Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ολο να κερασεις καφεδες γαμησια ψυχιατρους πολυ λεφτας το παιζεις βρε αδερφε μηπως λεω μηπως βρωμαει το χνωτο σου πεινα κ απλυσια γιαυτο ζητας εκπτωσεις στα μπουρδελα
γιατι ο σοφος λαος λεει οπου ακους πολλα κερασια παρε κ μικρο καλαθι εεεεεεεε ζητιανα  της φυλης?
"συνταξιουχος ειμαι κυρια να γαμησω θελω μου εκοψαν το εκας και εσεις δεν κοβετε αποδειξεις οποτε κοψτε μου το 23% απο την τιμη αλλιως θα παω ναμπω στο μπουρδελα κ θα γραψωοτι ειστε βρωμιαρες β κατηγορια κ οτι αλλο φανταστω σας παρακαλω μιαεκπτωση ζηταωωωωωωωω"
τελος 29 ειμαι μπορει να μην γαμαω τοσο συχνα αλλα δεν ζηταω εκπτωσεις κ δεν περιμενω να γαμησω γκομενα με ενα πιτα γυρο και αυτο στο ορθιο στην πλατεια μην τυχων κ πληρωσω κ εξοδα σερβιρισματος η με ενα καφε σπαστο απο το περιπτερο ζητουλα βρωμιαρη

[move]ελεγες?[/move]
Θελεις Ψυχιατρο....να σου δανεισω λεφτα για να πας;;;

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ακου τσογλανε τωρα και δυο φωνηεντα!!!!...Συνεχισε οσο θελεις να γραφεις διαφορα! Με διασκεδαζεις καθοτι εισαι δυστυχισμενος με προβληματικη συμπεριφορα στο διαδικτυο!!!....Αντε καλο ξημερωμα!!!Αρκετα με διασκεδασες!
μπορει εγω εχω προβληματικη συμπεριφορα στο διαδικτυο με τα πουστακια κ τους καπως  εσυ που εισαι προβλημα απο την μερα που γεννηθηκες τι να πεις? εισαι τυχερος που δεν παιζει καιαδας και οι γονεις σου ηταν "τεχνιτες" κ σε βολεψανε στην αεροπορια χωρις κ εχεις ψωμι να φας κ να γραψεις για την μεγαλη ζωη που κανεις με το gay ισοτιμο κ διδασκαλο σου στο ομοφυλοφιλικο γαμησι εμπεδοκλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κατα κοσμο δημητρη νομιζω καντου μια πιπα να στανιαρεις τωρα γιατι στεγνωσε το λαρυγι σου καρλοτα ποιος ειναι ο ενεργητικος σημερα? εσυ νομιζω ειχες ρεντα αντε κουφαλα θα μπορεις να κατσεις αυριο γιατι ο κωλοςσου εχει γινει σαν φινιστρινι

εντιτ δειτε το σβησε το ποστ ο χοντρος μαλλον το μετανοιωσε ηταν πολυ αντρικο αυτο με τα φωνηεντα κ δεν ταιριαζε στην δροσερη ιδιοσυγκρασια του

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μπορει εγω εχω προβληματικη συμπεριφορα στο διαδικτυο με τα πουστακια κ τους καπως  εσυ που εισαι προβλημα απο την μερα που γεννηθηκες τι να πεις? εισαι τυχερος που δεν παιζει καιαδας και οι γονεις σου ηταν "τεχνιτες" κ σε βολεψανε στην αεροπορια χωρις κ εχεις ψωμι να φας κ να γραψεις για την μεγαλη ζωη που κανεις με το gay ισοτιμο κ διδασκαλο σου στο ομοφυλοφιλικο γαμησι εμπεδοκλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κατα κοσμο δημητρη νομιζω καντου μια πιπα να στανιαρεις τωρα γιατι στεγνωσε το λαρυγι σου καρλοτα ποιος ειναι ο ενεργητικος σημερα? εσυ νομιζω ειχες ρεντα αντε κουφαλα θα μπορεις να κατσεις αυριο γιατι ο κωλοςσου εχει γινει σαν φινιστρινι

εντιτ δειτε το σβησε το ποστ ο χοντρος μαλλον το μετανοιωσε ηταν πολυ αντρικο αυτο με τα φωνηεντα κ δεν ταιριαζε στην δροσερη ιδιοσυγκρασια του
Με βολεψανε οι γονεις μου, σε Στρατιωτικη Σχολη;;;(Ποσο ψυχικα αρρωστος, παιζει να εισαι;;;;)!!!!Δεν εχω σκυψει κεφαλι μεχρι σημερα,ουτε εχω προσκυνησει!!!Γι' αυτο και με εκτιμουν ολοι, οσοι με γνωριζουν φυσικα στην ζωη εξω!!!.....Σου το ξαναγραφω.....θελεις ταχιστα Ψυχιατρο....δεν πας καλα!!!Εχεις μεγαλο θεμα!Γραφεις σ' ενα αγνωστο.... με μισος-εμπαθεια και ζηλεια....αλλα και με ψυχικα τραυματα....που δεν μπορω απο το διαδικτυο να τα προσδιορισω!!!....Ευτυχως που υπαρχεις και δινεις δυναμη σε αλλους εδω μεσα...με την δυστυχια του πνευματος σου!!! :)ΥΓ(Ημουνα αριστος μαθητης...σε οποια σχολη ηθελα εμπαινα...μπηκα απο αγαπη στην Σχολη της Αεροποριας).

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Εσενα τι εργασια σε εμαθε να κανεις ο μπαμπας σου;;;...Γραψε το επαγγελμα σου;;;...Τραβας μαλακια στους κουλους;;;....

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ιερόδουλες (Γενικά) / Απ: Καμένοι πελάτες των πουτάνων
« στις: Φεβρουάριος 09, 2013, 12:13:20 πμ »
Μουνοπανα ακομα δεν εχετε καταλαβει με ποιον εχετε μπλεξει!!!Το ειχα γραψει και στο αλλο φορουμ του αλκοολικου νταβα οπως τον αποκαλεσε μια εργαζομενη ανεξαρτητη σε αλλο φορουμ σε δημοσια συζητηση!!...Δεν θα παω  στην Αστυνομια....αλλα στο Υπουργο τον ιδιο θα φτασω!!! Ολους τους προμοτορες...τους αγαπουληδες και τους νταβαβες αλλα και τους ιδιοκτητες στουντιο που δεν εχουν ταμειακη μηχανη, θα τους κλεισω φυλακη!!!Ενημερωνω, δεν απειλω!!!Το εχω σκοπο ζωης!!!Ελατε βρειτε με, να με σταματησετε....γιατι θα σας ξεκληρισω μουνοπανα που απειλετε στο διαδικτυο το καθε μελος σε αυτα τα φορουμ!!! Θα τα δειτε συντομα...μαζευω στοιχεια προς το παρον και στο μελλον θα δειτε...που θα βρεθειτε μουνοπανα!!!!(αναφερομαι σε οσους απειλουν και βριζουν στο διαδικτυο τα αλλα μελη)!!!

ποιος θελει ψυχιατρο χοντρουλα μου ποιος? μαλλον αυτος που βρηκε σκοπο στην ζωη μεσα απο ενα σαιτ για μπουρδελα αλλα γι αυτο ειμαι εδω εγω να σου δινω σκοπο στην ζωη πουτανακι μου
Με βολεψανε οι γονεις μου, σε Στρατιωτικη Σχολη;;;ΥΓ(Ημουνα αριστος μαθητης...σε οποια σχολη ηθελα εμπαινα...μπηκα απο αγαπη στην Σχολη της Αεροποριας)
αν εισαι 50 χρονων τωρα το 80 ησουν 18 τοτε ηταν που ολοι οι εθνοπατερες ηθελαν ψηφαλακια χωναν οποιον να ναι σε σχολες υπηρεσιες κτλ χωρις πολλα πολλα κ ενδοιασμους καθως ο κοσμος ηταν μουδιασμενος απο την χουντα κ κοιταγε να καβατζωθει γιαυτο φτασαμε οπου φτασαμε σεν μπουρδελο χωρα(προσοχη δεν αναφερομαι σε ολους)μονο στον μορφωμενο παιχτουρα κ συμφωνα με την παρακατω διαπιστωση
ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ?σε ολα τα ποστ 3 3 τις βαζεις τις τελειες κτλ ετσι εμπαινες οπου ηθελες?αρα η μαμα κ ο μπαμπας ψηφισανε εθνοπατερα κ σωθηκες εσυ απο την ανεργια χοντρε ουστ ΓΙΔΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ
το επαγγελμα μου ειναι να λυνω τα κορδονια της μανας σου κ μετα να την παρακολουθω να σκυβει να τα δεσει( στεκομενος πισω της για να εχει τοιχο  :boff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σαν τσουτσουνας συστηθηκε στους μπατσους ο αλλος  :2funny:
τους εβγαλε και το χαλαμενο λουκανικοπιτακι που εχει για πεος ?  :think:

Μην με ρωτατε πως το ξερω .... το εχει ποσταρει  !!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε εμενα με ενδιαφερει να παρω τα αρχεια. τιποτα αλλο.
Παρε τα αρχιδια μου σε συσκευασια δωρου μαλακα και τα φλοκια μου στην μουρη σου για μασκα ομορφιας  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ειχε γραψει τιποτα σπουδαιο!!!Ενα απο τα πολλα θα σου γραψω!!! Μου ειχε γραψει οτι εχει την υποψια οτι εισαι γυναικα(Βιλμα=Εκτορας) και ερωτευμενη(αν θυμαμαι καλα) μαζι του!!!.....Τα υπολοιπα μηνυματα δεν αφορουν εσενα!!!!
Να τους πεις να σου πληρωσουν μερικα γαμησακια να μην ζητας εκπτωσεις  ;)

Αντε βρε κουτο παλι σε φτιαχνω !!!!!!!!

Σε θελω σκληρο διαπραγματευτη  :sunglasses:

Παιχτουρα γερα παρτους τα λεφτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με σεβασμο στο καθε νικ, να βοηθησω λιγο στην σκεψη!Καταρχην να τοποθετηθω οτι τα μηνυμτα του Αχαχουχα δεν θα τα αποκαλυψω καθοτι δεν ειναι αξια λογου δημοσιας συζητησης.Οσον αφορα τον Εκτορα...εγω ρωτησα τον Αχαχουχα... αν ειναι ανδρας, ειτε γυναικα πισω απο το νικ  Εκτορας...και μου απαντησε... οτι μαλλον ειναι καποιο γυναικειο μελος,χωρις να μου πει τιποτα αλλο!!! Αυτο και εγω το υποψιαζομαι καθοτι αν και παλιο μελος το νικ Εκτορας.... δεν εχει γραψει ποτε του κριτικη και σπανια μπαινει σε θρεντ ενημερωσης!Απλα πραγματα!!!
Οπως τα λες ομως δημιουργεις υπονοιες οτι ειπα πολλα για τριτους ......

Αστο ρε τυπε .... βλεπεις δεν σου βγαινει η φαση !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom