Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ηρεμησε λοπεζ... δεν θελουμε ολοι το κακο σου ωστε να εισαι επιθετικος  :P

δεν ξερω τι βλακειες λες για ξεβρακωτα φαντασματα αλλα το στοιχημα το χρηματικο δεν το εβαλες

αν το προβλημα σου ειναι πως θα εδινες τα λεφτα οπως ενα αλλο μελος ειχε αμφιβολιες για αυτο
σου λεω πως ολο και περισσοτερος κοσμος πλεον αγοραζει μεσω ιντερνετ και κανει συναλλαγες θα βρισκαμε τροπο να ακουμπησεις τα φραγκα αλλα εσυ σαν κλασσικος κλανομαγκας  :P

εγραψες οτι ο μορτης δεν εχει παει στρατο λεμε και τελος και μετα οταν κληθηκες να βαλεις στοιχημα εκανες την παπια.

Στα λογια και τις ατακες ολοι μαγκες ειμαστε.... αυτα που μενουν ομως και ξεχωριζουν τους πραγματικα αρχιδατους απο τους μυρωδιες ειναι οι πραξεις.

Κατσε παρεθεσε εσυ εδω μεσα λογια και φαφλες.... στο στοιχημα ομως εκανες το κοροιδο.

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
όμοιος ομοίω αεί πελάζει

πολυ κουλτουρα νιωθω σημερα σορυ για το σπαμ εχω μια ερωτηση οι 5 εργασιμες απο τις 9 του φλεβαρη κ ημερα σαββατο εως σημερα εχουν περασει? η εχω ακομα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτη τη φραση θα σου λενε και τα φαντασματα που θα σε ακολουθουν το βραδυ.... θα στα στειλω να σε γλεντησουν  :P

Στο στοιχημα εκανες το .....

[size=60pt]Κοροιδο....[/size]  [size=40pt]Κοροιδο....[/size] [size=20pt]Κοροιδο....[/size]

[size=10pt]Κοροιδο....[/size]   :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Να ρωτήσω... τι μπορεί να σημαίνει το πηχτό σπέρμα; Παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε καποιο θρεντ πριν 1,5 χρονο ...ειχα μια αντιπαραθεση με τον μπολντεμορτ!Στην δημοσια συζητησ ηταν και μια εργαζομενη ενος στουντιο(δεν θα αναφερω στουντιο....το γνωστο των αγαπουληδων και των Αλβανων ειναι.... και ουτε για την εργαζομενη θα αναφερω ονομα(η κινουμενη ντουλαπα)!!!Μετα χωρις να την ξερω(καθοτι δεν την εχω τιμησει μεχρι σημερα και ουτε προκειται) ναουμε.... μου εστειλε π.μ ηταν ωρα προς ξημερωματα και μου εγραφε διαφορα για τον μολντυ!Το μηνυμα, μου φαινεται οτι το εχω ακομα εδω στα π.μ, μου στο μπου!!!Απο εκει καταλαβα την διαδικτυακη και οχι μονο (διαδικυακη) σαπιλα που υπαρχει γυρω μας!!Αντε καλο ξημερωμα!!!Νυσταξα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ταφος ο παικτουρας.  :coffee:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απειλουσε τις τσαταδες; Δηλαδη εριχνε υπονοουμενα οτι αμα δεν παρουν λαχεια θα γραψει κακες κριτικες;
Η το εκανε απο κακια που δεν επερναν.
Θεωριες συνωμοσιας.  :tooth:
Υπαρχουν σπουδαιοτεροι εδω μεσα απο τον φιλο σου......νεαρε!Το νου σου, στην φυσικη ζωη να μην σκυβεις να δεσεις τα κορδονια των παπουτσιων σου, αν δεν υπαρχει τοιχος για το κωλο σου...ωστε να εισαι σιγουρος στην ζωη αυτη!!!!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Σε καποιο θρεντ πριν 1,5 χρονο ...ειχα μια αντιπαραθεση με τον μπολντεμορτ!Στην δημοσια συζητησ ηταν και μια εργαζομενη ενος στουντιο(δεν θα αναφερω στουντιο....το γνωστο των αγαπουληδων και των Αλβανων ειναι.... και ουτε για την εργαζομενη θα αναφερω ονομα(η κινουμενη ντουλαπα)!!!Μετα χωρις να την ξερω(καθοτι δεν την εχω τιμησει μεχρι σημερα και ουτε προκειται) ναουμε.... μου εστειλε π.μ ηταν ωρα προς ξημερωματα και μου εγραφε διαφορα για τον μολντυ!Το μηνυμα, μου φαινεται οτι το εχω ακομα εδω στα π.μ, μου στο μπου!!!Απο εκει καταλαβα την διαδικτυακη και οχι μονο (διαδικυακη) σαπιλα που υπαρχει γυρω μας!!Αντε καλο ξημερωμα!!!Νυσταξα!
και που να ακουσεις τι λενε για σενα οι πουτανες καημενο  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν και δεν ξερω τους κανονες του σαιτ περι φωτων

οριστε η φωτος του περιβοητου ξυλου που πεσε..

υποτιμιστε και αλλο την νοημοσυνη ...

2 απλες φωτο και μια που ειναι κατι σαν κεφαλοκλειδωμα

Συνημμένα

• ξυλο.jpg
    ξυλο.jpg
    186,3 KB · Εμφανίσεις: 48

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:rolleyes:

Συνημμένα

• ξυλο2.jpg
    ξυλο2.jpg
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ξυλο2.jpg
    ξυλο2.jpg
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 49

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Υπαρχουν σπουδαιοτεροι εδω μεσα απο τον φιλο σου......νεαρε!Το νου σου, στην φυσικη ζωη να μην σκυβεις να δεσεις τα κορδονια των παπουτσιων σου, αν δεν υπαρχει τοιχος για το κωλο σου...ωστε να εισαι σιγουρος στην ζωη αυτη!!!!
Τελικα εσυ εισαι ο πανηλιθιος και ο αχαχουχας ο ηλιθιος.  :thumbsup:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και που ξερω εγω οτι δεν το εκανε ο μοντ εσκεμενα να τους πει ρε συ, καντε ενα κεφαλοκλειδωμα να ανεβασουμε λιγο την φημη του σαιτ..

εγω εαν δεν δω ΒΙΝΤΕΟ, η εστω αιματα δεν πιστευω..

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιχτουρα εισαι για τον πουτσο παλι κωλοτουμπα εκανες κ εκραξες τον προεδρο για πολοστη φορα ενω ειχες ζητησει συγνωμη

αληθεια ρε δειγμα αντρα οι μυνησεις που μας εκανες που ειναι απο τις 9 φλεβαρη ερχονται? ειναι κ αυτες αληθεια οπως τα γαμησια σου στα στουντιο ? 45 κριτικες λεει ποσες ειναι αληθινες ρε καημενε? μονος σου εγραψες διπλα για μουφα γαμησι σε στουντιο χοντρε τι να πιστεψουμε δλδ πες μου

αλλα αν ειναι αληθεια αυτα που λεει ο εκτωρ να γιατι ειχες τακιμιασει με τον αχαχουχα κ τα αλλα λαμογια γιατι ειστε τα ιδια σκατα καληνυχτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μας ειχε ανακαλυψει κ ολας
Παιχτουρας
Τσαρδόβιος

Φύλο:
''Η επιτυχια ειναι το τεκνο της τολμης''.

Απ: Καμένοι πελάτες των πουτάνων
« Απάντηση #2282 στις: Φεβρουάριος 09, 2013, 07:41:43 μμ »
Εντοπιστηκε και το τριτο νικ!!!Σε πεντε εργασιμες θα εχετε στην οικια σας εξωδικο τρια ατομα που σας εντοπισα!!!Λυπαμαι,αλλα σας το ειχα πει...δεν ειμαι σαν τον Αχαχουχα που σας χαιδευει....εγω τα τσογλανια τα στελνω φυλακη!Θα τα πειτε με τον δικηγορο μου, τρια ατομα εδω μεσα!!Σε πρωτη φση... σε πεντε εργασιμες, θα σας ελθει στην οικια σας το μπιλιετακι!!!...Αντε σε καλη μερια!...Εσεις το αρχισατε.... εγω θα το τελειωσω να ουμε!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελικα εσυ εισαι ο πανηλιθιος και ο αχαχουχας ο ηλιθιος.  :thumbsup:
Σημαινει οτι δεν κατεχεις πραγμα!!!....Δεν σου εχουν πει καλο μου παιδι, οταν εισαι σε δημοσιο χωρο και σου λυθουν τα κορδονια, οταν σκυψεις να τα δεσεις να πιανει τοιχο ο κωλος σου, ωστε να  μην φας καμμια αδεσποτη;;;....Αν ειναι πανηλιθιοτητα αυτο....μην το λαμβανεις υποψη!!! Τι Μαριος...τι Μαρακι.... :2funny: :2funny: :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Να αλλάξουμε λίγο ατμόσφαιρα; Το πηκτό σπέρμα τι υποδηλώνει;

Stories