apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κολλητηλικια αβραμη με αχαχουχα εχουμε εδω τυπε?στη φορα ολα
κολλητηλικια αβραμη με αχαχουχα εχουμε εδω τυπε?στη φορα ολα
ειδικά για τον βόθρο λέειπώς καρφώνεται έτσι
![]()
Πριτς... να φαω και εγω ξυλο;;;στη φορα ολα
ειδικά για τον βόθρο λέειπώς καρφώνεται έτσι
![]()
θα μπεις στην υπηρεσια προστασιας μαρτυρων του σαιτ τυπεΠριτς... να φαω και εγω ξυλο;;;
Πριτς... να φαω και εγω ξυλο;;;
κολλητηλικια αβραμη με αχαχουχα εχουμε εδω τυπε?![]()
έλα ντε, αυτό του έκανε εντύπωση και του ίδιου ενώ για την αγγελικούλα δεν χρειαζόταν ειδική μνεία φαινόταν πιο λογικόo vothros που κολλαει?
μονο ο παιχτουρας ξερει τι εγινε τυπετυπε ειδα οτι ο μογγολος τρομαξε ασχημα με αυτο. πρεπει να πεσουν οπωσδηποτε στα χερια μου αυτα τα πμ. και θα πεσουν.
για θολουρα ρε τυποι το ειπεέλα ντε, αυτό του έκανε εντύπωση και του ίδιου ενώ για την αγγελικούλα δεν χρειαζόταν ειδική μνεία φαινόταν πιο λογικό![]()
Το μονο που θα γραψω ειναι οτι στις γυναικες(στις σαβουριτσες) εχει καποια καλα ποσοστα επιτυχιας!!!.Πως;;; δεν το γνωριζω!!!...Σταματω, γιατι μου ζητησε σημερα να μην γραφω για το ατομο του!!!
τι μαλακαςαυτη απο το κοσμοπολιταν που ηταν πολιτικος μηχανικος λες?κ εγραφε εδω?
τελικα την γαμησε κ της εφαγε το ακινητο?
Το μονο που θα γραψω ειναι οτι στις γυναικες(στις σαβουριτσες) εχει καποια καλα ποσοστα επιτυχιας!!!(Τον ειχαν συμπαθεια, καποιες απο το φατσοπροφιλ μου)!!Πως;;; δεν το γνωριζω!!!...Σταματω, γιατι μου ζητησε σημερα να μην γραφω για το ατομο του!!!
Το μονο που θα γραψω ειναι οτι στις γυναικες(στις σαβουριτσες) εχει καποια καλα ποσοστα επιτυχιας!!!(Τον ειχαν συμπαθεια, καποιες απο το φατσοπροφιλ μου)!!Πως;;; δεν το γνωριζω!!!...Σταματω, γιατι μου ζητησε σημερα να μην γραφω για το ατομο του!!!
ή θα τον ρωτησεις με το καλο και θα τα πει ολαθα τα βρουμε πριβε εμεις και θα τα δωσεις ολα. μη σε απασχολει τιποτα για τα υπολοιπα εγω ειμαι εδω.
εγω μονο για αυτο θα εμπαινα εκει μεσα παντως.
Μπας και βγαλω καμια πιτσιρικα.
εγω μια φορα μπηκα κοσμο.... ψεμματα 3 φορες.
Τσακωθηκα ασχημα εκει (τι πρωτοτυπο) και δεν ξαναμπηκα.![]()
καλα και να μην τσακωνομουν δεν θα ξαναμπαινα...
σταμαρχη εσυ ξαναμπηκες?
ΧΑΧΧΑΧ τι να κανουμε... ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι
εκανα προπονηση και με σενα για να ριξω καμια αλλη...
δεν πηγε τελειως χαμενο
οταν την ριξω θα ερθω να σε ευχαριστησω κιολας που με προπονησες![]()
![]()