Με κατι ηλίθιους σαν και σενα να ασχολουνται συνεχεια με το νικ μου, χωρις να με γνωριζουν,στην ουσια με διασκεδαζουν και σπαω πλακα..... γραφοντας οτι γουσταρω!
οταν θα σπαω το κεφαλι σου να δεις τι πλακα θα σπαω χοντρε αντε σιγα σιγα γλειψε ψωλες εδω δωσε κ αλλο στεγνα τον αχαχουχα για να κερδισεις το κοινο σου ξανα να σε διαβαζουν γιατι παλι στην τελευταια προσπαθεια σου μετα την παιχτουριαδα απατος ειχες παει στο τελευταιο σου ποστ
γι αυτο σου γραφω εγω να σε προμοταρω καοριτσαρα να σε κανω σταρ κ βασιλισσα του μπουρδελα
πες κοριτσαρα μου ζουμπουρλουδικη τοτε που πηγες κ καλα να γαμησεις σε στουντιο κ ρωτησες την πουτανα που ειναι μελος εδω τι γνωμη εχει για τον παιχτουρα κ σου ειπε τα καλυτερα αντιθετως εκραξε τους ανωμαλους πες μας πως ανακοινωνες τον εαθτο σου οταν πηγαινες στα στουντιο για να λαβεις εκπτωσεις η καλυτερες υπηρεσιες πες τα κουκλα μου σε περιμενει το κοινο σου
να ξερεις οταν σου ανοιξω το κεφαλι κ το ποσταρω τοτε θα σταματησω χοντρουλα μου μεχρι τοτε συνεχισε να μας διασκεδαζεις
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ωπ κυβιστηση
ζαλιστηκα νυχτααααααααααααααααααααααααααααα και ψοφα χοντρε μας τρως το οξυγονο