kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ημουν μια φορα σε διαγωνισμο ηχου και ηταν οτι ειχε βγει η ταινια..Ena eiναι το τραγουδι απο τοκυο ντριφτ....
mperdeyesai η λουκρι το παιζει ποιοτητα με μπονατσους και μαρινους.Κατα τ'αλλα μου το παιζετε και ποιοτητα.
Ουστ και ουρτ καγκουρογκομενες...
Κατα τ'αλλα μου το παιζετε και ποιοτητα.
Γι'αυτο δε συμφωνω με την αποχη.ρε σφε τώρα είδα το βίντεο που έχεις στην υπογραφή σου πωωωωωωωωωω μιλάμε να τους πιάσεις έναν έναν όλους αυτούς και να τους χώσεις τα κοντάρια από τις σημαίες στον κώλο
δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα, λέει ο άλλος
ο λαός βαρέθηκε την ακρίβεια, λέει η άλλη
ε ρε που να τους γαμήσουνε πατόκορφα όλους αυτούς οι ίδιοι οι ήρωές τους
Εισαι γυναικα λαικια;;;;;;;;;mperdeyesai η λουκρι το παιζει ποιοτητα με μπονατσους και μαρινους.
μπα, αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να τους χαριστεί κανένας, ελπίζω μόνο να μην κιοτέψουν μέσα στο παραβάν και να τους στείλουν όλους στο διάολοΓι'αυτο δε συμφωνω με την αποχη.
Αυτα τα ατομα (Δεξιοι, Σοσιαληστες, Αριστεροι) δε θα αλλαξουν ποτε μυαλα, οτι και να γινει.
Και ουσιαστικα αυτοι βγαζουν κυβερνηση, αφου εμεις οι 40 και κατω απεχουμε απο αντιδραση .
Μην ξεχνιεσαι, για τον Νεοελλην μιλας.μπα, αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να τους χαριστεί κανένας, ελπίζω μόνο να μην κιοτέψουν μέσα στο παραβάν και να τους στείλουν όλους στο διάολο
Καθε φορα , καθε τετραετια εχουμε βαρεθει να μαζευουμε κοψοχερηδεsμπα, αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να τους χαριστεί κανένας, ελπίζω μόνο να μην κιοτέψουν μέσα στο παραβάν και να τους στείλουν όλους στο διάολο
Κατα τ'αλλα μου το παιζετε και ποιοτητα.
χυνω στα εμπριμε σου βρακια.......ρυθμικια?
Την κολωνια που ζητησα, την αγορασες; >Θα ερθεις στη γιορτη κάστανου?????
αν είναι να πέσουμε θα τους πάρουμε μαζί ;)Μην ξεχνιεσαι, για τον Νεοελλην μιλας.
Την εχουμε γαμησει τυπε, αλλα τουλαχιστον ας πεσουμε με αξιοπρεπεια...
έτσι είναι, όμως μην ξεχνάς πως όσα έγιναν τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο...εγώ δεν περιμένω να πάρουν μονοψήφιο τα 2 μεγάλα κόμματα, ξέρω πού ζω, θα πάθουν όμως μεγάλο πατατράκ ;) και ελπίζω αυτό να είναι το τέλος του πασοκ (η νδ έχει λίγο ακόμα λίπος να κάψει)Καθε φορα , καθε τετραετια εχουμε βαρεθει να μαζευουμε κοψοχερηδεs
""Αμα τουs ξαναψηφισω εγω, να μου κοπει το χερι συριζα""
Την κολωνια που ζητησα, την αγορασες; >
αν είναι να πέσουμε θα τους πάρουμε μαζί ;)
έτσι είναι, όμως μην ξεχνάς πως όσα έγιναν τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο...εγώ δεν περιμένω να πάρουν μονοψήφιο τα 2 μεγάλα κόμματα, ξέρω πού ζω, θα πάθουν όμως μεγάλο πατατράκ ;) και ελπίζω αυτό να είναι το τέλος του πασοκ (η νδ έχει λίγο ακόμα λίπος να κάψει)