You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.280
- Πόντοι
- 5.097
εσυ πας να τη βγαλεις στο τσαμπεεγώ θα έδινα το ένα μου νεφρό για τα δικαιώματα του νικ "πήγασος"
σόρρυ κιθάρα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
απο τα λιντλ ή επωνυμες;
η κλιάφα εμφυαλώνει μπύρες?
Επισκέπτης
Επίσης θα ήθελα να αγοράσω και το κλιματιστικό του σάιτ....για να το κάνω καλοριφέρ τώρα για το χειμωνα....γιατί αυτός που το'χει δε πρόκειται να το κάνει
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εσυ πας να τη βγαλεις στο τσαμπε
πούλα το σάπιο σου το ήπαρ μωρή μπεκροκανάτα
Επισκέπτης
Προς το παρόν υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει κανένα ιατρικό λάθος όταν θα πας να αφαιρέσεις τις αμυγδαλιές σου κ να δώσεις την ζωή σου.εγώ θα έδινα το ένα μου νεφρό για τα δικαιώματα του νικ "πήγασος"
σόρρυ κιθάρα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.280
- Πόντοι
- 5.097
αν κανουμε εξετασεις ειμαι πιο υγιεις απο σενα.μαλακα?πούλα το σάπιο σου το ήπαρ μωρή μπεκροκανάτα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Προς το παρόν υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει κανένα ιατρικό λάθος όταν θα πας να αφαιρέσεις τις αμυγδαλιές σου κ να δώσεις την ζωή σου.
θα δωρίσω το πέος μου να χαρεί κανάς μικροψώλης
Επισκέπτης
Ο Δεληολάνης που είναι και παλιός,πόσο κάνει;
Επισκέπτης
Δεν το θέλω ρε το δικό σου,θα πάρω του gl που ναι μεγαλύτερο!!!!θα δωρίσω το πέος μου να χαρεί κανάς μικροψώλης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε φιλε...η κλιάφα εμφυαλώνει μπύρες?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αν κανουμε εξετασεις ειμαι πιο υγιεις απο σενα.μαλακα?
να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.280
- Πόντοι
- 5.097
σε γυρισε ο λιλας απο πισω ομως
Επισκέπτης
Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά κ για εσένα μένει λίγος.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ο Δεληολάνης που είναι και παλιός,πόσο κάνει;
ούτε ο Καντάφι δεν είχε χρήματα για να τον πάρει στο λέω γιατί μου το είχε ζητήσει
Επισκέπτης
Μάλλον μπήκε από πίσω κ βγήκε από μπρος γι'αυτό πειράχτηκαν κ οι αμυγδαλιές του κ πρέπει να πάει να τις αφαιρέσει....σε γυρισε ο λιλας απο πισω ομως
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επειδη εχει τελος ταξινομησης ,υψηλα τελη κυκλοφοριας και καιει μαζουτ επεσε λιγο η τιμη του και τον παιρνεις με 349 ευρω μονο συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ με δωρο συνδρομη για ενα χρονο στα μποντιλαιν και εξωτερικο σκληρο δισκο της σιγκειτ 320 γιγα......Ο Δεληολάνης που είναι και παλιός,πόσο κάνει;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οχι ρε φιλε...
κρίμα..........
πολύ κρίμα..........................
σάμπως ξέρει ο βάρος να ξεχωρίζει την άμστελ απ' την χάινεκεν
Επισκέπτης
Ο Ζελοτέιπ πάντως κοστίζει 27000 € ακριβώς.....
Α εντάξει...φθηνός είναι.....με τα ΠΜ και όλα του;
επειδη εχει τελος ταξινομησης ,υψηλα τελη κυκλοφοριας και καιει μαζουτ επεσε λιγο η τιμη του και τον παιρνεις με 349 ευρω μονο συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ με δωρο συνδρομη για ενα χρονο στα μποντιλαιν και εξωτερικο σκληρο δισκο της σιγκειτ 320 γιγα......
Α εντάξει...φθηνός είναι.....με τα ΠΜ και όλα του;
intothesea1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας,
Χρειαζομαι την κουβεντα σας και τη συμβουλη σας για κατι που με απασχολει στη ψυχη και στο μυαλο μου!
Οι κοπέλα μου, μου ειπε οτι εχει κανει πρωκτικο σεξ με τους διαφορους συντροφους που ειχε κατα καιρο.
Πρωκτικο σεξ και μαλιστα χωρις προφυλακτικο! Επισης, αφηνε τους διαφορους συντροφους της να εκσπερματωνουν μεσα στον πρωκτο της. Και μεσα στο αιδειο της.
Επισης δεν εχει προβλημα να τα καταπινει, ακομα και εμενα που δε με πολυ-ηξερε οταν μου εκανε στοματικο την πρωτη φορα, τα καταπιε.
Πως σας φαινεται το παρελθον της? Ειμαι υπερβολικος που ανησυχω? Ανησυχω, γιατι λενε οτι αμα τελειωνει ο αλλος μεσα σου ή τα καταπινεις μπορει να μολυνθεις.
Επισης, με τρωει οταν σκεφτομαι οτι την σουφριτσα της την εχουν περιποιηθει και αλλοι.....
Οποιοδηποτε σχολιο ή αποψη ειναι επιθυμητη. Εχετε βρεθει σε αναλογη σχεση?
Ευχαριστω.
Χρειαζομαι την κουβεντα σας και τη συμβουλη σας για κατι που με απασχολει στη ψυχη και στο μυαλο μου!
Οι κοπέλα μου, μου ειπε οτι εχει κανει πρωκτικο σεξ με τους διαφορους συντροφους που ειχε κατα καιρο.
Πρωκτικο σεξ και μαλιστα χωρις προφυλακτικο! Επισης, αφηνε τους διαφορους συντροφους της να εκσπερματωνουν μεσα στον πρωκτο της. Και μεσα στο αιδειο της.
Επισης δεν εχει προβλημα να τα καταπινει, ακομα και εμενα που δε με πολυ-ηξερε οταν μου εκανε στοματικο την πρωτη φορα, τα καταπιε.
Πως σας φαινεται το παρελθον της? Ειμαι υπερβολικος που ανησυχω? Ανησυχω, γιατι λενε οτι αμα τελειωνει ο αλλος μεσα σου ή τα καταπινεις μπορει να μολυνθεις.
Επισης, με τρωει οταν σκεφτομαι οτι την σουφριτσα της την εχουν περιποιηθει και αλλοι.....
Οποιοδηποτε σχολιο ή αποψη ειναι επιθυμητη. Εχετε βρεθει σε αναλογη σχεση?
Ευχαριστω.