TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
πουστριλικι? :'( :'(ε βεβαια.. αλλη ασχολια δεν εχω να ψαχνω ποιος ειναι κλωνος ποιου
πουστριλικι? :'( :'(ε βεβαια.. αλλη ασχολια δεν εχω να ψαχνω ποιος ειναι κλωνος ποιου
o κορονακης ηταν ο ψυχοπαθης που εγραφε εδω στα θρεντ ολο μαλακιες...ευτηχως διαγνωσθηκε εγκαιρα η ψυχοπαθεια του κ απομακρυνθηκε.... :S :SΡε πατε καλα ?
3 ετη ειχα να γραψω εκει λεμε
διαγραφτηκα και ξαναδιαγραφτηκα και αυτοι εκει
Ο ολιβερ καν ποιος ειναι ?
δεν τον ξερω απο εδω ποιος μαλακας ειναι ουτε ο αλλος ο κορονακης που το ξεκινησε
κι αυτος ο μαλακας τι εχει δηλαδη μαζι μου ?
ελα ρε ο στοιχηματατζης ειναι? πω πω...
ραντεβου θανατου κ απαξιωσης τυπε....Εγω παντως στη θεση σου αχαχουχα θα τους εδινα ραντεβου και οταν σκαγαν θα τους πλακωνα στο παραλα και οπως θα ειναι κατω με δακρυα στα ματια θα τους ξεβρακωνα και θα τους εβγαζα φωτογραφιες και θα τις κοτσαρα σε ολο το διαδυκτιο
οχι πουστριλικι, ΝΤΑΙΛΙΚΗπουστριλικι? :'( :'(
αυτος εστελνε πμ σε γκομενες εδω μεσα και ζητουσε γνωριμιες ρεo κορονακης ηταν ο ψυχοπαθης που εγραφε εδω στα θρεντ ολο μαλακιες...ευτηχως διαγνωσθηκε εγκαιρα η ψυχοπαθεια του κ απομακρυνθηκε.... :S :S
εαν υσχιει οτι εδω ηταν με αυτο το νικ ,δεν φεροταν ασχημα..κι αυτος ο μαλακας τι εχει δηλαδη μαζι μου ?
χαυτος εστελνε πμ σε γκομενες εδω μεσα και ζητουσε γνωριμιες ρε
Κι εγω τι φταιω με τον καμμενο δηλαδη ?αυτος εστελνε πμ σε γκομενες εδω μεσα και ζητουσε γνωριμιες ρε
Ανοιγω νεους οριζοντες στον Αχαχουχα τυπε.ραντεβου θανατου κ απαξιωσης τυπε....
Ανοιγω νεους οριζοντες στον Αχαχουχα τυπε.
Τι ραντεβου θανατου λες ρε τυπε ?εαν υσχιει οτι εδω ηταν με αυτο το νικ ,δεν φεροταν ασχημα..
αλλα γενικα ταιριαζει στο θεμα οτι γουσταρε φασαριες και εριχνε λαδι στη φωτια..
θυμαμαι οταν καποιος εγραφε αρνητικη κριτικη για το 104 αυτος πρωτος πρωτος να γραψει στα σχολια την σποντα του να αναψουν τα αιματα
αρα γουσταρει τζερτζελε,δεν γνωριζω αν γουσταρει ραντεβου θανατου..
Δωστου ξυλο ρε μαλακα! Εστω πεσε μαχομενος.Κι εγω τι φταιω με τον καμμενο δηλαδη ?
+1Δωστου ξυλο ρε μαλακα! Εστω πεσε μαχομενος.
Τον Κορονακη τον εχει χαλαρα,ειναι και ψιλο ντουκι απ οτι εχω δει ο αχαχουχαςΜητσο πιασε τσουτσουνα κ μποντος κ σαπακιασε τους στο ξυλο...μια κ καλη
ραντεβου θανατου κ απαξιωσης τυπε....
τον κορονακη τον δερνω κ γω δωρεαν....Τον Κορονακη τον εχει χαλαρα,ειναι και ψιλο ντουκι απ οτι εχω δει ο αχαχουχας
Οταν ακους ραντεβου θανατου, τι φανταζεσαι;Τι ραντεβου θανατου λες ρε τυπε ?
Δεν ειμαι μαλακας να παω φυλακη για το μαλακισμενο
Δυο μαπιδια θελω να του αστραψω να στανιαρει ο εγκεφαλος του κανοντας restart δηλαδης ναουμε
-1