αν την έχεις γαμήσει ακάποτο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να κανεις εξετάσεις για ΣΜΝ. όλο και κάτι θα έχεις αρπάξει.. ειδικά αν έκανε και ακάποτα πρωκτικά και έχυναν και μέσα της, αύριο τα ακυρώνεις όλα και πας σε γιατρό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο πουρόγερος ο πουτσαράς είναι;;; Ας δοκιμάσει άλλο τρόπο να ξαναμπεί.....αυτά με το να ζητάει συμβουλές και τέτοια είναι ξεπερασμένα και τα έχουμε καταλάβει
ποιός άλλος ; κάνει ότι μπορεί για να είναι στο επίκεντρο
intothesea1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρε παιδια,
δεν ειμαι αυτος που περιγραφετε.. πρωτη φορα μπαινω στην διαδικασια να γραψω στην ιστοσελιδα εδω.
Εσεις δεν θα ξενερωνατε δηλαδη αμα η κοπελα σας σας λεει οτι εχει αφησει να της πολιορκησουν την πισω τρυπας οι προηγουμενες της σχεσεις?
Δεν εχει παει με ολη τη Θεσαλλονικη, αλλα με οσες σχεσεις ειχε ειχε κανει πρωκτικο και ο αλλος να εκσπερματωνει μεσα της.
Αυτα σκεφτομαι και με ενοχλει. Εδω χρειαζομαι τις αποψεις σας!
Ευχαριστω και παλι.
δεν ειμαι αυτος που περιγραφετε.. πρωτη φορα μπαινω στην διαδικασια να γραψω στην ιστοσελιδα εδω.
Εσεις δεν θα ξενερωνατε δηλαδη αμα η κοπελα σας σας λεει οτι εχει αφησει να της πολιορκησουν την πισω τρυπας οι προηγουμενες της σχεσεις?
Δεν εχει παει με ολη τη Θεσαλλονικη, αλλα με οσες σχεσεις ειχε ειχε κανει πρωκτικο και ο αλλος να εκσπερματωνει μεσα της.
Ευχαριστω και παλι.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
πακεταρισμα και αθηνα τυπεΒρε παιδια,
Ευχαριστω και παλι.
Επισκέπτης
Βρε παιδια,
Ευχαριστω και παλι.
Ξέρεις φίλε.....υπάρχει στο σάιτ κάποιος Λίλα,ο οποίος απειλεί με μηνύσεις κάποιον Πουτσαρά_2........αν είσαι ο ίδιος πρέπει να αποκαλυφθείς......γιατί σε βλέπω άσκημα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αν φτασει μια τετοια υποθεση στα δικαστηρια, θα ζητησω ειδικη αδεια να την μαγνητοσκοπησω.Ξέρεις φίλε.....υπάρχει στο σάιτ κάποιος Λίλα,ο οποίος απειλεί με μηνύσεις κάποιον Πουτσαρά_2........αν είσαι ο ίδιος πρέπει να αποκαλυφθείς......γιατί σε βλέπω άσκημα
Οχι ρε φιλε και πουτανα!!!Πως σου ηρθε αυτο;Λεφτα ζηταγε;Δεν ζηταγε!!!!Δηλαδη θεωρειτε οτι το παρελθον της ειναι 'πουτανιστικο' ή απλα πειραματιζοταν?
Να την χωρισω δηλαδη?
Καλησπερα Πουτσαρα/Πουτσαρα_2/Τσακουμακα/Χτικιαρη...
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 216
Πηγαινε την σε κανα νοσοκομειο να κανει ΟΛΕΣ τις εξετασεις...
Και αν ειναι καθαρη ξεμουνιασε την και απο κωλο και απο μουνι...
Αν θες παρεα πες με να σου δειξω πως γινεται.,...η αν γουσταρει καμια παρτουζα...θα ειναι ωραια εμπειρια γιαυτην...
Και αν ειναι καθαρη ξεμουνιασε την και απο κωλο και απο μουνι...
Αν θες παρεα πες με να σου δειξω πως γινεται.,...η αν γουσταρει καμια παρτουζα...θα ειναι ωραια εμπειρια γιαυτην...
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
μια χαρα ειναι η κοπελα. Ηλικια? Αμα ειναι 22 και εχει τετοιο παρελθον, το μπουλο, φιλικα. αν ειναι 31 ε, δε θα εχει δωσει κωλο? Εσενα περιμενε?
Π
Π
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ε ποιος άλλος;Ο πουρόγερος ο πουτσαράς είναι;;;
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Τύπε, θα φας καλά εσύ. Ελπίζω όχι το κεφάλι σου (το πάνω ή/και το κάτω).
Ξέρεις φίλε.....υπάρχει στο σάιτ κάποιος Λίλα,ο οποίος απειλεί με μηνύσεις κάποιον Πουτσαρά_2........αν είσαι ο ίδιος πρέπει να αποκαλυφθείς......γιατί σε βλέπω άσκημα
Γιαιτί ρε συ κιθάρα τι του έκανε ο Πουτσαρά_2 ? έχασα επεισόδια
intothesea1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια,
δεν εχω καμια σχεση με αυτον που λετε. Απλα.
Αν δεν θελετε να δωσετε συμβουλη για το θεμα μου, κανενα προβλημα, αλλα μη το κουραζετε το θεμα.
Και ξαναρωτω, το παρελλθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της, πως θα νιωθατε εσεις?
Ευχαριστω και παλι.
δεν εχω καμια σχεση με αυτον που λετε. Απλα.
Αν δεν θελετε να δωσετε συμβουλη για το θεμα μου, κανενα προβλημα, αλλα μη το κουραζετε το θεμα.
Και ξαναρωτω, το παρελλθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της, πως θα νιωθατε εσεις?
Ευχαριστω και παλι.
Γιαιτί ρε συ κιθάρα τι του έκανε ο Πουτσαρά_2 ? έχασα επεισόδια
Εδω ειναι ο λογος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλησπερα Πουτσαρα/Πουτσαρα_2/Τσακουμακα/Χτικιαρη...
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...να την βαλεις κατω και να την ξεκολιασεις χωρις πολα-πολα...(δουλεμενω εργαλειο) και αν ειναι πιτσιρικα αρα σχετικα (καινουργιο) τι αλλο θελεις?....Δηλαδη θεωρειτε οτι το παρελθον της ειναι 'πουτανιστικο' ή απλα πειραματιζοταν?
Να την χωρισω δηλαδη?