Επισκέπτης
Καλησπέρα σας,
Χρειαζομαι την κουβεντα σας και τη συμβουλη σας για κατι που με απασχολει στη ψυχη και στο μυαλο μου!
Οι κοπέλα μου, μου ειπε οτι εχει κανει πρωκτικο σεξ με τους διαφορους συντροφους που ειχε κατα καιρο.
Πρωκτικο σεξ και μαλιστα χωρις προφυλακτικο! Επισης, αφηνε τους διαφορους συντροφους της να εκσπερματωνουν μεσα στον πρωκτο της. Και μεσα στο αιδειο της.
Επισης δεν εχει προβλημα να τα καταπινει, ακομα και εμενα που δε με πολυ-ηξερε οταν μου εκανε στοματικο την πρωτη φορα, τα καταπιε.
Πως σας φαινεται το παρελθον της? Ειμαι υπερβολικος που ανησυχω? Ανησυχω, γιατι λενε οτι αμα τελειωνει ο αλλος μεσα σου ή τα καταπινεις μπορει να μολυνθεις.
Επισης, με τρωει οταν σκεφτομαι οτι την σουφριτσα της την εχουν περιποιηθει και αλλοι.....
Οποιοδηποτε σχολιο ή αποψη ειναι επιθυμητη. Εχετε βρεθει σε αναλογη σχεση?
Ευχαριστω.
Αγαπητε φιλε μου. 2 Επιλογες υπαρχουν. 1) Αν αγαπας παρα πολυ την κοπελα σου και την θελεις παρα πολυ κοντα σου κανε το εξης . Πηγαινε το κοριτσι σου για εξετασεις αιματος και ουρων σε μικροβιολογικο εργαστηριο η σε νοσοκομειο και απο εκει σε 2-3 ημερες θα μαθεις τα νεα απο τις εξετασεις αιματος αν εχει τιποτε ( καποια αρρωστεια ) θετικο το κοριτσι, η αρνητικο ( ειναι σε φυσιολογικη κατασταση 100% ειναι υγιεινης) το κοριτσι.
2) Επιλογη. Εγω προσωπικα Θα το σκεφτομουναν παρα πολυ να ειχα μια κοπελα για γκομενα μου σε περιπτωση που ειχε τοσο πολλους γκομενους στο παρελθον της και τις ειχαν ξεσκισει ολες τις τρυπουλες της αλιπειτα ( πολλες φορες στο γαμησι ). Θα αισθανομουν κερατας και Μαλακας