skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Δεν κάνω διάλογο με πουλημένα κορμιά που το έπαιζαν ιδεολόγοι στα νιάτα τους!!!
Δεν το παιζα τότε ιδεολόγος ρε... τώρα το παίζω στέλεχος
Δεν κάνω διάλογο με πουλημένα κορμιά που το έπαιζαν ιδεολόγοι στα νιάτα τους!!!
Μαρεσει που καποιες απο δω μεσα το παιζετε σουπερ εμπειρες, και δε μπορειτε να κατανοησετε οτι κοριτσια σαν την Αθηνα, οι μονοι αντρες που της επιτρεπεται να δει ειναι΄οι κηπουροι, οι καθηγητες ιππασιας, τεννις κλπ ή κανας μαλακοθρεμενος απογονος, και εκ των πραγματων ΜΟΝΟ απο αυτους εχουν τη δυνατοτητα να επιλεξουν γκομενο....
Εμένα απωθημένο μου είναι να σου σκάσω κανένα βυζί να πας συνεργείο μετά!!!Θες να την πηδήξεις δίχως έλεος, εσυ ειδικά παπαζόλη ..και μην μου πεις το αντίθετο,στην Αλίντι δεν περνάν αυτά.
Τόσος ξεπεσμός εεε;;;
Δεν αγοράζω ούτε με 60% έκπτωση!!!
Ετσί είναι αν έτσι νομίζετε!!!Δεν το παιζα τότε ιδεολόγος ρε... τώρα το παίζω στέλεχος
Καταγγέλω σεξουαλική παρενόχληση!!!Αν αγοράσεις μπορεί να πονέσεις...
Γιατί απολογεισαι κούκλα μου?
Απο άντρα ή γυναίκα?Τι εστί skaska?Καταγγέλω σεξουαλική παρενόχληση!!!
Ετσί είναι αν έτσι νομίζετε!!!
Ενά τραβέλι είναι,οπότε τί από τα δύο;;;Απο άντρα ή γυναίκα?Τι εστί skaska?
Γιατί να ξεφύγουμε?Μια απλή ερώτηση σου έκανα.ας μη το κουβεντιασουμε γιατι θα ξεφυγουμε
απλα δεν θεωρω οτι ειμαι μοντελο, μια χαρα αυτογνωσια εχω
Απο άντρα ή γυναίκα?Τι εστί skaska?
Με την πρώην γυναίκα του θα με επιβεβαίωσεις,όχι διαψεύσεις!!! ;)
Ρίξε να δω!!!
Ενά τραβέλι είναι,οπότε τί από τα δύο;;;
Αρά έχουμε έναν μικρομεσαίο άντρα να βρίσκει μία όμορφη(ετούτη) κ μία στα κυβικά του(Αθηνά Ωνάση).
Γιατί να ξεφύγουμε?Μια απλή ερώτηση σου έκανα.
Κανέναν εξάψαλμο - κουβέντα κάνουμε και στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ανάλυση. Η Μαριάννα κυρίως έχει μπλέξει τα μπουρδέλα με το καμάκι στα μπαράκια - όχι εσύ. Το παράδειγμα που ανέφερες είναι υπαρκτό, αλλά στατιστικά μπορείς να ισχυριστείς ότι αυτό συμβαίνει στις περισσότερες σχέσεις με αλλοδαπές?Δεν μπερδεψα τπτ φιλε πριστινε...απαντησα στις μεμοθεωριες που μαλλον σχεση περιγραφουν και οχι πουτανα σε μπουρδελο...εκτος και αν κανετε δωρα στις πουτανες και αυτες; σας πνιγουν στ αφιλια και λενε ευχαριστω μουρο μου και λοιπα...τοτε πασο εκανα λαθος...αλαλ πριν αρχισεις τον εξαψαλμο διαβαζε καλλυτερα τι και σε ποιον απευθυνομαι.
Κατά βάθος το ποθείς το κωλαράκι μου αλλά δεν θα το δεις παρά μόνο στον ύπνο σου!!!Παπά έχεις χάσει ήδη τη γνωστή χορηγία...
Θα λάβεις άλλη