Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα εισαι για τον πουτσο παλι κωλοτουμπα εκανες κ εκραξες τον προεδρο για πολοστη φορα ενω ειχες ζητησει συγνωμη

αληθεια ρε δειγμα αντρα οι μυνησεις που μας εκανες που ειναι απο τις 9 φλεβαρη ερχονται? ειναι κ αυτες αληθεια οπως τα γαμησια σου στα στουντιο ? 45 κριτικες λεει ποσες ειναι αληθινες ρε καημενε? μονος σου εγραψες διπλα για μουφα γαμησι σε στουντιο χοντρε τι να πιστεψουμε δλδ πες μου

αλλα αν ειναι αληθεια αυτα που λεει ο εκτωρ να γιατι ειχες τακιμιασει με τον αχαχουχα κ τα αλλα λαμογια γιατι ειστε τα ιδια σκατα καληνυχτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Θα γραψω παλι για την καλη ανατροφη που σου εδωσε η μαμα σου και ο μπαμπας σου και θα αρχισεις να παιρνεις λεξοτανιλ να ουμε!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και που ξερω εγω οτι δεν το εκανε ο μοντ εσκεμενα να τους πει ρε συ, καντε ενα κεφαλοκλειδωμα να ανεβασουμε λιγο την φημη του σαιτ..

εγω εαν δεν δω ΒΙΝΤΕΟ, η εστω αιματα δεν πιστευω..
κοβει λιγο το χερι του με ενα γυαλακι..και τι υποδηλωνει αυτο?

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Να αλλάξουμε λίγο ατμόσφαιρα; Το πηκτό σπέρμα τι υποδηλώνει;
οτι ο παιχτουρας επαθε εγκαυμα στα χερια απο την μαλακια κ χρησιμοποιει ταλκ
οποτε αν λαβουμε υποψην μας οτι στην μαγειρικη το αλευρι δενει/πηζει την σαλτσα μας τοτε το σπερμα βγαινει πηκτο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
οτι ο παιχτουρας επαθε εγκαυμα στα χερια απο την μαλακια κ χρησιμοποιει ταλκ
οποτε αν λαβουμε υποψην μας οτι στην μαγειρικη το αλευρι δενει/πηζει την σαλτσα μας τοτε το σπερμα βγαινει πηκτο
Γενικά ρωτάω. Δεν ξέρω τι κάνει ο Παίχτουρας.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω απο οτι εχω καταλαβει 2-3 μελη του ιερ θελουν να πετυχουν να την πεσουν στον αχαχουχα εδω και κανα 2μηνο

αλλα ο μπαικερ με τον αλλον που κολανε?γιατι κατεβηκε ο μπαικερ και πλακωθηκε με αυτον?

και τωρα? τρεχαματα... δικαστηρια ,αυτφωρα κλπ ..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγω απο οτι εχω καταλαβει 2-3 μελη του ιερ θελουν να πετυχουν να την πεσουν στον αχαχουχα εδω και κανα 2μηνο

αλλα ο μπαικερ με τον αλλον που κολανε?γιατι κατεβηκε ο μπαικερ και πλακωθηκε με αυτον?

και τωρα? τρεχαματα... δικαστηρια ,αυτφωρα κλπ ..
Εισαι βλακας;;;

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θα γραψω παλι για την καλη ανατροφη που σου εδωσε η μαμα σου και ο μπαμπας σου και θα αρχισεις να παιρνεις λεξοτανιλ να ουμε!!!
ντρουλι ντρουλι χοντρουλι δεν μου απαντησες ρε που ειναι η μυνηση? δεν σου κανουνε εκπτωσεις οι πουτανες κ δεν μπορεις να μαζεψεις 150 ευρω να μου κανεις μυνηση?αφου ξερεις που μενω γιατι δεν ερχεσσαι εκει που μενω με την αστυνομια ? να σου πω γιατι? γιατι ολα οσα ειπες ειναι φανταστικα σαν τις κριτικες σου εκβιαστη των ιεροδουλων
λεγε λεγε μαλακιες για οικογενειες και θα τα πουμε απο κοντα εμεις να σου δειξω την ανατροφη μου πουστοπαιδο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ντρουλι ντρουλι χοντρουλι δεν μου απαντησες ρε που ειναι η μυνηση? δεν σου κανουνε εκπτωσεις οι πουτανες κ δεν μπορεις να μαζεψεις 150 ευρω να μου κανεις μυνηση?αφου ξερεις που μενω γιατι δεν ερχεσσαι εκει που μενω με την αστυνομια ? να σου πω γιατι? γιατι ολα οσα ειπες ειναι φανταστικα σαν τις κριτικες σου εκβιαστη των ιεροδουλων
λεγε λεγε μαλακιες για οικογενειες και θα τα πουμε απο κοντα εμεις να σου δειξω την ανατροφη μου πουστοπαιδο
Με κατι ηλίθιους σαν και σενα να ασχολουνται συνεχεια με το νικ μου, χωρις να με γνωριζουν,στην ουσια με διασκεδαζουν και σπαω πλακα..... γραφοντας οτι γουσταρω! :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιχτουρα τι ζωδιο εισαι?  :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
θενξ

(δεν μου ταιριαζει ομως τεσπα)  :zfuck:
Θα σε βοηθησω .....δεν ειμαι παρθενος στο ζωδιο!!!Εχω το ζωδιο που ειχε και ο Μ.Ναπολεων!(αληθεια τωρα γραφω).Καλο σου βραδυ πρωταθλητη στο ποδοσφαιρο!Αν θυμαμαι καλα εισαι Ολυμπιακος.

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Με κατι ηλίθιους σαν και σενα να ασχολουνται συνεχεια με το νικ μου, χωρις να με γνωριζουν,στην ουσια με διασκεδαζουν και σπαω πλακα..... γραφοντας οτι γουσταρω! :)
οταν θα σπαω το κεφαλι σου να δεις τι πλακα θα σπαω χοντρε αντε σιγα σιγα γλειψε ψωλες εδω δωσε κ αλλο στεγνα τον αχαχουχα για να κερδισεις το κοινο σου ξανα να σε διαβαζουν γιατι παλι στην τελευταια προσπαθεια σου μετα την παιχτουριαδα απατος ειχες παει στο τελευταιο σου ποστ
γι αυτο σου γραφω εγω να σε προμοταρω καοριτσαρα να σε κανω σταρ κ βασιλισσα του μπουρδελα
πες κοριτσαρα μου ζουμπουρλουδικη τοτε που πηγες κ καλα να γαμησεις σε στουντιο κ ρωτησες την πουτανα που ειναι μελος εδω τι γνωμη εχει για τον παιχτουρα κ σου ειπε τα καλυτερα αντιθετως εκραξε τους ανωμαλους πες μας πως ανακοινωνες τον εαθτο σου οταν πηγαινες στα στουντιο για να λαβεις εκπτωσεις η καλυτερες υπηρεσιες πες τα κουκλα μου σε περιμενει το κοινο σου
να ξερεις οταν σου ανοιξω το κεφαλι κ το ποσταρω τοτε θα σταματησω χοντρουλα μου μεχρι τοτε συνεχισε να μας διασκεδαζεις
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ζαλιστηκα νυχτααααααααααααααααααααααααααααα και ψοφα χοντρε μας τρως το οξυγονο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οταν θα σπαω το κεφαλι σου να δεις τι πλακα θα σπαω χοντρε αντε σιγα σιγα γλειψε ψωλες εδω δωσε κ αλλο στεγνα τον αχαχουχα για να κερδισεις το κοινο σου ξανα να σε διαβαζουν γιατι παλι στην τελευταια προσπαθεια σου μετα την παιχτουριαδα απατος ειχες παει στο τελευταιο σου ποστ
γι αυτο σου γραφω εγω να σε προμοταρω καοριτσαρα να σε κανω σταρ κ βασιλισσα του μπουρδελα
πες κοριτσαρα μου ζουμπουρλουδικη τοτε που πηγες κ καλα να γαμησεις σε στουντιο κ ρωτησες την πουτανα που ειναι μελος εδω τι γνωμη εχει για τον παιχτουρα κ σου ειπε τα καλυτερα αντιθετως εκραξε τους ανωμαλους πες μας πως ανακοινωνες τον εαθτο σου οταν πηγαινες στα στουντιο για να λαβεις εκπτωσεις η καλυτερες υπηρεσιες πες τα κουκλα μου σε περιμενει το κοινο σου
να ξερεις οταν σου ανοιξω το κεφαλι κ το ποσταρω τοτε θα σταματησω χοντρουλα μου μεχρι τοτε συνεχισε να μας διασκεδαζεις
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
Ηταν και ο μπαμπας σου... σαν και σενα ετσι;;;Χρειαζεσαι Ψυχιατρο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
αληθεια τυπε;;;να το κανουμε και εμεις

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:pipa3:
Ηταν και ο μπαμπας σου... σαν και σενα ετσι;;;Χρειαζεσαι Ψυχιατρο.
οταν εσκυβε η μαμα σου να δεσει τα κορδονια της ναι :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
                                                                       ρεπορτ
                                                                         |
                                                                         |
                                                                         |
                                                                         /

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια τυπε;;;να το κανουμε και εμεις
αμ τι μπρικια κολαμε 45 γαμησια κ ενα φανταστικο εριξε ο χοντρος πριν τον κραξουν οι πουτανες
τελευταιο ποστ πριν το μπαν θα με κανει ρεπορτ ο χοντρος αλλα δεν αντεξα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:pipa3:οταν εσκυβε η μαμα σου να δεσει τα κορδονια της ναι :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
                                                                        ρεπορτ
                                                                          |
                                                                          |
                                                                          |
                                                                          /
Γαμας καμμια σταλα;;;Ειτε γαμας, 31-33χρ. παιδι(την ηλικια σου, εσυ την εγραψες στο διαδικτυο) την χουφτα σου;;;;;;...Λεφτα εχεις να πας σε ψυχιατρο;;;....Να σου δανεισω;;;

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Γαμας καμμια σταλα;;;Ειτε γαμας, 31-33χρ. παιδι(την ηλικια σου, εσυ την εγραψες στο διαδικτυο) την χουφτα σου;;;;;;...Λεφτα εχεις να πας σε ψυχιατρο;;;....Να σου δανεισω;;;
ολο να κερασεις καφεδες γαμησια ψυχιατρους πολυ λεφτας το παιζεις βρε αδερφε μηπως λεω μηπως βρωμαει το χνωτο σου πεινα κ απλυσια γιαυτο ζητας εκπτωσεις στα μπουρδελα
γιατι ο σοφος λαος λεει οπου ακους πολλα κερασια παρε κ μικρο καλαθι εεεεεεεε ζητιανα  της φυλης?
"συνταξιουχος ειμαι κυρια να γαμησω θελω μου εκοψαν το εκας και εσεις δεν κοβετε αποδειξεις οποτε κοψτε μου το 23% απο την τιμη αλλιως θα παω ναμπω στο μπουρδελα κ θα γραψωοτι ειστε βρωμιαρες β κατηγορια κ οτι αλλο φανταστω σας παρακαλω μιαεκπτωση ζηταωωωωωωωω"
τελος 29 ειμαι μπορει να μην γαμαω τοσο συχνα αλλα δεν ζηταω εκπτωσεις κ δεν περιμενω να γαμησω γκομενα με ενα πιτα γυρο και αυτο στο ορθιο στην πλατεια μην τυχων κ πληρωσω κ εξοδα σερβιρισματος η με ενα καφε σπαστο απο το περιπτερο ζητουλα βρωμιαρη

ελεγες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom