baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
ξερω να ξεχωριζω τους μαλακες?κρίμα..........
πολύ κρίμα..........................
σάμπως ξέρει ο βάρος να ξεχωρίζει την άμστελ απ' την χάινεκεν
ξερω να ξεχωριζω τους μαλακες?κρίμα..........
πολύ κρίμα..........................
σάμπως ξέρει ο βάρος να ξεχωρίζει την άμστελ απ' την χάινεκεν
ξερω να ξεχωριζω τους μαλακες?
κλασε μου τ'αρχιδιαβρήκες το ευαίσθητο σημείο μου θα σε γαμήσω
(διασκευή από γκουσγκούνη )
Πως σας φαινεται το παρελθον της? Ειμαι υπερβολικος που ανησυχω? Ανησυχω, γιατι λενε οτι αμα τελειωνει ο αλλος μεσα σου ή τα καταπινεις μπορει να μολυνθεις.
Επισης, με τρωει οταν σκεφτομαι οτι την σουφριτσα της την εχουν περιποιηθει και αλλοι.....
Τα παντα ολα.....Ο Ζελοτέιπ πάντως κοστίζει 27000 € ακριβώς.....
Α εντάξει...φθηνός είναι.....με τα ΠΜ και όλα του;
κλασε μου τ'αρχιδια
και φερε 2 αμστελ παγωμενες
μαλακα?
Καλησπερα Πουτσαρα/Πουτσαρα_2/Τσακουμακα/Χτικιαρη...Καλησπέρα σας,
Χρειαζομαι την κουβεντα σας και τη συμβουλη σας για κατι που με απασχολει στη ψυχη και στο μυαλο μου!
Οι κοπέλα μου, μου ειπε οτι εχει κανει πρωκτικο σεξ με τους διαφορους συντροφους που ειχε κατα καιρο.
Πρωκτικο σεξ και μαλιστα χωρις προφυλακτικο! Επισης, αφηνε τους διαφορους συντροφους της να εκσπερματωνουν μεσα στον πρωκτο της. Και μεσα στο αιδειο της.
Επισης δεν εχει προβλημα να τα καταπινει, ακομα και εμενα που δε με πολυ-ηξερε οταν μου εκανε στοματικο την πρωτη φορα, τα καταπιε.
Πως σας φαινεται το παρελθον της? Ειμαι υπερβολικος που ανησυχω? Ανησυχω, γιατι λενε οτι αμα τελειωνει ο αλλος μεσα σου ή τα καταπινεις μπορει να μολυνθεις.
Επισης, με τρωει οταν σκεφτομαι οτι την σουφριτσα της την εχουν περιποιηθει και αλλοι.....
Οποιοδηποτε σχολιο ή αποψη ειναι επιθυμητη. Εχετε βρεθει σε αναλογη σχεση?
Ευχαριστω.
που δουλευει ρε φιλαρακι η γκομενα σου.....πορνοσταρ φαινεται....Καλησπέρα σας,
Χρειαζομαι την κουβεντα σας και τη συμβουλη σας για κατι που με απασχολει στη ψυχη και στο μυαλο μου!
Οι κοπέλα μου, μου ειπε οτι εχει κανει πρωκτικο σεξ με τους διαφορους συντροφους που ειχε κατα καιρο.
Πρωκτικο σεξ και μαλιστα χωρις προφυλακτικο! Επισης, αφηνε τους διαφορους συντροφους της να εκσπερματωνουν μεσα στον πρωκτο της. Και μεσα στο αιδειο της.
Επισης δεν εχει προβλημα να τα καταπινει, ακομα και εμενα που δε με πολυ-ηξερε οταν μου εκανε στοματικο την πρωτη φορα, τα καταπιε.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
;) σωστος....υπαρχει λογος να ανυσηχει....φυσικα κ οχι
Οχι, γιατι το λες αυτο?
Ειναι μια απολυτα φυσιολογικη και ασφαλης σχεση.
Εισαι σοι με τον axaxouxa μηπως?
πες του ρε κοσμα οτι δεν κανει γι'αυτον η κοπελαπρόσεχε τι ζητάς εδώ μέσα
τυπε καταρχας καλωςηλθες στην ιντερνετικη μας παρεα και καλα να περνας.....ευχαριστουμε που εγραψες αυτο το υπεροχο ποστ και θελησες να μοιραστεις με την κοινοτητα μας την προσωπικη σου ζωη και τον προβληματισμο σου γυρω απο αυτην.....εδω θα εχεις την ευκαιρια να γνωρισεις μοναδικα ατομα οπως τον λιλα και τον κοσμα και αλλους που θα σου λυσουν καθε γονιμη απορια γυρω απο το πρωκτικο και στοματικο σεξ και το πως να το παρεχεις με ευχαριστηση και χωρις ενοχες σκεψεις στην συντροφο σου....Καλησπέρα σας,
Ευχαριστω.
Καλησπερα Πουτσαρα/Πουτσαρα_2/Τσακουμακα/Χτικιαρη...
ειναι ο μονος δρομος δυστυχωςΔηλαδη θεωρειτε οτι το παρελθον της ειναι 'πουτανιστικο' ή απλα πειραματιζοταν?
Να την χωρισω δηλαδη?