Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με το να γραφω οτι μια γυναικα εδω μεσα(που εχει διαφορα νικ) ειναι ερωτευμενη με τον αχαχουχα.....τον δινω;;;

Ναι φιλε... γιατι δινεις τροφη στον λοπεζ να παιζει το παιχνιδι που παιζει τοσο καιρο εδω μεσα....

να μιλαει ασχημα σε οποιον γουσταρει να κανει τον δικαστη τον ακριβοδικαιο (που ομως κολωνει να βαλει ενα στοιχημα) ακομη και σε σενα τον ιδιο αμα χρειαστει θα στη φυλαει να στην κανει δεν βλεπεις πως φερεται στα αλλα μελη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα δυνατα καμακια του κοσμοπολιταν  :rockon:

ΧΑΧΧΑΧ τι να κανουμε... ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι

εκανα προπονηση και με σενα για να ριξω καμια αλλη...
δεν πηγε τελειως χαμενο

οταν την ριξω θα ερθω να σε ευχαριστησω κιολας που με προπονησες  :2funny: :2funny:

axaxouxas23 έγραψε:
Τελευταιος κλωνος και μηνυμα.

Μονο ως φερραρις το ''επαιξα πεφτουλας'' οχι για να βγαλω γκομενα αλλα για αλλο λογο που δεν θα αναφερω οπως και να με πειτε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ξεβρακωτο φαντασμα ακομα κατουριεται   :priest:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
θενκς μαν, αλλα δεν εχει αυτη που ψαχνω.... :'(
να περιμενεις τοτε μεχρι να την βαλει αλλιως κατεβασε την.περιμενε λοιπον περιπτερα.οχι ενα λεπτο που ελεγε ο στρατος αλλα περισσοτερο αναλογα με την ταινια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με σεβασμο στο καθε νικ, να βοηθησω λιγο στην σκεψη!Καταρχην να τοποθετηθω οτι τα μηνυμτα του Αχαχουχα δεν θα τα αποκαλυψω καθοτι δεν ειναι αξια λογου δημοσιας συζητησης.Οσον αφορα τον Εκτορα...εγω ρωτησα τον Αχαχουχα... αν ειναι ανδρας, ειτε γυναικα πισω απο το νικ  Εκτορας...και μου απαντησε... οτι μαλλον ειναι καποιο γυναικειο μελος,χωρις να μου πει τιποτα αλλο!!! Αυτο και εγω το υποψιαζομαι καθοτι αν και παλιο μελος το νικ Εκτορας.... δεν εχει γραψει ποτε του κριτικη και σπανια μπαινει σε θρεντ ενημερωσης!Απλα πραγματα!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με σεβασμο στο καθε νικ, να βοηθησω λιγο στην σκεψη!Καταρχην να τοποθετηθω οτι τα μηνυμτα του Αχαχουχα δεν θα τα αποκαλυψω καθοτι δεν ειναι αξια λογου δημοσιας συζητησης.Οσον αφορα τον Εκτορα...εγω ρωτησα τον Αχαχουχα... αν ειναι ανδρας, ειτε γυναικα πισω απο το νικ  Εκτορας...και μου απαντησε... οτι μαλλον ειναι καποιο γυναικειο μελος,χωρις να μου πει τιποτα αλλο!!! Αυτο και εγω το υποψιαζομαι καθοτι αν και παλιο μελος το νικ Εκτορας.... δεν εχει γραψει ποτε του κριτικη και σπανια μπαινει σε θρεντ ενημερωσης!Απλα πραγματα!!!

Οτι και να πεις... ο λοπεζακος η ψυχουλα του σαιτ μας η δικαιη  :P
το καλο και δικαιο παιδι με την ευχαριστη και καλοσυνατη διαθεση που εχει παντα για ολους εναν καλο λογο .... θα το παρει και θα πρηξει τον αλλον... και οπως βλεπεις ο αλλος στεναχωριεται και εκνευριζεται εμενα στα αρχιδια μου... θα συνεχισω να τον κραζω οπως με κραζει μονος ή με παρεα  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ενω ο αχαχουχας με τους 40 κλωνους που εγραφε θετικες κριτικες στα μπουρδελα που αγοραζανε λαχεια οι τσατσαδες και αρνητικες στα μπουρδελα που δεν αγοραζανε, εχει γαμησει ε?
μαρεσει που εισαι και υπερμαχος των αντικειμενικων κριτικων. αυτα τα ηξερες?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οτι και να πεις... ο λοπεζακος η ψυχουλα του σαιτ μας η δικαιη  :P
το καλο και δικαιο παιδι με την ευχαριστη και καλοσυνατη διαθεση που εχει παντα για ολους εναν καλο λογο .... θα το παρει και θα πρηξει τον αλλον... και οπως βλεπεις ο αλλος στεναχωριεται και εκνευριζεται εμενα στα αρχιδια μου... θα συνεχισω να τον κραζω οπως με κραζει μονος ή με παρεα  :P
Και εμενα το νικ Λοπεζ, μου βγαζει θετικη σκεψη(το συμπαθω στο διαδικτυο)!!!..Δεν ξερω τι παιζει μεταξυ αχαχουχα και Εκτορα!!!Εκτιμω οτι δεν γνωριζονται εξω....αρα ειναι διαδικτυακες φαγωμαρες.....που σημαινει σε καποια φαση θα τα βρουνε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχα το ονομα λοπεζ σου φερνει θετικοτητα???

αφου βριζει ολο τον κοσμο... τεσπα γουστα ειναι αυτα  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο αχαχουχας μπορει να ειναι ιδιορυθμος σε καποιες φασεις και να εχει ιδιοτροπιες
πρεπει να τον σκοτωσουμε? και εγω τον εχω κραξει αλλα δεν εχω κανει ολοκληρες μανουρες
και να ειμαι εκδικητικος και βαναυσος

τι να κανουμε δεν γεννηθηκαμε ολοι υπερ μαγκες σαν τον λοπεζ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ενω ο αχαχουχας με τους 40 κλωνους που εγραφε θετικες κριτικες στα μπουρδελα που αγοραζανε λαχεια οι τσατσαδες και αρνητικες στα μπουρδελα που δεν αγοραζανε, εχει γαμησει ε?
Αυτα δεν τα γνωριζω(μια φορα για καφε βγηκαμε)...αλλα καλυτερα να σταματησουμε εδω...αν ητανε στην συζητηση στο διαδικτυο σε συνδεση ο αχαχουχας, να συνεχιζες να γραφεις οτι επιθυμεις!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτα δεν τα γνωριζω(μια φορα για καφε βγηκαμε)...αλλα καλυτερα να σταματησουμε εδω...αν ητανε στην συζητηση στο διαδικτυο σε συνδεση ο αχαχουχας, να συνεχιζες να γραφεις οτι επιθυμεις!

οποιος θελει να με διαψευσει εδω ειμαι να τον  :fuck1: με στοιχεια οπως το μελος 'ξεβρακωτο φαντασμα' παλαιοτερα γνωστο και ως μπολντεμορτ.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
κλεινω το μαγαζι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Απειλουσε τις τσαταδες; Δηλαδη εριχνε υπονοουμενα οτι αμα δεν παρουν λαχεια θα γραψει κακες κριτικες;
Η το εκανε απο κακια που δεν επερναν.
Θεωριες συνωμοσιας.  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom