baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.720
- Πόντοι
- 6.035
ελα να γινεις τροφη για τα κεφαλοπουλασακ μαϊ ντικ σλατ
ελα να γινεις τροφη για τα κεφαλοπουλασακ μαϊ ντικ σλατ
Ο όσο-όσο ήταν μεγάλος φασίστας κ χρυσαυγίτης.
Ο Μέμος είναι απλά φασίστας.
Καμία απολύτως σχέση.
Αυτός δεν ξέρει ποιοι είναι από εδώ μέσα,θα ξέρει ποιοι είναι οι άλλοι;;;Ο όσο-όσο πάντως εσύ είσαι......έτσι ισχυρίζεται και ο γκλ....
Ποιανού το δες(το μούσι) του Μέμου ή του όσο-όσο;;;Ναι αλλά ο όσο-όσο ήταν ίσα με τον Μέμο στην ηλικία.....και είχαν το ίδιο μούσι,και τα ίδια μάτια.....τέτοια σύμπτωση;
kithara poustiki ;Επί τη ευκαιρία κοντεύω 1000 σελίδες στα ποστ μου.....μόλις φτάσω τις 1000 σελίδες,θα ζητήσω από τον άντμιν να μου αλλάξει νικ
Ποιανού το δες(το μούσι) του Μέμου ή του όσο-όσο;;;
kithara poustiki ;
Άντε βρε γκλ....μπες και συ,που είσαι ο party-boy του σάιτ,να τα κανονίσεις....
αν θες με 18000 ευρω μπορω να σου δωσω το πασσ να γινεις τζιελ....τοσο τιμαται το νικ μου συμφωνα με τον διεθνη ανεξαρτητο οικο αξιολογησης στανταρντς εντ πουρς σημερα......Εγώ θέλω να ξανα γίνω ο παπαζόλ αλλά δεν γίνεται... :-
Δεν μπορώ άλλωστε να είμαι κάποιος άλλος όσο κ αν το προσπαθώ!!!
δλδ εγω ενα 12 το πιανωαν θες με 18000 ευρω μπορω να σου δωσω το πασσ να γινεις τζιελ....τοσο τιμαται το νικ μου συμφωνα με τον διεθνη ανεξαρτητο οικο αξιολογησης στανταρντς εντ πουρς σημερα......
γρηγορα μονο γιατι ανεβαινουν τα σπρεντς.....
αν θες με 18000 ευρω μπορω να σου δωσω το πασσ να γινεις τζιελ....τοσο τιμαται το νικ μου συμφωνα με τον διεθνη ανεξαρτητο οικο αξιολογησης στανταρντς εντ πουρς σημερα......
Παπαζόλ ή τίποτα,αν είχα την δυνατότητα να σκάσω 18.000e ντούκου μόνο εδώ δεν θα μουν τώρα!!!!αν θες με 18000 ευρω μπορω να σου δωσω το πασσ να γινεις τζιελ....τοσο τιμαται το νικ μου συμφωνα με τον διεθνη ανεξαρτητο οικο αξιολογησης στανταρντς εντ πουρς σημερα......
Εγώ θέλω να αγοράσω τον baros με όλα του τα ΠΜ,πόσο κάνει;
με ολα δε μπορεις εχω σβησει μερικαΕγώ θέλω να αγοράσω τον baros με όλα του τα ΠΜ,πόσο κάνει;
απο τα λιντλ ή επωνυμες;ένα καφάσι μπύρες