gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαν ζοριζεσαι που κερδισα σημερα στο στοιχημα;παλι τη γκομενα σου μας ποσταρεις
μην βροντοχτυπας τα ζαριαη δουλεια κανει τους αντρες....
μαν ζοριζεσαι που κερδισα σημερα στο στοιχημα;παλι τη γκομενα σου μας ποσταρεις
μην βροντοχτυπας τα ζαριαη δουλεια κανει τους αντρες....
ναι τους κινηματογραφουσε ο αβραμηςτι παίζει βίντεο με ξιλίκι φατάλιτις και τέτοια?
τα ρουχα της δουλιτσας?
η δουλεια κανει τους αντρες....
πώς το είχε πει εκείνο ο φούφουτος ότι είναι κακοί οι άνθρωποι ;)μαν ζοριζεσαι που κερδισα σημερα στο στοιχημα;
Στο καιρο!....ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ!(το καταλαβα απο ενα σημειο γραφης του Σωτηροφ)!Θα παει γραφει.... μαρτυρας αυριο στο δικαστηριο!!Ουτε ενα παραμυθι ο βλακας δεν ειναι σε θεση να φτιαξει!!Πως τον εχουν απο εκει μοντ και εδω Τιμημενο;;;....Καλο βραδυ.
Σιγα μην πλακώθηκε ο μπαικερ τρολια ειναιπλακωθηκε ο τσουτσουνας με τον μπαικερ...τους χωρισαν οι μπατσοι,ξανα-πλακωθηκαν στο ιδιο κελι κ τους χωρισαν οριστικα...
τυπε εχει βουιξει το διαδικτυο με το συμβαν παντως...!Σιγα μην πλακώθηκε ο μπαικερ τρολια ειναι
για τζερτζελο το κανουντυπε εχει βουιξει το διαδικτυο με το συμβαν παντως...!
στο δικαστηριο να ζητησεις να ορκιστεις στην νωντοβιβλο τυπεοταν πλακωσουμε στις μαπες τον σταμουλη ποιος θα παει μαρτυρας?
μην σου κανει εντυπωση καμια μερα να γινει τυπεγια τζερτζελο το κανουν
Αυτο σημαινει οτι λεφτα δεν υπαρχουν πλεον στους Ελληνες για να πανε στις πουτανες και πεφτει η συννεφο στο διαδικτυο απο ορισμενους για να περνανε την ωρα τους!!!Απλα πραγματα!!!Ο Σωτηρακης τωρα, εκτος απο μουφα ενημερωσεις, θα μας γραφει και μουφα τσακωμους!!!τυπε εχει βουιξει το διαδικτυο με το συμβαν παντως...!
στο δικαστηριο να ζητησεις να ορκιστεις στην νωντοβιβλο τυπε
Αντε να σου το πω για τελευταια φορα μπας και το χωνεψει το ξεροκεφαλο σου !!!!!!
Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ δεν ειναι κλωνος μου και δεν γραφω πια εκει γιατι σιχαθηκα
ΓΚΕΓΚΕ ?
ΚΑΠΙΤΟ ?
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
Αχαχουχας έγραψε:προς μοντ...
Μπορει καποιος να μου πει απο ποια περιοχη μπαινει η IP της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ?
θα καταλαβω τι παιχτηκε εδω ....
Ευχαριστω ....
Αχαχουχας έγραψε:ΔΕΝ το πιστευω αυτο.... η φωτο ειναι παραμορφωμενη και μετα απο τοσα χρονια.....loukritia!!! έγραψε:παιζει να ειδε και την φωτο...με την μια καταλαβε οτι ειναι αυτος...αυτος.tajabone έγραψε:παντως πολύ τσακάλι αυτη η αγγελικη για να καταλάβει τον δημήτρη απ το νικνέιμ του....τσσσσσ πολύ μπροστά.... :lol: :lol: :lol:
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ........
Κατι αλλο παιχτηκε εδω, αλλα τι ?
Που θα παει ?
θα το βρω ......
axaxouxas23 έγραψε:Τελευταιος κλωνος και μηνυμα.
Δεν την επεσα σε καμια ποτε με πι εμ
Μονο ως φερραρις το ''επαιξα πεφτουλας'' οχι για να βγαλω γκομενα αλλα για αλλο λογο που δεν θα αναφερω οπως και να με πειτε.....
Δοξα τω Θεο τοσο καμμενος ΔΕΝ ειμαι..... =g ....
Οι κλωνοι Αγγελικουλα και βοθρος δεν ημουν εγω !!!!! 8-)
Ειδικα για τον βοθρο δεν ξερω πως σας μπηκε τετοια ιδεα αλλα και δεν με ενδιαφερει να μαθω.
...
Και στην ορκωμοσια του στρατου
Ολα τα μηνυματα σου τα εχω....και τα αλλα εχω(ξερεις εσυ ποια αλλα... μηνυματα σου εχω)!!!
ειδικά για τον βόθρο λέει πώς καρφώνεται έτσιΠαράθεση από: axaxouxas23
Τελευταιος κλωνος και μηνυμα.
Δεν την επεσα σε καμια ποτε με πι εμ
Μονο ως φερραρις το ''επαιξα πεφτουλας'' οχι για να βγαλω γκομενα αλλα για αλλο λογο που δεν θα αναφερω οπως και να με πειτε.....
Δοξα τω Θεο τοσο καμμενος ΔΕΝ ειμαι..... =g ....
Οι κλωνοι Αγγελικουλα και βοθρος δεν ημουν εγω !!!!! 8-)
Ειδικα για τον βοθρο δεν ξερω πως σας μπηκε τετοια ιδεα αλλα και δεν με ενδιαφερει να μαθω.
...