axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
να του πεις ρε φιλαρα γιατι με σβηνει.ειλικρινα θα ευχαρηστησω πολυ οποιον το κανει.
τι εννοει ο ποιητης αραγε ?
να του πεις ρε φιλαρα γιατι με σβηνει.ειλικρινα θα ευχαρηστησω πολυ οποιον το κανει.
καλησπερα ρυθμ.Δεν σε καταλαβαινω αλλα δεν πειραζει....
:-* :-* :-*
θενξ εριναλ αλλα θελω να με βοηθησεις να μην με ξαναδιαγρψει ο αντισθενης?ποσο καιρο τον εχεται διαχειριστη αυτον στο σαιτ?http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]]
[/quote] [color=red]νσ μιλσς πιο καλα για τον διαχειριστη φιλε ομως[/color]
τι εννοει ο ποιητης αραγε ?
στειλτον για μπανιο...νσ μιλσς πιο καλα για τον διαχειριστη φιλε ομως
Όλο για τους αντμιν ρωτάς,ποιοί είναι ,πόσο καιρό είναι ο καθενας κτλ...Κάτι μου βρωμάει εδώθενξ εριναλ αλλα θελω να με βοηθησεις να μην με ξαναδιαγρψει ο αντισθενης?ποσο καιρο τον εχεται διαχειριστη αυτον στο σαιτ?
οκ φιλε θα μιλαω αλλα το βρισκεις λογικο που με ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟΟ??????????????νσ μιλσς πιο καλα για τον διαχειριστη φιλε ομως
κοιτα αν δεν σεβεται την διαχειριση του σαιτ δεν μπορω και να τον σωζω συνεχεια απο τις αναφορες αλλων σεβαστων και τιμημενων παλιων μελων οπως εσυ ;)στειλτον για μπανιο...
εβγαλα ταΌλο για τους αντμιν ρωτάς,ποιοί είναι ,πόσο καιρό είναι ο καθενας κτλ...Κάτι μου βρωμάει εδώ
οκ φιλε θα μιλαω αλλα το βρισκεις λογικο που με ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟΟ??????????????
Και ο Αβραμοτριαντης λειπει... νιαου νιαου στα κεραμιδια.Όλο για τους αντμιν ρωτάς,ποιοί είναι ,πόσο καιρό είναι ο καθενας κτλ...Κάτι μου βρωμάει εδώ
ρωταω φιλε γιατι με διαγραφει ΧΩΡΙΣΣΣ ΛΟΓΟΟΟΌλο για τους αντμιν ρωτάς,ποιοί είναι ,πόσο καιρό είναι ο καθενας κτλ...Κάτι μου βρωμάει εδώ
μποχα και δυσωδια λεμε.....Όλο για τους αντμιν ρωτάς,ποιοί είναι ,πόσο καιρό είναι ο καθενας κτλ...Κάτι μου βρωμάει εδώ
κοιτα αν δεν σεβεται την διαχειριση του σαιτ δεν μπορω και να τον σωζω συνεχεια απο τις αναφορες αλλων σεβαστων και τιμημενων παλιων μελων οπως εσυ ;)
και συ καυλιαρα αλλα δε σε μπαναρουμεΕχει λογο...Εισαι σπαστικος.....
σπαστικος εισαι.μην μου ξαναμιλας ρε αν σε ενοχλω πολυ απλο.Εχει λογο...Εισαι σπαστικος.....
και συ καυλιαρα αλλα δε σε μπαναρουμε