axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
θα έλεγα κάτι για την θεία σου αλλά δεν κάνειΤελικα εσυ εισαι ο πανηλιθιος και ο αχαχουχας ο ηλιθιος.
θα έλεγα κάτι για την θεία σου αλλά δεν κάνειΤελικα εσυ εισαι ο πανηλιθιος και ο αχαχουχας ο ηλιθιος.
εγω απο οτι εχω καταλαβει 2-3 μελη του ιερ θελουν να πετυχουν να την πεσουν στον αχαχουχα εδω και κανα 2μηνο
απο πια σχολη τυπε μπηκες στην αεροπορια;;;
Ο παιχτούρας; Απ' τη μεγάλη των μπάτσωνσχολή
Αυτο ειναι σωστο
τυπε αχαχουχα εκλεισες ραντεβου θανατου αυριο το πρωι στις 9 ? :S
ναι αλλα τυπε τετοια ωρα δεν εχει κοσμο στην ομονοια? δεν ειναι ωρα μεσανυχτα που πλακωθηκαν η 2 αλλοι που δεν παταγε ψυχητυπε αχαχουχα εκλεισες ραντεβου θανατου αυριο το πρωι στις 9 ? :S
ναι αλλα τυπε τετοια ωρα δεν εχει κοσμο στην ομονοια? δεν ειναι ωρα μεσανυχτα που πλακωθηκαν η 2 αλλοι που δεν παταγε ψυχη
μηπως τους την εχει στησει παλι ο αχαχουχας? κατι βρωμαει εδω..
ο θεος νωντας γιατι δεν περνει θεση για το συμβαν?
μπορω να κανω κινησεις τζουντο ? η μονο βρωμικο ξυλο του δρομου?εμεις ποτε θα τσακωθουμε?
Κοφτο κι εσυ τωρα.....ναι αλλα τυπε τετοια ωρα δεν εχει κοσμο στην ομονοια? δεν ειναι ωρα μεσανυχτα που πλακωθηκαν η 2 αλλοι που δεν παταγε ψυχη
μαν αληθεια τι αναπηρια εχεις;Κοφτο κι εσυ τωρα.....
Το εχουν παραγαμησει πια εδω και 2-3 μηνες με μενα ασχολουνται
(ο αναπηρος και ο αναπηρος και ο αναπηρος και αλλα πολλα)
Ε λοιπον θα τους το κοψω μια και καλη..... δεν παει αλλο πια.
το καλο ξυλο πρωι πεφτει τυπετοσο πρωι?
μαρεσει που σου λενε σε ενα ποστ οτι ολο με το ιντερνετ ασχολεισε.. ενω αυτοι οποτε και οποια ωρα να μπω ειναι μεσαΚοφτο κι εσυ τωρα.....
Το εχουν παραγαμησει πια εδω και 2-3 μηνες με μενα ασχολουνται
(ο αναπηρος και ο αναπηρος και ο αναπηρος και αλλα πολλα)
Ε λοιπον θα τους το κοψω μια και καλη..... δεν παει αλλο πια.
τυπε μετα τις 23.00 ο αχαχουχας παει για υπνοναι αλλα τυπε τετοια ωρα δεν εχει κοσμο στην ομονοια? δεν ειναι ωρα μεσανυχτα που πλακωθηκαν η 2 αλλοι που δεν παταγε ψυχη
μπορω να κανω κινησεις τζουντο ? η μονο βρωμικο ξυλο του δρομου?
γιατι αν θα μπορω λαβες και κινησεις τζουντο θα σε εξουδετερωσω σε κανα 5λεπτο..θα σηκωνεσαι και θα ξαναπεφτεις
μαρεσει που σου λενε σε ενα ποστ οτι ολο με το ιντερνετ ασχολεισε.. ενω αυτοι οποτε και οποια ωρα να μπω ειναι μεσα
ρωτα αυτους που τα λενε μανμαν αληθεια τι αναπηρια εχεις;
θα πεσει ξυλο μητσαρα?
Εγω εχω MOBILE INTERNET Σταμουλη....