Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Καλησπέρα σας,

Χρειαζομαι την κουβεντα σας και τη συμβουλη σας για κατι που με απασχολει στη ψυχη και στο μυαλο μου!

Οι κοπέλα μου, μου ειπε οτι εχει κανει πρωκτικο σεξ με τους διαφορους συντροφους που ειχε κατα καιρο.
Πρωκτικο σεξ και μαλιστα χωρις προφυλακτικο! Επισης, αφηνε τους διαφορους συντροφους της να εκσπερματωνουν μεσα στον πρωκτο της. Και μεσα στο αιδειο της.
Επισης δεν εχει προβλημα να τα καταπινει, ακομα και εμενα που δε με πολυ-ηξερε οταν μου εκανε στοματικο την πρωτη φορα, τα καταπιε.

Πως σας φαινεται το παρελθον της? Ειμαι υπερβολικος που ανησυχω? Ανησυχω, γιατι λενε οτι αμα τελειωνει ο αλλος μεσα σου ή τα καταπινεις μπορει να μολυνθεις.
Επισης, με τρωει οταν σκεφτομαι οτι την σουφριτσα της την εχουν περιποιηθει και αλλοι.....

Οποιοδηποτε σχολιο ή αποψη ειναι επιθυμητη. Εχετε βρεθει σε αναλογη σχεση?

Ευχαριστω.

Αγαπητε φιλε μου. 2 Επιλογες υπαρχουν. 1) Αν αγαπας παρα πολυ την κοπελα σου και την θελεις παρα πολυ κοντα σου κανε το εξης . Πηγαινε το κοριτσι σου για εξετασεις αιματος και ουρων σε μικροβιολογικο εργαστηριο η σε νοσοκομειο και απο εκει σε 2-3 ημερες θα μαθεις τα νεα  απο τις εξετασεις αιματος αν εχει τιποτε ( καποια αρρωστεια ) θετικο το κοριτσι, η αρνητικο  ( ειναι σε φυσιολογικη κατασταση 100% ειναι υγιεινης) το κοριτσι.

2) Επιλογη. Εγω προσωπικα Θα το σκεφτομουναν παρα πολυ να ειχα μια κοπελα για γκομενα μου σε περιπτωση που ειχε τοσο πολλους γκομενους στο παρελθον της και τις ειχαν ξεσκισει ολες τις τρυπουλες της αλιπειτα ( πολλες φορες στο γαμησι ). Θα αισθανομουν κερατας και Μαλακας

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

Χρειαζομαι την κουβεντα σας και τη συμβουλη σας για κατι που με απασχολει στη ψυχη και στο μυαλο μου!

Οι κοπέλα μου, μου ειπε οτι εχει κανει πρωκτικο σεξ με τους διαφορους συντροφους που ειχε κατα καιρο.
Πρωκτικο σεξ και μαλιστα χωρις προφυλακτικο! Επισης, αφηνε τους διαφορους συντροφους της να εκσπερματωνουν μεσα στον πρωκτο της. Και μεσα στο αιδειο της.
Επισης δεν εχει προβλημα να τα καταπινει, ακομα και εμενα που δε με πολυ-ηξερε οταν μου εκανε στοματικο την πρωτη φορα, τα καταπιε.

Πως σας φαινεται το παρελθον της? Ειμαι υπερβολικος που ανησυχω? Ανησυχω, γιατι λενε οτι αμα τελειωνει ο αλλος μεσα σου ή τα καταπινεις μπορει να μολυνθεις.
Επισης, με τρωει οταν σκεφτομαι οτι την σουφριτσα της την εχουν περιποιηθει και αλλοι.....

Ευχαριστω.

Φιλε μου απλα τα πραγματα.ΠΑΡΑΤΑ ΤΗ.Αφου στα ξεφουρναει τοσο ευκολα οτι εχει κανει τον ποπουλη της σε διαμετρο μπουρι σομπας τοτε στειλτη κανονικα.Ειναι απο τις κλασσικες ελλεεινιδες οι οποιες οταν τους λες για προφυλακτικο σου λενε <<τη με περασες καμια πουτανα?>> Την τουφεκάς μετα? ναι η όχι? Λακα να σωθεις αδερφε

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αγαπητε μου, απο οτι διαβασα η κοπελα σου, τα κανει ολα και συμφερει !!!  :uglystupid:

Με την κριση, θα σου φανει και χρησιμη !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
εγω θα σου ελεγα να βαλεις δυο προφυλακτικα :'( αδιαβροχο ;)στολη δυτη  :)και να κανεις τον jack noris.  :dancing:εκτος και αν δεχτει με ομορφο και διακριτικο τροπο να κανετε εξετασεις και μετα θα νοιωθεις πιο χαλαρος. :tickedoff:αλλα με τετοιο παρελθον σκεψου το μελλον της :think:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Αγαπητε μου, απο οτι διαβασα η κοπελα σου, τα κανει ολα και συμφερει !!!  :uglystupid:

Με την κριση, θα σου φανει και χρησιμη !!!  :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup:

@intothesea1983 Εσυ δεν εχεις παει με πολλες γυναικες ειτε με προφυλαξη ειτε οχι; τοσο πολυ σε χαλαει το παρελθον της. Αυτα που της εκαναν μην μου πεις οτι εσυ δεν θες να τα κανεις... Αν δεν την θες δω στην σε μενα.  :fuck2:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
σιγα μην σου ειπε η γκομενα το παρελθον της

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Πως αντιμετωπίζεται κάτι τέτοιο ???

1ον : Εξετάσεις, αν και μετά τις εξετάσεις δεν υπάρχουν εγγυήσεις.
2ον : Διπλό προφυλακτικό και ξέσκισέ την κι εσύ για να το χαρείς όσο κρατήσει.

3ον : Σημαντικό : Μην είσαι μονοφαγάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εμενα γιατι δε μου εχει τυχει καμια που να μου λεει λεπτομερειες για το παρελθον της??????

:think: :think: :think: :think: :think: :think:

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε ολους/ολες!
Ειμαι καινουριος στο φορουμ και θελω να μοιραστω μαζι σας μια φαση που συνεβει πριν λιγες μερες και με χαλασε πολυ.
Βγηκα για ποτο με ενα γκομενακι και οπως καταλαβαινετε η καταληξη ηταν  :fuck1:  Λοιπον το γουσταρα το γκομενακι, με γουσταρε κι αυτο ε και μοιραιο ηταν να συνεχισουμε και να κλεισουμε τη βραδια με ενα ξεσκισματακι. Λοιπον, αφου φυγαμε απο το μπαρ την πηγα σε μια γαμιστρονα και αφου επεσε λιγο χαμουρεμα της ειπα να παμε στα πισω καθισματα του αυτοκινητου και αυτο εκανε. Αρχισαμε να ξεντυνομαστε και μετα απο μια ολιγολεπτη αλλα ηπεροχη πιπα μου ζητησε να τη ξεσκισω. Ομως δυστυχως δε μπορεσα να το κανω :headbang: Ο λογος ηταν οτι οταν την πλησιασα αρκετα και αυτη σηκωσε τα ποδια της για να δεχθει το πυροβολο μου, μου ηρθε μια απαισια μυρωδια ποδαριλας. Εφαγα τετοια ξενερα... δε μπορειτε να φανταστητε. Προσπαθησα να βρω τροπους μηπως και μετριασω καπως τη κατασταση λεγοντας της να ανοιξουμε τις πορτες γιατι ζεστενομαι... αλλα ματαια... η μυρωδια της ποδαριλας δεν υποχορουσε με τπτ και αυτη η μαλακο συνεχιζε να προσπαθει να της τον σφυριξω ανοιγοντασ και βαζοντας επανω μου τα βρωμοποδαρα της. Εμενα ομως το πυροβολο δεν οπλιζε με τπτ οποτε και της ειπα οτι δε μπορω γτ ειναι αβολα στο αμαξι και καλυτερα να το αφησουμε... Δεν ξερω αν σας εχει συμβει κατι παρομιο αλλα μιλαμε για μεγαααααααληηηηηηη ξενερα. Να θες να γαμησεις και να μη μπορεις γι αυτο το λογο... Απορω ρε σεις, 18 χρονων μωρο και δε προσεχει τον εαυτο της??? Τι σκατα??? Τοσο βρωμιαρες ειναι?
Εν τω μεταξυ το ειπα σε δυο κολητους μου και με κοροιδευαν οι μαλακες οτι και καλα εχω προβλημα εγω και οτι αν ηταν αυτοι θα τη γαμουσαν ανετα και οτι κολλαω σε λεπτομεριες και τετοια. Εσεις τι λετε? Εγω εχω το προβλημα η αυτη? Παντως η αληθεια ειναι οτι εχω ενα προβλημα με τη καθαριοτητα.... δε μπορω με τπτ να ειναι βρωμικια η γκομενα. Ξενερονω απιστευτα σε σημειο που τη παραταω και δε κανω τπτ μαζι της. Μηπως ειμαι υπερβολικος?

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κλειστα φορουσε η πουτανα αλλα αυτο δε λεει τπτ... Κι εγω κλειστα φοραω αλλα δε μυριζουν. Ασε που τα πλενω συνεχεια λογω καλοκαιριου και ζεστης.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φίλε να το κοιτάξεις, είπαμε καλή η καθαριότητα αλλά το αρσενικό  πρεπει να μαμάει όσο πιο πολλά θυληκά μπορεί
(ακόμη κ κουνάβια)    :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σοβαρα, φιλε δεν εχεις προβλημα λογικο ειναι αφου σε ξενερωσε και στην εδωσε ετσι!!!

οσο για τους φιλους σου λογικο ειναι να σου λενε μαλακιες αφου για αυτα ζουμε ολοι οι καραγκιωζηδες...

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου φιλε.
Να τη γαλας μονο με προφυλακτικο, αν και αυτο παλι ενεχει κινδυνους, και καλυτερα με διπλο μη σου σκιστει και παθεις καμια μαλακια. Καλα κι αυτη δε φοβοταν που την εχυναν μεσα στο μουνι της μη τυχον και μεινει εγκυος? Τοσο μαλακισμενη ειναι?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν δε ξεπερασεις το μπαν και τον λιλα συντομα σε βλεπω εγκλειστο.

Tύπε είναι μέχρι τελικής πτώσης. Το επόμενο post είναι δεν μου παίρνει πίπα επειδή είναι Παλαιοημερολογήτισα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
φιλε δεν τρεχει μια μου εχει τυχη να ειμαι με μια γκομενα την παω για  :fuck2:  ξεκιναειτο χαμουρεμα οταν βαζω χερι κατω εχει μια περιεργη αισθηση  λεω η ιδδεα μου θα ειναι παω να τις κανω ενα γλυφω... και λεπω τις φραουλες και αηδιαζει η ψυχη μου  και το μωρο ηταν μπομπα πολλη καλο την στηνω στα τεσσερα τισ των καρφωνω βγαινει γερματοσ φραουλες αηδιαζω ξανα  και απο εδω παν και οι αλλοι.

δεν εισαι ο πρωτος ουτε οτελευταιος και να φανταστεις οτι καποιες νομιζουν οτι ειναι και καθαρες και εσυ ο βρωμικος  :2funny:

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.001
Πόντοι
5.784
Φιλε μανταλακι στην μυτη και ολα μια χαρα. Την γαμας και δεν καταλαβαινεισ τιποτα απο ποδαριλα..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Καλησπέρα σας,

Ευχαριστω.

να μου την γνωρισεις και εμενα  για να :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom