Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

bilis ntinas

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια  με διαγραψανε ακομη μια φορα ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟΟΟ και απορω γιατι???δεν εκανα κατι...ειλικρινα δδεν καταλαβαινω γιατι??ο bill θα ειναι παντα διπλα σε αυτο το σαιτ και σε εσας μαγκες. :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
γεια σας παιδια  με διαγραψανε ακομη μια φορα ΧΩΡΙς ΛΟΓΟΟΟΟΟ και απορω γιατι???δεν εκανα κατι...ειλικρινα δδεν καταλαβαινω γιατι??ο bill θα ειναι παντα διπλα σε αυτο το σαιτ και σε εσας μαγκες. :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
respect στον μπιλαρο :rockon:

bilis ntinas

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε μπορεις να μου λεισεις τη απορια γιατι ο αντισθενης με διαγραφει συνεχεια και τρωω ολο μπαναρισματα ενω δεν κανω κατι κακοοοο???στειλτου ενα π.μ. πες του κατι. :'( :'( :'(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αγαπημενε μπιλ ντινααααα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:huh:
με συγχωρείτε κόμη μου που γέλαγα απρεπώς σαν να ήμουν ο τελευταίος αλήτης της γειτονιάς :sunglasses: λυπάμαι ειλικρινά και αναμένω να με συγχωρέσετε :sunglasses:
από τούδε και στο εξής θα ξεκαρδίζομαι έτσι--------> :) :) :) :) :) :) :) :) :)

bilis ntinas

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
Εσενα ειπαμε ορθογραφια.....     :birdman:
εγω τι θες να σε μαθω :rolleyes:
ρε φιλε μπορεις να μου λεισεις τη απορια γιατι ο αντισθενης με διαγραφει συνεχεια και τρωω ολο μπαναρισματα ενω δεν κανω κατι κακοοοο???στειλτου ενα π.μ. πες του κατι. :'( :'( :'(
στηριξου πανω μου :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω δεν γουσταρω ρε τυπε....καλα κανουν και σε μπαναρουν...με την πρωτη μαλακια σου κανω αναφορα..... :dancing:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

bilis ntinas

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν γουσταρω ρε τυπε....καλα κανουν και σε μπαναρουν...με την πρωτη μαλακια σου κανω αναφορα..... :dancing:
  φιλε οκ γνωμη σου να μην με γουσταρεις αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με ανφερεις συνεχεια...απλα μην μου μηλας. :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom