Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ρωτα αυτους που τα λενε μαν

Πειραξαν και τον μπαικερ ...... δεν γινεται να συνεχιστει αυτο αλλο πια....

θα εχεις μαζι σου το μπαστουνι με τα λαχεια να τους βαρας η εκανες πολεμικες τεχνες κ γμναστηριο αυτον τον καιρο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα πεσει ξυλο μητσαρα?

γιατι μαπες και φαπες διαβαζω διπλα...

μποντος ,69λαβερ θα στην πεσουν μαζι βλεπω αιντε να ρθει και τριτος να τραβαει.
θα του την πεσουν χωρις να το περιμενει λενε τυπε :S
σε χαντακι θα τον βρουν
και κατι τετοια λενε :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιδια το παιρνετε στην πλακα αλλα δεν ειναι πλακα
Το εχουν τραβηξει παρα πολυ ολο αυτο.....

Φυσικα ο  :jerking: δεν πιστευω να εμφανιστει αυριο αν και το θελω παρα πολυ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αφου λεει οτι δεν θαρθει και θα στην εχει στημενη χωρις να το περιμενεις τυπε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα πας σε ραντεβου θανατου μαγκα;
Θες κερκιδα;
Τι κερκιδα ρε συ ?

Θελω να μου εξηγησουν γιατι συνεχιζουν ολο αυτο και γιατι το ξεκινησαν την στιγμη που ειχα να γραψω εκει 3 ετη.

Και γιατι πετανε διαφορες βρωμιες και με ποιο δικαιωμα λενε διαφορα και με στοχοποιουν χωρις λογο στον καθεναν

Και να τους εξηγησω τι θα πει αμεα και αναπηρος να μαθουν οι αμορφωτοι και αν η μανα μου και ο πατερας μου ηταν αναπηροι.....

Που το βλεπεις εσυ το κακο σε ολο αυτο ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

μαλιστα αφου ειναι σοβαρο ας το παρουμε σοβαρα

γιατι εχει ξεκινησει ολο αυτο? ποιος το αρχησε? Γιατι ασπουμε ο 69λαβερ πως λεγεται διπλα απο την αρχη μιλαει με τα τρειςχειροτερα λογια για σενα και τον παιχτουρα? του κανατε κατι? εσυ τους εχει κανει κατι γενικα?τους εχεις περιαξει?

η απλα κανουν φιγουρα για το σαιτ, γιατι μετα απο αυτο καταφεραν αισθητα να ανεβασουν ακροαση του...

αλλα τι φιγουρα, εδω φτασαμε σε αστυνομιες, δικαστηρια και ξυλικια στα στενα της ομονοιας  :2funny:

ισως εσυ εχεις τα ελατωματα σου σαν ανθρωπος, οπως και ο παιχτουρας,οπως και ο καθενας μας.. τι πρεπει να κανουμε δηλαδη να πιανουμε τον καθενα που εχει ενα ελατωμα να τον σφαζουμε?

αλλα οπως το εχω ψυχολογησει,πρεπει να ειναι λιγο νευροκαμενα ατομα,βγαζουν τραμπουκισμο χωρις καποιο λογο,εχουν ενα νευρο και μια οργη μεσα τους που καπου πρεπει να την βγαλουν,φυσικο ειναι οταν ακολουθεις εναν τροπο ζωης πουτανες-ιντερνετ πουτανοτσαρκες λογικο ειναι...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

γιατι εχει ξεκινησει ολο αυτο? ποιος το αρχησε? Γιατι ασπουμε ο 69λαβερ πως λεγεται διπλα απο την αρχη μιλαει με τα τρειςχειροτερα λογια για σενα και τον παιχτουρα? του κανατε κατι? εσυ τους εχει κανει κατι γενικα?τους εχεις περιαξει?

η απλα κανουν φιγουρα για το σαιτ, γιατι μετα απο αυτο καταφεραν αισθητα να ανεβασουν ακροαση του...

αλλα τι φιγουρα, εδω φτασαμε σε αστυνομιες, δικαστηρια και ξυλικια στα στενα της ομονοιας  :2funny:

ισως εσυ εχεις τα ελατωματα σου σαν ανθρωπος, οπως και ο παιχτουρας,οπως και ο καθενας μας.. τι πρεπει να κανουμε δηλαδη να πιανουμε τον καθενα που εχει ενα ελατωμα να τον σφαζουμε?

αλλα οπως το εχω ψυχολογησει,πρεπει να ειναι λιγο νευροκαμενα ατομα,βγαζουν τραμπουκισμο χωρις καποιο λογο,εχουν ενα νευρο και μια οργη μεσα τους που καπου πρεπει να την βγαλουν,φυσικο ειναι οταν ακολουθεις εναν τροπο ζωης πουτανες-ιντερνετ πουτανοτσαρκες λογικο ειναι...

γιαυτο εγω διαλεξα αλλα δρομο κμετα απο το νετ κ τις πουτανες παω στο εξμποξ κ στο καουτονικ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι κερκιδα ρε συ ?

Θελω να μου εξηγησουν γιατι συνεχιζουν ολο αυτο και γιατι το ξεκινησαν την στιγμη που ειχα να γραψω εκει 3 ετη.

Και γιατι πετανε διαφορες βρωμιες και με ποιο δικαιωμα λενε διαφορα και με στοχοποιουν χωρις λογο στον καθεναν

Και να τους εξηγησω τι θα πει αμεα και αναπηρος να μαθουν οι αμορφωτοι και αν η μανα μου και ο πατερας μου ηταν αναπηροι.....

Περα απο την πλακα θα σου απαντησω και μια φορα σοβαρα.
Η θα πας σε ενα "ραντεβου" να ξεκαθαρισει το θεμα η θα σταματησεις να κοιτας και να γραφεις διπλα, δηλαδη να τρβεσαι συνεχως.

Επισκέπτης
Τι κερκιδα ρε συ ?

Εγω μαν πιστευω οτι γουσταρεις ολο αυτο το τζερτζελο και να ασχολουντε μαζι σου,αν δεν γουσταρες προσβολες και απειλες θα τραβαγες μια διαγραφη απο εκει και θα ησυχαζες.

ΥΓ Bodos=oliverkan.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ΔΕΝ ξερω ουτε με ενδιαφερει αν ειναι τρελοι η οτιδηποτε αλλο

Μιλαμε ειχα να γραψω στο γαμωσαιτ τους εδω και 3 ετη και ξαφνικα χωρις αιτια ξεκινησαν
Ο καριολης, ο αμεα , ο μπηξε ο δειξε και να σου τα ενδεικτικα σημεια ποιος ειμαι και που κτλ κτλ κτλ
Μπηκα να ζητησω τον λογο ευγενικα και ομορφα και συνεχισαν με ποιο εντονο ρυθμο  ξεκινωντας και απειλες..... και δως του βρισιδια

Ωραια βρε Σταμουλη αυτοι ειναι τρελοι εγω τι φταιω δηλαδη ?

Η θα το κοψουν η θα τους το κοψω απλα και ξαστερα !!!!!!!

Θα απευθυνθω και στην αστυνομια....
Δεν ντρεπομαι να πω που γραφω στην τελικη....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ξεροχυνω με ωριμο μαριο51

που ειναι οι εποχες με το 3μηνο κικμποξινγκ κ τα ραντεβου στα αλσηλια της αττικης

Επισκέπτης
ΔΕΝ ξερω ουτε με ενδιαφερει αν ειναι τρελοι η οτιδηποτε αλλο

Μιλαμε ειχα να γραψω στο γαμωσαιτ τους εδω και 3 ετη και ξαφνικα χωρις αιτια ξεκινησαν
Ο καριολης, ο αμεα , ο μπηξε ο δειξε και να σου τα ενδεικτικα σημεια ποιος ειμαι και που κτλ κτλ κτλ
Μπηκα να ζητησω τον λογο ευγενικα και ομορφα και συνεχισαν με ποιο εντονο ρυθμο  ξεκινωντας και απειλες..... και δως του βρισιδια

Ωραια βρε Σταμουλη αυτοι ειναι τρελοι εγω τι φταιω δηλαδη ?

Η θα το κοψουν η θα τους το κοψω απλα και ξαστερα !!!!!!!

Θα απευθυνθω και στην αστυνομια....
Δεν ντρεπομαι να πω που γραφω στην τελικη....
Δηλαδη ξερουν ποιος εισαι,που μενεις κτλ και σε απειλουν οτι θα στη πεσουν?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Περα απο την πλακα θα σου απαντησω και μια φορα σοβαρα.
Η θα πας σε ενα "ραντεβου" να ξεκαθαρισει το θεμα η θα σταματησεις να κοιτας και να γραφεις διπλα, δηλαδη να τρβεσαι συνεχως.
Εγω μαν πιστευω οτι γουσταρεις ολο αυτο το τζερτζελο και να ασχολουντε μαζι σου,αν δεν γουσταρες προσβολες και απειλες θα τραβαγες μια διαγραφη απο εκει και θα ησυχαζες.

ΥΓ Bodos=oliverkan.
Ρε πατε καλα ?

3 ετη ειχα να γραψω εκει λεμε
διαγραφτηκα και ξαναδιαγραφτηκα και αυτοι εκει

Ο ολιβερ καν ποιος ειναι ?
δεν τον ξερω απο εδω ποιος μαλακας ειναι ουτε ο αλλος ο κορονακης που το ξεκινησε ουτε ο 69πουτσουςεγλυφα ουτε η αλλη η πουτανιαρα η αγγελικουλα αγκαουγκας που σιγονταρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom