sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τι φωναζεις ρε?ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ?
τι φωναζεις ρε?ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ?
Προδοτηηηηηημήτσο μην γράφεις με κεφαλαία φίλε θα σε αναφέρω
φιλε σε παρακαλω μην με ξανακανεις μπαν ...αν μαθω πως εσυ με κανεις αναφορες θα σε κανω και εγω...εχω δικαιωμα να σε αναφερω οτι ωρα γουσταρο...
πόσο κόμης είστε μα πόσο κόμηςεγω δεν παράθεσα κανεναν αγαπητε μου δικος σας συμπερασμα
Κανω αισθητη την ανυπερβλητη παρουσια μουτι φωναζεις ρε?
ειμαι πολυ καλος στο στοιχημα
Σ'αυτο το κομματι που εξιδεκευεσαι... δε νομιζω <-------ανωμαλος
καταλαβα παλι στον κουβα πηγες....ειμαι πολυ καλος στο στοιχημα
Κανω αισθητη την ανυπερβλητη παρουσια μου
Σαν τι????παδια θα κανεται κατι για να μην ξαναφαω μπαν??μιληστε στον αντισθενη...
γεια σας παιδια με διαγραψανε ακομη μια φορα ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟΟΟ και απορω γιατι???δεν εκανα κατι...ειλικρινα δδεν καταλαβαινω γιατι??ο bill θα ειναι παντα διπλα σε αυτο το σαιτ και σε εσας μαγκες.
Και που ξερεις που εξειδικευομαι βρε????
τα ποσοστα σε ειδος μωρακλα μου :-*Ε ωραια, μου λες σιγουρακια και σου δινω ποσοστα απο τα κερδη..... ;)
Και που ξερεις που εξειδικευομαι βρε????
σκασε ρουφιανεκαταλαβα παλι στον κουβα πηγες....
θα μου κλασεις τα παπαρια...φιλε σε παρακαλω μην με ξανακανεις μπαν ...αν μαθω πως εσυ με κανεις αναφορες θα σε κανω και εγω...
να του πεις ρε φιλαρα γιατι με σβηνει.ειλικρινα θα ευχαρηστησω πολυ οποιον το κανει.Σαν τι????
φιλε σε παρακαλω μην με ξανακανεις μπαν ...αν μαθω πως εσυ με κανεις αναφορες θα σε κανω και εγω...
Ποσα εχασες ρε παλι ?σκασε ρουφιανε
Χωριο που φαινεται, κολαουζο δε θελει.
Εχω δει φωτος εγω και ξερω <-------- ξανα ανωμαλος
τα ποσοστα σε ειδος μωρακλα μου :-*
θενξ εριναλ αλλα θελω να με βοηθησεις να μην με ξαναδιαγρψει ο αντισθενης?ποσο καιρο τον εχεται διαχειριστη αυτον στο σαιτ?μπιλ ντινα τα λες ομορφα τα λες ωραια