kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εσύ έχεις?Eσυ εχεις ?
Εσύ έχεις?Eσυ εχεις ?
Θα σας παρακολουθώ
με συγχωρείτε κόμη μου που γέλαγα απρεπώς σαν να ήμουν ο τελευταίος αλήτης της γειτονιάςλυπάμαι ειλικρινά και αναμένω να με συγχωρέσετε
από τούδε και στο εξής θα ξεκαρδίζομαι έτσι-------->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα με γαμησεςΝομιζω οτι με υπερτιμας.....
Σε τι εισαι καλος.....
ναι ρε φιλε κανε κατι εγω του στελνω π.μ. και δεν μυ απανταει και με μπαναρι ΧΩΡΙς ΛΟΓΓΟΟΟ.![]()
Φιλε το επομενο νικ σου να ειναι Μπιλιας !!!!!!!!φιλε οκ γνωμη σου να μην με γουσταρεις αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με ανφερεις συνεχεια...απλα μην μου μηλας.![]()
![]()
![]()
τωρα με γαμησεςδεν μου ερχεται κατι στο οποιο να ειμαι καλος και να σε ενδιαφερει κιολας
![]()
εχω δικαιωμα να σε αναφερω οτι ωρα γουσταρο...φιλε οκ γνωμη σου να μην με γουσταρεις αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με ανφερεις συνεχεια...απλα μην μου μηλας.![]()
![]()
![]()
εριναλ ειλικρινα σε ευχαριστω αλλα αυτα πες στο αντισθενη ρε συ ...με εχει διαγραψει ΧΩΡΙςςς ΛΟΓΟΟΟ.![]()
![]()
![]()
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/Trollface.png/img]
:cool: :cool: :cool: :cool:
[/quote]
θεωρείτε ότι ο μπιλ ντίνας είναι τρολ? :cool: είναι πολύ σοβαρή κατηγορία ελπίζω να είστε σε θέση να την υποστηρίξετε :cool:
πες τα ρε φιλε μου πες ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΤΡΩΩ ΜΠΑΝ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟΟ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΠΑΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ... :'( :'( :'(ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ?
Αστο Μητσαρα καταλαβα.Eσυ εχεις ?
μήτσο μην γράφεις με κεφαλαία φίλε θα σε αναφέρωΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ?
Εσύ έχεις?Εσύ έχεις?
ειμαι πολυ καλος στο στοιχημαΕ πες εσυ και δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα....![]()
εγω δεν παράθεσα κανεναν αγαπητε μουθεωρείτε ότι ο μπιλ ντίνας είναι τρολ?είναι πολύ σοβαρή κατηγορία ελπίζω να είστε σε θέση να την υποστηρίξετε
![]()
Σ'αυτο το κομματι που εξιδεκευεσαι... δε νομιζωΝομιζω οτι με υπερτιμας.....![]()