TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Έχεις ιδέα με τι μιλάς ?θα τα βρουμε πριβε εμεις και θα τα δωσεις ολα. μη σε απασχολει τιποτα για τα υπολοιπα εγω ειμαι εδω.
Έχεις ιδέα με τι μιλάς ?θα τα βρουμε πριβε εμεις και θα τα δωσεις ολα. μη σε απασχολει τιποτα για τα υπολοιπα εγω ειμαι εδω.
Έχεις ιδέα με τι μιλάς ?
Έχεις ιδέα με τι μιλάς ?
Δεν ειχε γραψει τιποτα σπουδαιο!!!Ενα απο τα πολλα θα σου γραψω!!! Μου ειχε γραψει οτι εχει την υποψια οτι εισαι γυναικα(Βιλμα=Εκτορας) και ερωτευμενη(αν θυμαμαι καλα) μαζι του!!!.....Τα υπολοιπα μηνυματα δεν αφορουν εσενα!!!!θα τα βρουμε πριβε εμεις και θα τα δωσεις ολα. μη σε απασχολει τιποτα για τα υπολοιπα εγω ειμαι εδω.
με αποστρατο πιλοτο και γαμια του οπαπΈχεις ιδέα με τι μιλάς ?
.....Τα υπολοιπα μηνυματα δεν αφορουν εσενα!!!!
Δεν ειχε γραψει τιποτα σπουδαιο!!!Ενα απο τα πολλα θα σου γραψω!!! Μου ειχε γραψει οτι εχει την υποψια οτι εισαι γυναικα(Βιλμα=Εκτορας) και ερωτευμενη(αν θυμαμαι καλα) μαζι του!!!.....Τα υπολοιπα μηνυματα δεν αφορουν εσενα!!!!
;)με αποστρατο πιλοτο και γαμια του οπαπ
Δεν ειχε γραψει τιποτα σπουδαιο!!!Ενα απο τα πολλα θα σου γραψω!!! Μου ειχε γραψει οτι εχει την υποψια οτι εισαι γυναικα(Βιλμα=Εκτορας) και ερωτευμενη(αν θυμαμαι καλα) μαζι του!!!.....Τα υπολοιπα μηνυματα δεν αφορουν εσενα!!!!
δωσε μια προσφορα συνολικη και συ για ολο το πακετοαυτα θελω. μη κανεις κονξες ετσι?
ή θα τον ρωτησεις με το καλο και θα τα πει ολα
ή θα τον ρωτησεις με το ασχημο και θα τα ξερασει ολα τυπε
Με το να γραφω οτι μια γυναικα εδω μεσα(που εχει διαφορα νικ) ειναι ερωτευμενη με τον αχαχουχα.....τον δινω;;;Παιχτουρα εισαι βλακας?
Για ποιο λογο καθεσαι και δινεις τον αχαχουχα στον λοπεζ?
μαλακια αυτο που κανεις φιλε. Οτι εγινε μεταξυ σας και τσακωθηκατε εγινε
τα λες στον κοκολοπεζ τωρα που θα τον αρχισει... οπως εβαλε και αλλους απο το ιεροδουλες να του κανουν πολεμο.
Το αποκλεεις Εκτορας=Βιλμα;;;....Γνωριζεις κανενα νικ στην ζωη εξω, απο τα δυο αυτα;;;....Λεω εγω τωρα...
οχι ρε τυπε ειπαμε αλλα οχι και ετσι.ο εττορε με τον βιλμα?πως στον μπουτσο το σκεφτηκε αυτο οποιος το σκεφτηκε?
paixtouras=gl=nimertisΤο αποκλεεις Εκτορας=Βιλμα;;;....Γνωριζεις κανενα νικ στην ζωη εξω, απο τα δυο αυτα;;;....Λεω εγω τωρα...