει να κανει με τη δημιουργια κειμενου βασει συνθηκων, κινδυνευουν ιδιαιτερα απο το εν λογω εργαλειο.
Σχετικα με τα domain, νομιζω πως αυτο που θελεις χρειαζεται εναν καλο σχεδιασμο, εναν συνδυασμο 4-7 βασικων βηματων-υποδιαδικασιων και καποιο γραψιμο κωδικα, οπως ειπα κυριως με Selenium και καποιο NLP για την αναλυση της αγορας και τα potentials, και μπορει να γινει με τις υπαρχουσες τεχνολογιες. Το ChatGPT δε βλεπω να μπορει να προσθεσει σημαντικο value, γιατι δεν εχουμε καποιου ειδους content creation εδω, μπορει ωστοσο να κανω και λαθος. Η εκτιμηση μου ειναι εντελως προχειρη επι του παροντος

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Απλά η διαφορά μας είναι ότι είμαι ρεαλιστής και δεν γράφω παπατζες σαν εσάς τους 2.
Η διαφορά μας είναι ότι εσύ γράφεις κουταμάρες. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι το θέμα δεν είναι το chatgpt το ίδιο, αλλά η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από αυτό και λέγεται Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία μπαίνει πλέον δυναμικά στη ζωή μας με χρηστικό τρόπο και θα φέρει τα πάνω κάτω. Πόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις πώς το ότι δεν αντικατέστησε ακόμη κανέναν είναι γιατί είναι σε πρώιμο στάδιο;

Επίσης για το ωράριο κακομοίρη μου, έλα πες μου πόσες ώρες δουλεύεις κάθε μέρα. Γιατί πάλι θα κλαις αν μάθεις ότι αυτόν που λες χωρίς μυαλό έχει κάνει αυτό που θα ζήλευε κάθε νοήμων άτομο: 9:30 ξυπνάω και 5 το απόγευμα είμαι γυμναστήριο.
Μην τα λες σε μένα αυτά, γιατί εγώ ουδέποτε είχα ωράρια και αφεντικά και δουλεύω όποτε και όσο μου κάνει κέφι. Πάντα έλεγα ότι περνάς καλά, ας είναι καλά τα λεφτά, μόνο που δεν δε βοηθάνε να απαλλαγείς από τη διανοητική σου μιζέρια.

Έχεις ένα θέμα να καταλάβεις ότι κάποιος μπορεί να ενθουσιάζεται με τις δυνατότητες που δίνει η πρόοδος της τεχνολογίας; Λυπάμαι για τις θέσεις που θα χαθούν, αλλά η τύχη ξεροκέφαλων ατόμων σαν και σένα που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους και κάνουν και το μάγκα, μου είναι εντελώς αδιάφορη. Ακόμα και για τα domain names βρήκες να πεις την κουταμάρα σου, ενώ από ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις το θέμα.

Μιλάς με κάποιον που δεν ξέρεις πόσα βγάζει, του βάζεις ένα πλαφόν 3Κ επειδή έτσι σου κάπνισε και με βάση αυτό αγανακτείς που σου πρήζει τα παπάρια. Τόση ανοησία δεν έχω ξαναδεί.
Στο νήμα του εξωτερικού αφήνεις να εννοηθεί ότι βγάζεις 12Κ το μήνα:
μηνιάτικο ξενιτεμένου
Σταμάτα εσύ να πρήζεις τα δικά μου παπάρια, γιατί βγάζω πολύ περισσότερα από σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom