gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μηπως φιλε σε κανει αναφορα για πλακα καποιος απο δω μεσα;για ψαξτο λιγο.....ρωταω φιλε γιατι με διαγραφει ΧΩΡΙΣΣΣ ΛΟΓΟΟΟ
μηπως φιλε σε κανει αναφορα για πλακα καποιος απο δω μεσα;για ψαξτο λιγο.....ρωταω φιλε γιατι με διαγραφει ΧΩΡΙΣΣΣ ΛΟΓΟΟΟ
και εμενα τωρα μου την σπας με της μαλακιες που ανεβαζεις αλλα δεν σε αναφερω...Ποσο με καυλωνει αυτο το βιντεο.......
και εμενα τωρα μου την σπας με της μαλακιες που ανεβαζεις αλλα δεν σε αναφερω...
φιλε δεν νομιζω.ο αντισθενης εχει χοντρο προβλημα μαζι μου και ξερω γιατι.αλλα του υποσχεθηκα πως δεν θα ξαναβρισω και δεν θα ξανακανω μαλακιες και αφτος με διαγραψε ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟ....ειλικρινα δεν καταλαβαινωμηπως φιλε σε κανει αναφορα για πλακα καποιος απο δω μεσα;για ψαξτο λιγο.....
Ποσο με καυλωνει αυτο το βιντεο.......
Ενταξει Αβραμοτριαντη, θα κανει ο Καμμενος επερωτηση στην βουλη για το θεμα σου .φιλε δεν νομιζω.ο αντισθενης εχει χοντρο προβλημα μαζι μου και ξερω γιατι.αλλα του υποσχεθηκα πως δεν θα ξαναβρισω και δεν θα ξανακανω μαλακιες και αφτος με διαγραψε ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟ....ειλικρινα δεν καταλαβαινω
Θες να σου πουλήσω το νικ μου να μπαίνεις απο αυτό?ρωταω φιλε γιατι με διαγραφει ΧΩΡΙΣΣΣ ΛΟΓΟΟΟ
σκεφτηκες να μπεις ως william ntinas για να μην καρφωνεσαι οτι εισαι εσυ φιλε;φιλε δεν νομιζω.ο αντισθενης εχει χοντρο προβλημα μαζι μου και ξερω γιατι.αλλα του υποσχεθηκα πως δεν θα ξαναβρισω και δεν θα ξανακανω μαλακιες και αφτος με διαγραψε ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟ....ειλικρινα δεν καταλαβαινω
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι φιλε ποσο κοστιζει?Θες να σου πουλήσω το νικ μου να μπαίνεις απο αυτό?
Θες να σου πουλήσω το νικ μου να μπαίνεις απο αυτό?
εγω φιλε εχω ενα που ειναι τζαμπα....το θες;εχει ενα μικρο προβλημα μονο.....ναι φιλε ποσο κοστιζει?
γυναικα ειναι φιλε?Παλι βρε Ελληνιδα να βγαλειs λεφτα??? Παλι???
αφήνει καβαλίνεςεγω φιλε εχω ενα που ειναι τζαμπα....το θες;εχει ενα μικρο προβλημα μονο.....
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ?εγω φιλε εχω ενα που ειναι τζαμπα....το θες;εχει ενα μικρο προβλημα μονο.....
αν λες για το πηγασσο εχει μεγαλο........... προβλημαεγω φιλε εχω ενα που ειναι τζαμπα....το θες;εχει ενα μικρο προβλημα μονο.....
Αν κοιταξειs προσεχτικα το προφιλ, πρεπει να το καταλαβειsγυναικα ειναι φιλε?