skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Αντέ θα κάνουμε καλή παρέα!!! ;)
Όξω πούστη απ'την παράγκααααααααααααα
Αντέ θα κάνουμε καλή παρέα!!! ;)
Μέμο η γυναίκα για να καλογαμηθεί έχει ως μόνο της όπλο την ομορφιά της,ο άντρας παίζει κ με άλλα όπλα.ταχουμε ξαναπει!
ενας ανθρωπος ειναι αυτο που ειναι συνολικα!
με την εμφανιση του
με τον χαρακτηρα του
ΚΑΙ με τα λεφτα του!
Παρασκευαδες Αυγερινοι στην real life ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ!
Πριν μου κολλούσες,έφαγες την χυλοπίτα κ το πήρες κατάκαρδα,πού θα πάει θα με ξεπεράσεις!!!Όξω πούστη απ'την παράγκααααααααααααα
Μόνο που αν την γνωρίσεις θα καταλάβεις γιατί κόλλησε μαζί της.Είναι απίστευτο άτομο.
Πριν μου κολλούσες,έφαγες την χυλοπίτα κ το πήρες κατάκαρδα,πού θα πάει θα με ξεπεράσεις!!!
Μέμο η γυναίκα για να καλογαμηθεί έχει ως μόνο της όπλο την ομορφιά της,ο άντρας παίζει κ με άλλα όπλα.
Διαφωνείς;;;;
Ήρθες την κατάλληλη στιγμή φίλε - έχουμε πιάσει κουβέντα εδώ με κάτι μπάζα από τις 12.Μπαζοθυελα στους δρομους
η Βροχοπουλου?
πολυ κλαααααμααααααα λεμεεεεεεεεεε
αχαχαχαχαχχαα
Για να γαμηθεί τελοσπάντων!!!για να καλογαμηθει, ναι διαφωνω!
οπως και για το να κανει σχεση!
για να καλογαμηθει, ναι διαφωνω!
οπως και για το να κανει σχεση!
παλι μου τριβεσαι ροχαλα?
:-*
Αχ αχ αχ πονάει η απόρριψη,θα με ξεπεράσεις κάποτε!!!Κλασική ελλεεινίδα... oh my goth...
με τα ρουχα γαμας εσυ ρε παπαρα?
Συμφωνούμε και κάπου επιτέλους. Δεν έχω στατιστικά για να επιχειρηματολογήσω αν οι σχέσεις με αλλοδαπές είναι πετυχημένες ή όχι. Πάντως μιλάμε για διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους που ξεκινάνε από διαφορετικές αφετηρίες. Για τον μέμος δε μπορώ όχι μόνο να απολογηθώ, ούτε καν - μας χωρίζει ιδεολογικά άβυσσος ολόκληρη να πούμε. ;)Στο τελευταιο συμφωνω βυζαρου μου Σε αυτο που δεν συμφωνω ειναι στο οτι οι περισσοτερες σχεσεις με αλλοδαπες , εδω που ειμαι τουλαχιστον και βλεπω , ειναι πετυχημενες. Και δεν φταινε παντα οι κοπελες γι αυτο. Και για να τελειωνουμε βυζαρες μου ,εμενα δεν με κοφτρουν ποιοι ειναι οι κακοι και ποιοι ειναι οι καλοι. Εμενα μου τη σπανε οι μεμοθεωριες οι πικραμενες...αμα λεει τα χαροπα του τον αγαπω κι αυτον Μεμοοοοοοο :-* :-* :-*
Για να γαμηθεί τελοσπάντων!!!
Η γυναίκα βγάζει κώλο ή βύζο για να προσελκύσει,ο άντρας δεν γδύνεται!!!
Και όμως όχι,η γυναίκα η μικρομεσαία έχει λιγότερες πιθανότητες να χτυπήσει σούπερ γκόμενο.μαλλον τελικα τα ιδια οπλα εχουν ολοι
Αν κυκλοφορείς έτσι,μάλλον αδερφή θα σε πούνε!!!Μην το λες...
στενά μπλουζάκια, μανίκι κοντό να φαίνεται ο δικέφαλος...
παίζει κοινή τακτική...
αμαααν το πετυχα...
πρεπει να σε ξεκινησω ιδιαιτερα απο την αλφαβητο εσενα λεμε...
Καλό δεν είναι αυτό? Φεύγεις το δίνεις αλλού και έτσι και συ αλλά και οι άλλοι είναι ευτυχισμένοι. Ε?Εγώ καλογαμιέμαι αλλά με τις σχέσεις κάτι παθαίνω..πνίγομαι να το πω..