curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Tύπε είναι μέχρι τελικής πτώσης. Το επόμενο post είναι δεν μου παίρνει πίπα επειδή είναι Παλαιοημερολογήτισα
Tύπε είναι μέχρι τελικής πτώσης. Το επόμενο post είναι δεν μου παίρνει πίπα επειδή είναι Παλαιοημερολογήτισα
Βρε παιδια,
δεν ειμαι αυτος που περιγραφετε.. πρωτη φορα μπαινω στην διαδικασια να γραψω στην ιστοσελιδα εδω.
Εσεις δεν θα ξενερωνατε δηλαδη αμα η κοπελα σας σας λεει οτι εχει αφησει να της πολιορκησουν την πισω τρυπας οι προηγουμενες της σχεσεις?
Δεν εχει παει με ολη τη Θεσαλλονικη, αλλα με οσες σχεσεις ειχε ειχε κανει πρωκτικο και ο αλλος να εκσπερματωνει μεσα της.
Αυτα σκεφτομαι και με ενοχλει. Εδω χρειαζομαι τις αποψεις σας!
Ευχαριστω και παλι.
Σου έχει τύχει;
Νομιζω οτι δε τα ειχε βαμμενα αλλα χεστηκα αν τα ειχε η οχι με τετοια βρωμαναι θα ηταν πρασινα απο τη βρωμα που ειχαν μεσα
οχι τυπε βαζεις ομως τρελες ιδεες..στο πουτσαρα-τσακουμακα-χτικιαρη-δε ξερω ποσους κλωνους ακομα εχει σιγουρα θα χει τυχει ...
Δν γινεται αυτο που λες ρε φιλε.... Πλακα κανεις.Φιλε μανταλακι στην μυτη και ολα μια χαρα. Την γαμας και δεν καταλαβαινεισ τιποτα απο ποδαριλα..
ευτυχως που επεστρεψα και τα διαβαζω αυτα
Δεν ειπα οτι δε ξερω ρε μεγαλε και γελασ κιολασ. Ελληνικα γραφω! Ειπα οτι δε μπορω να κανω! Αλλα οκ το βρηκα τωραξερεις τι ειναι ομως παρολαυτα
Τι λες ρε συ? Την παλευεις?Tύπε είναι μέχρι τελικής πτώσης. Το επόμενο post είναι δεν μου παίρνει πίπα επειδή είναι Παλαιοημερολογήτισα
Μετα απο τετοια ξενερα εσυ θα μπορουσες να το κανεις? Ακομη μυριζει το αμαξι γαμωτο...γιατι δεν τις ξαναβαζες τα παπουτσια?
Τι λες ρε συ? Την παλευεις?
ότι είναι γκόμενα και βάζει αρώματα δεν σημαίνει οτι είναι καθαρή. Την επόμενη φορά πες της με τρόπο να κάνετε μπάνιο μαζί.
Σ'ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου! Απλα δε θα υπαρξει αλλη φορα με αυτη τη βρωμιαρα. Αλλα ρε συ πως να βαλω την αλλη να κανει μπανιο αφου δεν εχω σπιτι. Στο αμαξι γινεται η ολη φαση.ότι είναι γκόμενα και βάζει αρώματα δεν σημαίνει οτι είναι καθαρή. Την επόμενη φορά πες της με τρόπο να κάνετε μπάνιο μαζί.
Γεια σου φιλε.
Να τη γαλας μονο με προφυλακτικο, αν και αυτο παλι ενεχει κινδυνους, και καλυτερα με διπλο μη σου σκιστει και παθεις καμια μαλακια. Καλα κι αυτη δε φοβοταν που την εχυναν μεσα στο μουνι της μη τυχον και μεινει εγκυος? Τοσο μαλακισμενη ειναι?
Λες να ειναι τοσο γκαου??? Να εχει βρωμισει ολος ο τοπος και αυτη να μη παρει χαμπαρι?και αν θελει πρωτα ενα μασαζ στα ποδαρακια ?