kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εσύ έχεις?Eσυ εχεις ?
Εσύ έχεις?Eσυ εχεις ?
Θα σας παρακολουθώ το νου σας κύριε
με συγχωρείτε κόμη μου που γέλαγα απρεπώς σαν να ήμουν ο τελευταίος αλήτης της γειτονιάς λυπάμαι ειλικρινά και αναμένω να με συγχωρέσετε
από τούδε και στο εξής θα ξεκαρδίζομαι έτσι-------->
τωρα με γαμησες δεν μου ερχεται κατι στο οποιο να ειμαι καλος και να σε ενδιαφερει κιολαςΝομιζω οτι με υπερτιμας.....
Σε τι εισαι καλος.....
ναι ρε φιλε κανε κατι εγω του στελνω π.μ. και δεν μυ απανταει και με μπαναρι ΧΩΡΙς ΛΟΓΓΟΟΟ.
Φιλε το επομενο νικ σου να ειναι Μπιλιας !!!!!!!!φιλε οκ γνωμη σου να μην με γουσταρεις αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με ανφερεις συνεχεια...απλα μην μου μηλας.
τωρα με γαμησες δεν μου ερχεται κατι στο οποιο να ειμαι καλος και να σε ενδιαφερει κιολας
εχω δικαιωμα να σε αναφερω οτι ωρα γουσταρο...φιλε οκ γνωμη σου να μην με γουσταρεις αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με ανφερεις συνεχεια...απλα μην μου μηλας.
εριναλ ειλικρινα σε ευχαριστω αλλα αυτα πες στο αντισθενη ρε συ ...με εχει διαγραψει ΧΩΡΙςςς ΛΟΓΟΟΟ.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/Trollface.png/img]
:cool: :cool: :cool: :cool:
[/quote]
θεωρείτε ότι ο μπιλ ντίνας είναι τρολ? :cool: είναι πολύ σοβαρή κατηγορία ελπίζω να είστε σε θέση να την υποστηρίξετε :cool:
πες τα ρε φιλε μου πες ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΤΡΩΩ ΜΠΑΝ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟΟ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΠΑΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ... :'( :'( :'(ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ?
Αστο Μητσαρα καταλαβα.Eσυ εχεις ?
μήτσο μην γράφεις με κεφαλαία φίλε θα σε αναφέρωΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ?
Εσύ έχεις?Εσύ έχεις?
ειμαι πολυ καλος στο στοιχημαΕ πες εσυ και δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα....
εγω δεν παράθεσα κανεναν αγαπητε μου δικος σας συμπερασμαθεωρείτε ότι ο μπιλ ντίνας είναι τρολ? είναι πολύ σοβαρή κατηγορία ελπίζω να είστε σε θέση να την υποστηρίξετε
Σ'αυτο το κομματι που εξιδεκευεσαι... δε νομιζω <-------ανωμαλοςΝομιζω οτι με υπερτιμας.....