Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Μαρεσει που καποιες απο δω μεσα το παιζετε σουπερ εμπειρες, και δε μπορειτε να κατανοησετε οτι κοριτσια σαν την Αθηνα, οι μονοι αντρες που της επιτρεπεται να δει ειναι΄οι κηπουροι, οι καθηγητες ιππασιας, τεννις κλπ ή κανας μαλακοθρεμενος απογονος, και εκ των πραγματων ΜΟΝΟ απο αυτους εχουν τη δυνατοτητα να επιλεξουν γκομενο....

Να κλαψουμε τωρα? Ο Αλβαρος ητο κηπουρος η τι?

Επισκέπτης
Με την πρώην γυναίκα του θα με επιβεβαίωσεις,όχι διαψεύσεις!!! ;)

Ρίξε να δω!!! :grin:

0,,11014620,00.jpg

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί να ξεφύγουμε?Μια απλή ερώτηση σου έκανα.

γιατι αν αρχισω και λεω αν ειμαι η δεν ειμαι μοντελο αν θεωρω η δεν θεωρω τον εαυτο μου μοντελο αν μπορω η δεν μπορω να κανω το μοντελο και γενικα γιατι του ειπα οτι δεν ειμαι μοντελο θα αρχισουν οι καλοθελητες τα καλοπροεραιτα σχολια  :cheesy:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν μπερδεψα τπτ φιλε πριστινε...απαντησα στις μεμοθεωριες που μαλλον σχεση περιγραφουν και οχι πουτανα σε μπουρδελο...εκτος και αν κανετε δωρα στις πουτανες και αυτες; σας πνιγουν στ αφιλια και λενε ευχαριστω μουρο μου και λοιπα...τοτε πασο εκανα λαθος...αλαλ πριν αρχισεις τον εξαψαλμο διαβαζε καλλυτερα τι και σε ποιον απευθυνομαι.
Κανέναν εξάψαλμο - κουβέντα κάνουμε και στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ανάλυση. Η Μαριάννα κυρίως έχει μπλέξει τα μπουρδέλα με το καμάκι στα μπαράκια - όχι εσύ. Το παράδειγμα που ανέφερες είναι υπαρκτό, αλλά στατιστικά μπορείς να ισχυριστείς ότι αυτό συμβαίνει στις περισσότερες σχέσεις με αλλοδαπές?

Αυτό που είναι απολύτως σίγουρο είναι ότι εκεί υποφέρουν και θέλουν να την κάνουν Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα κλπ - και πάλι όμως αυτό δεν έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα. Συμφωνείς? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom