apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και οταν τους ρωτησαν γιατι πλακωθηκαν θα ειπαν για τον αχαχουχα αραγε?σαν τσουτσουνας συστηθηκε στους μπατσους ο αλλος
και οταν τους ρωτησαν γιατι πλακωθηκαν θα ειπαν για τον αχαχουχα αραγε?σαν τσουτσουνας συστηθηκε στους μπατσους ο αλλος
νομιζω οτι σημερα ειχαμε ενα απο τα καλυτερα κ επικοτερα θρεντ Κυριακης τυπε...ωραια μερα η κυριακη τυπε
λες να ψαχνουν οι μπατσοι να βρουν καποιον αχαχουχακαι οταν τους ρωτησαν γιατι πλακωθηκαν θα ειπαν για τον αχαχουχα αραγε?
ποιο λες για παραισθηση τυπε?
οτι ειδε οραμα τον νωντα
ή οτι γαμαγε?
παντως οταν το ανοιξε το θρεντ το μεσημερι ειχε τιτλονομιζω οτι σημερα ειχαμε ενα απο τα καλυτερα κ επικοτερα θρεντ Κυριακης τυπε...
Κυριακη κοντη γιορτη...
κριμα για την συγχωνευση...
ποιο λες για παραισθηση τυπε?
οτι ειδε οραμα τον νωντα
ή οτι γαμαγε?
αχαχουχιαση επρεπε να το πει...παντως οταν το ανοιξε το θρεντ το μεσημερι ειχε τιτλο
το θεμα της κυριακης τυπε
το νεο ναρκωτικο τυπεαχαχουχιαση επρεπε να το πει...
τυπε μπορει να γαμαγε αλλα τι γαμαγε ειναι το θεμαποιο λες για παραισθηση τυπε?
οτι ειδε οραμα τον νωντα
ή οτι γαμαγε?
Κατι μου λεει οτι ειναι μουφα για χαβαλε...καθοτι εγραψε ο Σωτηρακης οτι δεν θα φαινονται προσωπα....αρα μπορει να τραβηξε μια χ...ψ....συμπλοκη στο κεντρο απο περαστικους... και να την ανεβασει διχως προσωπα....λεω εγω τωρα....!!!Να ειναι τοσο βλακες και να πλακωθηκαν για τον Αχαχουχα δεν το πιστευω.....ειδικα για τον Βικερ που αν και δεν τον γνωριζω προσωπικα, απο το διαδικτυο μου ειχε δωσει την εικονα ανθρωπου σκεπτομενου!!!Για τον αλλονε τον μικροτσουτσουνο.... καμμενος στην φυσικη ζωη εξω, μου ειχε δωσει την εικονα στο διαδικτυο!!!!αν ανεβασει υλικο που λεει ο τι εχει,θα πεσουν κορμια τυπε...
o βατραχος γτ εφυγε?
παρεξηγηθηκε που του ειπα για τα λεφτα
το νεο ναρκωτικο τυπε
προκαλει επιθετικη συμπεριφορα
δεν ζει ολος ο κοσμος στη στανη ρε βλαχοτυπε μπορει να γαμαγε αλλα τι γαμαγε ειναι το θεμα
παλι τη γκομενα σου μας ποσταρειςτυπε μπορει να γαμαγε αλλα τι γαμαγε ειναι το θεμα
όχι ρε μαν σιδέρωνα :<
η δουλεια κανει τους αντρες....όχι ρε μαν σιδέρωνα :<
παει να φαει κανα σαντουιτς με φυστικοβουτυρο να αγγιξει το αμερικαν ντριμo βατραχος γτ εφυγε?
παρεξηγηθηκε που του ειπα για τα λεφτα
εσυ με το στομα κανεις τις ζαρωμενες ψωλες ολοισιεςόχι ρε μαν σιδέρωνα :<
αρα μπορει να τραβηξε μια χ...ψ....συμπλοκη στο κεντρο απο περαστικους...