annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μία άσχημη ή μικρομεσαία με πανέμορφο θα μου βρεις;;;
εγω εδω!!!!
Μία άσχημη ή μικρομεσαία με πανέμορφο θα μου βρεις;;;
δασκαλος ιππασιας της και συναθλητης της ητανε...
αυτα τα κοριτσια, ειναι φυλακισμενα μεσα σε χρυσα κλουβια! Ειναι ατυχες να προσπαθειτε να συγκρινετε τις συμπεριφορες τους με απλα κοριτσακια...
Εσύ είσαι κούκλα κ με κούκλο θα είσαι,φέρτε άλλο παράδειγμα!!!εγω εδω!!!!
Κατά βάθος το ποθείς το κωλαράκι μου αλλά δεν θα το δεις παρά μόνο στον ύπνο σου!!!
Σαν εμφάνιση τον θεωρείς τοπ δηλαδή;;;τι μικρομεσαιο ρε παπαρα!
απο τους πιο πλουσιους βραζιλιανους ειναι!
Εσύ είσαι κούκλα κ με κούκλο θα είσαι,φέρτε άλλο παράδειγμα!!!
Και εσύ τραβελίδος,δεν θα μου τον δεις,δεν θα μου τον δεις!!!Χου ρε... είσαι ελλεεινίδος...
Ο Τοτσίκας καλός είναι(googlara),η φωτογράφος ποια είναι;;;ο Τοτσικας με μια μπαζολα θειτσα φωτογραφο
απαπαπαπ!
Ο Τοτσίκας καλός είναι(googlara),η φωτογράφος ποια είναι;;;
Η Ρουλίτσα είναι κολλητή μου..και δεν είναι θείτσα ..ο Τοτσικας με μια μπαζολα θειτσα φωτογραφο
απαπαπαπ!
Έλα ρε stam τι έγινε - πολύ μουνί έξω?ααααααα
Mπορείτε να πάτε να γαμίσετε το ζωντανό σας λίγο παραπέρα παρακαλώ;!
Ο Τοτσίκας καλός είναι(googlara),η φωτογράφος ποια είναι;;;
Η Ρουλίτσα είναι κολλητή μου..και δεν είναι θείτσα ..
Αντέ θα κάνουμε καλή παρέα!!! ;)Καλός ο Τότσικας εεεεεεεε παπά? Φτου σου λουγκρα, μελλοντική ατμομηχανή στο άγιο όρος...
Φωτογραφία θα δούμε να κρίνουμε;;;ε ειναι μεγαλυτερη του! και οχι τοσο εμφανισιμη οσο αυτος! κλασσικο παραδειγμα ωραιου αντρα με γυναικα κατωτερη του
ταχουμε ξαναπει!
ενας ανθρωπος ειναι αυτο που ειναι συνολικα!
με την εμφανιση του
με τον χαρακτηρα του
ΚΑΙ με τα λεφτα του!
Παρασκευαδες Αυγερινοι στην real life ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ!
Μόνο που αν την γνωρίσεις θα καταλάβεις γιατί κόλλησε μαζί της.Είναι απίστευτο άτομο.ε ειναι μεγαλυτερη του! και οχι τοσο εμφανισιμη οσο αυτος! κλασσικο παραδειγμα ωραιου αντρα με γυναικα κατωτερη του
Κανέναν εξάψαλμο - κουβέντα κάνουμε και στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ανάλυση. Η Μαριάννα κυρίως έχει μπλέξει τα μπουρδέλα με το καμάκι στα μπαράκια - όχι εσύ. Το παράδειγμα που ανέφερες είναι υπαρκτό, αλλά στατιστικά μπορείς να ισχυριστείς ότι αυτό συμβαίνει στις περισσότερες σχέσεις με αλλοδαπές?
Αυτό που είναι απολύτως σίγουρο είναι ότι εκεί υποφέρουν και θέλουν να την κάνουν Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα κλπ - και πάλι όμως αυτό δεν έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα. Συμφωνείς?